joi, 25 februarie 2021

MINUNEA DIN TIMPUL SFINTEI SI DUMNEZEIESTII LITURGHII !

 




                                      Dragii mei,

Eram la Sfanta  Biserică  si se apropia momentul când Părintele trebuia sa iese în mijlocul SFINTEI  BISERICI cu SFINTELE  DARURI ! 
Din strană se auzea cântând dumnezeiesc de frumos HERUVICUL, a cărui dumnezeiesti  cuvinte sunt aşa :

           "Noi care pe Heruvimi , cu Taină închipuim 
             Şi Făcătoarei  de Viaţă  Treimi,
             Întreit Sfântă, Cântare  aducem !
             Toată grija cea lumească , 
            Să o lepădăm ! Să o lepădăm!


Dragii mei, este necesar sa scriu HERUVICUL ca in carte aici, deoarece,are legatura strânsă cu relatarea mea .
Deci , în timp ce se auzea cântatul lin din Strana...Noi care pe HERUVIMI..,cu Taină închipuim.", iar Credincioşii din Sfânta  Biserică erau îngenuncheaţi,  Părintele iese cu SFINTELE  DARURI în mâinile sale, chiar sub candelabru, poate un pas mai în faţă,cand  o mare MINUNE  se întâmplă ! 
Priveam liber, asa cu ochii deschisi  din locul unde ma aflam, adica ,din strană de unde cântam şi eu, vad cum un Nor albastru violet transparent ca o fereastra albastra violet si foarte stralucitor, un Nor oval a apărut deasupra Părintelui care ţinea SFINTELE  DARURI în mâinile sale.

 Norul era cam la 50 cm mai sus de SFINTELE  DARURI si avea cam 1,50 m lungime si vreo 0,80 m lăţime.
In timp ce Cântarea din Strana curgea lin, în Norul albastru violet apar din senin multe Aureole (ca o semiluna ),de Sfinţi de un alb dens stralucitor, precum şi multe LUMINI rotunde albe, orbitor de stralucitoare.Lumini mari, cât o portocală ! 
Deci , Norul de deasupra Părintelui cu SFINTELE  DARURI în mâini, pulsa deasupra sa, exact cum pulsează o inimă.
În Nor erau zeci de Lumini rotunde şi zeci de Aureole care au zăbovit deasupra preţ de câteva secunde.
Când în strană se cânta "Şi Făcătoarei de viaţă Treimi," văd tot din strană,  văd cu ochii deschişi cum pe solee in stanga SFANTULUI  ALTAR asa cum privim noi din Sfanta Biserică, la SFANTA  ICOANĂ cu Maica  Domnului şi cu Pruncul Iisus în braţe, chiar in faţa SFINTEI ICOANE ,la partea de sus au apărut din senin, TREI  LUMINI  albe, rotunde, asezate în faţa MAICII DOMNULUI  cu PRUNCUL  IISUS, sub forma de triunghi.
Erau mari cat o portocala fiecare si de un alb dens, orbitor de stralucitor. Luminile au apărut, au pulsat o singura dată si au dispărut ,ca apoi, sa reapară încă o data si sa pulseze la fel. 
Deci, prin cuvintele"SI FACATOAREI  DE  VIATA  TREIMI," DUMNEZEU  ne-a arătat cele TREI  LUMINI la SFANTA  ICOANA a MAICII  DOMNULUI cu PRUNCUL IISUS pe braţul stâng, ca sa fim convinşi ca, PREA  SFANTA  NASCATOARE DE  DUMNEZEU este cu adevarat Facatoare de Viaţă  Treimi.
Iar noi fraţilor ,sa ne închinăm PREA  SFINTEI  TREIMI şi MAICII  LUI DUMNEZEU cu toată fiinţa noastra şi sa aducem CINSTE, SLAVA ŞI ÎNCHINARE Maicii Lui Dumnezeu, Pururea Prea Curata Fecioara Maria.
Sa mergem dragii mei Duminica si nu numai, la SFANTA BISERICA şi sa ne contopim cu Slujba SFINTEI  si dumnezeiestii  LITURGHII , sa ne spovedim si astfel,sa ne invrednicim ca sa primim SFANTA si Dumnezeiasca Împărtăşanie, sa facem fapte de milostenie si sa iubim si pe cei necajiti si oropsiti.
Dragii mei,toate aceste fapte frumoase vor face ca sa se inalte treaptă cu treaptă sufletul fiecaruia dintre noi spre şi în Împărăţia  Lui Dumnezeu,Amin! 
            Cu dragoste si preţuire, 
                                                                                                                       Maria.

