joi, 9 mai 2013

INCONJURUL LUMII , A FACUT , ACEASTA POZA !

                                                            16 MAI 2004, seara !

Ma rugam si brusc, vad cu ochii inchisi, UN PORTOFEL , cu ,cateva bancnote mici, de hartie, care erau, boţiţi,sifonati, incat ,faceau portofelul mai umflat.
Portofelul. era cu fermoarul deschis (tras), si vad cum , peste banii sifonati, se afla un cupon de pensie, de culoare gri, cupon care, acoperea,bruma de bani sifonati,ce facea ca, portofelul sa pară, mai plin.
Dupa ce, mi-a fost aratat , acest portofel, cu asa putini bănuti, fermoarul portofelului s-a inchis, automat, fara sa-l fi inchis, cineva anume. O forta nevazuta, l-a inchisi, si aud GLAS, care zice asa:

                        "INCONJURUL  LUMII , A FĂCUT  , ACEASTĂ POZĂ  !

Dragii mei, ce sa ne mai mirăm ca, această poză, a făcut, inconjurul Lumii, cand si astazi, sunt atatea familii, destramate, din cauza, salariilor si pensiilor ,foarte mici, sub limita, subsistentei ! Mor oameni batrani, de foame, mor copilasi, de foame, mor oameni, peste hotare, care sunt plecati la munca, pentru a munci, ca sa-si intretina familia..
Viata aceasta, este atat de scurta,si multi dintre semenii nostri, din pricina, saraciei, o petrec departe de familie,departe de toti cei dragi.
Nu stiu, in sinea mea, ma revolt, cum de, in alte TARI, se poate trai cat de cat, decent, iar la noi, in ROMANIA, trebuie sa lasi totul in urma, si sa muncesti, pe meleaguri straine, ca sa poti, supravietui, tu si cei dragi.
Sa speram ca, intr-o zi,DUMNEZEU, va intoarce ROATA, si nu va mai trebui, sa traim departe de cei dragi si scumpi, sufletului nostru.
                                           Cu dragoste,
                                                               Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu