duminică, 7 februarie 2021

SĂRUT MÂNA PREA SFANTĂ TREIME !

       6  Martie  2004 , ora 6,43 dimineaţa !


Eram trează, dar mai stăteam puţin în pat ţinând ochii închişi.
Dar ceva se întâmplase cât ai clipi din ochi.
În cealaltă clipă, nu mai eram în patul meu ci eram într-o Sfanta Biserică spre Apus,unde, într-un colţişor  se află O  ICOANĂ  a Prea Sfintei  Treimi.
Ma apropii de Sfanta  Icoană ,fac o plecăciune si-mi strâng mâinile mele ca la Rugăciune, şi spun acolo în faţa Sfintei Icoane cu Sfanta Treime  aşa :

                   "Sărut Mâna Prea  Sfântă  Treime !
Sărut Sfanta Icoana si dau să plec, dar ,mai privesc o dată şi spun din nou :

                                
                                                  
                                                          Sărut  Mâna !
Şi mă îndepărtez de Sfanta Icoana doar cu un pas, moment în care, aud un Glas care venea chiar din Icoana Sfântă şi care, spune aşa :

                             "Sunt un norocos , norocos!"
Norocoasa , sunt eu dragii mei !
De ce? Pentru că am primit un asemenea Mare  DAR de la BUNUL  DUMNEZEU, şi pe care DAR ,Îl voi înmulţi ,făcând ca să răsară în fiecare suflet de pe pământ.

Şi iarăşi aud :
                   "Cel mai de seamă , este Talantul !
                 Care rămâne, tot Talant! "

Apoi, totul dispare ,iar eu cad ca dintr-un pom în corpul meu, asa ca de la 2 m înălţime si m-am cutremurat foarte tare cu tot cu pat.
Dragii mei, să dăruim Iubire sufletească Prea Sfintei Treimi, S-O chemăm în Rugăciunile noastre şi să ne punem toată nădejdea noastră în PREA  SFÂNTA  TREIME şi în MAICA  DOMNULUI , căci fiecare am primit încă de la naştere câte un Talant sau poate doi, sau trei..., după cum a voit DUMNEZEU, după puterea fiecăruia dintre noi. Totul e ca să înmulţim TALANTUL  şi nicidecum să-l îngropăm ca în Pilda  Talanţilor :
                  Pilda talantilor
Pilda Talantilor - Evanghelia Duminicii a 16-a dupa Rusalii
"Zis-a Domnul pilda aceasta: un om oarecare, plecand departe, si-a chemat slugile si le-a dat pe mana avutia sa. Unuia i-a dat cinci talanti, altuia doi, iar altuia unul, fiecaruia dupa puterea lui, si a plecat. Indata mergand, cel ce luase cinci talanti a lucrat cu ei si a castigat alti cinci talanti. De asemenea, si cel cu doi a castigat alti doi. Iar cel ce luase un talant s-a dus, a sapat o groapa in pamant si a ascuns argintul stapanului sau. Dupa multa vreme a venit si stapanul acelor slugi si a facut socoteala cu ele. Si, apropiindu-se cel care luase cinci talanti, a adus alti cinci talanti, zicand: Doamne, cinci talanti mi-ai dat, iata alti cinci talanti am castigat cu ei. Zis-a lui stapanul: Bine, sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria domnului tau. Apropiindu-se si cel cu doi talanti, a zis: Doamne, doi talanti mi-ai dat, iata alti doi talanti am castigat cu ei. Zis-a lui stapanul: Bine, sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria domnului tau. Apropiindu-se apoi si cel care primise un talant, a zis: Doamne, te-am stiut ca esti om aspru, care seceri unde n-ai semanat si aduni de unde n-ai imprastiat si, temandu-ma, m-am dus de am ascuns talantul tau in pamant; iata, ai ce este al tau. Si raspunzand, stapanul sau i-a zis: Sluga vicleana si lenesa, stiai ca secer unde n-am semanat si adun de unde n-am imprastiat? Se cuvenea, deci, ca tu sa dai banii Mei schimbatorilor de bani, si eu, venind, as fi luat ce este al meu cu dobanda. Luati, deci, de la el talantul si dati-l celui care are zece talanti. Caci tot celui ce are i se va da si-i va prisosi, iar de la cel ce n-are si ce are i se va lua. Iar pe sluga netrebnica aruncati-o in intunericul cel mai din afara. Acolo va fi plangerea si scrasnirea dintilor. Acestea zicand, a strigat: Cel ce are urechi de auzit, sa auda!“ (Matei 25, 14-30)
                                                                        Cu dragoste,
                                        Maria.

