duminică, 7 februarie 2021

STOP SCUFUNDARII TOTALE A PRUNCILOR IN CRISTELNITA !!! IISUS HRISTOS NE ARATA, CUM TREBUIE BOTEZATI IN CRISTELNITA PRUNCII !

   4 "Taina Sfântului Botez,trebuie sa fie o bucurie divina pentru Prunc, pentru părintii Pruncului,  cât si pentru nasii Pruncului si pentru toti cei care participa la SAVARSIREA TAINEI SFANTULUI BOTEZ!"

 Însusi Domnul IISUS HRISTOS ,ne arata cum trebuie savarsita TAINA SFANTULUI BOTEZ!


              6 Februarie 2021,ora 4,44 !

                            Dragii mei,


Cunoastem cu totii nefericitul Eveniment de la Suceava,unde un pruncut de doar nici doua luni de viata,din nefericire a murit imediat dupa ce Preotul l-a scufundat cu totul in Cristelnita.

Dar, tot la fel de bine cunoastem ca nu este primul caz in care, bebelusii scufundati cu capul in apa din Cristelnita ,au avut de suferit sau unii din pacate,au murit din cauza asfixierii sau a înecului.

Nu invinuiesc pe nimeni!!! Ci am datoria in Faţa Mantuitorului Hristos ca sa spun care este VOIA SA in ceea ce priveste BOTEZUL PRUNCILOR!

Dragilor,voi spune si eu precum Mantuitorul Iisus Hristos:

„Să nu credeţi că am venit să stric Legea sau Prorocii; am venit nu să stric, ci să împlinesc. Căci adevărat vă spun, câtă vreme nu va trece cerul şi pământul, nu va trece o iotă sau o frântură de slovă din Lege, înainte ca să se fi întâmplat toate lucrurile” (Matei 5.17-18).

Prin scrierile mele din Graiul Duhului Sfant,eu nu voiesc sa schimba Legea de 2000 de ani,in ceea ce priveste Taina Sfantului Botez,ci-mi doresc ca sa fac VOIA DOMNULUI si astfel s-o implinesc.

A venit vremea sa săvarsim corect TAINA SFANTULUI BOTEZ !

Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte.

Lumina ma duce intr-o Sfanta Biserica divin luminata,in care Preotul se pregatea sa botez un Pruncut.

Preotul ia in mainile sale Pruncul,si cu o violenta iesita din  comun,il scufunda pana peste crestet pe bebelus,de parca ar fi scufundat un pietroi prin aruncare

Image: botez cristelnita | B1.ro
GOOGLE.COM
Image: botez cristelnita | B1.ro
Found on Google from b1.ro

Dupa prima scufundare violenta a Pruncutului, apare in dreapta Preotului,apare tot in TAINA,Insusi MANTUITORUL nostru drag si scump IISUS HRISTOS.

Domnul a aparut, precum fulgerul pe Cerul senin.Este imbracat cu o camasa alba si lunga,are parul castaniu lungut pana la umeri.

Iisus smulge bebelusul din mainile Preotului,il tine frumos pe bratul Său stang,dar,deasupra apei din Cristelnita.

De la mijloc in jos, Pruncutul era scufundat cu totul in apa.

Bebele statea in Palma stanga a Lui Iius,ca pe un colac de salvare.Era aproape la vertical in apa,dar numai pana la jumatatea trupusorului său fraged si firav.

Plutea pe apa din Cristelnita pe bratul Lui Iisus Hristos.Avea chipul ca de Soare acest Pruncut ,si radea la MANTUITORUL HRISTOS cand se legana pe bratul Său.

In Mâna Sa dreapta,Iisus Hristos avea un buchetel micut din doar 3-5 fire de busuioc auriu,bine copt,busuioc legat cu funda alba si ingusta de doar circa 2 cm.Funda alba venea din varful busuiocului legata la vertical de doar vreo 3 -4 ori,apoi ,capetele fundei albe,atarnau lungi pe manunchiul busuiocului auriu.

Mântuitorul Hristos, tinea spatele bebelusului pe luciul apei din CRISTELNITA,iar de la mijloc l-a lasat sa se scufunde in apa,incat,bebele dadea din picioruse ,innota in apa din Cristelnita si era tare fericit,Radea cu toata gurita la IISUS HRISTOS,avea chipul ca de Soare,si Il privea pe Cel care-l tinea in Mâna Sa,adica ,pe MANTUITORUL HRISTOS,il privea drept in ochi si nu mai putea de fericire.
La fel si cu multa blandete divina,Iisus baga doar varful buchetului de busuioc in apa din Cristelnita,in asa fel incat,sa nu absoarba multa apa.
Apoi, cu varful busuiocului l-a atins usor din crestet,apoi a coborat pe fruntea bebelusului,apoi pe trupusorul lui firav,dar,numai cat era deasupra apei.De la mijloc in jos,nu l-a mai atins cu busuiocul deoarece,era in apa.
Atingerea continua a Lui Iisus Hristos pe trupul copilasului,era precum atingerea unui ou rosu pe care vrem sa-l pictam.Adica,extrem de delicat!


Copilasul,era cu faţa in sus,asa incat,sa vada pe cei din jurul său si sa nu se sperie ,dar mai ales,sa nu-i fie pusa viata in pericol.

Pe tot timpul cat IISUS boteza Pruncutul in Cristelnita,Preotul a ramas inmarmurit,stana de piatra,privind la MANTUITORUL cum savarsea TAINA SFANTULUI BOTEZ.

Prieteni dragi, iubiti Preoti ai BOR, sa-mi fie cu iertare daca v-am suparat scriind aceste randuri!

Dar,va asigur cu mana pe inima si pe SFANTA CRUCE a LUI HRISTOS,ca nu de la mine am scris! Ci de la DUHUL CEL PREA SFANT !

În Faţa MANTUITORULUI HRISTOS,eu mi-am implinit Datoria!

Am scris ceea ce mi s-a aratat!

Acum,depinde de fiecare Preot care savarseste Sfanta Taina a BOTEZULUI, daca va schimba ceva,adica,sa fie dupa cum INSUSI IISUS HRISTOS mi-a ingaduit sa vad, si sa spun tuturor cum este corect a se savarsi TAINA SFANTULUI BOTEZ,asa cum este dupa Voia Domnului si nu dupa scrierile repetate de 2000 de ani incoace!

Din inima as dori sa spun:

Stop scufundarii totale a Pruncilor in Cristelnita! 

Stop scufundarii totale si cu faţa in jos,a Pruncilor in Cristelnita!

IISUS HRISTOS Îi da in mâna PREOTILOR, ca sa-i boteze corect,dupa Voia SA!

Nu trebuie ca sa mai moara Pruncii la botez,doar numai pentru faptul că,sunt unii Preoti care tin cu tot dinadinsul sa respecte scrierile de acum 2000 de ani.

Nici adultii cand merg la IORDAN si se boteaza in apa Iordanului,daca simt ca nu pot sa bage capul in apa,Preotul îi binecuvinteaza doar cu busuiocul inmuiat in apa Iordanului.

In cazul pruncilor, ei nu pot spune care le este vrerea,si-atunci,trebuie protejati,exact asa cu IISUS HRISTOS mi-a aratat mie,iar eu am scris aici pentru a se citi si pentru a se lua aminte!!!

                          Cu dragoste,Maria!

Iata mai jos Tragedia de acum cateva zile,de la Suceava:                                           

A fost făcută necropsia bebelușului mort după botez și s-a găsit lichid în plămâni. Preotul este urmărit penal

Cauza morții bebelușului din Suceava, decedat după ce a fost botezat, ar fi fost lichidul aspirat în plămâni. Este concluzia medicilor legiști care au făcut miercuri necropsia nou-născutului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a hotărât să înceapă urmărirea penală împotriva preotului care a oficiat duminică botezul. Preotul are calitate de suspect și acuzația este de ucidere din culpă.

Astăzi a fost efectuată necropsia. A fost prezentă o echipă destul de mare de specialiști în Medicină Legală. La solicitarea parchetului și a familiei au fost aduși specialiști și din alte localități, pentru o evaluare cât mai transparentă și minuțioasă a cazului.

În plămânii bebelușului s-a găsit lichid. E o informație confirmată și la începutul săptămânii de medicii care l-au resuscitat pe copil și care au spus că 110 ml de lichid au ajuns în plămânii lui.

Acest lichid urmează să fie analizat pentru a fi stabilită natura lui - dacă este vorba de apă sau lichid matern. Raportul complet al autopsiei va fi finalizat după cîteva săptămâni.

Incidentul a avut loc duminică, într-o biserică din Suceava. Bebelușului i s-a făcut rău după ce a fost băgat în apă. A fost chemată ambulanța și a fost resuscitat la fața locului, după care a fost dus la spital, unde a mai supraviețuit doar câteva ore.

49 de comentarii:

  1. Bravo, Maria! Am trait sa-ti spun si asta, dar te felicit pentru curajul de a scrie acest mesaj! S-ar putea sa fii criticata de cititorii tai si iti admir puterea de a scrie aceste cuvinte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dementi si parintii care s-au grabit sa duca un prunc născut prematur la botez. Intrasera zilele in sac. Nu mai aveau astampar! Acum, dau vina pe preot. Ma mir ca nu dau vina si pe doctori! Ca asa se obisnuieste in tara asta. Orice ni se intampla este din cauza altora!

      Ștergere
    2. 1:50BISERICA-ultimul bastion al apărării omului de atacurile Satanei!Voi care vă bucurați de întâmplările nefericite din sânul Bisericii nu ați fost botezați?Ați murit atunci? Nu! Dar ați murit acum dând cu demonii in..Biserica.Milioane au fost botezați în 2000 de ani și pt 1-2 eșecuri loviți cu bucurie sataniceasca pt că nu sunteti cu dragoste pt. Hristos ci cu ura satanică!Fiecare și a ales Stăpânul!

      Ștergere
    3. Acum, si in spitale daca este firav un copil se boteaza de urgenta chiar daca are 1-2 zile pentru a nu muri nebotezat pentru ca nu este deloc bine.
      Insa trebuie acoperite narile cu mana pentru o secunda cat e scufundat copilul la botez si nu se mai intampla nimic astfel daca se tin narile acoperite bine cu mana doar o secunda, maxim 2 secunde.

      Ștergere
    4. 18.51, nu a fost esec! Copilul era f. bolnavior si ar fi murit oricum.
      Ca o mangaiere pentru parinti, este f. bine ca au apucat sa il boteze pentru ca este acum in ceata ingerilor.
      Daca nu ar fi fost botezat, ar fi murit din cauza ca era plapand si atat i-a fost dat sa traiasca si nu ar fi avut nume de botez, ar fi ratacit in ceata celor fara nume. Asa este un inger!

      Ștergere
    5. Nu botezul a fost problema ci modul cum a fost introdus copilul in apa. I-a intrat apa in plamani, ceea ce a dus la moartea lui. Asta se intampla si cu oamenii mari cand se ineaca, inspira apa in plamani si se asfixiaza.

      Ștergere
  2. Se aude peste tot că în lume va fi instaurat în viitorul apropiat(10 -20 de ani) comunismul dar mult mai modernizat.Sa fie așa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comunismul e viitorul pe orice planeta,dar s-ar putea sa mai dureze citeva mii de ani. In cartea Urantia este aratat cum evolueaza civilizatiile umane pe planetele locuite. Asa cum a aratat Maria, Iisus a spus ca nu a venit sa strice legea(adica obiceiurile religioase) dar nici sa aduca pacea(nu era misiunea lui si nici momentul,acest lucru urmind a avea loc mult mai tirziu).

