marți, 9 februarie 2021

UN CUTREMUR INTENS SPRE RASARIT !

                                          9 Februarie 2021,ora 3,23 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata inspre rasarit o cladire de doar cateva etaje,cladire ce incepe a se clatina foarte tare,asa precum se legana ramurile pomilor in bataia vantului puternic.


.
Dragii mei, din pacate,vom auzi de un astfel de Cutremur intens care se va produce inspre rasarit.Dar unde anume sau cand,eu nu stiu a va spune.Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa apere si sa ocroteasca viata celor care se vor afla in acele locuri cand se va produce Cutremurul.
Sa fim buni dragilor, sa ne intarim in Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine!
    Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Cresterea numarului de eruptii de vulcani ,ultimul fiind Etna din Sicilia etc arata si o inflatie de cutremure nelinistitoare in echilibrul climatic al Pamintului.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. A anuntat unul pe aici de curând ca urmează un cutremur in Turcia. Sa vedem cine ghicește -

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci am visat și eu săptămâna aceasta că a fost cutremur mare in Romania. in vis eram tot in pat pe punctul de a adormi și începe un cutremur mare ce "balansează", tremura și "leagănă" lung/mult patul meu și blocul iar eu am un sentiment in timpul asta de groaza exact cum că a inceput sfârșitul lumii și că nu era în cutremur obișnuit deoarece ținea prea mult.In fine mă trezesc din pat tot în vis și o întreb speriat pe mama, luandu-ma fiorii, daca chiar a fost cutremur, eu crezând (in vis) că visam când era cutremurul acela că era prea ciudat.Mama îmi aline că a fost cutremur pe bune și că parcă nu se mai termina și că a durat aproximativ o oră cutremurul. Apoi m-am trezit cu adevărat,in realitate, pe bune.
    și mă tot gândesc la visul asta ce înseamnă?
    Credeți că a fost un vis premonitor/prevestitor dau a fost doar un vis și atât și că nu înseamnă absolut nimic?
    Întreb asta fiindcă eu am des senzația de deja-vu și am avut și în trecut des și făceam o oarecare asociere.Are legătură?
    Ce înseamnă visul? Există vreo șansă se întâmple în realitate s sa fi fost vis premonitor având des deja vu în viața?
    Ce semnificație are visul și unde pot vedea asta? Ce i seamna cand visezi că a fost cutremur mare in Romania?
    Aud cum tot mai multă lume visează cutremure și tot mai mulți clarvăzător sau prevăzători din ăștia spun că ei văd că va fi un cutremur mare in Romania in curând și mă gândesc dacă visul meu are legătură sau semnifica ceva?
    Cutremurul din vis avea loc seara sau noaptea dar cel mai sigur parcă îmi amintesc era în perioada apusului soarelui, atunci când e aproape întuneric dar mai e și foarte putina lumina dar site terminate adics se făcea noapte în 3 minute maxim.Asts ce mai înseamnă că a fost la Apusul Soarelui? Mi-e cam frica sincer că a fost ciudat visul
    Oare chiar va fi cutremur în România?
    Eu sper sa nu fie niciun cutremur..Doamne ferește!:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stam linistiti ca nu va fi nici un cutremur cu pagube si victime la noi.... restul sunt povesti cu extraterestri?!?!
      Oculta mondiala încearcă prin aceste mesaje să inducă panică pentru a stăpânii și a conduce mai bine oamenii-craciun

      Ștergere
  4. Dacă e la răsărit înseamnă că nu va fi în România. Posibil Japonia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu văd nici un cutremur major în România in urmatorii ani, insa pandemia va mai dura si vor fi foarte multe victime...

      Ștergere
    2. Filipine si Indonezia

      Ștergere
    3. Anonim 06.18 ai ghivit din nou. Felicitări!
      În ziua de 10 Februarie 2021 la ora 14:52:32 (ora locală a României) s-a produs în SOUTHWEST OF SUMATRA, INDONESIA un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.0, la adâncimea de 30km.

      Ștergere
  5. Un cleric iranian susține că oamenii vaccinați împotriva COVID „devin homosexuali”-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.50 mai mare gogomanie nici ca am auzit! :)))))))))))

      Ștergere
    2. Foarte posibil. Din moment ce modifica si ADN-ul...

      Ștergere
    3. 20.22 cine ti-a spus asemenea ineptie?Șoșoacă? Vai de capul tau, e prea mare pentru atat de putina minte cata ai. Dar vaccinurile lui ceasca nu ti-au modificat ADN-ul? Ca aveau in ele virusi? Cap ai, minte ce iti mai trebuie?

      Ștergere
    4. Nu comparati vaccinurile de odinioara cu cele de acum.
      Inainte existau atatea e-uri? Asa si cu vaccinurile, dar fiecare face ce vrea cu corpul sau.
      Vrea sa fie cobai cineva, nu are decat.

      Ștergere
  6. 18,47 Asta e misiunea IMPOSTORULUI ''craciun'' epolet de la 00,50 ca si la 00,52 daca nu reuseste sa-ti inchida gura si sa te scoata de pe comentarii jignind-o pe doamna Maria,in cazul asta incearca sa te compromita si sa devii necredibil,tactica de DIVERSIONISTI,desii la modul cum decurg lucrurile pe plan global ar putea da si de gindit .
    In acest sens Sosoaca spunea ca studiul in SUA pentru testarea Vcaccinului Pfizer a constatat cu 70 la suta mai mai multe EFECTE Negative la femei decit la barbati si efecte grave asupra fertilitatii femeilor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Cutremur puternic, cu magnitudinea de 7,1 în Japonia, în largul prefecturii Fukushima

    https://www.g4media.ro/cutremur-cu-magnitudinea-de-71-in-japonia-in-largul-prefecturii-fukushima-to.html

    RăspundețiȘtergere