luni, 8 februarie 2021

ASCULTAND GLASURILE PĂMÂNTULUI !


.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !" 



.

6 Februarie 2021 ,ora 5,11 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit un glas care ne indeamna asa:

"Ascultând glasurile Pământului !"

Clipa in care vad dragii mei, pe Duhul Cel Prea Sfant,sub Chip de Porumbel alb,orbitor de stralucitor.
Duhul Sfant zbura lin de la Cer, inspre pământ!
Dra cu cât cobora mai mult,cu atat mai mult Porumbelul alb,nu mai era alb ,ci era un alb -negru transparent .Dar cu cât se apropia de pămant,albul devenea negru transparent.Asa,in culoarea negrului -alb transparent,Duhul Sfant coboara pana aproape de piatra Mormintelor dintr-un cimitir.Aud glas care spune:
"Ascultând glasurile Pământului !"
Toate Mormintele din acel cimitir,pe toate le-a vizitat Duhul Cel Prea Sfant ,dar numai asa in culoarea piperului cu sare si transparent ca un celofan.
Prieteni dragi, sa ascultam Glasurile Pămantului,deoarece, aceste Glasuri ne spun tot ce s-a intamplat de cand a facut Bunul Dumnezeu lumea (omul)dupa Chipul si asemanarea Sa.
Glasurile Pămantului ,striga la cei de deasupra Pămantului si le spun ca sa se intareasca in Credinta, sa -si iubeasca Aproapele  ca pe ei insăsi, sa daruiasca dragoste fiecarui suflet chinuit si niciodata sa nu se lepede de Crucea Lui Hristos Domnul.
Glasurile Pămantului ,striga la noi cei ramasi in viata,ca sa incetam a ne ucide intre noi,sa alungam ura,ranchiuna,si sa facem loc in inima si-n sufletul nostru, Iubirii Lui Hristos si a Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin! Rabdarea Lui Dumnezeu a ajuns la maxim!
 Cu dragoste ,Maria.


20 de comentarii:

  1. Abygya Anand,băiatul indian clarvăzător care a prezis pandemia de coronavirus înainte să înceapă cu 6 luni,a spus că în noiembrie 2021 lumea va reintra in normalitate și virusul va începe sa dea mult înapoi..practic va fi viața că înainte doar din noiembrie 2021.
    Sa speram că așa va fi cum zice Abygya căci după unii pesimiști și ce zic ei nu mai reintrăm in normalitate niciodată și cuca ne așteaptă cipuri ,luciferaza ,apocalipse,trâmbițe,cernerea,războaie ,cutremure,cerneri,extratereștri etc.
    De ce însă ,zic eu,sa nu ne luăm după ce zic alții care spun că va urma o perioada de pace ,dezvoltare umană și spirituală atunci când vom trece în Era Vărsătorului..(unii zic că am intrat deja,alții că vom intra in curând în această era)
    De ce sa nu ne gândim la pace și că va i bine și să ne gândim că în anul 2028 și până atunci ne așteaptă bombe,războaie ,apocalipse și injectări de luciferaza substanță care nici nu exista ..
    Zic și eu că acea doamna Floarea Dragomir:Sa fie paceee!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤣🤣 a mai profetit un indian ceva despre Romania! Si romanii, in loc sa treaca la treaba, s-au impăunat in acea profetie mirobolanta, supercarifragelistică, flatantă si s-au facut de râs! Au trecut anii si acel viitor luminos nu s-a implinit. Multi dintre cei ce umblau cu nasul pe sus printre noi ca sunt alesi au dat ortul popii. Aceia care au cazut in capcana sunt new agistii si deja au puterile slabite. Cad ca mustele pe nivelurile joase de constiinta.
      Copiii au crescut tot in aceeasi tara in care prea putin fac ceva pentru viitor, prea multi devoreaza prezentul.
      Va fi acel viitor in care omul va trai din nou in armonie cu tot ce-l inconjoara, dar nu toti vor ajunge acolo. Mincinosii care si-au batut joc de matricea energetica a Romaniei, umpland spatiul cu minciuni " ezoterice" si "ocultiste" vor cadea chiar in groapa pe care ne-au sapat-o noua, celor ce suntem deja empatici si actionam pentru ca acel viitor sa se intample mai repede. Depinde de cât am fost fiecare atinsi de Duhul Sfant si de pregatiti in a primi noile coduri..
      Stii cum e? Poti alege o cale scurta, muncind la propriu pentru acel viitor, ori poti alege o cale lunga, in serpentină. Iar vorbele multe sunt tocmai calea lunga, in serpentină. De asta sufera poporul roman: vorbe multe, fapte putine.
      Greu la deal cu boii slabi!
      La placinte inainte multi. La munca putini.