      Ștergere
    2. Iisus avea de gând să analizeze şi celelalte porunci, când Iacob Zebedeu l-a întrerupt întrebându-l: „Maestre, ce-o să-i învăţăm pe oameni despre divorţ? Să îngăduim noi unui bărbat să divorţeze de soţia sa, după cum a poruncit Moise?” Când Iisus a auzit această întrebare, a zis: „Eu nu am venit pentru a legifera, ci pentru a ilumina. N-am venit pentru a reforma regatele acestei lumi, ci mai degrabă pentru a stabili împărăţia cerurilor. Nu este voia Tatălui meu aceea de a ceda ispitei de a vă învăţa reguli de guvernare, de comerţ sau de conduită socială; ele ar putea fi bune pentru astăzi, dar departe de a conveni societăţii dintr-o altă epocă. Eu sunt pe pământ numai pentru a întrema mintea, a elibera spiritul şi a salva sufletul oamenilor. Eu vă voi zice totuşi, în legătură cu această chestiune a divorţului, că, dacă Moise privea favorabil aceste procedee, nu la fel era şi pe vremea lui Adam şi în grădina Edenului.
      Fragment din cartea Urantia.

      Ștergere
    3. 6:30Si știi cine și ce înseamnă Urantia?Nu!Este o carte satanista care promovează minciună și ...Ura(Ura-intaia)!nu Dragostea.Va închinați diavolului nu lui Hristos!Multi s-au ridicat împotriva Bisericii și a orânduielilor ei,dar vai de aceia care vor vor strica ceea ce a întemeiat Iisus prin apostoli și preoți de la inceput.Multi vor pieri că vrăjmași ai bisericii!

      Ștergere
    4. 2:14Comunismul(Neocomunismul)=GLOBALISM.Va va înrobi și va va lua Totul:casa,mașina,proprietăți chiar și copiii vor fi declarați "proprietatea statului".Ati fugit de Biserica și acum..pieriți.Satana a turbat și lucrează prin servitorii lui sa sa distruga tot.Ridicayi va cat mai puteți și apărați tara și poporul român ,valorile morale creștine(nu va pasă,nu aveți familie?

      Ștergere
    5. 06.30, cartea o fi scrisa de o minte umana actuala. La vremea respectiva, Iisus nu putea sa spuna "aceasta chestiune a divortului" sau sa ii invete pe oameni "reguli de conduita". Doar nu ii invata pe oameni Iisus reguli de buna maniera.
      Cartea este scrisa actual, e o opinie a celui care a scris-o, dar nu ne putem ghida dupa aceasta.

      Ștergere
  3. Nimeni nu trebuie să moară ...Grija pentru Aproapele trebuie să fie Lege ...Spiritul și sufletul se înalță prin iubire și grijă....adică pe scurt Bunătate

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti place sa te cocoțezi pe moartea unui prunc, la fel ca Șoșoacă, Iohannis si alti tampiti,,pe moartea din spitale.
    Bine ca esti tu popă si le stii pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vorbind strict tehnic introducerea brusca a copilului cu capul in apa nu este tocmai bine. DACA caile de respiratie ale copilului nu sint bine astupate si copilul este prins in INSPIRATIE plus ca apa face brusc presiune pe toata suprafata corpului copilului acesta se poate INECA. La toate acestea mai este si sperietura micutului. Domnilor preoti 1 metru de coloana de apa este egal cu 0.1 atmosfere in plus ca forta de apasare pe toata suprafata corpului micutului plus viteza de introducere sub apa in cristelnita REZULTA un risc mare de patrundere a apei in plaminii copilului. Am auzit spunindu-se ca asa se face de 2000 de ani si ca se intimpla cite un caz uneori. Trebuie sa NU se intimple nici un caz. Asa este, trebuie sa fie o bucurie pentru toti cei prezenti inclusiv pentru copil in nici un caz o sperietura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Soc termic și cardio-respirator-probabil!

