sâmbătă, 20 februarie 2021

UN CUTREMUR INTENS LA SUD,SUD - EST !

                                                 20 Februarie 2021,ora 6,45 !


                                    Dragii mei, 


În aceasta dimineat,treaza fiind, vad in doar cateva clipe o incapere in care se afla un birou din lemn masiv .

Brusc,acest birou din lemn masiv,incepe a se clatina mai intai incet,apoi tare si foarte tare.


Începuse dragilor, un Cutremur intens !

Dragii mei, vom auzi de acest Cutremur intens,dar sa nadajduim ca nu vor fi si victime omenesti.

Unde anume sau cand se va produce,eu nu stiu.Dar stiu ca daca ne vom ruga cu inima si cu sufletul,vom fi ocrotiti si ocoliti de astfel de dezastre.

                                 Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Intr-un raport international Romania in clasament pe locul 62 in lume la DEMOCRATIE mult dupa Namibia si ultima din UE .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă doamnă Maria sper că bunul Dumnezeu ne va apăra de așa dezastre dar eu cred că premoniția dumneavoastră se va interpreta in alt sens eu cred că se va zgudui întreaga planetă împotriva acestor legi mondiale care vrea Sa distrugă viața pe pământ.Noi sa ne rugam la bunul Dumnezeu să vindece întreaga omenire întreaga planetă. Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. MESAJ RECENT!

    "PREGĂTIȚI-VĂ POPORUL MEU, PENTRU CĂ ZILELE DE TRANSFORMARE ȘI PURIFICARE A CREAȚIEI MELE VIN! "

    16 FEBRUARIE 2021 11:55 A.M.

    APELUL LUI DUMNEZEU TATĂL, POPORULUI SĂU CREDINCIOS.

    MESAJ CĂTRE ENOH :

    "Poporul Meu, Moștenirea Mea, Pacea Mea să fie cu voi toți.
    Zile de mare purificare vin, Creația Mea a intrat în ultimele dureri de naștere și gemetele sale și cutremurări, nu se vor opri până la ivirea unei Noi Creații. Pregătiți-vă Poporul Meu, pentru că Pământul este pe cale să înceapă să tremure pe toate continentele, cutremurele sale se vor simți zi și noapte; va clatina si voi oameni Mei, trebuie să vă obișnuiți să trăiți cu asta pentru o vreme. Nu intrați în panică, amintiți-vă că face parte din purificarea voastră și purificarea Creației.
    Copiii Mei, dragonii de foc au început deja să se trezească și măruntaiele pământului în multe locuri au început să se deschidă; gemetele Creației Mele vor aduce durere, dezolare și moarte în multe națiuni.
    Dragonul galben al marii națiuni din nord este pe cale să se trezească și focul măruntaielor sale va îndolia această națiune. Creația Mea este pe cale să geme ca niciodată înainte, durerile sale reclamă dreptate, multe națiuni vor suferi de durerile de naștere ale Creației Mele.
    Toate elementele naturii se vor întoarce împotriva omului și-l va face să plătească pentru nedreptatea și maltratarea sa. Zilele Dreptății Mele Divine încep și cine poate rezista în aceste zile? Numai oamenii cu o inimă neprihănită și temători de Dumnezeu vor putea învinge în aceste zile.Vai, de locuitorii pământului pentru că vin zilele când numai plânsete și durere vor fi auzite peste tot! Fugiți, fugiți, nepricepuților să vă puneți conturile în ordine, pentru că vin zilele Dreptății Mele! Fugiți din casele voastre și din lăcașurile înalte, pentru că Creația Mea este pe cale să se clatine zi și noapte, ca și cum ar fi beată!
    Nu vă temeți Poporul Meu, de zilele Dreptății Mele; nu intrați în panică când Creația Mea începe să se miște; păstrați calmul și aduceți laudă cu cântări și psalmi, într-u Slava lui Dumnezeu și vă Asigur că totul va fi mai suportabil pentru voi.
    Pregătiți-vă Poporul Meu ,pentru că zilele de transformare și purificare a Creației Mele vor veni. Zilele pedepsei națiunilor nelegiuite se apropie; tremurat de pământ și foc din cer va fi pălmuirea cu care Voi Pedepsi aceste națiuni; multe (națiuni) vor dispărea din cauza rigorii Dreptății Mele și nu va rămâne nici o amintire a lor. Sodoma și Gomora din aceste ultime timpuri vor cădea sub greutatea Dreptății Mele. Atunci locuitorii pământului vor ști că Eu Sunt REGENTUL Universului, DOMNUL Creației. Tată- cu toți cei care Mi se atașează la Îndurarea Mea și Judecătorul Drept, celor răi. Fiți atenți și vigilenți, Poporul Meu, Moștenirea Mea, pentru că Dreptatea Mea este pe cale să restabilească Ordinea și Legea în Creația Mea.

    Rămâneți În Pacea Mea, Poporul Meu. Tatăl Vostru YAHVE, Domnul Creației.