      Ștergere
    2. Aurelia,daca acea profetie se va implini,nu va fi meritul romanilor

      Ștergere
    3. Ai ratat totul anul trecut si cu pandemia si cu extraterestrii. La fel si cu cutremurele. Asa ca lasa-ne si canta la alta masa,,,,

      Ștergere
    4. Teapa!!!
      Nu mai minți ca nu iti face cinste!!!!
      Citeste următoarele!!!
      Băiatul a ghicit ca o pandemie va lovi lumea începând cu noiembrie 2019, și că se va termina în septembrie 2020.

      Te-ai convins ca te-ai pacalit?

      https://a1.ro/amp/news/social/abhigya-anand-baiatul-indian-care-a-prezis-coronavirusul-si-anunta-mai-multe-catastrofe-id997001.html
      De aici se inspira ghicitorii?

      Esti securist de te ocupi de Feek news????

      Mai sunt câțiva pe aici ca si tine

      Ștergere
  2. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2780396722210352&id=1652428581673844

    RăspundețiȘtergere
  3. DOAMNE FERESTE DUHUL SFANT INNEGRIT!-nici macar porumbel nu este pt ca e SPIRIT

    RăspundețiȘtergere
  4. In seara asta la emisiunea ''Statul Paralel' s-a dezbatut modul prin care SRI a intervenit la DNA-ul condus di Bica pentru interese straine ale ambasadorilor pentru arestarea lui Ioan Nicolae si inchiderea combinatelor chimice romanesti cu invadarea pietei cu produse chimice pentru agricultura austriece la preturi mai mari cu 50 la suta cu pagubirea statului prin plata somajului a 9000 de someri care nu au mai contribuit nici cu impozite si cum Coldea si Maior sau ales cu medalii de la ambasade pentru Tradarea Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi pare rau ca va contrazic dar doamna Maria a spus de acest virus.
    A SPUS că va fi pandemie,a spus că vede oameni cu măști pe figură,si ca vor fi multi morți cum puteti spune ca nu a prezis înainte?
    Încă ceva va doriti cutremur puternic de pământ?
    Eu ma rog la fiecare rugăciune când o fac sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului De cutremure,de furtuni,de boli,de război,de războiul dintre noi.
    Mai oameni buni nu va mai doriti răul din contra sa ne rugam sa amane Dumnezeu aceasta mânie asupra noastră.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Masinca, o fi prezis doamna-ta Maria pandemia dar cu finalul a dat-o rau in bara.

      Ștergere
    2. Păi nici nu știm dacă e bine să ne vaccinam sau nu ...un mesaj divin despre așa ceva aici nu am citit

      Ștergere
  6. George Simion,acuza serviciile-conduse de Hellvig -fost sef al Fundatiei Soros din Cluj,ca ''au luat AUR in vizor''-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.31 bine a facut Halving. Sa crapati de ciuda cu HAUR-ul vostru cu tot!