      Ștergere
    2. Iisus nu a fost botezat scufundadu-i-se capul in apa ci turnandu-i-se apa pe crestet din causul palmelor. Voi cu biserica voastra din lut v-ati indepartat de invatatura lui Iisus si tot voi tipati? Barbarilor! Daca procedeul de scufundare a dus la moartea unui suflet nevinovat e clar ca ceva e gresit! Cat va trebuie sa intelegeti ceea ce este evident? Ati ajuns sa confundat biserica lui Dumnezeu cu niste cladiri de lut!

      Ștergere
    3. Intotdeauna apa este incalzita la Sf. Botez. De mai bine de 2000 de ani se boteaza oamenii si nu au mai patit nimic.
      Dar cati mor in accidente de masina din cauza indolentei oamenilor, nu puneti la socoteala?
      Anormali sunt cei care nu mai vor Botez, nu Il mai vor pe Hristos.
      Astfel, cel rau isi atinge scopul si ia cu el cat mai multe suflete in loc sa mearga cat mai multi in Rai!

      Ștergere
  6. 02,14 Exista o profetie a unui roman din Bucuresti din timpul celui de al doilea razboi mondial in care spune ca comunismul va ajunge din nou in Romania a doua oara dar o perioada scurta de data asta venind de la chinezi unde el va si fi pe duca in ultima faza.
    Acest lucru e sustinut/confirmat si de un mesaj primit de doamna Maria in care chinezii spun ca 'v-om primii Dunarea de jos'',
    unde este si Romania.
    Deocamdata comunismul bintuie in occident sub forma progresist- neomarxista pe la Davos dar si prin alegerea lui Joe Biden in SUA un om de stinga,ONG-urile lui Soros unde si parvenitul Iohannis este membru la unul ce face parte din Grupul Bilderberg.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun dar si dna Maria, a ți făcut o obsesie pt. Iohannis. Refuzați să vedeți averea imensă a lui Dragnea care a îmbogățit peste măsură pe fosta sotie, băiatul și fata lui dar și familia iubitei DINTR-UN SALARIU DE BUGETAR !

      Ștergere
    2. 9:45Comunismul(Neocomunismul) care vrea Globalismul va va lua totul:case,mașini,proprietăți,bunuri chiar și...copiii.Daca nu vă ridicați acum va fi prea
      târziu.AUR are perfecta dreptate.Singurul care lupta.Toti ceilalți au vândut tara și poporul și acum...Credință ,singura ce ne-a mai rămas!

      Ștergere
    3. 18.30 vai de capul tau de ametit! Nu pricepi nimic din ce vezi!

      Ștergere
    4. 17.54 mai mult decat corect! Cel putin craciun e atat de obsedat incat mai are putin si crapa de atata ura si invidie. Cu tot cu statuie.

      Ștergere
    5. 17:54, dar credeti ca e singurul care s-ar fi imbogatit?????????????

      Ștergere
  7. Botezul ar trebui lasat la alegerea preotului si a parintilor cum doresc sa fie, Iisus a fost botezat cu turnarea apei pe cap...inclusiv preotii care apara Sf Taine recunosc ca si botezul prin stropire e valid, recomandand totusi prin scufundare 🤔. Cunosc cateva familii de greci care si-au botezat copiii cand aveau cca 3 ani, nu stiu daca asa e datina la ei sau asa au ales ei, dar nu gasesc ideea rea.
    Sunt anumite lucruri pe care biserica nu le vrea schimbate sau spuse, dar acum sinceri sa fim Dumnezeu nu te obliga, iti lasa alegerea, atunci si preotii ar trebui sa lase o alegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.46 bine ca ne recomanzi tu, in ce calitate o faci?

