vineri, 26 februarie 2021

UN AVION CU MARI PROBLEME IN ZBOR !

          Noapte de 25 -26 Februarie 2021,ora 1,34 !


                             Dragii mei,


Se pare ca in aceasta noapte,ploua cu mesaje divine,chiar daca nu toate sunt dupa inima noastra.

In timp ce scriam la artioclul anterior,vad de parca as mai fi avut un ochi in crestetul capului,vad un Cer senin de ziua,iar sub Cer vad un Avion de culoare deschisa,un Avion posibil alb la culoare si care, avea mari probleme in zbor. 

La un moment dat,Avionul se intoarce pe Aripa sa dreapta,nu mai era la orizontal ci la vertical.

Dragii mei, din pacate,vom auzi de un astfel de Avion cu probleme in zbor.

Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa nu aiba nimeni de suferit.

                                     Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. S-a adeverit cu avionul. Incidentul a avut loc in cursul zilei de sambata, 20 februarie. O aeronava Boeing 777-200, apartanand companiei United, s-a intors pe aeroportul din Denver la scurt timp dupa decolare.

    Avionul de pasageri avea destinatia Honolulu, dar primele informatii arata ca unul dintre motoare a explodat. Din acesta s-au desprins bucati care au cazut peste un cartier din Denver.
    https://ziare.com/international/stiri-internationale/avion-motor-ars-zbor-1663422

    RăspundețiȘtergere
  2. In punga de IV se pot baga medicamente. Prin injectie directa in linie se face de regula. E mult timp de cand n-am mai practicat. Am aruncat tot la gunoi.
    Totusi, daca as fi asistenta, as fi nurse Ratched din "Un zbor deasupra unui cuib de cuci".
    Este descrisa astfel: rece, sadica, nursa sefa (charge nurse) a Spitalului statului Oregon in Salem unde isi domina pacientii sa i se supuna ei folosind in acest scop o disciplina de fier si pedepse nemiloase. Nurse Ratched este in competitie cu Wicked Witch of the West, East, una din ele, ca daca e de Est si aia tot vrajitoare e.
    Deci cu zborul: zic si eu ca e bine ca s-a anulat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e vorba de trecut ci de viitor,un avion cu aripile pe verticala va pierde portanta va intra sigur in vrie si are sanse infirme de a se mai redresa si sa scape de prabusire.
    Va mai aduceti aminte de avionul de acum vreo patru- cinci ani ce venea de la Atena in zbor prea sus reducind viteza pentru coborire pe aeroportul Otopeni a pierdut portanta si a intrat in vrie dar pina la urma s-a redresat doar cu raniti a aterizat printre care era ministrul de externe grec cu fiul sau ,iar fuzelajul era spart de o masuta de servire care s-a invirtit in avion ca intr-un malaxor-craciun.

    RăspundețiȘtergere