      Ștergere
  7. ActiveNews;''Iohannis membru al org.Progresiste'european Council of Foreign Relations- condus de Carol Bildt membru Bilderberg si fondat de George Soros'';craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Biologii israielieni au creiat un sprei pentru plamini care spun ei vindeca COVID-ul in 5 zile,el contine proteina serotonina care in natura se gaseste maxima in catina dar nu numai in fruct ci si in orice perioada a anului in scoarta ,lemn sau radacina de catina care in plus contine vitaminele A si C de zece ori mai mult decit in morcovi sau citrice -dar ultimile au si Diosmina si Hesperidina foarte bune in repararea vaselor de singe afectate de COVID.
    Asa se explica ca urmarile principale dupa covid sint afectarea vaselor de singe vizibil prin faptul ca multi nu mai pot merge si au insomniile explicabile prin consumul in si dupa Covid a rezervelor corpului de Serotonina fapt ce face omul sa aiba insomni stind ca pentru somn are nevoie de Serotonina pentru productia de Melatonina hormon al creierului si antioxidant puternic cu care a fost tratat de COVID si Trump fostul presedinte american.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Biologii israielieni au creiat un sprei pentru plamini care spun ei vindeca COVID-ul in 5 zile,el contine proteina serotonina care in natura se gaseste maxima in catina dar nu numai in fruct ci si in orice perioada a anului in scoarta ,lemn sau radacina de catina care in plus contine vitaminele A si C de zece ori mai mult decit in morcovi sau citrice -dar ultimile au si Diosmina si Hesperidina foarte bune in repararea vaselor de singe afectate de COVID.
    Asa se explica ca urmarile principale dupa covid sint afectarea vaselor de singe vizibil prin faptul ca multi nu mai pot merge si au insomniile explicabile prin consumul in si dupa Covid a rezervelor corpului de Serotonina fapt ce face omul sa aiba insomni stiind ca pentru somn are nevoie de Serotonina pentru productia de Melatonina hormon al creierului si antioxidant puternic cu care a fost tratat de COVID si Trump fostul presedinte american.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. 06,00 A aparut in masmedia lista intreprinderilor ce se vor privatiza prin vinzare care patroneaza ultimile rezerve minerale si energetice ale Pamintului si Subsolului Romaniei,pare mai degraba o lista a Lichidarii si TRADARII nationale,de aceia le e frica acestei puteri TRADATOARE, minoritare si Dictatoriale de Patriotii de la AUR.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu mai înțeleg lumea din ziua de azi.
    Va place ce se intampla acum?
    Va place ca vinde tot ce mai aduce bani la bugetul țării?
    Îmi aduc aminte de mesajul doamnei Maria spus mai demult:
    Doamneee nu ne vinde lui Soros!!
    Sa nu spuneti ca nu a spus doamna Maria acest mesaj,uitati acum ca tocmai asta fac USR-ști sa nu spuneti ca nu e asa.
    Lea luat bani studenților,circulau gratis.
    Au blocat tot ce mai aduceau bani.
    Horeca si pensii si salarii tot,tot dar au angajat 4000 de oameni in locuri cheie,dând afara oameni care erau competenti si au pus oamenii lor care habar nu au.
    Cand PSD-UL a mărit pensiile,au dat copiilor gratuitate pe mijloacele de transport nu a fost bine,striga toți jos Ciuma Roșie.
    Oameni buni noi aducem raul nu altcineva.
    De ce nu mai iese nimeni acum cum sa iesit atunci?
    Acest lucru pe mine ma bulverseaza si nu mai înțeleg nimic.
    O sa vedeti au început cu lege sa nu mai aibă țăranul român să crească porci in ograda sa,o sa zică că nu mai avem voie nici găini,nici vaca,nici capra,nici oaie etc.
    Sa cumpărăm hoiturile lor aduse de peste hotare care nu au nici un gust.
    Asta va place?
    Vor sa DEPOPULEZE poporul român să fim slugile străinilor,sa ne ramana părinții,copii cu dor si cu inima la gât de grijă celor plecați.
    Eu nu cred ca asta dorește poporul român.
    Puteti sa ma jigniți sa ziceți orice dar asta este adevărul.
    Sa stiti ca in viata mea nu mi-a suflat nimeni in ciorbă când e vorba de dreptate și adevăr.
    Da a mai rămas AUR care mai strigă si mai împiedică cât de cât mizeriile USR-tilor
    Acu intra in justiție,vor sa elimine tot ce mai era bun.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să nu îngăduie până la infinit aceste atrocități comise de acesti oameni care nu au nimic SFANT in ei.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Glasurile inaintasilor sfintilor invatatilor revelatilor trecutului au fost in realitate mult mai multe si au lasat revelatii profetii si invataturi in nr mai mare decit ni se prezinta chiar luat in parte de la cite un cult sau religie.
    Dreptatea cunoasterii cu adevarat in tot adevarul va cuprinde si dreptatea facuta trecutului iar multi nu cunoastem nici macar ce sintem lasati sa aflam ..cum vom putea oare accepta tot adevarul fara sa ne copleseasca si sa ne faca sa ne impotrivim orbeste crezind ca e raul de la presupuse conspiratii incit vom ajunge sa luptam fara sa stim ca civilizatie impotriva lui Dumnexeu insusi crezibd ca e dracu. incit vom spera inutil la Judecata intro alta dreptate decit cea care se va face pt ca ne va parea nedreapta si ca ar favoriza dusmanii nostrii ..

    RăspundețiȘtergere
  13. mai trece timp mult pana omul va accepta ca-si face rau cu mana lui si necinsteste pamantul pe care este CHIRIAS -DUMNEZEU L-A LASAT IN GRIJA OMULUI CARE L-A DISTRUS

    RăspundețiȘtergere