luni, 8 februarie 2021

ANTIHRISTUL ! LUMEA IL VREA PE ANTIHRIST !!!

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 



                                   
                                        20 Martie 2018,ora 14,45 !

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud dragilor cateva cuvinte tare dureroase.
Glasul spunea asa:

             "A descoperit Lumea ! 
       Dar un alt glas continua :

               Da ! Dar Lumea îl vrea pe Antihrist  !"

Prieteni dragi, toti mai multi Semeni ai nostri vorbesc de venirea Antihristului si nicidecum de Venirea a Doua a Lui Hristos.
Trebuie sa ne dorim fratilor, ca sa vina HRISTOS cat mai curand,iar antihristul sa nu vina deloc sau sa vina cat mai tarziu pentru a-l birui cu,Crucea Lui Hristos.
Iata si un articol in acest sens:

              23 Octombrie 2017,ora 8,23 dimineata !

                                        Dragii mei,

În aceasta dimineata ,in timp ce mergeam spre Iasi cu trenul, aud glas divin care psune asa:

               " Uite !
             Uite acolo!
Clipă în care ,văd înspre Apus o sala de clasa si un baietel de vreo 8 anisori care, tocmai se indepărta de CATEDRA spre sala de clasa,in banca sa.
Aud glas ,care intreaba asa:               
                     Ce este acolo ? 
                Antihristul ?

       Apoi ,îmi este arătat un barbat îmbracat in negru ce statea la CATEDRA pe scaun si vorbea copilasilor din acea clasa.
Dragii mei, eu ce pot să mai zic ?
Sa ne intarim fratilor in Credinţă si astfel ,ANTIHRISTUL nu va mai avea loc ca sa se cocoloseaca întru noi.
Sa implinim cele 10 PORUNCI a MANTUITORULUI HRISTOS si cu siguranta ,ANTIHRISTUL va sta la distanta si nu ne va îndepărta de HRISTOS si de PREA CURATA FECIOARA MARIA.Amin !
                                                       Cu dragoste,Maria.

Iar aici mai mjos,iata un alt articol despre anitihrist:



Dumnezeu există - Mărturii.: SATANA S - A INSTALAT ÎN LUME ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../satana-s-instalat-in-lume-urmeaza-...


Translate this page
Nov 11, 2016 - Interesant ceea ce spui Anonim 20:09, insa, in opinia mea, Maria Ghiorghiu are acces la "Planul in desfasurare al partii adverse "Oculta Mondiala" si a ... Nu exista unitate ,nu exista iubire intre semeni,si in plus mai si huliti cate unii pe administratoarea acestui blog nefancandu-va ceva niciunuia dintre voi ...





                             10 Noiembrie 2016,ora 6,38 dimineața !        


                                        

                                                          Dragii mei,

În aceasta dimineață,un glas plin de ură  imi spune ceva tare ingrijorator.
Glasul dragilor, era exact al diavolului.
Iata ce spunea glasul:
                    Hîmmmm!
              Pâinea noastra cea înspre ființă ,așa în Cer si pe pământ.
Apoi, aud glasul batjocoritor al diavolului,care spune asa:
            Pe Pământ, hîmmm?
             (si râde infricosator de tare pentru cei care-l aud)
             Ha,ha, ha, ha,ha !
          Eu sunt satana! 
         Ha,ha,ha,asa si pe pământ ???                                   Ha,ha,ha,ha....!
Și râde hidos si extrem de infiorator! Cutremurator de infiorator !
Dragii mei, prin acest MESAJ, Satana ne spune ca vom duce lipsa nu numai de  pâine care nu va fi nicidecum , pâinea din Cer la fel cu cea de pe pământ.
În lume dragilor, se va instala foametea,din nefericire.
Aceasta schimbare in rău se datoreaza lipsei Credintei si a instalării in lume a Răului,adică, a  lui Satana.
Chiar acum când scriu aceste rânduri,  mi se arata o persoana ce se crede a fi cea mai puternica din lume, iar glasul imi spune:
              ”Odată cu Trump, s-a instalat răul în lume!”
Asadar dragilor, sa nu vă bucurati că a iesit cine ati dorit sa iese în SUA,deoarece, va fi rău de tot pentru omenire.
Doar Credința, Nadejdea si Dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Măicuța Domnului ne mai pot salva.  
Bunatatea,mila, Credința,toate acestea trebuie sa domine Răul! Dar oare ,câți dintre noi pot renunța la ură,invidie si egoism?  
Să nu uităm fratilor faptul că, atunci când dorim răul cuiva, atunci când urâm pe cineva si aruncăm cu vorbe jignitoare,toate aceste fapte ale noastre ,toate se intorc împotriva noastra si a celor dragi nouă.
Este mult mai usor si mult mai ones ,ca sa ne comportam civilizat, si sa avem inima si sufletul curat si plin de iubire si respect.
Astfel de fapte,precum si un astfel de comportament,ne ridica pe treptele ce duc la IISUS HRISTOS si care, ne aduc mântuirea noastra.
Ce-i foloseste omului ,daca este violent in vorbire si se comportă   necivilizat? La nimic bun pentru sufletul său,pentru viata sa de zi cu zi  ! La absolut nimic! Îsi face singur rău,atât lui cât si celor dragi inimii sale.
Fie ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului, sa ne lumineze sufletul si sa ne îmbuneze inima, si astfel, sa biruim Răul din lume deja instalat printre oameni,si sa avem măcar pâinea necesara supravietuirii oamenilor,Amin.
                                         Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. După Joe Biden adică după președinția lui s-ar putea sa vina Antihristul deci fiind un președinte al Americii dar probabil mult mai tânăr,lumea va avea speranță în el că va face multe pentru America și pentru mine când el va fi dușmanul lui Hristos.Zic și eu ce intuiesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intuiești aiurea!!! Dece nu intuiești că vaccinul cu care se grăbesc cei care ne vor "binele" este adevăratul antihrist!!!!?????😭😭😭

