sâmbătă, 20 februarie 2021

RĂZBOI ? CURGE LUPTA CONTRA CRONOMETRU !

 

                                   19 Februarie 2021,ora 5,21 !

                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spune ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa:

              "Curge lupta contra cronometru !"

Clipa in care, vad inspre Vest,Nord-Vest, o curte mare ca de armata,iar la poarta, infara curtii patrula un soldat cu arma pe umar.

..
Dragii mei,
Din pacate,vom trai vremi si vremuri care ne vor aduce multa suferinta si multe lacrimi.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ajute ,sa ne daruiasca iertare si Credinta tare,statornica si fierbinte.
Asa sa ne ajute Dumnezeu,Amin!
Cu dragoste,Maria.



57 de comentarii:

  1. Tarile care vor extinderi teritoriale ;Rusia,Turcia care se tachineaza deja intre ele pentru Crimeea,Ucraina sau cele din Caucaz unde deja Turcia a publicat o harta a Turciei Mari iar Putin le-a transmis un avertisment care poate antrena si NATO intr-un razboi nuclear.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Știti cum aflăm că Apocalipsa sau sfârșitul lumii e aproape gata?Atunci când un Guvern Mondial se instalează că putere absolutain toata lumea și se mai zice că Guvernul acela mondial o sa fie condus de Papa de la Roma care va fi Antihristul chiar..așa se zice între protestanții creștini.Eu doar va spuneam ce am auzit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Protestantii se autointituleaza crestini, iar noi ortodocsii suntem nimeni. Il urasc pe papa, oricare ar fi el si despre fiecare papa au spus ca are acea cifra; pe de alta parte, dispretuindu-i pe ortodocsi, se impaca foarte bine cu catolicii, desi schisma au facut-o cu catolicii iar acestia i-au vanat si i-au ucis pe unde i-au prins. Mai stie cineva de noaptea sfantului Bartolomeu, ca istorie nu se mai face demult. Singurul loc in care au gasit adapost au fost Tarile Romane. (B.P. hasdeu a scris un studiu despre refugiatii neoprotestanti asezati in Moldova si in Tara Romaneasca. Romanii nu au avut probleme nici cu catolicii (medicul lui Stefan cel Mare era italian catolic;se adusesera constructori italieni). Deci in aceasta privinta, ce spun neoprotestantii care pretind ca numai ei au credinta cea adevarata, este egal cu zero. Si nu trebuie sa ne spuna ei, vedem si singuri ca se apropie timpurile din urma.

      Ștergere
    2. Da, mă! Ca pana acum v-a condus Hristos!
      Hristos a fost tradat imediat ce a incercat sa va scoata din ghearele morții. Tot timpul alegeti prost pentru ca pacatul tradarii e in voi.
      Sfarsitul lumii a inceput imediat ce a fost sacrificat Hristos de catre coruptii din acele timpuri. Cand veti invata din nou da iubiti tot ce va inconjoara, Creatia Lui Dumnezeu, terminand cu Ego-ul vostri de crestini doar de suprafață, atunci va veti intoarce in Hristos. Acum sunteti in Satana pentru ca asta alegeti in fiecare zi: sa taceti cand sunt abuzati copii, sa taceti cand politicienii pe care ii alegeti fura, mint, trădează, sa va ocupati cu o religie formala, o copie nereușită a Iubirii Lui Hristos. Traiti intr-o lume copie a lumii Lui Dumnezeu. Unde dracii fac pe filantropii si crestinii se prefac ca sunt piosi.
      Va veti mai chinui 2000 de ani de acum incolo...Sunteti contrafacuti. Falsuri ale crestinilor adevarati, primii crestini care erau blanzi si iubitori. Va prefaceti ca iubiti, Dumnezeu se preface ca nu va vede cand cereti in rugaciuni sa vina Imparatia Lui Dumnezeu pe pamant. Cum? Sa va cada in cap ca posmagii muieti? Munciti ca sa va schimbati cu adevarat si atunci nu veti mai avea nevoie de atatea cuvinte!
      Rugaciunea inimii este fara cuvinte. Doar cu lacrimi

      Ștergere
    3. Da anonim 1:18.A ieșit o proorocie din biserica despre papa.Cica papa va întărâta popoarele unele împotriva altora,și va începe o rascoala chiar din America.Aceasta rascoala se va întinde ca și focul când cuprinde uscaturile.Peste tot va fi vărsare de sange .Nu va exista loc unde sa nu fie ceva,pentru că papa nu este un om bun.