      Ștergere
  8. Foarte bine doamna Maria poate aude si biserica ortodoxa si isi schimba obiceiul de a ucide pruncii prin inec ca ei au impresia ca detin adevarul absolut. Aceiasi biserica care cand vine vorba de mercedes uri,lcd uri, i phone a uitat de statornicie. Mai este un taliban ortodox prin cluj care sustine faptul ca daca anual mor 300. de prunci prin avort pot mierli si ei prin inec in cristelnita unu,doi prunci. Nu va obliga nimeni sa va schimbati ritualul neolitic prin care credeti ca l ati prins pe dumnezeu de picior insa parintii se vor gandi de doua ori inainte daca vor risca viata copilului lor pentru un ritual inutil dat fiind varsta prea mica la care este oficiat ca multe alte inventii ale bisericii ortodoxe menite doar de a manipula,speria si a stoarce bani. Ba șnapanilor Iisus nu are nici o treaba cu voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este f. bine sa fie botezat copilul de la 40 de zile, dar prin acoperirea rapida cu mana a narilor doar pentru o secunda. Astfel nu se intampla absolut nimic daca narile sunt f. bine acoperite pentru numai o secunda.

      Ștergere
    2. Anonim 21:28, va rog urmariti filmarile momentului in care acest prunc a fost botezat si toata argumentatia de pe site-ul crestin activenews. ro! Copilul NU s-a prapadit imediat dupa botez, este o dezinformare la mijloc. Din partea unora, reavointa. Preotul, un om si un parinte ireprosabil, cu experienta, a procedat corect. Copilasul a avusese probleme inca din pantecul maicii sale, a fost nascut prin cezariana de urgenta. Pruncul a murit la spital, la multe ore DUPA slujba. Urmariti tot filmul acestui f trist eveniment (cu declaratia doctoritei, cu tot), apoi trageti concluziile care se impun. Nu va alaturati denigratorilor, savarsiti un pacat. Parintele Alexandru nu este vinovat. Atat i-a fost dat sa traiasca micutului Iustin, Dumnezeu sa-l bucure cu ingerii Sai si sa le dea tarie bietilor parinti!

      Ștergere
    3. 22.38 mai taci din gura, satanistule! Autopsia a spus clar ca plamanii erau plini de apa. Denigrator esti tu pentru ca ai consimtit o crima. Daca era copilul tau ce faceai? Rusine!

      Ștergere
    4. Nu a fost eroare din partea preotului din moment ce a murit copilul dupa cateva ore pentru ca era bolnav! Copilul era f. bolnavior si ar fi murit oricum.
      Ca o mangaiere pentru parinti, este f. bine ca au apucat sa il boteze pentru ca este acum in ceata ingerilor.
      Daca nu ar fi fost botezat, ar fi murit din cauza ca era plapand si atat i-a fost dat sa traiasca si nu ar fi avut nume de botez, ar fi ratacit in ceata celor fara nume. Asa este un inger!

      Ștergere
  9. Unii romani au alta parere decat voi despre ce s-a intamplat cu pruncul...

    https://www.justitiarul.ro/intoxicare-antiromanesca-la-digi24/

    Popor de scandalagii! Asta va mai lipsea: scandalul pe orice tema.
    Avem acum o scandalagioaica sefa, foarte vocala si degeaba aleasa. O cheama Șoșoacă! Sa o ia cineva de pe stradă si din cârciumă si sa-i explice ca, parlamentara fiind, daca mai vrea sa pupe voturi si data viitoare, trebuie sa respecte si ea legile. Cu atat mai mult pentru ca ocupa un scaun in parlament! Au fost votati ca sa fie vocali si sa dănțuiasca prin carciumi ca nebunii? Tot circ? Tot nebunie ce pune pe fuga si ultimii patrioti adevarati din țară?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum daca o fi ziua cuiva petrece chiar daca are orice profesie.