      Ștergere
    2. Vaccinul e doar un fel de medicament..remediu.Medicina și medicii sunt lăsați de Dumnezeu pentru a vindeca,trata și ameliora boli și bolnavi.

      Ștergere
  2. Într-un fel,in adâncul nostru,toți vrem binele și pacea interioara însă suntem întunecați și tulburați de gândul de a avea bani mai multi,putere mai multa,un nume,cariera,realizări pământești ,lăcomie,răutate,ură,egoism toate astea ne acoperă și nu ne lasă să vedem că defapt,undeva,in adâncul adâncului adâncului nostru defapt ne
    dorim doar liniște,pacea sufletească și să ne bucurăm sincer și simplu că un copil de viață.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cumpănașu.
    Ăsta este Cumpănașu. Vă rog să analizați foarte bine această problemă. Vezi și bebelușul mort la botez. De ce credeți că se ajunge la astfel de nenorociri? Atenție mare!
    De ce crezi că s-a cocoloșit pe Tik Tok? Trauma în care l-a băgat Dincă, mândria lui, orgoliul rănit, faptul că a fost descoperit ca mafiot, l-a șocat, a rămas cu sechele. Din acel moment, totul este răzbunare. Imbecilul crede , în prostia lui, în ura lui prostească, că cineva i-a făcut-o intenționat. Nu! Doar că, întâmplarea face, că situația creată în România, chiar de către mafioți indiferenți ca el, atent doar la propriul buzunar, și după el potopul, acea nwnorocire l-a prins și pe el din urmă. Era inevitabil, cu atâta nepăsare. Noroc cu copilul ăla care a dat alarma, care a trebuit să moară pentru ca mafia să se oprească. Asta este o țară prea mică pentru atâția demenți, atâția nesimțiți

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu mai este la locul lui.
    Lumea sa înrăit și prin fapte rele,ura,ce poate aduce decât pe Antihrist.
    Lumea îl preferă pe el de cât pe Mântuitorul.
    Eu zic sa nu-i mai facem pe plac si sa se ducă pe puștii cu legiunile lui cu tot.
    Sa facem loc iubiri de APROAPELE nostru și a iubirii către BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și acest duh necurat sa nu aiba loc printre noi.
    Cu mult drag si multa sanatate va doresc la toata lumea.
    BUNUL Dumnezeu sa fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lumea sa Il prefere pe Iisus!
    Asa este normal!
    Nu este normal ca lumea sa gandeasca negativ si sa prefere raul, sa fie bolnavi, saraci etc.
    Alegeti binele in viata, calea cea dreapta, nu raul!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mesajul divin nu spune ca Trump a adus raul in lume. Interpretarea ar putea fi ca simultan cu investirea lui Trump, probabil cea din 2016, raul si a intarit pozitia in mod categoric. Rugati va ca Dumnezeu sa va descopere intentia cu care Trump a facut bine oamenilor. Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica a profetit ca antihristul se va naste in 1992. Acum ar avea 29 de ani si la 30 Il va imita pe Hristos, adica va iesi la "propovaduirea" mincinoasa. Sa nu va faceti vinovati de judecata si osandirea unui om , Trump, nevinovat. Cautati stirile adevarate, au inceput sa fie din ce in ce mai multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum să vedem dacă dna Maria ne va anunța când acel iisus fals o să propovaduiasca...dar mă îndoiesc că vom fi avertizați de dna să nu cumva să credem în el ... așa cum nu știm dacă acest vaccin anti covid este bine sa il facem sau nu așa o să fie și când ăsta o să înceapă să propovaduiasca prin lume

