duminică, 26 mai 2013

AUD TĂMÂIA ! AUD..CLOAPTELE ! ( CLOPOTELE ).

                                                 26  MAI  2013 , ora 7,2o !

                                      HRISTOS  A  INVIAT  !

Astazi dimineata, eram treaza, dar mai zaboveam putin ,in pat , si aud GLAS, foarte trist,  care spune asa:

                       "AUD  TĂMÂIA !
                        AUD , CLOAPTELE !(adica, Clopotele).
                        SE AUDE, PÂNĂ LA NOI  "!

Dragii mei, nu stiu, unde erau aceste GLASURI, ce se intampla cu ele, dar ,era clar, din tonul GLASULUI, ca tare, si-ar fi dorit, sa fie si ei, mai aproape, ca sa auda, GLASUL CLOPOTELOR SFINTE !
Până si TĂMÂIA, ajungea acolo, unde erau, muilte suflete, si care se bucurau, doar ca ajunge, la ei, măcar, o adiere, asa incât, spuneau că, "AUD TĂMÂIA ".
Dupa mine, cred ca, este vorba .,despre sufletele care zac, in fundul Iadului, si carora, DUMNEZEU, le ingaduie,sa mai auda CLOPOTELE CERESTI, si sa simta MIROSUL TĂMÂIEI SFINTE !
Dargii mei, bunatatea, mila, dragostea, faptele bune, CREDINTA, ne face..CETAŢENI AI RAIULUI, ŞI NU AI IADULUI ! Sa ne bucuram, de SFANTA BISERICA, a lui HRISTOS, si sa mergem, cand CLOPOTELE rasuna si ne cheama, sa lasam ,toata ,treaba deoparte, si sa ne bucuram , cat mai putem, de dangatul CLOPOTELOR SFINTE si de MIROSUL SFANT, AL TĂMÂIEI, care ne purifica sufletul, si ne face mai buni.
Putin mai tarziu, aud alt GLAS, care spune ceva foarte intelept :
          
                        "A  FI  SANATOS , INSEAMNA, A FI PUR SI SIMPLU , VIU !

Asa este dragilor! Suntem vii, daca suntem sanatosi! Si suntem sanatosi, daca suntem vii. !

Si dupa cateva minute, vad cu ochii inchisi, UN BLOC...extrem de inalt, UN ZGARAIE NORI, spre rasarit. Era UN CER, ca un amurg, si cam de la al zecelea etaj (crede ca mai erau vreo 20 mai sus), in sus, toata cladirea, era inconjurata, de fulgere mari, alb-albastre, care porneau de jos in sus, ca niste limbi de foc.
Tot BLOCUL ,zgaraie nori, era cuprins de jur imprejur, de fulgere, ca la un scurt circuit, de jos ,de la Pamant, si pana la cea de-a treia parte din el. Aceste fulgere, urmau sa urce, incet ,incet, si sa cuprinda tot, zgaraie norii.
Sunt sigura ca, in viitorul apropiat sau mai indepartat, vom auzi, de UN ZGÂRÂIE NORI, care, a luat foc, de la un scurt circuit, sau...de la altceva.
                                   Ca intotdeauna,
                                                             cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu