duminică, 28 februarie 2021

ROMANIA ! CRUCEA ROMANIEI ESTE CRUCEA RĂZBOIULUI !

 

                                     Dragii mei,

Este timpul Păcii si a împăcării ,chiar si cu cel mai aprig dusman!
Să lăsăm deoparte ura,dusmania,mândria, batjocura de orice fel asupra Aproapelui nostru, si sa facem loc Dragostei si Iubirii fata de Aproapele. 
Sa facem loc in inima noastra,in camara sufletului nostru,Iubirii de Hristos si de Maica Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Să nu ne mai manifestam prin cuvinte injurioase si prin instigare la luptă, la proteste de tot felul prin care strigam in gura mare:  rezist!
NU FRATILOR ! NU  VOM  REZISTA! 

RĂZBOIUL,  este în ograda României!!!

Mânia LUI DUMNEZEU va fi asupra noastra, a Poporului Său ales si îndărătnic.

Iata ce spune un glas astazi in zori:

                "Rezist!
             România care nu se lasă!
           România, CRUCEA  RĂZBOIULUI!
          CRUCEA  ROMÂNIEI ,este CRUCEA RĂZBOIULUI!"
Oare nu ne infricosează deloc aceste ADEVARURI, despre care eu tot scriu din GRAIUL DUHULUI SFÂNT?
Oare chiar trebuie sa ne spalam păcatele prin sange nevinovat,in loc de RUGACIUNE,căinţă si pocăinţă?
Stiu! Multi dintre voi le veti intoarce pe toate partile si ma veti acuza ca ţin cu o anume culoare politică. 
Dar nu este asa! Va inselati! 
Eu ţin cu fiecare suflet în parte, fie el prieten sau dusman mie. Doresc ca sa cunoasca si el (sufletul fiecaruia dintre noi) ,Dragostea si Iubirea de Hristos si de Maica Domnului.
Datoria mea este să adun TURMA  LUI HRITSOS la un loc; Oile ratacite si nu pe cele care cunosc deja drumul,calea spre mantuire. 
Asa cum ,Însuşi IISUS HRISTOS ne graieste:

17.Dar, auzind, Iisus le-a zis: Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepţi ci pe păcătoşi la pocăinţă.


                    Image result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezist     Image result for proteste cu rezistImage result for proteste cu rezist    Image result for proteste cu rezist          Image result for proteste cu rezist..

Frati Crestini, 
Traim vremurile cele de pe urmă!
Vă veti convinge astazi din ceea ce urmeaza ca sa va destainui,din GRAIUL DUHULUI SFANT.
Deschideti-va inima si Sufletul si primiti-L pe HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru; faceti-I loc MAICII SALE PREA CURATEI FECIOARA MARIA!
FRATILOR ! 
De veti asculta de toate aceste Povete,sa stiti că nu pe mine ma ascultati!
 Ci ascultati GRAIUL DUHULUI SFÂNT!
 Ascultati PORUNCILE LUI DUMNEZEU!
Eu sunt un suflet mic,cât un fir de nisip care a ales sa-I slujeasca DUHULUI SFANT, pentru ca voi toti sa va intoarceti la CREDINŢĂ,la iubire si bunatate, la mila si dragoste faţă de Aproapele.
Eu sunt Condeiul DUHULUI SFANT,al MANTUITORULUI IISUS HRISTOS si -a împărtăsirii LACRIMILOR si IUBIRII MAICII LUI DUMNEZEU.
Aceasta sunt eu! Asa ma simt mai mica si decat un fir de iarba!
Dar cu o IUBIRE infintă faţă de DUMNEZEU si faţă de MAICA DOMNULUI si de toti SFINTII SĂI, cu o IUBIRE infinită faţă de Aproapele nostru,fata de dusmanii nostri pentru care ma rog zi si noapte.


                                              Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Dumnezeu mi-a arătat că în urmatorii 5 ani nu va fi nici un război in România. Nu este necesar să creăm panică inutil. Mai bine am citi Biblia și ne-am ruga la Dumnezeu să fim mai buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08:57 ție ti-a arătat Dumnezeu că in urmatorii 5 ani în România nu va fi război doamna Maria a primit acest mesaj tot de la Dumnezeu asa că vom trăi și vom vedea cine a avut dreptate. Cât despre război la ora la care vorbim omenirea se află la o scânteie de o conflagrație mondială. In marea chinei de sud sunt comasate impresionante forțe armate care își arată colții unii altora. Un mic accident poate dezlănțui iadul pe pământ. Americanii si aliații săi își umflă mușchii în marea chinei de sud. De partea cealaltă china ,rusia și iran își umflă mușchii. Țări cu importante arsenale nucleare iși arată unii altora colții. Crezi că aplicația militară din marea neagră este întâmplătoare,uzuală sau banală? Nț este din cauză că după cum ar spune țața Veta ghicitoare ocazională sătească absolventă de Hogwarts in specializarea dat in bobi pus ventuze și descântat de deochi,,suntem la un bob zăbavă,, de o bubuială generala.

