joi, 18 februarie 2021

DORNA ! SUBIECTUL ZONEI DORNEI PĂCATULUI !

 

                                          17 Februarie 2021,ora 6,19 !


                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,aud un glas care spune ceva despre Dorna noastra romaneasca,Dorna ca zonă.

.
Glasul spunea asa, dragii mei:
"Subiectul Dornei !
Subiectul zonei Dornei păcatului !"
Dragilor,ce inseamna la modul cel mai concret acest mesaj,eu nu stiu a va spune.
Dar cu siguranta nu va trece mult timp si vom auzi de Zona Dornei păcatului.
Mi-as fi dorit ca sa auzim ceva de bine, dar din pacate,nu va fi asa.
Cu dragoste,Maria.






11 comentarii:

  1. In simbolistica crestina mai ales cea ortodoxa Pacatosii ajung in fundul focurilor Iadului subteran de sub pamint.
    In muntii din jurul Dornei se gasesc mine cu mineralul sulf fiind depozite vulcanice de milioane de ani care in conditiile modificarilor climatice poate ridica lava si erupe cu emanatii de compusi puturosi de sulf gazos in lava dar si aer unde combinindu-se cu vaporii de apa din atmosfera pot da acid sulfuric cu aspect cetos dar si precipitatii acide care racesc zona si distrug vegetatia .
    Un Adevarat Iad dar pe pamintul afectind mai ales zonele de scurgere pe vai care pot fi spre Bucovina sau judetul Bistrita dupa cum prorocea acum mai bine de 80 de ani Gavril Pop din Tiha Birgaului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Frati romani si crestini, astazi Biserica noastra strabuna il praznuieste pe Sfantul Martir al temnitelor comuniste, VALERIU GAFENCU. Va indemn sa ii cerem ajutorul Sfantului nostru drag si tuturor martirilor inca necanonizati dar MARTIRI SFINTI si sa ne rugam impreuna cu acest acatist:
    http://www.bisericaculunaoradea.ro/acatistul-noului-mucenic-valeriu-gafencu-sfantul-inchisorilor/

    in aceste vremuri tulburi si urate, in acest iad, sa ii rugam pe Sfintii Noi Martiri sa ne fie ocrotitori si calauzitori noua, crestinilor ortodocsi dar si tuturor crestinilor patrioti de pretutindeni, ca sa razbim la Lumina. Icoana Maicii Domnului cu Sfintii Inchisorilor sa ne deschida drumul spre normalitate, spre ADEVAR, spre firescul vietii pe Pamantul pe care Dumnezeu l-a creat si ni l-a dat TUTUROR, nu numai unora, in dar. Cu Dumnezeu inainte, frati crestini de pretutindeni!

