luni, 15 februarie 2021

INUNDATII EXTREME ! O NOUA ORANDUIRE !

                                           14 Februarie 2021,ora 4,43 !


                                        Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care spunea tare asa:

               "Pace si limite pentru Orânduire!

               Pace si limite pentru Orânduire!"



2 comentarii:

  1. Dacă se desprind ghetarii, sau cutremur de pământ și se produce inundații mari,
    Doamne apara-ne si ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  2. In Africa a fost realizat un proiect de aducere a apei printr-un canal larg cit un fluviu sapat de la Mediterana catre zonele desertice insa canalul nu a mai fost deschis sa intre apa pe el de teama ca apa cu greutatea ei ar putea apasa prea tare pe placa continentului African.
    Dar cind va avea loc urgia Judecatii prin seismele ei va subrezi si afecta poarta stavilarului care nu lasa apa incit va incepe sa treaca apa. Profetia pe care o stiu spune ca greutatea apei nu va afecta. Insa abia atunci africanii vor incepe sa merite o noua prosperitate.
    Proiectul este facut cu grija incit debitul se va regla singur pe masura ce apa va intra in nisip si in pinzele freatice si pe masura ce zona mai joasa prevazuta se va umple formand un lac. Ecosistemul va fi de asa natura incut aparitia vegetatiei si exploatarea apei felurit va creste vaporizarea si ea la ribdul ei va contribui la o cantitate profitabila de precipitatii in restul zonelor desertice care astfel se vor mai reduce.
    Legatura cu noua oranduire care va fi de fapt acea profetita imparatiei a sfibtilor Noul Pamant unica noua oranduire mondiala posibila cu pace dezarmare planetara noi legi etc este momentul urgiei care va afecta sistemee actuale politice dar in primul rind majoritatea religioasa in favoarea noii religii oarecum surpriza a lui Dumnezeu adevarata curte interioara a Noului Ierusalim destinata doar scrisilor si care va ramane intrun interval unica religie de la care nu se va retrage harul.
    Fara secerarile Judecatii si restul lucrarilor cuprinse in sintagma "judecatile lui Dumnezeu" va fi imposibil ca cei scrisi sa se converteasca la noua religie ca sa capete credibta si sa vina inapoi de la hula si teorii la credibta si la Dumnezeu prezent surpriza sa ii dea inchinare si ascultare .
    Imaginea negrilor care se vor feri din calea apei in curs de deversare va fi dupa urgie adica la cel putin 2-3 zile de la inceputul ei.
    Daca vreti puteti talmaci mult mai poetic metaforic dar mai exista si alte profetii care vestesc pt Africa un fluviu care curge invers zis Noul Nil salvator si o Epoca de inverzire si prosperitate desi populatia Africii se va concentra catre capetele continentului fiind redusa fata de acum cu ceva mai mult de doua treimi in urma secerarilor Judecatii.

    RăspundețiȘtergere