34 de comentarii:

  1. Cică in 2028 s-ar produce Sfarsitul lumii spunea cineva pe aici...ei bine,nu e adevărat pentru simplul fapt că nu este suficient timp sa se producă tot ce scrie in Apocalipsa și trebuie să se produca multe.Nici de Antihrist nu e nici măcar o veste nici de însemnarea cu semnul fiarei și că zic sigur că vaccinul ptr coronavirus nu are legătură cu semnul fiarei ..e doar terapeutic.Si in plus,luciferaza acea substanță menționata aici în comentarii nu exista,pur și simplu .Daca există ,ziceți formula ei chimica..
    Deci sfârșitul lumii mai are de așteptat...de ce va grăbiți așa de tare?Mai vrem și ne mai este dat să trăim,cel puțin până în 2050 .Până în 2050 nu va avea loc nicio apocalipsa și niciun sfârșit al lumii.Sper sa publicați mesajul pentru că eu cred că zic adevărul..Iar medicina și medicii sunt lăsați de Dumnezeu pentru a vindeca,ameliora ,trata ,alina bolnavi și boli ...Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E sfarsitul unei lumi, nu al lumii. Creste constiinta oamenilor, înțeleg ca Dumnezeu le-a dat Darurile din care se înfruptă pe pamant ( unii isi fac chiar rezerve, de parca ar fi nemuritori) nu ca sa le calce in picioare, ci sa le ingrijeasca. Ma refer la restul Creatiei de care omul isi bate joc.

      Ștergere
    2. Prietene, Apocalipsa nu inseamna un sfirsit ci o REVELATIE = O RIDICARE A VALULUI de pe ochii oamenilor pentru a vedea cu adevarat ceea ce se intimpla in jurul lor. Fiecare din noi traieste Apocalipsa lui. Aceasta nu se manifesta la toti oamenii deodata, ci in functie de puterea de intelegere a fiecaruia DAR fiecare din noi vom trai aceasta Apocalipsa mai devreme sau mai tirziu.

      Ștergere
    3. 02,12 ia vaccinul nu avem nimic impotriva, exact ca cel pt gripa: cine il vrea il face, cine nu vrea nu il face. Dar apropos unde-s mortii de gripa? Aveam in fiecare an asa ceva, acum nu mai sunt...
      Apocalipsa exact nimeni nu stie cand incepe, doar Tatal. Dar semnele ei toti le putem recunoaste si pregati.

      Ștergere
    4. Astai gripa,covidul,exista (cica) vreo 4000 de feluri de coronavirus

      Ștergere
    5. In functie de faptele pamantenilor, Dumnezeu poate sa le trimita sa vina sfarsitul lumii intr-o clipa sau daca oamenii fac fapte bune, Dumnezeu poate fi ingaduitor.
      Numai Dumnezeu stie cand va veni sfarsitul lumii, nici macar Fiul Sau Iisus spune ca nu stie cand va fi, apoi oamenii de unde sa stie daca nimeni in afara de Dumnezeu nu stie? Oricum, vremurile din urma sunt prezente si semne exista.

      Ștergere
  2. 02,12 Parerea mea e ca Apocalipsa este deja inceputa prin incalzirea si dereglarea climatica care va definii acest secol,cit despre doctori as face deosebire intre ei si industria Pharma cu profituri uriase care deja umblind la ADN-ul uman ,intentionat sau nu,e un pericol pentru rasa umana-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt medici si medici. Unii sunt buni, altii rai.

      https://www.youtube.com/watch?v=6FyBSHF-1Q0

      Ștergere
    2. craciun, parererea ta e proasta ca de obicei. Spocalipsa inseamna revelatie, NU DEZASTRE! Cand o sa-ti vina mintea la cap, om batran???