    RăspundețiȘtergere
  3. BRAVO Elena.
    Preocupati cu calaii care i-au omorit si acum ne dau lectii cu Pensii mai mari ca ale lui Trump si cu urmasi abonati sa ne 'conduca' am uitat de adevaratii eroi ai Neamului printre care l-as amintii si pe Eroul Martir Zelea Codreanu din Husi,oricit s-ar supara copii criminalilor ,sau tocmai pentru asta si tot merita pomeniti.
    Lor le datoram recunostiinta VESNICA pentru ca au luptat pentru Romania si romani,facind sacrificiul suprem.
    CINSTE lor si recunostinta pentru sacrificii si familiilor lor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu uitam nici pe Eroul Martir Gheorghe Ursu cel omorit in inchisoare de regimul Ceausescu care anii 70 a inchis la AIUD sute de romani detinuti politici.
    Gheorghe Ursu este tatal lui Andrei Ursu cel refugiat in SUA si care impreuna cu americanul Roland O. Thomsson a publicat anul trecut cartea'Tragatori si Mistificatori' cea mai buna carte despre Revolutia Romana din 1989 pe care inca o mai gasiti in librarii sau pe internet.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Ne place doar sa ne văităm și să arătăm cu degetul spre alții ,dar unde este curajul și inițiativa inițiativa romanilor de alta data?Mă refer la bărbați căci au ajuns femeile mai curajoase și mai luptătoare iar bărbații doar comentează și trag concluzii.Macar sprijiniți ,nu criticați pe cei ce lupta pt. apărarea intereselor românilor.Bravo,Dianei ,o adevărată luptătoare spre rușinea trădătorilor și lașilor din ac.tară!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bunicul Luizei din Caracal;'Toti au stiut,o sa vin sa-mi dau foc in fata la Cotroceni,uitati-va numai cit rau a facut Presedintele cu 'Guvernul meu''
    UN lider al sindicatului politistilor spunea tot azi;' Vor sa vinda si sa dezmembeze Romania'.craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Frecusuri intre Nordul si sudul SUA dupa ce Biden a revenit cu noi drepturi pentru homosexuali,
    Texasul ameninta cu secesiunea s-a decuplat de la reteaua de curent a SUA iar acum in 24 de ore a scazut temperatura cu 30 de grade iar reteaua de curent a cazut in multe state lasind milioane de americani fara curent,caldura apa si alimente.
    E la moda pe masini lozinca 'Un pedofil care e mort,impuscat nu va mai recidiva'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum premierul Dictaturii Citu a fost interpelat de ziaristi pentru ca ministrul de externe Aurescu a semnat un act cu Ugaria care prevede 'investitii ale Ugariei in economia din ARDEAL'.craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai este un caz de calugar martir spinsirat de citi-va clerici BOR facut sa para ca s-ar fi spinzurat singur ca sa i se inchida gura si mai ales sa ise interzica cartea pe motiv ca revelatiile primite de el nu corespund chiar peste tot dogmei.Acei preoti ingaduiti cu regret tardiv de fostul Patriarh sint convinsi ca torturarea si uciderea de "sfintisori" pustnici si calugari etc de catre fosta Inchizitie catolica era un lucru bun si ca ar fi nevoie si azi de ea incit ar trebui chiar modificate legile in Parlament pt a nu mai cobdamna adtfel de cazuri "indreptatite pt apararea Bisericii si a credintei" - existase chiar si o propunere legislativa a lor "Legea Dorna" ei fiind nascuti in zona Dorna dar a fost respinsa de Comisia juridica.
    Fostul Patriarh a regretat ca le-a ingaduit mirsavia incit se marturisise chiar si in biserica in fata oamenilor ca e partas prin incuviibtare pacatos prin asta mai mare decit cei care asculta dar oamenii de fata avibd o parere deja prea buna despre duhovnicul lor iubit au crezut ca e doar o vorba de duh o pilda ca sa ii imbarbateze pe ei pacatosii
    El ar mai fi trait l-ar mai fi lasat Dumnezeu sa mai traiasca dar i se profetise ca o sa uite o porunca adresata lui personal aceea de a nu pedepsi nici dur nivi imediat pe cei care vor incepe sa se roage impreuna cu clerici din alte confesiuni dar deocamdata sa nu se modifice Canonul pt a le permite ci sa ii pedepseasca bland si dupa mult timp ca sa fie semn pt unii alesi calugari despre plecarea fiarei din fruntea Bisericii celei mari.Daca nu aplica porunca va muri in maxim 3 zile.
    El stia demult porunca dar a uitat de ea ..Cind i s-a spus afara in fata unei camere Tv ca va uita o porunca si de acolo i se va trage el a fost relaxat si a spus doar ca "Ei ,a uita e omeneste. Cum o vrea Dumnezeu."
    Dupa care Patriarhul Daniel aflind de porunca care e pt oricare Patriarh BOR a pus-o in aplicare anulind chiar decizia de pedepsire semnata de predecesorul lui asumind riscul de a fi acuzat public ca nu respecta Canonul in repetate rinduri.
    Mai pot fi si alte cazuri de subiecte mediatice legate de zona Dorna cita vreme acolo nu traiesc doar sfinti dar acestui subiect ii va veni rindul sa fie dezbatut cel putin in presa daca nu si in alte zone decizionale importante. Ii va veni rindul abia dupa ziua cintarilor in Sion care bate la usa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Poate vor sa cumpere si apele minerale de la V.Dornei.
    Este cea mai bună apa minerală.
    Cine stie pe ce mai pun ochii vulturii.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apa minerala de la Vatra Dornei este mai ieftina cand ajunge sa fie vanduta in strainatate decat aici in Romania. Oare de ce produsele autohtone sunt asa de scumpe, iar cele care mai suporta taxe internationale sunt mai ieftine? Si oare de ce sunt vandute pe nimic fructe de padure (maxim 5 lei/kg, se vinde zmeura cu preturi incredibile in afara de 3-5 lei / kg), iar in Romania se moare de foame. Sunt copii care nu au gustat o portocala, ce sa mai vorbim ca nu stiu nici de gust are zmeura. Nu se poate asa ceva, sa nu te gandesti la propriul popor!

      Ștergere