miercuri, 17 februarie 2021

INCENDIU LA O CONDUCTA DE GAZ METAN IN CAMP ?

 

                                          17 Februarie 2021,ora 4,19 !


                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori,m-a treyit un glas care spunea asa:

                 "Iubite-voi Doamne !

                   Iubite-voi Stapane !

                  Ca tare taina si fictiune Ti-a fost aceasta !"

Clipa in care,vad un camp spre Rasarit,iar in mijlocul lui vad sapat un şant adanc si lung, asa precum sunt cele in care se pun conductele de gaz metan.

La marginea acestor sapaturi ca la carte,sta un barbat tanar,imbracat intr-o salopeta albastra cu bluza rosie pe sub salopeta si cu cascheta alba pe cap.

Barbatul se apleaca usor pe genunchi si priveste cu satisfactie focul ce cuprinsese tot santul pe lungimea lui.

.

Dragii mei, este foarte posibil ca sa auzim de un astfel de incendiu provocat sau nu.

    Cert este faptul că, alimentarea cu gaz metan va avea de suferit, acolo unde acest incendiu se va produce.

                                    Cu dragoste,Maria.
 

5 comentarii:

  1. Eu stiam de incendieri jihadiste dar posibil si cu alte legaturi poate interesate material sau sa acopere gauri sau sa incarce cifrele pt despagubiri crescute asiguratorii.
    Oricum pt multi va fi o taina misterioasa care ii va duce in eroare acel cerc de foc din profetia lui Arsenie Boca insa efectul de moarte indirecta a unor romani va fi prin surprinderea lor fatala de catre urgie in timp ce vor astepta in masini in cozi imense sa se deschida granitele intro speranta fara nimic la baza dupa ce vor fi inchise de CSAT viitor motivat de combaterea intrarii jihadistilor din alte tari invocand un atentat care va fi fost la Timisoara declarat jihadist dar cu victima politica.
    Si inca fictiunea ca aparenta si taina mare se poate referi la noua incercare grea a credintei in care vor cade deopotriva jumatatea cea mai usor de radicalizat a islamului ca parte a popoarelor care vor lupta orbeste fara sa stie contra Venirilor divine vestite partial Ierusalim. Ele fiind parte a Imparatiei promise aspectul exterior noua care cam la fel venise si cind Iisus a spus "a si venit" desi promisiunea era si pt viitor si in forma mai extinsa si interioara dar oricum tot nu asa de evidenta pt cei multi din exterior.Incit va crea polemici dure fanatism cobfuzii teorii presupuberi defaimari minciuni nedreptate in judecati pina la numirea binelui rau si invers de dragul convingerilor sablonarde chiar si cu riscul asumat al hulei Duhului Sfint crezut demon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Incendiu a unui autobuz cu muncitori navetisi pornit de la motor in comuna Sura Mare Sibiu fara victime dar in apropiere de conducta de gaz si santul de pe marginea drumului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi dupa mesaj pare pe un santier si provocat spre rasarit posibil sabotaj in Ucraina sau R Moldova 'un raspuns rusesc la restrictiile oocidentale?=craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Probabil e un incendiator din Moldova noastra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ferească Dumnezeu și Maica Domnului. 💐

    RăspundețiȘtergere