      Ștergere
  3. Deja in SUA,Europa si in toate tarile se raporteaza peste 500 de morti urmare a suprimarii sistemului imunitar urmare a vaccinurilor care fiind pe baze genetice interfereaza cu genele umane blocindu-le dupa aceleasi principii folosite si in amestec cu noile erbicide de unde la fel pot trece la culturi si chiar neaplicate corect prin alimente la om,ceia ce pare sa mearga in directia a ce spuneau cei ca Christnei Lagarde inca din 2018 acum presedinta a Bancii Centrale Europene;
    ''Batrinii traiesc prea mult si este un risc pentru economia Globala,trebuie facut ceva.''
    Asemanator o spunea si Papa Francisc ;''Nu trebue sa va inmultiti ca iepurii ca sa fiti buni catolici''si chiar si Bill Gates cel care in mod suspect a inceput deja sa-si mareasca averea imensa deja prin investitii in industria medicamentelor; si a vaccinurilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Profesor universitar de 68 de ani din Oradea gasit mort dupa administrarea primei doze de vaccin.
    Quad erat Demonstrandum.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.08 sotia lui a dezmintit minciuna asta. Omul avea de multi ani probleme cardiace. Nu mai propaga minciuni, idiotule! N-ai demonstragt nimic, doar faptul ca esti un maare idiot!

      Ștergere
    2. Vaccinul i-a "dat brinci", asa cum se zicea si la bolnavii de cancer morti " de covid"

      Ștergere
  5. Pe de alta parte IVERMECTINA medicamentul de 20 de lei cutia de 50 pastile pentru ciini,gaini etc a inceput a fi folosita oficial impotriva COVID in spitalele romanesti din Iasi si Bucuresti unde sint universitati de medicina.
    IVERMECTINA a fost deja legalizata anti-COVID in SUA,Franta Slovacia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. "făcând ca să răsară în fiecare suflet de pe pământ."
    Nu, multumesc! Eu am pe ale mele si nu ma duce mintea sa ma complac in jocurile voastre prin icoane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti ratacit daca nu crezi in sfinti, c! Nu ai ce sa cauti pe un blog ortodox. De ce iti pierzi timpul daca nu inveti nimic si nu crezi in Sfintii lui Dumnezeu, in ortodoxie?
      Cititi "Singur ortodoxia" de Parintele sfant Arsenie Papacioc.

      Ștergere
  7. "In viitor vom elimina sufletul uman cu ajutorul medicinii.
    Sub pretextul "o viata mai sanatoasa" va exista un vaccin care va fi aplicat oamenilor imediat, inca de la nastere astfel incat omul sa nu-si mai poata aduce aminte mosternirea lui spirituala si existenta sufletului.
    Doctorii, platiti cu bani grei, vor ajuta la indepartarea sufletului uman.
    Asa cum azi, oamenii se vaccineaza impotriva unor boli asa si copiii lor vor fi vaccinati cu substante special concepute in acest sens. Multumita vaccinurilor,(aceste substante) ii vor face pe oameni imuni la acea notiune "nebuneasca" despre viata spirituala.
    Omul va deveni foarte inteligent dar nu va avea constiinta proprie si asta este ADEVARATUL SCOP al oamenilor de afaceri care conduc lumea.
    Cu un astfel de vaccin, corpul eteric se va detasa de corpul fizic; iar cand aceasta detasare se va produce, relatia dintre Univers si corpurile eterice va deveni instabila, corpul uman va deveni la randul lui ca un robotel, deoarece corpurile fizice ale fiintelor umane pot fi usor de modelat cand isi pierd legatura spirituala cu universul/Creatorul.
    Cu alte cuvinte, vaccinul, in esenta lui, devine o forta extraordinara; omul nu se mai poate elibera din acest concept materialistic cu care va fi invatat inca de la inceput.
    Va deveni la randul lui o fiinta calata pe material si nu se va mai gandi la relatia lui spirituala cu universul"