      Ștergere
    4. 11.16, de ce nu te duci tu pe site-urile de pocaiti de-ai tai si sa ne lasi in pace? Ce rost are sa-ti pierzi timpul intrand pe un site ce nu iti place, nu esti ortodox?

      Ștergere
  3. Război adică cine contra cine?
    Rusia -Ameruca sau America -China?
    Și Ioan Istrate anunță un război în România cică ne vor ataca rușii și aliații lor iar americanii și englezii vor interveni foarte târziu dar vor interveni și vor salva ce mai rămâne,Rusia va fi înfrântă și un nou imperiu gen imperiul bizantin sau român va apărea și harta va arata cu totul altfel în lume.Insa până la război mai întâi va fi marele cutremur pe care îl prezice tot Ioan Istrate in cartea lui.Intamplator i-am citit câteva chestii din carte..faza cu cutremurul tot o tine așa de prin 1998 și au trecut 23 de ani și nu a fost niciunul..sper sa amâne Dumnezeu cutremurul posibil și anul asta și anii viitori că și așa suntem v-au se capul nostru cu pandemia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca va fi război în lume lumea se va sfârși clar fiindcă acum nu se mai multa că un trecut ci cu arme nucleare,inchipuitu-va ce va fi la un posibil al treilea război mondial?Cum sa mai supraviețuim cu bombe atomice aruncate în stânga și în dreapta?Sa ne ferească Dumnezeu de așa ceva dar cred că atunci când va începe al treilea război mondial va începe și sfârșitul lumii practic și teoretic pentru că inchipuitu-va și amintiti-va ce a fost la Hiroshima și Nagasaki..
    Sa speram că lumea nu mai vrea să repete istoria și se va gândi de două ori înainte sa se joace cu butoanele "de război".Nu e de gluma,nu suntem în Grad Tgeft Auto și nici în Call of Duty.(jocuri video reprezentative)
    Avem viața și responsabilitatea vieții pentru toți..nu ne mai putem întoarce în trecut și nici să repetam istoria prin războaie .Macar atât să înțeleagă omenirea din super numeroasele victime ale primelor 2 războaie mondiale.Din păcate
    De ce sa nu speram și la pace?poate o va aduce era Vărsătorului dar și aici mai durează(2046 chiar 2400,2600)
    Sa ne gândim înainte cu speranță și pace nu cu gânduri de război că riscam să repetam istoria Doamne ferește!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ajungem în toamnă și începe al 3 lea Răz.mondial.. Jigodia de American cu târfă Germană hârâie Rusia și China...pe Ruși îi vom vedea în România în maxim 24 de ore,ajutor vor fi Ungaria cu ocuparea Transilvaniei..Bulgarii vor ocupa Dobrogea...Americanii vor părăsi România după ce fac ceva distrugeri în numele Democrației...Poporul Român se va răzbuna pe întreaga Clică de politicieni...Vă curge Sânge în numele LIBERTĂȚII...UE SE DEZINTEGREAZĂ DIN CAUZA LIPSEI DE ECHILIBRU....RUSIA OCUPĂ EUROPA.TURCIA SPARTĂ DE RUSIA.CHINA OCUPĂ ÎNTREAGA ASIE,INCLUSIV VA ATAVA USA ȘI CANADA..CHINA VA IMPLEMENTA COMUNISMUL ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Se apropie mult asteptatul si ghicitul război!? Sau este ca si cu marile proteste anunțate de cativa ani!?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, proteste pentru ce???

      Ștergere
    2. Pentru prabusirea economica ce urmeaza masurilor anticovid

      Ștergere
    3. E Craciun 2 sau cine stie al catelea, dar ideea cu proteste ar avea dreptate, daca tu 15,19 vezi totul roz in tara noastra inseamna ca iti trebuie o consultatie la oftalmolog.pt proteste exista o multime de motive

      Ștergere
    4. 10.47 craciun 1 si 2 si cati o-ti mai fi, fara numar... de ce nu cereti voi o consultatie la psihiatru ca aveti maru, mari probleme, te tot felul. Vad ca va doriti proteste, va e ciuda ca guvernul protejeaza populatia tradatorilor, va e ciuda ca nu mai e la putere PSD sub umbrela caruia puteati fura? Tradatori de tara ce sunteti, vanduti Rusiei. Rusine!

