sâmbătă, 13 februarie 2021

UN CUTREMUR INTENS LA SUD,SUD -EST !

        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                      

               12 Februarie 2021,ora 0,54 !

                                     Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad o incapere in care, la un birou statea lucrand pe laptop, un tânar.

Ceva se intampla,nu vad ce, dar intr-o clipita barbatul ajunge sub masa,aluneca de pe scaun sub birou,iar ceea ce era in faţa sa,vin peste el.

Dragii mei,vom auzi din nou de un Cutremur intens care se va produce,dar sa nadajduim ca nu vor fi si victime.Sa ne rugam pentru aceasta dragilor si sa nu uitam ca sa ne-mpacam cu Dumnezeu si cu Maicuta Domnului,sa cerem iertare pentru pacatele noastre si mantuire pentru sufletul nostru.Amin!

                    Cu dragoste,Maria.

36 de comentarii:

  1. S-a adeverit inca o data ce ai spus, la sud, sud-est este Turcia. În ziua de 11 Februarie 2021 la ora 10:45:29 (ora locală a României) s-a produs în NEAR THE COAST OF WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.9, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e grav, se apropie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu ,ieri pe TV;''La Cotroceni avem un Papagal.''
    Romanii parca ii spuneau ''Cucuveaua de la Cotroceni'...-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cucuveaua era Ion Ilici Iliescu ...

      Ștergere
    2. Pai nu el l- o pus pecraca- n locul lui? Base o fost Robinson Crusoe cere l- o invatat limba vanzatorilor de tara.Pa.pa.

      Ștergere
    3. cine vorbeste... tocmai marinarul chior Petrov!

      Ștergere
  4. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o zi de Sabat binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!Domnul Iisus Hristos a spus ca daca iL iubim pazim toate poruncile Lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si o duminica bine cuvantata, ziua luminii si a invierii.Amin..

      Ștergere
  5. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=206351464563052&id=117003596831173

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/xarann.gregorius.3/posts/853064008873450

    RăspundețiȘtergere
  7. https://www.facebook.com/photo/?fbid=239646744421971&set=a.112296060490374

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci am visat și eu săptămâna aceasta că a fost cutremur mare in Romania. in vis eram tot in pat pe punctul de a adormi și începe un cutremur mare ce "balansează", tremura și "leagănă" lung/mult patul meu și blocul iar eu am un sentiment in timpul asta de groaza exact cum că a inceput sfârșitul lumii și că nu era în cutremur obișnuit deoarece ținea prea mult.In fine mă trezesc din pat tot în vis și o întreb speriat pe mama, luandu-ma fiorii, daca chiar a fost cutremur, eu crezând (in vis) că visam când era cutremurul acela că era prea ciudat.Mama îmi aline că a fost cutremur pe bune și că parcă nu se mai termina și că a durat aproximativ o oră cutremurul. Apoi m-am trezit cu adevărat,in realitate, pe bune.
    și mă tot gândesc la visul asta ce înseamnă?
    Credeți că a fost un vis premonitor/prevestitor dau a fost doar un vis și atât și că nu înseamnă absolut nimic?
    Întreb asta fiindcă eu am des senzația de deja-vu și am avut și în trecut des și făceam o oarecare asociere.Are legătură?
    Ce înseamnă visul? Există vreo șansă se întâmple în realitate s sa fi fost vis premonitor având des deja vu în viața?
    Ce semnificație are visul și unde pot vedea asta? Ce i seamna cand visezi că a fost cutremur mare in Romania?
    Aud cum tot mai multă lume visează cutremure și tot mai mulți clarvăzător sau prevăzători din ăștia spun că ei văd că va fi un cutremur mare in Romania in curând și mă gândesc dacă visul meu are legătură sau semnifica ceva?
    Cutremurul din vis avea loc seara sau noaptea dar cel mai sigur parcă îmi amintesc era în perioada apusului soarelui, atunci când e aproape întuneric dar mai e și foarte putina lumina dar site terminate adics se făcea noapte în 3 minute maxim.Asts ce mai înseamnă că a fost la Apusul Soarelui? Mi-e cam frica sincer că a fost ciudat visul
    Oare chiar va fi cutremur în România?
    Eu sper sa nu fie niciun cutremur..Doamne ferește!:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa fie vorba de cutremurul din japonia din noaptea asta? De 7,1 grade

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a implinit acum o jumatate de ora de 7,2 in larg de Fucusima -Japonia exact la 10 ani de la cel anterior si devastator cu dezastrul nuclear atunci-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Cutremur in Japonia,de 7,1,astazi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pregătită-va de defilari și adunări naționale căci în curând comunismul dar unul modernizat revine sub forma globalismului..