      Ștergere
  7. Intr-o Lume in care Diversiunea are cale libera sa instaureze Dictatura minoritarilor pentru instaurarea perversiunii fie ea si LGBT-iste sau inchipuite folosind argumente Fals Democratice,in care se foloseste Minciunile pentru a promite marea cu sarea-Bunastarea placerile usoare si Ipocrizia 'argumentata' pentru ajungerea sus la Putere e usor -aproape 'normal' ca rezultatul sa fie Alegerea ANTICRISTULUI iar lupta poate fi numai prin devoalarea Falselor principii , pentru ADEVAR care niciodata nu este atit de usor si facil ca Mincunile care sint multe iar ade Adevarul e la singular si se poate dovedii numai prin luminarea mintii celor multi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam asa scrie si in Biblie Larga e calea care duce la ...Prapastie si ingusta e cealalta cale care duce la...-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei care se asteapta sa li se dea informatiile esentiale mura in gura asa tuturor nu i teleg de fapt nici de data asta cum lucreaza Dumnezeu. Si vor fi inclinati sa meaga ca oile dupa alti orbi incit nu vor crede in Iisus revenit chiar daca nu vor crede nici in antihrist.
    Daca oamenii isi inchipuie ca Iisus va veni la un anumit cult deja existent sa ii dea lui toata dreptatea fara sa mai fie nevoie de inca o convertire nu au inteles faptul ca a ea curte interioara a Noului Pamant care va ramane "o turma si un pastor" nu va mai contine ca acum si scrisi si nescrisi in aceeasi religie si cult ci doar pe cei scrisi adunati din toate semintiile lucru care presupune cel putin o noua sciblndare razvratire lupta hula contra lui Dumnezeu cit si o noua adunare la un loc care sa le para ca ar fi rea sincretista eretica celor fanatici celor supeficiali care vor mai mult puterea dreptatea data lor decit adevarul adevarat si ascultarea pina la capat.
    Celor care vor fi de partea adevarului nu le va pata Dumnezeu mainile cu sange ci va lua asupra Sa secerarile Judecatii ocrotind pe cei scrisi iar ceilalti pt a pastra puterea etc isi vor justifica violenta vorbele urate minciunile teoriile hulele arogantele etc pe care nu si le vor putea stapani pt ca ei traiesc cu senzatia ca li se cuvine deja totul fara sa mai faca mare lucru in plus.
    Ei se cred ca intro echipa de luptatori un club de lupte polenice contra tuturor pt care se antreneaza mai mult decit pt a uni lumea in inima lor incit ei abia asteapta sa vina Anticristul sa se ia in gura cu el si sa il faca din vorbe fara limita de moralitate aparent justificata ..
    Nu vor accepta nici un Iisus nici un Dumnezeu care le cere sa se pocaiasca si sa isi vada neajunsurile nedreptatile arogantele si mai ales sa se converteasca la adevarata cunoastere in tot adevarul pe care ei au fost mereu gara sa o batjocoreasca .. Asa vor fi tinuti ei departe faxuti sa creada se lupta cu cel rau ..au acuzat pe restul ca nu tin de scriptura si traditie dar vor ajunge sa desfiinteze Bibkia in aspectele profetice pt ca ii contrazic si vor iesi din Biserica alegind alti episcopi de forma fiind la incepit crezuti si urmati de majoritate. Cum fac mozaicii de se lupta nedrept cu Iisus in numele Legii lui Moise asa se vor lupta si fanaticii chiar si cu Dumnezeu Duhul Sfint in numele Canoanelor si traditiei pastrarii puterii.
    Desigur va apare in peisaj si Antihristul dar acea Biserica cea mare nu e ortodoxia ci catolicutatea care se va si scinda in 3 incit nu va avea asa mare putere. Asa incit vor exista doua dari in vileg prima adevarata a doua falsa dar la inceput mult mai credibila celor multi.

    RăspundețiȘtergere