      Ștergere
  7. Antihrist deja lucrează printre cei mai mari ai lumii.
    Deja aceștia sunt vanduti lui Satana pentru bani,deja ii slujesc acum.
    Antihrist,este deja cu ei.
    Ce pot sa spun doamne nu a-ti văzut ce a putut sa faca primăria de la sectorul I ce mizerii a putut sa pună în primărie?
    Ma luat groaza, nu cred ca e om sa nu se priceapă la o sculptură frumoasă la o pictură frumoasă.
    Aceia sunt draci cu coarne cu limba scoasă.
    Sa se duca sa se inspire de la Tabăra de Sculptură de la Măgura sa vada ce frumos reprezintă toate acele sculpturi.
    Bucureștenii care sunt in acest sector chiar le place asa spurcaciuni?
    Cred ca nu m-aș duce la asemenea instituție sa plătesc s-au alte nevoi.
    Asa ceva nu sa pomenit in tara noastră.
    Dacă era un PSD-ist era săltat până acum.
    Doamne Maicuta Domnului apara-ne Doamne de asa creaturi malefice.
    O zi binecuvântată sa aveți.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi neaparat ca a mai fost o astfel de campanie, iar acum statuile sunt explicite.
      https://ortodoxinfo.ro/2018/11/11/statui-capra-vecinului-sau-baphomet-press-one-finantator-don-lothrop-daruieste-statui-bizare-redactiilor-mass-media/

      Ștergere
    2. Primarita de la sectorul 1 e asa uratica... probabil ca si in interior si la exterior, din moment ce are latura asta obscura cu statuile...

      Ștergere
  8. Un nou cutremur s-a produs vineri în România. Semnalul de alarmă tras de specialiști!
    Un cutremur de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs vineri în zona Vrancea. A fost un cutremur de adâncime care a fost simțit în special în orașele aflate în apropierea epicentrului. Din nou oculta mondiala folosește bomba sonica. Încep din nou cutremurele dese la noi in țară!?

    RăspundețiȘtergere
  9. Unul din fostii Papi cel pretins ridicat la cer si aparent mort e una din fiare dar darea in vileag e mai complicata si nu va fi credibila pina la urgie ci o dare false ulterioara in vileag popularizata de grecul danielic indus in eroare prin omisiune de un consilier calugar ca intermediar al unei porunci de la Iisus primita de un roman in tara noastra insa destinata a tine nescrisii in noua necredinta. Astfel omisiunea ii va tine si pe scrisi pina la urgie si pe unii pina la secerarea a doua.
    Nu va exista nici un guvern mondial ci o dezbinare si mai mare religioasa si politica cobflicte uneori chiar si interetnice ca razboi intern armat prin scindarea politiei si armatei. Singura conducere unitara va fi Noul Pamant cobdus de Dumnexeu si Iisus ascultati abia in urma urgiei si a secerarii a doua cu cate se va obtine si unanimitatea.
    mai important va fi aflarra adevarului nou vestit din Sion decit a recunoaste iminenta urgiei care oricum va fi in plin razboi religios plina hula planetara fanatica contra noului Ierusalim al venirilor si sfintilor Sionului. Nu acra fiara una din mai multe va fi oroblema asa cum pare scos din context si cu o intarire adaugata sinodal pt a inlocui text scos ci adevarata problema va fi confundarea Venirilor cu demoni mai ales cu tandemul rau in mod sablonard superficial ajutat de defaimari minciuni judecati partinitoare in numele apararii credintei Bisericilor dogmelor Canoanelor convibgerilor si functiilor clericale mindriei atasamentelor etc.
    Teoriile cobspiratiilor se vid adapta imbinind adevaruri cu exagerari minciuni aparente talmaciri eronate inclusiv de revelatii mai noi. Bisericile culte si religii se vor scinda inca o data cu diferenta ca acum partea reprezentativa a lor conducerea chiar daca scindata va lua partea adevarului urmata de cei mai sfinti dar la fel gloata si fanaticii orbii preotimea fanatica va fi lasata in off side sa creada ca s-ar lupta cu fiarele.
    Cei mai fanatici vor crede ca urgia Judecatii ar istaura presupusa dictatura religioasa aparent sincretista si pagana. Si nici la a doua secerare nu se vor lasa induplecati prefetibd sa moara de frica fiarelor asumind riscul hulei contra Duhului Sfint. Cum sa nu le fie retras harul ?
    Desigur semne biblice pina la urgie dupa cintarile in Sion vor mai fi dar orbirea fanatica le va respinge si raspltalmaci rind pe rind.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sediul Partidului Neamul Romanesc din sectorul I Bucuresti a fost spart ,''hotii' nu au furat decit un singur lucru din biroul Dianei Sosoaca un stiks cu informatii dupa ce au rascolit tot sediul dupa el.
    Ei nu pot fi decit opozantii-DUSMANII politici criticati de Sosoaca drept Puterea actuala 'Marxista Stalinisto-Fascista'.
    Sa ne mai miram atunci cine erau cei care au pus incendiul de la Colectiv' pentru a da jos Guvernul Ponta prin atitea CRIME si punind bazele actualei DICTATURI din fosti traficanti de copii cu 3500 de Dolari cum povestestea aseara pe NASUL TV mai nou sotia lui Lalande Traficantul de copii pentru organe din Canada.????
    Ne mai miram de alegerile falsificate din sectorul I Bucuresti pentru impunerea Alogenilor Clotilde Armand si a comisarului Germaniei ilegalul primar Fritz cel fara domiciliu la Timisoara dar din SS-ul aceluiasi partid USR cu ministrii acum din copii de fosti securisti care ii prajec in Focul spitalelor din Romania pe romanii bolnavi ??? -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu stii vreun locuitor ROMAN (nu romm asistat social) din Sectorul 1? Stii macar un om d'ala normal care munceste si isi plateste taxele in mod corect?
      Daca nu cunosti, te invit la mine un cartier sa faci un sondaj de opinie si sa vezi pe cine au votat oamenii din S1! Craciune, mai taca-ti gura aia pacatoasa! Numai prostii scrii si nici macar nu stii sa scrii corect...