    RăspundețiȘtergere
  13. E 2021 ,oare Era Vărsătorului când va veni?Ea va aduce pacea,dezvoltarea umană și spirituală,prosperitatea ,evoluția pe toate planurile..bunăstarea dar întrebarea e când vom intra că planeta in Era Varsatorului..căci pe alte planete ,a adus foarte mult bine,se spune, Era Vărsătorului,mă refer pe alte planete locuite din Univers.
    Un lucru e sigur,pacea va veni cu Era Vărsătorului însă ultima aproximație e că abia în 2046 va intra și Terra în această era deși unii zic că am intrat în 1950,1970,1986 etc
    Adevărul e undeva la mijloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In orice caz,de acum incolo 5 ani vor fii foarte grei,acuma nu va veni era Varsatorului,sigur....Cred ca asa cum spuneti in 2046....

      Ștergere
  14. Se pare că era Vărsătorului e mai departe,din păcate decat credeam
    Dar fiți sigur că acea era va aduce pacea pe Planeta!

    Când începe Era Vărsătorului?
    Părerile sunt împărțite și lucrurile controversate. Astrologii susțin că o eră durează în jur de 2150 de ani, ceea ce însemnă un ciclu de 26.000 de ani prin cele 12 zodii. Odată acest ciclu sfârșit se termină și marele an astronomic. Astrologii susțin că până în prezent omenirea a experimentat 6 astfel de mari ere.

    În prezent ne aflăm în era Peștilor, o eră în care spiritualitatea nu își găsește deloc locul. Unii specialiști susțin că această era s-a terminat încă din 1908, în timp ce alții ne informează că era Vărsătorului va începe în anul 2658.

    Dar dacă vom investiga când începe efectiv, sau dacă a şi început Era Vărsătorului, atunci vom găsi diferenţe remarcabile.Uniunea Astronomică Internaţională (IAU) datează acest început în anul 2601. Astrologia declară anul 2375 ca începutul Erei Vărsătorului. Antropozoful Rudolf Steiner (1861-1925) şi liderul spiritual al Lectorium Rosicrucianum, Jan van Rijckenborgh (1896-1968), ajung la concluzii diferite. În timp ce Steiner comunică anul 3574, van Rijckenborgh indică anul 1908 ca dată relevantă.

    RăspundețiȘtergere

  15. Dar cel mai mult această era Pace va aduce.

    Ce schimbări va aduce Era Vărsătorului
    Era Vărsătorului aduce tehnologie şi inovaţie. Aduce o luptă mai clară în fata incertitudinilor şi a falselor religii şi teorii. Ultima dată când am avut Era Vărsătorului pe Pământ, ştim prin intermediul Arheologiei că tocmai murise omul Neanderthal şi se născuse varianta să mai evoluată (Homo sapiens fossilis). Unii presupun că va fi Era controlată de un Guvern Unic de o Putere Absolută şi că ideea tradiţională de familie va fi schimbată radical.

    De asemenea, în momentul tranziției, omul se va trezi din somnul profund pe care l-a avut în Era Peștilor. Această trezire este de nivel spiritual, moral dar și social.

    Iată care vor fi marile schimbări:
    Concepţiei despre „bine“ şi „rău“ îi va lua locul concepţia despre „potrivit“ sau „nepotrivit“. Dezaprobarea, înfierarea, aplicarea de etichete vor deveni rămăşiţe ale trecutului.
    Ignorarea convenienţelor şi a limitelor va duce la distrugerea treptată a tot felul de „linii de demarcaţie“ – în relaţiile dintre oameni, între ţări, în domeniile ştiinţei etc.
    împărţirea artificială a ştiinţelor în umaniste şi exacte va dispărea. Oamenii de ştiinţă vor ieşi din încorsetarea legilor şi a calculelor cunoscute până acum şi vor putea face o serie de descoperiri revoluţionare.
    gândirea va deveni intuitivă, adică va ieți ieși complet din sfera logicii
    Banii, bogăţia vor înceta să mai fie ţelul de bază al omului. Sarcina principală va fi descoperirea deplină a întregului potenţial propriu, personal şi colectiv. Prioritare vor deveni spiritualitatea, intelectul, dezvoltarea personală şi a societăţii.
    Aspiraţia spre creativitatea colectivă, cu scopul obţinerii rezultatului optim, va distruge tradiţionalismul învechit al sistemelor de educaţie, intrigile şi uneltirile din diverse structuri. Fiecare membru al colectivului (familial, educaţional, la muncă, în cercetare, artistic etc.) va lucra pentru obţinerea celui mai bun rezultat comun – de aceea fiecare „verigă slabă“ a grupului va fi sprijinită şi adusă până la nivelul mediu necesar.
    Fiecare Eră cu avatarul ei
    Teoria erelor astrologice mai presupune ideea că fiecare început de nouă eră este marcat de apariția pe Pământ a unui avatar, a unei ființe divine care vine pentru a aduce pe Pământ mesajul spiritual fundamental al erei respective.

