duminică, 14 februarie 2021

INCĂ UN CUTREMUR MARE ? CUTREMURUL S -A ADEVERIT DIN PACATE !!! DAR DIN FERICIRE,NU S-A INTAMPLAT O NENOROCIRE NUCLEARA ! DEOCAMDATA !

 

                                                                        Dragii mei, 

Scriam doar cu cateva ceasuri bune in urma,ca vom auzi de un Cutremur puternic!

Din pacate ,acesta s-a produs nu peste mult timp si sunt si oameni raniti,pentru care ,ne rugam ca sa se faca bine.

Dar din fericire,CUTREMURUL mare,nu a distrus Centrala de la Fukushima si nici nu a cauzat vreun cat de mic accident nuclear sau TSUNAMI.

Iata articolul meu:

UN CUTREMUR INTENS LA SUD,SUD -EST !

        .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                      

               12 Februarie 2021,ora 0,54 !

                                     Dragii mei,


În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa,vad o incapere in care, la un birou statea lucrand pe laptop, un tânar.

Ceva se intampla,nu vad ce, dar intr-o clipita barbatul ajunge sub masa,aluneca de pe scaun sub birou,iar ceea ce era in faţa sa,vin peste el.

Dragii mei,vom auzi din nou de un Cutremur intens care se va produce,dar sa nadajduim ca nu vor fi si victime.Sa ne rugam pentru aceasta dragilor si sa nu uitam ca sa ne-mpacam cu Dumnezeu si cu Maicuta Domnului,sa cerem iertare pentru pacatele noastre si mantuire pentru sufletul nostru.Amin!

                    Cu dragoste,Maria.

Iata si trista informatie despre uramarile CUTREMURULUI intens:

Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Comentarii

Peste 100 de răniţi în cutremurul cu magnitudinea 7,3 din Japonia

de DP     HotNews.ro
Duminică, 14 februarie 2021, 5:42 Actualitate | Internaţional


Cutremur in Japonia
Cutremur in Japonia
Foto: Captura BBC
Peste 100 de persoane au fost rănite în Japonia în urma cutremurului cu magnitudinea 7,3 care a zguduit provincia Fukushima, fiind resimţit puternic inclusiv în capitala Tokyo, la peste 200 km distanţă, a anunţat duminică biroul premierului Yoshihide Suga, citat de dpa și preluat de Agerpres. Cel puţin 96 de persoane au fost rănite în prefecturile Fukushima şi Miyagi şi în regiunea Kanto, care include Tokyo, a anunţat televiziunea japoneză NHK. Institutul american de geofizică evaluat iniţial cutremurul la o magnitudine de 7,1, care a fost apoi reevaluată de autorităţile japoneze la 7,3. Epicentrul cutremurului a fost la 72 km est-nord-est de oraşul Namie.

Autorităţile nu au emis alertă de tsunami, după ce cutremurul s-a produs la ora locală 23:08 (14:08 GMT).

Temerile iniţiale privind centrala nucleară Fukushima Daiichi, care a fost lovită de un cutremur puternic şi de un tsunami care a devastat zona în urmă cu zece ani, au fost risipite de operatorul Tepco.

Nu există probleme la centrala nucleară, a relatat sâmbătă agenţia de ştiri Kyodo, citând Tepco.

Nu există informaţii privind avarii nici la alte centrale nucleare din regiune care sunt în prezent închise.

Un milion de gospodării au suferit temporar din cauza întreruperii alimentării cu curent electric, inclusiv sute de mii în zona Tokyo.

În martie 2011, Fukushima şi alte zone din nord-estul ţării au fost lovite de un cutremur cu magnitudinea 9 urmat de un tsunami, iar centrala nucleară Fukushima Daiichi s-a confruntat cu explozia unui reactor. La momentul respectiv, peste 18.500 de persoane au murit în viituri
Dragii mei,vom auzi de inca un Cutremur mare, un Cutremur in care,vom implora pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Sa ne rugam impreuna dragilor, sa ne rugam inca inainte de a se produce si sa fim pe deplin incredintati ca vom fi ocrotiti daca vom avea Credinta,iubire faţă de Aproapele, mila si dragoste,multa dragoste frateasca!
                        Cu dragoste,Maria.