      Ștergere
    2. Ai facut tu sondajul ala? Ai intrebat si pe romi sau asistati sociali? Sau nu,ca doar tu nu te compari tu ei!

      Ștergere
    3. 15.26, va plac statuile alea malefice ale maleficei care le-a postat la voi acolo? Probabil ca ti-or placea din moment ce ii iei apararea ca nu aveti apa calda, caldura si aveti in schimb gunoaie si statui cu reprezentarea raului. Tii cu cei care au pus statuile, esti la fel cu acele statui si ca acele statui.

      Ștergere
    4. 16.48 de aoa nu dormi tu, de statuile alea, ipocritule!

      Ștergere
    5. 23.09, se vede ca iti plac statuile alea. Asta spune multe despre ce fel de personaj esti.

      Ștergere
  11. Sediul Partidului Neamul Romanesc din sectorul I Bucuresti a fost spart ,''hotii' nu au furat decit un singur lucru din biroul Dianei Sosoaca un stiks cu informatii dupa ce au rascolit tot sediul dupa el.
    Ei nu pot fi decit opozantii-DUSMANII politici criticati de Sosoaca drept Puterea actuala 'Marxista Stalinisto-Fascista'.
    Sa ne mai miram atunci cine erau cei care au pus incendiul de la Colectiv' pentru a da jos Guvernul Ponta prin atitea CRIME si punind bazele actualei DICTATURI din fosti traficanti de copii cu 3500 de Dolari cum povestestea aseara pe NASUL TV mai nou sotia lui Lalande Traficantul de copii pentru organe din Canada.????
    Ne mai miram de alegerile falsificate din sectorul I Bucuresti pentru impunerea Alogenilor Clotilde Armand si a comisarului Germaniei ilegalul primar Fritz cel fara domiciliu la Timisoara dar din SS-ul aceluiasi partid USR cu ministrii acum din copii de fosti securisti care ii prajec in Focul Spitalelor din Romania pe romanii bolnavi ??? -craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fritz este pregătit de iohanis ca viitor președinte in locul lui.-craciunita

      Ștergere
  12. Prima declaratie a proaspatului investit la C.alba a fost Dumnezeu sa binecuvanteze America si armata americana cam spune despre ce ar putea urma in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Doctor univers spui muuuulte prostii

    RăspundețiȘtergere
  14. Adevarul este ca in tara noastra vor fi multe frământări ca acest popor sa fie MANTUIT.
    Asa este Dumnezeu și Maica Domnului să dea UNITATE poporului,sa fim uniți dar nu vad sa se întâmple acest lucru prea curând si este păcat.
    O forță malefică tine cu dintii sa distrugă acest popor ales de Dumnezeu,dar sa stiti ca nu vor reuși Dumnezeu nu-i va lăsa pe cei care vor sa ne distrugă până la sfârșit
    Dumnezeule Mare dale DOAMNE mintea de pe urmă tuturor celor care ne conduc
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.
    Doamna Maria ma uit si la mineri sunt fără bani si fara muncă bieții oameni.
    Va doresc multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vor fi frământări si nimeni nu distruge poporul român. Nu exista nici o forță malefica. Si nici extraterestrii. Poporul nostru este un popor crestin cu credință în Dumnezeu. Asa ca nu se va întâmpla nimic rau. Citește Biblia si vei înțelege multe.....

