luni, 8 februarie 2021

50 LEI TOATE CELE 3 CARTI ! COMANDA CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT !


   Dragii mei,


Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
 
 Adevarul Duhului Sfant Vol 1
 

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                Va multumesc din suflet !

                                  Cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca un cutremur puternic astăzi. În ziua de 08 Februarie 2021 la ora 02:00:42 (ora locală a României) s-a produs în PHILIPPINE ISLANDS REGION un cutremur mare cu magnitudinea mb 5.6, la adâncimea de 50km. Atentie! Iar va urma un cutremur puternic cat de curând!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte rapid s-a produs si cutremurul anunțat. În ziua de 08 Februarie 2021 la ora 16:23:53 (ora locală a României) s-a produs în OFF THE COAST OF HOKKAIDO, JAPAN un cutremur puternic cu magnitudinea mb 5.1, la adâncimea de 10km. Inca un cutremur semnificativ se va produce in următoarele 5 zile, mare atenție!?

      Ștergere
    2. 15:55
      Tu intrebi, tu iti raspunzi singur ...
      Exclami si intrebi in acelasi timp ...
      Toata ziua urmaresti si copii cutremure pe blog.
      "Voi ce parere aveti?"

      Ștergere
    3. 21:30
      "Toata ziua urmaresti si copii cutremure pe blog"
      Si ce daca? Ti-a cerut tie hartie sa scrie pe ea? Te-a deranjat pe tine ca nu poti dormi noaptea si gemi dupa el? NU!

      "Voi ce parere aveti?"
      Chiar a ajuns subiect de discutii ce face fiecare in lume la casa lui? Tu de exemplu faci din tantar armasar - Sa nu te calareasca!

      Ștergere
    4. C 21:30
      Incerc sa-ti explic, daca nu poti sa intelegi.
      Blogul asta se vrea a fi un blog de spiritualitate.
      Deci cine intra pe el ar trebui sa citeasca doar comentarii care sa-l ajute sa evolueze.
      Nu comentarii gen craciun care copie stiri si isi revarsa ura fata de Iohannis si PNL.
      Sau comentarii ca ale copilului pe care il aperi si care copie de pe net toate cutremurele care se produc si apoi intreaba "Voi ce parere aveti?" (era intre ghilimele, daca n-ai observat).
      Sunt doar o pierdere de timp.

      Ștergere
    5. Nu sunt doar o pierdere de timp. Au invatat sa faca surf printre noianuri de date.
      De fiecare data cand in natura are loc un cutremur sau un vulcan, se poate afirma ca nu s-a incheiat actul Creatiei, ca Dumnezeu este inca activ. Aceasta este singura dovada a existentei lui Dumnezeu - faptul ca Geneza continua. E minunat!
      De aceea si oamenii se grabesc la stiri chiar si negative intai sa laude pe Dumnezeul lor si apoi sa se ocupe de supravietuitori, operatii de salvare, etc.
      Se si spune sinistru pentru ca daca te uiti la peisajul dupa eveniment, este foarte nepamantean. Si daca mai si zic ca se reaseaza tatvele, tu mai mult nu vei crede.

      Ai rabdare cu Mine ca nu fuge blogul nicaieri! Si nici eu!

      Ștergere
    6. C 08:13
      Spuneam doar ca cine n-are ceva spiritual de spus, ar trebui sa se mai abtina.
      Nu sa copie stiri pe care le poate afla oricine.
      Sunt destui in Romania care vorbesc cu Cei de Sus. Si cand spun vorbesc, ma refer la dialog, nu la glasuri care spun cuvinte de multe ori fara noima.
      Ei ar trebui sa comenteze pe un blog despre Dumnezeu. Si ei sunt dovezi ale existentei lui Dumnezeu, care ar trebui sa intareasca credinta oamenilor.

      Ștergere
  3. Anul asta am avut un număr foarte mare de decese ale bolnavilor croniciao ales de cancer..Oare cum că explicați?Bolnavii cronici nu au avut acces la consultații și controale precum și la tratamente din cauza nebuniei cu covidul...Au murit sau li s-au agravat bolile multor bolnavi cronici din cauza Guvernului PNL care a blocat accesul celor cu boli cronice in site din cauza că prioritar a fost covidul.Rusine,oamenii și așa vai de ei cu boli cronice și suferințe și murit din cauza că pe conducători ii interesa doar covid-ul și tratarea lui și nu li s-au dat nicio speranță și sansa in 2020.Eu zic că fostul Guvern PNL în frunte cu Nelu Tătaru sa fie judecat în instanță pentru aceste pierdeți de vieti omenești a carur autori morali ei sunt,toți care au fost la conducere în Sănătate în 2020.La pușcărie cu fostul Guvern PNL.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai de ce nu se vand cartile?! de atata vreme

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne,iarta-i ca nu stiu ce vorbesc,si ce chinuri ii asteapta pe toti cei care au hulit mesajele de la DUHUL SFANT,scrise de doamna Maria.Chiar daca multi au si zece facultati,au citit multe carti sunt savanti,nu vor ajunge in rai,chiar daca au facut si fapte bune,ca au hulit DUHUL SFANT,care nu se iarta in veci.

      Ștergere
  5. Vulcanul din Guatemala!?
    Sa nu uitam ca anul care a venit va fi un an cu multi vulcani care vor erupe, exact asa cum a fost previzionat.
    Un vulcan important a erupt în Guatemala!?

    RăspundețiȘtergere
  6. "Războiul creştin Cernerea" va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!

    http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    Clarvăzătoarea Georgeta Florea susţine că urgia din Siria reprezintă începutul "Războiului creştin Cernelea" care va cuprinde întreg globul şi va dura 27 de ani. Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si Dumnezeu ce v-a spus sa faceti? Numai sa behăiti pe net profetiile new agistei Georgeta Florea? Atunci, presupun ca Georgeta o sa va duca in Rai. Are o scara crosetata din macrame. Toti crestinii se vor inghesui sa urce pe scara aia🤣🤣. Scara amintita in crestinism este spira ADN. Datoria oamenilor este sa isi creasca Lumina, eliminand asfel din ADN pacatele. Adica, fapte bune. Numai rugaciunile si postul nu sunt suficiente.

      Ștergere
  7. Cica atunci când vom intra in Era Varsatorului va începe o perioadă îndelungată de pace, dezvoltare umană și spirituală însă întrebarea e când vom intra in Era Vărsătorului căci unii zic că am intrat deja recent alții că vom intra prin 2046..Voi ce credeți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeti numai in SFANTA TREIME si MAICA DOMNULUI,ca si astrele sunt tot de DIVINITATE,create si controlate.

      Ștergere
  8. 22.07' C 'inainte pe o pagina iti spunea cineva ca ti-ai schimbat Brusc numele din 'R'.
    Eu cred ai esuat in misiunea ta de''R'' in a o enerva ,tracasa si intimida pe doamna Maria cu 'Talmesul-Balmesul ' de idei si amenintari dupa vorba romanilor,vorbeai 'Doua de-un leu'..
    Acum devenind Brusc;''C' ,dintr-o data a disparut ''R'' si ai schimbat foaia devenind Agent de Influienta prin cuvinte mieroase dar cam acelasi SCOP diversionist.
    Spiritualitatea dupa parerea voastra ar exclude ADEVARUL,ei uite va inselati a doua oara pentru ca Blogul se refera ca si BIBLIA la lupta Binelui cu Raul si Minciunile aici pe Pamint nu altundeva....

    RăspundețiȘtergere