    (Rudolf Steiner 1861 - 1925)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dumnezeu a zis:
    Cresteri si va imultiti si stăpâniți pământul.
    Credeti ca nu este loc pe acest pământ?
    Este loc destul si cade goale destule,dau exemplu numai la noi in țară cate case goale,am numărat numai de unde am stat eu sunt 20-23 case in care nu mai este nimeni,pustii.
    Cand stau si ma gandesc ca făceam pomenirea mamei,si a lui tata și veneau in jur de 43-45 de oameni si acum au rămas 8 persoane.
    Si cate nu sunt,goale de se rupe inima și sufletul gandindu-mă la acele familii care trăiau si ne adunam,plânge sufletul in mine când ma gandesc si zic ce este viata?
    Ce luam cu noi?
    Faptele noastre atât.
    Nimeni nu este nemuritor,toți murim si dam socoteală in fata lui Dumnezeu pentru tot.
    Aici ma gandesc la cei mai mari și bogați ai lumii,sincer ii compatimesc.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne dea sănătate și mântuire.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://romania-unita.ro/2021/02/05/medicul-care-a-suferit-o-reactie-adversa-puternica-la-vaccin-povesteste-tot-calvarul-prin-care-a-trecut/?fbclid=IwAR2xHGGAd0oG0vPoK9HFHULQY0t1NY-DibVSuoxojuk3HTZBPj6rSJXdAlM

    RăspundețiȘtergere
  10. https://romania-unita.ro/2021/02/05/marea-britanie-143-de-oameni-au-murit-la-scurt-timp-dupa-ce-au-fost-vaccinati-anti-covid/

    RăspundețiȘtergere
  11. Elon Musk a declarat că Neuralink, compania sa ar putea începe chiar din acest an implantarea cipurilor în creierul uman

    https://romania-unita.ro/2021/02/06/elon-musk-a-declarat-ca-neuralink-compania-sa-ar-putea-incepe-chiar-din-acest-an-implantarea-cipurilor-in-creierul-uman/

    RăspundețiȘtergere
  12. https://romania-unita.ro/2021/02/02/sefa-dsp-dolj-infectata-cu-sars-cov-2-dupa-a-doua-doza-de-vaccin/?fbclid=IwAR1Jm7vsYxmQJkel2fjS5NM0yD_W91sRL9UwgGz94JNe8Gfq64Swu3IZRTs

    RăspundețiȘtergere
  13. Belgia a înregistrat 264 de notificări privind reacții adverse la vaccinurile administrate,între care 14 decese raportate după vaccinare

    https://romania-unita.ro/2021/02/03/belgia-a-inregistrat-264-de-notificari-privind-reactii-adverse-la-vaccinurile-administrateintre-care-14-decese-raportate-dupa-vaccinare/?fbclid=IwAR1RAGDnLoZ6tNGUHYl4JkBdcc-GBJIl91OT0nspz9GE7uGJGPME6TzvMG4

    RăspundețiȘtergere
  14. Vaccinarea Covid - O crimă perfectă

    https://www.facebook.com/105983564758892/videos/218283793299156

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci vaccinul nu poate acoperi toate aceste tulpini nou aparute!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.stiripesurse.ro/inca-o-mutatie-a-noului-coronavirus-pacient-reinfectat-la-sase-luni-de-la-vindecare_1630195.html

    Deci vaccinul nu poate acoperi toate aceste tulpini nou aparute!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce e cu globalismul asta?E bun sau rău?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bun , e un comunism modernizat..va fi bucurie mare pe pamant.

      Ștergere
    2. 11:24, cum sa fie bun? Ce tot spui acolo???

      Ștergere
    3. 11:24 nu e comunism modernizat, este altceva. E satanism deghizat.

      Ștergere
    4. Ce sa fie bun? Sunt bune E-urile, 11:24? Sa le mananci doar tu, sa fii doar tu cobai!

      Ștergere
  18. Nu ne obligă nimeni să face ce nu ne place.

    RăspundețiȘtergere