15 comentarii:

  1. Asa este doamna Maria
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului pr toți fii lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la noi a fost 'cutremur' la Marea Neagra in constiinta constantenilor care ieri au protestat contra conducerii anti-crestine si Tradatoare
    a Romaniei care intentioneaza vinzarea Portului ultimul teritoriu romanesc al Constantei la Mare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost arestat israelianul care a vandalizat biserica ortodoxa Romana de la Ierusalim.
    In Romania antiortodoxismul e la putere si sint periculosi si de neatins,asa ca nu ne miram ca la un mol din Bucuresti au fost luate in deridere prin Afise simbolurile ortodoxe iar partidele anticrestine din arcul guvernamental al Romaniei propun prin legea Invatamintului scoaterea religiei si moralei crestine din Scoli si inlocuirea ei la copii mici prin lectii de sexologie care invata pe cei mici despre Masturbarea fetitelor incercind sa-i pregateasca pe copii pentru o VIATA NOUA de homosexuali LGBT-sti,visul celor care conduc in frunte cu Iohannis cel care dupa referendumul pentru Familia crestina le-a spus-o credinciosilor romani;''Le-am Tras-o''..
    -craciun


    Pe de alta parte acum pe TV 'evreica' Mirabela Dauer spune ca de 25 de ani a trecut la ortodoxism,pentru a avea cine sa o inmorminteze, pentru ca a fost renegata de fiul ei?-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adică, din interes, să-i fie rușine! Dacă o făcea din convingere, era altceva.

      Ștergere
    2. craciun, nu ti-e rusine sa etichetezi ca fiind evrei, fara nicio dovada, de parca ar fi ciumati? Dna Maria chiar nu vedeti rautatea vorbelor acestui individ toxic? Nu va e frica de Dumnezeu?

      Ștergere
    3. D-na Maria este obiectiva si publica toate mesajele atata timp cat nu injura si se exprima civilizat.
      Dovada ca ti-a publicat si tie mesajul.

      Ștergere
  4. In filmarea pe televiziunile romanesti tocmai arata miscarea unui leptop pe o masa la cutremurul nou din Japonia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta a fost !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2021/02/un-cutremur-intens-spre-rasarit.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Apropo la protestul constantenilor pentru vinzarea Portului ultimul teritoriu romanesc la mare.
    Romanii sibieni desi reprezinta o majoritate de peste 96 de procente,au inceput sa nu se mai simta bine in Sibiu de cind pe noua platforma industiala Sibiu Vest investitorii in special cei germani au o intelegere de plafonare la minim a salariilor prin o intelegere gen Tacuta gen 'Comora' refuza angajarea oricarui roman care a plecat de la o firma germana ,cit si de faptul ca acestia au impus fortat numele german de Hermanstad echipei de fotbal locale a Sibiului santajindu-i la servici pe romani la locul de munca cu realegerea luxemburghezilor sasi in fruntea Primariei etc.
    Tot asa cum de la infintare banca Reiffeisen Bank refuza angajarea oricarui roman care nu era membru al unei organizatii sorosiste, cei care dadeau si lui Iohannis mita sub forma chiriei exagerate in spatiul furat de acesta de pe Corso-centru str N.Balcescu nr 29.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i decit inceputul!!!Romania este deja complet distrusa iar ceea ce a mai ramas din poporul roman de alta data se va risipi in sclavia strainatatii la sparanghel,capsuni,ferme agricole si stersul batrinilor de cacat la cur!!!

      Ștergere
    2. 18.48 este „doar ” inceputul, nu „decat”, mai, rrromaneee!!!

      Ștergere
  7. Acum o jumatate de minut primarul Fritz german alogen si nelegal ales fara domiciliu in Timisoara ,a oprit dupa cum a si promis anterior toate camerele de filmat pe internet din oras pentru a nu mai putea sa se vada de toata tara protestele de la Timisoara,.
    Iar Tradatorii anti crestini din PNL Evreiesc au inceput sa filmeze manifestantii din piata Universitatii din Bucuresti pentru ai amenda pentru nerespectarea ordonantelor neconstitutionale cu distantarea in Pandemie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. A avut dreptate mesajul doamnei Maria,tot de la TIMISOARA va porni din nou....-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamna Maria cred ca va_ti inselat referitor cu japonia acesta este mentionata mai de mult ati mentinat numele de joponia...referitor la sud sud est urmeaza ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai dreptate. S-a adeverit ce a spus Maria. În ziua de 14 Februarie 2021 la ora 23:08:17 (ora locală a României) s-a produs în WESTERN TURKEY un cutremur cu magnitudinea ml 3.7, la adâncimea de 10km.

      Ștergere