      Ștergere
  2. Doamne Apără și ne păzește.
    Ce pot spune poporul ajunge sa nu mai poată trăi din cauza multor ingradiri si cred ca nu mai pot îndura acest jug.
    Sa vrei sa muncești si sa nu ti se de-a voie,sa te închidă ca pe animale in cușcă nu cred ca tine până la sfârșit si vom scoate sabia.
    Sabia dacă este scoasă este pentru a ne apăra.
    Sper sa ne unească Dumnezeu și să nu ne luptăm român cu român,pentru ca asta se încearcă de câțiva ani sa ne depărteze unii de alții și să ne invrajbeasca sa nu le facem pe plac.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    BINE ESTE A TRAI FRATII ÎMPREUNĂ.
    Sa fim frați și să ne iubim sa nu lăsăm pe nimeni sa ne dezbine.
    O zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți

    RăspundețiȘtergere
  3. 'Crucea Romaniei' sint cei fara cruce ,ateii care au boicotat Referendumul pentru Familia crestina militind pentru homosecsualii Sodomisti ;Iohannis,PNL evreiesc si Rezistii-USR-sti singurii care aveau drept de Protest si infintati prin laboratoarele secrete de ''genetica sociala' pentru umple golul dupa suprimarea Programata a PPDD cu condamnarea lui Dan Diaconescu cel caruia i sa interzis in hotarirea 'judecatoreasca' Dreptul Constitutional de a mai vorbi.
    Prima victima si considerata data de infintare a DICTATURII Iohannis si a Lacheilor lui Purtatori de Palton minoritarii Alogeni Impusi la conducerea Romaniei chiar si dupa ce au Pierdut alegerile din 2020, incalzind ciorba neo-marxismului si a DICTATURII dupa 1989 cu'' traiul lor in grup'',eu as spune HAITA impusa cu bani de afara din ONG-urile si scursurile scolilor sorosiste cu interesele lor ascunse pentru a vinde gratis interesele economice ale Romaniei pentru care se protesteaza de la Constanta la Bucuresti si cam prin toata tara dar acum se amendeaza cu masca si calusul in gura-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Genocidul continua exact cum au prezis samanii bolivieni. Răzbunare extremă. Talibanii au ucis și familia unui jurnalist asasinat
    Mai mulţi bărbaţi înarmaţi au atacat casa tatălui jurnalistului care fusese ucis la începutul lunii ianuarie. Ei au omorât trei oameni, au rănit alţi patru şi au luat trei ostatici. Urmeaza inca un atac sângeros curând!?

    RăspundețiȘtergere
  5. Poporul inca nu s-a trezit doamna Maria , si ma tem sa nu cumva sa fie prea tarziu trezirea. Daca aduc lege si ne baga in stare de urgenta cu a treia minciuna , nu mai poate sa faca revolta. Satana se foloseste de toate mijloacele , ca sa invinga . Stie ca timpul lui e scurt . Insa ma tem ca cu rugaciuni nu se pot oprii rezistii , ca poporul nu prea mai intra in biserica , asa cum au intrat stramosii , si cei de la conducere traiesc complet fara Dumnezeu . Religia e buba in Uniunea Europeana , unde e credinta raul nu poate birui . De aceea ne-a interzis o multime de sarbatori

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Anonim 16:13 ce anume nu intelegi ? Crucea Romaniei adica soarta Romaniei.

      Ștergere
  7. Luna viitoare Prima aplicatie militara majora NATO la marea Neagra cu zeci de nave si elicoptere de dupa ocuparea de Rusia a Crimeei si estului Ucrainei si implicarea ei prin interpusi in teritoriul Georgiei si amenintarile lui Putin la adresa lui Erdogan deveniti subit din 'prieteni' cu interese in adversari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Război civil va fi în RO.

    RăspundețiȘtergere
  9. Totusi termenul rezist si cruce poate si talmacit in multe feluri in lipsa unor detalii lamuritoare ..lupta cea din urma cea mare nu va fi atit de mult politica cit religioasa.
    Prigoana va fi din partra celor multi desi si ei se tem de ea fiibd crezuta ca fiind contra lor ca justificare contra adevaratilor sfibti vazuti ca straini si altii ca tradatori pt ca li se alatura in initatea sfinta cea adevarata imposibil de crezut de purtat de cei multi sablonarzi.
    Vor fi adevarat si mari ptobleme politice dar dupa iesirea din coalitie a UDMR pt schimbarra majoritatii parlamentare a guvernului si chiar si a Presedintelui tot inainte de termen.
    Doar nu credeati ca scapam atit de usor cu lectia neinvatata.
    Ba chiar si urgia Judecatii si secerarea a doua vor fi mari invataturi de minte pt multi care altfel ar continua sa se incapatineze in fanatismul si dorintele lor egoiste.
    Dumnezeu va unifica lumea cu forta Judecatii nu doar cu binecuvantari si noua calauzire.
    Politica de acum nu va mai exusta nici partide nici culte si religii nici macar cea ortodoxa de azi umbra lucrurilor viitoare semetita ca ar fi deja lumina viitoare.. Pretins neabatuta si neschimbata pt ca asa ne place sa credem invataturi dupa imima noadtra cu credinta in oameni. Dar cind Marele Sinod va corecta eroarea fatala contra Duhului Sfint care va aduce in lant si restul indreptarilor inclusiv in tiparitura mofificata bibl

    RăspundețiȘtergere