      Ștergere
  10. Va dau dreptate doamna Maria ca nici Mântuitorul nu a fost băgat în apa de tot si daca ne uitam la cei botezați li se puneau apa pe creștetul capului asa erau botezați de Sf.Ioan Botezătorul in apa Iordanului.
    Ce putem spune mie mila si de părintele care a botezat e greu si de părinți in astfel de cazuri este greu sa facem comentarii.
    Numai în sufletele lor sa nu fim.
    Copilașul este ingeras dar cei ce au rămas,sunt de compatimit.
    Era si prea mic pentru botez,nu stiu de ce sau grăbit să-l boteze.
    Acum o mie de vorbe un ban nu face.
    Vai de suferinta părinților cât și a părintelui.
    Sper sa nu fie pedepsiți ca nu au facut cu intentie,Doamne Ferește pe toată lumea.
    Cu mult drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
  11. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2780396722210352&id=1652428581673844

    RăspundețiȘtergere
  12. Sf. Taina a Botezului este un miracolo pt.noi ...ne duce de la moarte la viata ,de la intuneric la lumina, devenim fiii lui Dumnezeu. sunt sfinti care au plans atunci cand au aflat ca au fost botezati dupa cateva zile de la nastere ,pt. Ca zilelea alea pana la botez suntem in bratele mortii (��). Daca am intelege lucrul acesta nu am astepta sa facem botezul cand copilul este deja mare. Sa nu uitam ca la botez primim Duhul Sfant ,Cel care ne "trasforma" ,apa ne spala de pacate ,ori stropiti ,ori numai pe cap ,ori scufundati ,este un gest simbolic.(dar important) numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se spune si chiar este adevarat ca o persoana care nu este botezata miroase urat oricat s-ar spala, iar dupa Taina Sf. Botez s-a constatat ca nu mai miroase urat!

      Ștergere
  13. Stie vreunul dintre comentatorii de mai sus, din ce cauza Dumnezeu a ingaduit sa ia sufletul pruncului? Stiti voi de ce s a nascut prematur? Dumnezeu sa i mangaie si sa i lumineze pe parintii pruncului cu privire la cauza. Poate pacate nespovedite, poate altceva din comportamentul lor? Nu trebuie acuzat PREOTUL inainte ca parintii sa fie sinceri in ei insisi.Referitor la randuiala, bine ar fi sa lasati Biserica Ortodoxa sa si rezolve ale ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai idei gresite in primul rind astuparea narilor copilului la botez il face sa deschida gura pentru a respira si se ineaca.
    AUR nu e Sosoaca ,si are un program de tarae perceput ca pericol si de Tradatorii minoritari si Alogeni supusi intereselor straine ca Iohannis si o parte a lacheilor lui din servicii carora le e teama de Patrioti ca-i vor trage la raspundere,care bintuie sa-l apere pe aici ca mai sint unii din ei si patrioti iar intre ei e o lupta vazuta clar in direct pe TV Realitatea la emisiunea 'Culisele statului paralel' si chiar aici pe blog se contreaza din ei.
    Cit despre Dragnea cu unele greseli era totusi si Patriot mai ales fata de Iohannis care Adus DICTATURA castei de evrei Repetenti gen Citu si Voiculescu incapabili dar Tradatori intereselor straine romanilor si Romaniei,care i-a impus, gen Soros imbogatiti fara scrupule si calcatori pe cadavrele tuturor natiilor ,asta e sensul globalismului lor.
    Daca ar fi un Anticrist genul asta de promotori de globalism rapace si fara scrupule pentru a se imbogatii ar trebui sa stea la baza lui ca un soclu pregatitor prin TRADATORI vinzatori de suflete a caror portdrapel este ,Soros si banii de la grupul Bilderberg si noul lor aliat si membru Iohannis cu slugile sale unele inconstiente inca.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se astupa pentru o secunda si gura, si narile, logic!