    Astfel, conform acestei teorii, Era Peștilor ar fi fost marcată, din punctul de vedere al mesajului spiritual, de Iisus Christos, începând deci odată cu acesta, urmând că Era Vărsătorului să fie marcată de așa-numitul avatar buddhist Maitreya, de echivalentul său hindus Kalki sau de alte persoane divine (în general ”împrumutate” din tradițiile orientale) cu roluri similare. Nu este deloc clar când anume ar urma să înceapă Era Vărsătorului, deși mulţi adepți ai acestei teorii caută să ne convingă că aceasta eră deja a început sau este tocmai pe cale să înceapă .

    Câteva idei şi aspecte de natura ezoterică par a întări convingerea că aceste ere sunt valabile. Una dintre acestea este aparenta sincronicitate dintre începutul Erei Peştilor şi naşterea lui Iisus ; astfel, Iisus,mielul lui Dumnezeu (adică , simbolic vorbind, arhetipul zodiei Berbecului – mielul) se sacrifică (Pestii- semnul zodiacal asociat sacrificiului din compasiune), devenind astfel un model divin şi o cale de mântuire accesibilă fiecăruia.

    Asocierea lui Iisus cu Era Peştilor pare a fi accentuata şi de faptul că primii creştini foloseau în semn de recunoaştere simbolul unui pește (a cărui denumire în greacă -ICHTHYS – este un acronim pentru Iēsous Christos, Theou Yios, Sōtēr adică Iisus Christos, Fiul lui Dumnezeu, Salvator ).

    RăspundețiȘtergere
  16. Medicina,medicii și medicamentele vin de la Dumnezeu pentru a usura și alina suferința oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Luați Molekin Imuno sau Detrical 2000 +Zinc 15 mg per zi pentru întărirea imunității.

    RăspundețiȘtergere
  18. Secolul 21 a inceput doar de 20 de ani și ne-a amețit prea tare pe fiecare dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Iisus este DUMNEZEU si nu Fiul lui Dumnezeu ci DUMNEZEU,o sa îmi dați dreptate în viitor,o sa vedeți.Eu atât spun și las omenirii:Iisus este DUMNEZEU.Viitorul îmi va da dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. «Acesta este Fiul Meu cel iubit întru Care am binevoit» (Matei 3, 17). “Eu şi Tatăl una suntem” (Ioan 10:30). Iisus este Dumnezeu si este fiul lui Dumnezeu una din cele trei parti care reprezinta Dumnezeirea ,Sfanta Treime.

      Ștergere
    2. Dumnezeu are mai multi Fii.
      Iisus este unul din cei sapte Fii creatori. Lor li s-a permis sa-si creeze propriul univers,caci Dumnezeu nu a vrut sa fie unicul creator. Iisus este creatorul universului din care face parte planeta Pamint. In aceste universuri,fiecare spirit are dreptul de a crea noi forme de viata,daca este pregatit si pasionat de aceasta activitate.

      Ștergere
    3. Dumnezeu Tatăl Ceresc Elohim,Fiul Sau Domnul Iisus Hristos și Duhul Prea Sfant au creeat tot Universul!

      Ștergere
  20. Dumitru Dragomir are covid desi s-a vaccinat. Dupa vaccinare a facut boala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mai mult de 200 de ani in urma se practica o forma de vaccinare contra variolei care consta in introducerea in pielea unui om sanatos de puroi de la un om bolnav. Cel infestat astfel facea o forma mai usoara a bolii si nu murea.

      Ștergere
    2. Si nu ai auzit ca in mare parte faceau forma grava a bolii si mureau contaminati de la asemenea proceduri?
      Daca nu li se dadea virusul nu mai mureau.

      Ștergere
  21. Inca un cutremur puternic. Anul cutremurelor. În ziua de 13 Februarie 2021, la ora 16:51:50 (ora locală a României), s-a produs în EASTERN HONSHU, JAPAN un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.1, la adâncimea de 70km. Atenție in următoarea perioadă urmează încă o dată un cutremur puternic!?

    RăspundețiȘtergere
  22. Incendiu la o fabrică de artificii din India. Cel puţin 12 persoane şi-au pierdut viaţa vineri într-un incendiu izbucnit la o fabrică de artificii din statul indian Tamil Nadu (sud), inca o catastrofa urmează cat de curand!?

    RăspundețiȘtergere
  23. https://www.g4media.ro/cutremur-cu-magnitudinea-de-71-in-japonia-in-largul-prefecturii-fukushima-to.html

    RăspundețiȘtergere
  24. pai a fost in Grecia neconsemnat!

    RăspundețiȘtergere