miercuri, 10 februarie 2021

UN ALT CUTREMUR INTENS,INTR-UN MARKET ! RAFTURILE CADEAU !

 

                                    10 Februarie 2021,ora 0,25 !


                          Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,la un moment dat,in loc sa vad ecranul monitorului,vad un Market cu rafturi incarcate de borcane si sticle pline,rafturi ce incep a se cutremura puternic si cad inspre in faţa.

.
Dragii mei, se pare ca vom auzi de mai multe Cutremure care se vor produce in locuri diferite.Unde anume? Vom afla impreuna dragilor, dar,sa nadajduim ca nu vor fi si victime omenesti.
Sa ne rugam pentru aceasta ,dragii mei.
Cu dragoste,Maria.


9 comentarii:

  1. Pericol MARE,rafturile trebuie prinse, ca si dulapurile mari si grele din apartamente, cu suruburi de pereti si podea.craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci am visat și eu săptămâna aceasta că a fost cutremur mare in Romania. in vis eram tot in pat pe punctul de a adormi și începe un cutremur mare ce "balansează", tremura și "leagănă" lung/mult patul meu și blocul iar eu am un sentiment in timpul asta de groaza exact cum că a inceput sfârșitul lumii și că nu era în cutremur obișnuit deoarece ținea prea mult.In fine mă trezesc din pat tot în vis și o întreb speriat pe mama, luandu-ma fiorii, daca chiar a fost cutremur, eu crezând (in vis) că visam când era cutremurul acela că era prea ciudat.Mama îmi aline că a fost cutremur pe bune și că parcă nu se mai termina și că a durat aproximativ o oră cutremurul. Apoi m-am trezit cu adevărat,in realitate, pe bune.
    și mă tot gândesc la visul asta ce înseamnă?
    Credeți că a fost un vis premonitor/prevestitor dau a fost doar un vis și atât și că nu înseamnă absolut nimic?
    Întreb asta fiindcă eu am des senzația de deja-vu și am avut și în trecut des și făceam o oarecare asociere.Are legătură?
    Ce înseamnă visul? Există vreo șansă se întâmple în realitate s sa fi fost vis premonitor având des deja vu în viața?
    Ce semnificație are visul și unde pot vedea asta? Ce i seamna cand visezi că a fost cutremur mare in Romania?
    Aud cum tot mai multă lume visează cutremure și tot mai mulți clarvăzător sau prevăzători din ăștia spun că ei văd că va fi un cutremur mare in Romania in curând și mă gândesc dacă visul meu are legătură sau semnifica ceva?
    Cutremurul din vis avea loc seara sau noaptea dar cel mai sigur parcă îmi amintesc era în perioada apusului soarelui, atunci când e aproape întuneric dar mai e și foarte putina lumina dar site terminate adics se făcea noapte în 3 minute maxim.Asts ce mai înseamnă că a fost la Apusul Soarelui? Mi-e cam frica sincer că a fost ciudat visul
    Oare chiar va fi cutremur în România?
    Eu sper sa nu fie niciun cutremur..Doamne ferește!:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DoctorUnivers probabil ca este un vis premonitoriu dar cutremurul de pământ în vis nu înseamnă cutremur de pamant și in realitate ci un altfel de cutremur.

      Ștergere
  3. S-a adeverit cutremurul din rasarit. În ziua de 10 Februarie 2021, la ora 11:07:54 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 123km.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce sa aflam impreuna de cutremure!-ele se produc oriunde pe glob importanta ar fi locatia -cat de moment doar DUMNEZEU stie

    RăspundețiȘtergere
  5. Trombopenie grava cu singerari si atacuri cerebrale la 40 americani in urma vaccinarii iar in Germania numarul decedatilor se apropie de 100 ,in timp ce in Romania numarul deceselor sint tinute la secret de Lacheii purtatori de Palton ai lui Iohannis ,Dictatura lui din minoritari progresisti se pregatesc sa profite de Pandemie pentru a vinde la preturi de nimic Pas cu Pas si Bucata cu Bucata tot ce a mai ramas din tara precum au vindut pe Nimic evreilor Fundatia Gojdiu din centrul Budapestei Tradatorii evreul Ungureanu si grecul Tariceanu-craciun

    RăspundețiȘtergere