      Ștergere
  15. Marioara surioara, iarasi ai mare dreptate pentru ca si acum aproape 2000 de ani Domnutul nostru Iisus a fost botezat de nasicul sau Ioan fiind amandoi scufundati pana la brau in apa Iordanului.Ai mare curaj de graiesti acest adevar care rastoarna practicile inventate de oamenii asa zisi ai ritualilor crestine fara de nici un fundament. Te iubesc pentru curajul tau de a arata adevarul. Al tau Iliuta Sorinel, mai micul fratior. Pa.pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21.58, normal ca cei adulti nu pot fi scufundati cu totul in vasul de Botez. Nici nu incap.
      Dar copiii asa se boteaza de 2000 de ani incoace si sunt mai sanatosi, multi revenindu-si miraculos, insanatosindu-se dupa Sfantul Botez!
      Copilul a murit pentru ca era bolnav. Daca nu ar fi fost botezat murea si mai era si fara nume, nebotezat, nu era bine!
      Asa este printre ingeri! Daca tot murea din cauza afectiunilor pe care le-a avut, e mult mai bine ca a apucat sa fie botezat. Nu a murit din cauza botezului!

      Ștergere
  16. Am ceva si pentru nea Craciun. Vezi bade Craciune ca am ajuns la diktatura militaura si vin de te salta din asternut de nu mai beneficiezi nici de pensia aia nesimtit de mare de la Tehnica Noua dupa o viata de munca. Nu ati e rusine sa beneficiezi de enorma suma de 1ooo de lei pe luna? Mai suna- ma ca am ratacit nr. de tel. al dumneatale.

    RăspundețiȘtergere
  17. 22,07 Tradatorii Sorosisti ca Iohannis,Ungureanu,Citu,Orb[un]an,Helvig,Turcan care ii Jefuiesc pe romani si au impus DICTATURA minoritarilor ar pirde daca i-ar si aresta pe romani pentru ca ar trebui ca in locul fiecarui serb pe care-l plateste cu o pensie de 1000 de lei dupa o viata de munca ,la inchisoare i-ar costa de patru ori mai scump si nici nu-si permit sa construiasca atitea inchisori,de aceia au facut ca neo-marxisti Dictatura transformind toata tara in Inchisoare.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Si la puscarii nu ne-ar mai putea urmari cu telefoanele si calculatoarele ca pe serbi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. Justitia a hotarit renumararea Voturilor la alegerile pentru functia de Primar 'cistigata' la sectorul I Bucuresti de ALOGENA Clotild Armand.
    Deci sint motive INTEMEIATE de Frauda Electorala care se poate lasa si cu inchisoare inclusiv pentru unii PROCURORI si 'politicieni ai zilei si reluarea alegerilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Chiar si adult sa fii de ex la mare te joci in apa pina la brau si vine deodata un val mai mare si te baga la fund te sperii si fara sa vrei instingtiv din cauza sperieturii tragi aer dar de fapt tragi puternic apa si te sperii si mai tare cu cit apa e mai rece. Asa au avut loc cam toate innecurile aici la mare.
    Si mai e un lucru ..unii preoti sa cred bine vazuti de parinti si de cei din jur daca termina cit mai rapid cele 3 scufundari. In realitate lucrarea botezului poate fi facuta de Duhul Sfint si fara imbaiere exact ca la cincizecime si cum lucreaza si in restul lucrarilor ..adaugirea imbaierii fusese doar pt a simboliza necesitatea pocairii asociata botezului pocai tei facut cu apa in loc de Duh Sfint de Ioan Botezatorul ca sa invete lumea cu ideea de botez in cadrul pregatirii terenului lui Iisus. Inca mai sint acolo si alte lucruri care nu au mai fost scrise dar se vor afla revelate in viitor de la Dumnezeu insusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2000 de ani s-au facut botezurile dupa aceasta oranduiala si acum vrea omul sa schimbe dupa mintea lui si gandirea gresita. Daca asa a lasat Iisus, de ce sa se modifice Sfanta Taina a Botezului dupa bunul plac al fiecaruia? Stie omul mai bine decat Dumnezeu? Este omul capabil sa Ii dea sfaturi lui Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Omul nu trebuie sa fie dobitoc daca in cei 2000 de ani au murit uneori copii in urma botezului. Cum sa accepti ideea "da-i inainte cu pruncuciderea ca doar facem asa de 2000 de ani". Ce dobitocie!. Faci crime ca doar asta e traditia. Ce oameni de grota!.

      Ștergere