marți, 9 februarie 2021

PATRU INGERASI VENITI DIN CER,SE ROAGA PENTRU OMENIRE LANGA SCARILE BISERICII LUI HRISTOS SI A MAICII PREA CURATEI FECIOARE MARIA!

 

                                     9 Februarie 2021,ora 5,44 !


                                  Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori , ca intotdeauna ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Est, cateva trepte a unei Sfinte Biserici.

Jos la baza scarilor,apar in mare taina 4 Ingerasi care aratau ca niste copilasi de 4 -5 anisori.

.
Ingerasii erau imbracati in alb, cu niste rochitele crete si albe precum Lumina Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor.
Acolo unde au ajuns intr-o clipa din Cerul Sfant, parea a fi un parc. 
La prima treapta din parc,Ingerasii au ingenuncheat in acelasi timp,in aceeasi secunda.
Aveau parutul blond si ondulat,lungut pana dupa umeri, coronite din flori albe pe capsorul lor,mânutele rozii asa precum le era si chipul divin.Ochisorii Ingerasilor, erau de un albastru precum Cerul senin ca de oglinda.

Îngerasii in genunchi fiind toti patru la baza ultimei trepte de jos, impreuneaza mânutele lor divine ca la Rugaciune si râzând de fericire, se privesc unii pe altii si incep a se ruga cu faţa indreptata spre BISERICA LUI HRISTOS, a carui intrare era la doar cateva trepte mai sus de ei.


Afara era un Cer de ziua si senin,dar in acel parc sau loc unde era Biserica sfanta,inca nu era iarba verde.

Prieteni dragi, sa ingenunchem si noi cu inima si cu sufletul ,cu intreaga fiinta a noastra, sa ne plecam genunchii si sa cerem iertare pentru gresalele noastre,sa ne intarim in Credinta ,sa implinim cu dragoste Poruncile Domnului si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine!

Numai asa vom fi calauziti spre CALEA Luminii,a Adevarului Lui Dumnezeu,spre Calea mantuirii fiecaruia dintre noi.

                          Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Rugati-va la Sf .Arhanghel Rafael mai ales acum perioada asta ce o trăim căci e Îngerul Vindecării și al Sănătății

    RăspundețiȘtergere
  2. Iau doar un ingeras cu mine daca mai sunt, restul las si la altii ca asa e frumos.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. E o viziune profetica despre aceeasi cladire cu trepte dintrun fel de parc din Bucuresti in care va avea loc sedinta scurta a ultimului Mare Sinod din istoria Bisericii ortodoxe care va fi ocrotita sa aibe loc cu bine in conditiile in care o mare multime chiar si din tarile din jur va dori adunata pe multe strazi sa impiedice sedibta si chiar sa matraseasca pe Episcopi daca ar fi lasati sa intre ..pt ca parerea majoritatii va fi ca ei ar ti tradatori vinduti fiarelor etc pe noi teorii ale conspiratiei adaptate noii realitati aparent biblice dogmatice etc fiind f greu sa se adapteze corect realitatii fara ca Dumnezeu sa intervina si El cu o putere si mai mare de sens opus atit prin binecuvantari dar mai ales prin secerarile si pedepsele Judecatii.
    Scopul Sau nefiind sa converteasca si nescrisii acestei Judecati ci doar pe cei scrisi care vor supravietui Judecatii. Cei nescrisi fie ca vor crede sau nu in fiare vor trebui oricum sa nu creada in noul val de veniri promise Imparatia promisa chiar cu riscul de a huli pe Duhul Sfint si a li se retrage harul pina la un nou botez peste miile de ani.
    Faptul ca nu e iarba desi e spatiu verde alocat poate insemna ca inca e sezon rece sau ca e inca suprafata nepregatita sau neingrijita inca in curs de reamenajare.
    Acea cladire apare in mai multe vedenii profetice pe aceeasi tema (cladire din Bucuresti cu trepte la intrare si cred ca una din vedenii desi vaga cu cladirea aceea cumva istorica de aduce cu o biserica i-a fost daruita Mariei cam acum un an. Parca era terenul parcului proaspat sapat sau asa ceva.

    RăspundețiȘtergere