2 comentarii:

  1. "IUBIȚII MEI, RĂUL SE INTENSIFICĂ, PENTRU CĂ MAREA MAJORITATE A UMANITĂȚII S-A ÎNTORS DE LA MINE; PRIN ACEASTĂ ÎNSTRĂINARE MULTE SUFLETE DE AZI, SUFERĂ RIGORILE PRACTICILOR OCULTE!"

    23 FEBRUARIE 2021 4: 30 P.M.

    APELUL LUI IISUS , POPORULUI SĂU CREDINCIOS.

    MESAJ CĂTRE ENOH :

    "Copiii Mei, pacea Mea să fie cu voi toți.
    Dragii Mei, răul se intensifică, pentru că marea majoritate a Omenirii s-a îndepärtat de la Mine; din cauza acestei înstrăinări multe suflete astăzi, suferă rigorile practicilor oculte.
    Copiii întunericului umblă ca lupii adulmecând, slujitorii răului îi leagă cu practicile lor oculte pe toți cei care, prin căldura sau păcatul lor, recurg în căutarea serviciilor lor. Nu va fi dificil pentru adversarul Meu să-și mărească urmașii, pentru că această Umanitate îl caută în cea mai mare parte prin slujitorii săi.
    Milioane de suflete sunt bolnave spiritual, pentru că Mi-au întors spatele, pentru că au venit în căutarea slujitorilor răului; multe suflete sunt acum legate de ocultism, suferind de boli pe care medicina nu le înțelege.
    Oameni bolnavi care se vindecă doar atunci când vin la un preot exorcist, sau la slujirea vindecării și eliberării (Sf. Maslu). Bolile puse cu ocultism nu sunt vindecate cu medicina, ci cu intervenție divină.
    Blestemat omul care își depune credința în om și se îndepărtează de Dumnezeu, pentru că el va fi ca tufișul deșertului, care nu primește niciodată grijă: care crește cu pietrele în solurile sărate, unde nimeni nu trăiește. (Ieremia 17: 5, 6)
    Vai, de cei care numesc răul "bun" și bunul "rău" , care au întunericul drept lumină și lumina drept întuneric, care au amarul drept dulce și dulcele drept amar! Așa cum focul arde paiele și flăcările devorează frunzele uscate; la fel veți pieri și voi, ca și plantele care putrezesc de la rădăcină și ale căror flori se topesc ca praful (Isaia 5: 20, 24)
    Bolnavi spiritual, scàldati-vä în Izvorul Milei și Iertării Mele, mărturisind în fața unuia dintre preoții Mei păcatele tale; Întoarce-te la Mine din inimă, căci numai Eu Te pot Vndeca de boala ta spirituală; Întoarce-te de la păcat și ticăloșie și te Asigur că Mâna Mea Milostivă te va Vindeca și te va Elibera!
    Slabi și păcătoși, slăbiciunea și păcatul vostru, vă îndepărtează de Mine; ia înapoi Calea Mântuirii și nu mai umbla în întuneric; amintiți-vă: Eu Sunt Lumina Lumii; Caută-Mă cu o inimă smerită și umilită și te asigur că nu vei fi dezamăgit.
    Copii nerecunoscători, vă Aștept în tăcere în fiecare Sanctuar; Sunt Doctorul tău, Avocatul, consilierul, prietenul dar înainte de toate, Eu Sunt Dumnezeul tău. Veniți la Mine, toți cei care sunteți obosiți, copleșiți și suferinzi, că Eu vă Voi Elibera. (Matei 11:28)
    Vă Aștept grãbiti-vã pentru că noaptea este deja aproape și cu ea întunericul său; fugi, fugi, barca Milei Mele e pe cale să plece, te Aștept.

    Al vostru Maestru , IIsus Cel Sacru.