      Ștergere
  15. Un cutremur puternic cu magnitudinea 6,2 s-a produs joi în sud-vestul arhipelagului Vanuatu din Pacificul de Sud,. Atentie urmează inca unul foarte puternic!?

    RăspundețiȘtergere
  16. Senatoarea Sosoaca Prefectul s-a dus in mina si si-a apris o tigara unde focul e pericol de explozie ,pe incapabilii astia sa s-i ia domnul Iohannis si sa s-i duca la el acasa in Germania'-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CRACACIUNEEE, INCETEAZA CU SENATOAREA TA DE TOT RASUL! ESTI PENIBIL!

      Ștergere
  17. craciunita ,da, poate sa-l puna sef la LGBT-isi pe Fritz-ul lui Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, pe tine te punem sef la pedofilii si criminalii eliberati de PSD.

      Ștergere
  18. Pavel Abraham ;''Cred ca Citu nu este un bun roman se lupta doar intre ei doar pentru Ministere,Bani si Afaceri,...iar scenariu e de afara.
    Treziti-va Romani.'' - craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciun, Abraham al tau e platit de rusi sa te minta, nu mai casca gura la antene ca iti putrezeste mintea in cap.

      Ștergere
    2. Mai termina tu👿cu rusii tai, numai poate avea omul alta opinie, ca hop tu cu rusii

      Ștergere
  19. Dna Maria o mai dura macar o luna? Nu de alta dar macar sa avem caldura de la Dumnezeu si ce "buruieni" or mai creste de mancat

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu este in regula cu papa.Am văzut un documentar despre clădirea Vaticanului care are forma unui șarpe chiar și ferestrele au ochi de sarpe Sunt foarte multe simboluri ascunse.Felul în care este construita clădirea arata ca papa vorbește chiar din gura șarpelui .Așa este construita clădirea Vaticanului dar este ceva malefic acolo și sunt multe secrete care te duc cu gândul că suntem conduși de masoni.Stiu că nu are legătură cu mesajul dar am văzut că cineva a scris de papa și ai dau dreptate in acest sens.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aveti cu animalul sarpe? Este un animal ca oricare altul!

      Ștergere
    2. Pai papii se inchina de multi ani lui priap, adica sulii draconice din piateta papala.

      Ștergere
    3. Cititi neaparat ca a mai fost o astfel de campanie, iar acum statuile sunt explicite.
      https://ortodoxinfo.ro/2018/11/11/statui-capra-vecinului-sau-baphomet-press-one-finantator-don-lothrop-daruieste-statui-bizare-redactiilor-mass-media/

      Ștergere
    4. Statuile astea din sectorul 1 si cele de acum cativa ani sunt cel putin ciudate, stranii...
      https://ortodoxinfo.ro/2018/11/11/statui-capra-vecinului-sau-baphomet-press-one-finantator-don-lothrop-daruieste-statui-bizare-redactiilor-mass-media/

      Ștergere
    5. Și PF și IPS au doi șerpi pe toiage, am mai întrebat și nu mi-o răspuns nimeni ce simbolizează!

      Ștergere
    6. Sarpele este simbolul celui izgonit din Rai.

      Ștergere
  21. fara libertate, fara un conducator, fara populatia 2/3plecata sa isi daute norocul in alte parti, nu mai avem o tara ! jos comunismul! MONARHIA SALVEAZĂ ROMÂNIA! sa ne fereasca sfantul de vreun razboi ca tancurile sunt tot alea de la revolutie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ne- o eshith monarhia pe nass cu ultimul abdikat.Avem pe kwj, wotat ku prozent mareee.

      Ștergere
    2. Mai lasă-ne mai, cu monarhia ta,

      Ștergere
    3. 16.33, de ce scrii asa? Nu se poate intelege nimic din ce scrii.

      Ștergere
  22. Incendiu usor la unitatea mobila de ATI la spitalul Nasta din Bucuresti-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. 23,11 Avem deja de 31 de ani un sef absolut in aceasta situatie cu copii evreul Iohannis si canadianul Lalande ..

    RăspundețiȘtergere