    Copiii Mei, faceți cunoscute mesajele Mele de Mântuire în toate colțurile Pământului."

    http://www.mensajesdelbuenpastorenoc.org/mensajesrecientes.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Seisologii prevad si pentru Romania o intensificare a numarului de cutremure.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Biden a declarat Texasul 'Dezastru major'' dupa ce gerul polar a omorit 22 de americani de hipotermie dupa ce au ramas fara curent electric 22 de milioane din ei.
    Desi curentul a revenit americanii sufera din cauza inghetarii conductelor de apa neprotejate contra frigului si spargerii conductelor sub sosele dar si in case, va dura luni de zile repararea lor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. S-ar putea să-l simtim si noi
    Nu stiu dar asa cred.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate

    RăspundețiȘtergere
  7. Va doriti sa fie demis ministrul justitiei pentru ca sunteti ciomagari. Lui daca ati putea, i-ati marturisi pacatele voastre. Justitia ziceti voi, ca numai Dumnezeu o face si nici-o autoritate pamanteasca.
    Capete infierbantate, daca as putea, v-as pune sare pe coada si v-as ciocni unul de altul: Cristos a inviat!
    E februarie spre martie, desi nu va trebuie motiv, tineti post, capetelor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai exista o profetie despre un alt fel de cuttemur mult mai grav care ne va darima pe intetior si care va veni pt cei mai multi crestini intro zi de 4 martie ca si cutremurul din 77.
    Cei mai multi se vor lasa daramati pt ca nu vor avea cum sa se apere si mai mult li se va da impresia ca au ajuns la adevar si ca nu e posibil ca ei sa huleasca chiar pe Duhul Sfint crezut demon. Ca Dumnezeu nu ar lasa se faca una ca asta ca poporul nu merita asa ceva chiar daca e pacatos superficial fanatic ba chiar ca merita adevarul si mantuirea pina la capat. Si ca altii cei de seama cu sfintii muntilor unii clerici si calugati de fapt mint tradeaza sau se lasa cel mai probabil amenintati sa zica altfel decit ar crede. Ca ar fi slugile fiarelor inselati etc.
    Vor prigoni si huli de frica fiarelor fara sa isi dea seama crezind ca apara credinta si mantuirea. Insa vor lupta tocmai cu Dumnezeu cum scrie in Ap.15.4.
    Vestirea vestirii vesnice nu va fi doar despre fosta venire a lui Iisus ci la pachet cu cea a sfintilor Sionului intre care si cei 24 de batrani plus Iisys revenit inca anonim in adunare si toti in fata venirii Cineva sub un curcubeu ca decor religios pe un tron fizic.
    Desigur in acea vor fi multe alte elemente surpriza darea in vileag alte dezvaluiri socante critici acuze contra multor lupi paznivi la oi si asa in general contra pacatelor si pacatodilor in lume daar hula si impotrivirea fatisa fanatica contra noului Sion Noului Ierusalim ca noua religie misionara isi va avea startul prin cuvantul grecului danielic un Patriarh ortodox pripit fara a se consulta si cu altii care pot afla adevarul de dincolo de aparente si dogme.
    Astfel se va implini si profetia calugareasca care spube ca dupa darea in vileag adevarata va urma o falsa dare in vileag mult mai crezuta temporar de popor si de multi clerici.
    Si de ea se va folosi si adevaratul fals Iisus principal fara a face vreo dictatura.
    Falsa dare in vileag va da startul hulei cobtra Duhului Sfint ca ipostas reprezentat misionar de venirea Cineva intentionat surpriza greu credibila superficialilor fanaticilor indiferentilor celor mindrii -piatra de poticnire si de cadere de judecata.
    Forma Sa fizica aparent doar umana sau prea paranormala pt asteptarile multimii e acea slava aratata "in ochii popoarelor" din 2.Mac.2.4-10 si din Iez.38.14.
    A carei vedere nu va fi prea mult ingaduita pacatisolor incit mai apoi vor trebui "sa moara (in secerarile Judecatii) ca sa nu mai vada pe Dumnezeu".
    Toate dogmele Canoanele doctrinele talmacirile oficiale actuale din lume nu ii sint favorabile lui Dumnezeu ci mai degraba nefavorabile si asa si treb sa fie cam ca si in vremea lui Iisus cind paruse ca Iisus strica Legea si nu respecta sabatul dupa canon. Salvarea nivi atunci si cu atit mai putin la Judecara nu se face prin sabloane de talmacire destinate majoritatii usor de purtat de mai orice pacatos si superficial fanatic orb ci cu o talmacire greu de acceptat care schimba usor si aduce nuantari compketari dar mai ales prin perceptia inimi drepte neatasate de vreo dogma doctrina atit de tare incit urechile si judecata cu nepartinire sa fie inchise.
    Trecutul se va lupta cu viitorul dar pina la urma secerarile Judecatii va da dreptate viitorului in tot adevarul. Noua lectie dupa iertare va fi unitatea planetara in adevarul cel greu de purtat care a fi trebuit cautat cu nepartinire. Cit si judecata dreapta in larga cunostinta fara tainuiri musanalizari fara nici un fel de partinire.

    RăspundețiȘtergere