    Dați copii Mei spre cunoaștere mesajele Mântuirii, întregii Omeniri."
    .....
    http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca Fecioara este Treimea creatoare este gresit sa o vezi inca pe Fecioara in afara Treimii incit sa spui Fecioara si Treimea ca pe o Patrime. Tot intelegere tip politeist este desi o numim cu emfaza monoteusm in timp ce de ex monoteismul hindus il vedem politeisn ..judecam cu dubla masura la fel ca mozaicii fara sa cercetam esenta rezultatelor vizibile din suflete adica dupa fapte fara sa generalizam cazurile negative particulare.
    In istoria crestinatatii la un moment dat cineva a spus ca Fecioara prin sfintenia ei ar fi in al trei-lea Cer. Altii au combatut fara sa poata spuna exact in cite-lea Cer.
    La prima vedere asa e daca cunosti calitatile de baza ale primelor 3 Chakre vezi din anumite indicii ca ele ii sint desavirsite dar asta nu inseamna musai ca nu era desavirsita.
    Identitatea Sa reala (Duhul Sfint) a fost secretizata sonodal pastrata pt Episcopi si implicit sfinti revelati in acest sens intre care si unii din anumite ordine sufi care cred ca Iisus e mai mult decit un sfint profet cum a ramas in traditia islamica.
    Apoi mai avem Evanghelia Mariei categorisuta ca apoctifa dar alaturi de Evanghelia lui Toma de ex se afla in categoria celor teologizabile (nu de cletici si mireni ci de teologi si .Episcopi) iar in Evanghelia Mariei (a cuiva despre Maria) se marturiseste si o vedenie in care lumina Sa a fost marita de Iisus intro vedenie pe cer cu trairi deosebite inaktatoare profunde.
    Talmacirea vedeniei e doar aparent la indemina unora dar ea tot ne arata ca adevarul poate fi si la mijloc in sensul ca desi Domnia Sa a fost in acea viata o manifestare a Duhului Sfint totusi nu a cobtinut chiar toate puterile Duhului Sfint.( Duhul Sfint fiind creatoarea cerului si a Pamantului si din puterea Sa ia Iisis cind binecuvanteaza fiind adrvarata noadtra mama creatoare hranitoare si sfintitoare).
    Pitra chiar sa fie desavirsita cel putin pina la inaltimea zisa a lui Hristos desi cele 7 Stele detinute de Iisus promise celor care vor izbandi reprezibta doar stadiile desavirsirii omenesti.
    Nefiind obligatoriu ca Iisys sa le detina doar pe ele ci ca ele ne privesc pe noi restul nu au momentan importanta asa mare mai ales din perspectiva unei cunoadteri "in parte in ghicitura".
    La fel de bine Fecioara desi fara totalul puterilor Duhului Sfint putea sa fi fost la fel de desavirsita ca Iisus sa zicem cu 9 Ceruri interioare desavirsite sau cu 15 dar nu cu 22 ca Dumnezeu Tatal si Duhul Sfint in Unul. Iar intarirea Sa ulterioara de catre Iisus sa aibe doar o semnificatie simbolica si profetica ..de ce profetica ?
    Pt ca desi nu ni se catehizeaza in biserici si nu se vb la Tv etc totusi exusta o profetie in din sec. 3 din Sinai in categoria celor putin mediatizate care spune ca la invierea tuturor mortilor la Judecata va invia si Fecioara si va calca cu pasul drumurile din Ierusalim si toate locurile sfinte.
    Iar atunci putem ptesupune si cobfirma din alte indicii profetice fie biblice fie extrabiblice de acest fel ca nu va mai juca un rol la fel de discret si secundar in lume ca data trecuta ci va avea si puteri depline (Dumnezeu de pe tronul din Sion cu misiune de a reprezenta ipostadul matern Duhul Sfint care nu ar trebui hulit desi inevitabil va fi din plin de toate religiile inclusiv mare parte din crestini) si misiunile atribuite Duhului Sfint de facere a tuturor lucrurilor noi (revolutionare din temelii peste tot) si pregatirea miresei inclusiv prin turnarea urgiei pt a custiga majoritatea intre dusmani necesara prezentarii lui Iisus ca sa poata sa domneasca chiar si asa "intre dusnani" pt moment. O domnie si religioasa si politica prin care Dumnezeu (Cineva Femeie asociata identitar partial Fecioarei care nascuse un fiu*) si Mielul iau in stapanire Pamantul mai intai politic si religios majoritar apoi unanim la capatul secerarii a doua apoi si haric complet in secunda sf. Judecatii cind "cel rau" e legat nu doar prin uciderea fizica cu urgia ci si la nivel de regim de incercari schimbat la valoarea cea mai fericita dupa ce milenii la rind se tot inmultisera pe masura apropierii Judecatii.

    RăspundețiȘtergere