luni, 8 februarie 2021

DUMNEZEU ESTE UNIC SI ESTE ACELASI PESTE TOT ! HARTA ROMÂNIEI INDOLIATA !MAICA DOMNULUI INDOLIATA !

       


             

    

                              Dragii mei,


Astazi dimineata in zori de zi ,ma trezeste o Lumina albă si  stralucitoare foarte,Lumina ce -mi patrunde ca un fulger puternic prin tot corpul, şi astfel ,văd un Cer de noapte albastra,iar pe Cer  prieteni dragi ,statea  scris cu litere ca din Soare rupte, doar un singur Cuvânt.
Care era acest Cuvant? 
Iata dragilor:

                        "DUMNEZEU !"

Deci, în loc de stele şi -n loc de Lună, pe Cerul nopţii vedeam scris cu litere ca de Soare, Cuvântul fără de preţ :

                         "DUMNEZEU "!
Aud glas, care spune tare aşa : 

                      "DUMNEZEU  e acelaşi !
                  Unic peste  tot !"

Şi văd cum Cuvântul - DUMNEZEU apare scris de astă dată în aer, mai jos inspre pământ, scris cu acelaşi litere ca din Soare rupte :

                         "DUMNEZEU "!

Iar acum dragii mei, văd cu ochii închişi fiind, vad pe Cerul de noapte albastră chiar HARTA  ROMÂNIEI Sfinte!
Harta României avea conturul negru  ca de fum.
 Interiorul Hărţii României  era fără înscrisuri şi avea o culoare galben - afumat.
În faţa HĂRŢII  ROMÂNIEI ,în partea de ieşire la MAREA  NEAGRĂ, a apărut MAICA  LUI  DUMNEZEU cu PRUNCUL  IISUS  pe braţul stâng.
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU era toată îmbrăcată cu veşminte negre, ca din fum şi zgură.
MAICA  DOMNULUI intră în HARTĂ prin partea de jos dreapta , acolo unde avem ieşire la MAREA  NEAGRA !
Maica  Domnului cu Pruncul IIsus fiind cuprinsă acum în HARTA , este purtată ca de vânt vreo 2-3 metri mai în faţă, apoi, HARTA  ROMÂNIEI cu tot cu MAICA  DOMNULUI în ea, cade precum ar cadea pe PĂMÂNT, dar la orizontal.
HARTA  ROMÂNIEI nu mai era pe CER, ci căzuse pe Pământ aşa îndoliată cum era .
Căci şi HARTA  ROMÂNIEI era îndoliată, aşa precum era şi MAICA  DOMNULUI cu Pruncul IIsus în braţe.
Dragii mei, eu nu ştiu ce poate să însemne toate acestea ! 
Dar ştiu că, dacă avem CREDINŢĂ  şi NĂDEJDE în BUNUL  DUMNEZEU şi -n MĂICUŢA  DOMNULUI, vom fi ocrotiţi de tot ce este rău şi de tot ce ne-ar putea duce suferinţă sufletească sau trupească.
Asadar,sa-ncercam ca să fim buni la inimă şi la suflet, şi pe cât este cu putinţă să nu ne abatem de la împlinirea PORUNCILOR  LUI  DUMNEZEU !
Aşa cum imi spunea un Glas din Cer, nu cu prea de mult timp in urma. 
Citez:

                   "Dragostea  e sărbătoare  mare! "

Si tot aşa indraznesc a spune si eu pentru voi dragilor :

                            Cu dragoste ,Maria. 

11 comentarii:

  1. Ați avut un mesaj cu India . S a produs !

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Harta Romaniei cu Maica Domnului in ea cazuta la pamant arata o prabusire reala (cutremur cu multe victime) sau metaforica, adica toate institutiile reprezentative pentru Romania sunt la pamant si asta provoaca victime (din cauza bolilor netratate, a saraciei si lipsurilor care macina tara, doamne fereste de vreun razboi fulger din partea "vecinilor"ca Romania are ca armament cumparat pe bani grei doar fier vechi de la "aliati")

    RăspundețiȘtergere
  4. S-ar putea sa fie vorba de marele cutremur care va produce multe victime și pagube?De asta fiind și doliu național?Doamne ferește!Numai de cutremur nu avem nevoie acum cu pandemia și eu am visat că a fost cutremur sper că și anul asta Dumnezeu sa amâne asa catastrofa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului De tot raul si necazul.
    Sa ne rugam ca sa nu se întâmple nefericiri peste poporul român.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu totii stim ca Romania,se mai numeste si GRADINA MAICII DOMNULUI,asa cum acest mesaj ne spune foarte frumos si drept ca IISUS HRISTOS,este peste tot multi au plecat din tara,cu speranta in DUMNEZEU,ca sa duca o viata mai buna ei si familii lor,cei care au ramas in tara,au trait cu speranta in Dumnezeu,ca o sa fie mai bine,dar cu totii am uitat de CUVANTUL CEL SFANT A LUI DUMNEZEU,cu totii slujim minciuna si manipularea,ne este greu sa fim cinstiti,corecti inaintea LUI DUMNEZEU,am uitat sa multumim,sa ne rugam si fapte bune sa inaltam inaintea LUI DUMNEZEU.Ca sa se implineasca Scriptura,si Romania sa devina Noul Ierusalim,vom trece prin foarte mari chinuri,unii dintre noi chiar ne vom da viata pentru IISUS HRISTOS,urmeaza marea revolutie,ce ne este scris in cerul sfant,asa vom suferi,ca l-am parasit pe IISUS HRISTOS si SFANTA FECIOARA MARIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20;52Asa este!Spune Hristos 2/3 din oamenii de pe pământ vor pieri, iar 1/3o va trece "prin foc,și o va curăți precum aurul și argintul".Sa nu ne miram că unii oameni stau la coada la vaccinuri precum stăteau la coadă la tigai.La biserica nu vin dar striga după vaccinuri.Singuri își aleg Iadul!

      Ștergere
  7. Din ce stiu tara va trebui sa treaca prin mari necazuri ispasiri lectii pedepse purificari pt a ramane graul curat de multa neghina. Judecata care bate la usa vine cu lectii noi necesare realizarii "o turma si un pastor" pe toata planeta.
    Iar o sa se creada ca Dumnezeul fals ne "strica Legea" si de la asta ni se va trage pt ca noi nu credem ca Dumnezeu este acelasi pt toate marile religii si ca poate veni si pe Pamant in orice forma vrea.
    De un sibgur lucru vom scapa legat de acel cerc de foc care este exprimarea rezumativa a unor incendieri jihadiste la mari depozite de combustibili in tarile din jur atentatele fiind in multe alte tari occidentale ibdeosebi in timpul razboiului biblic . In rest nu vom scapa de nimic nici macar de hula impotriva Fecioarei si a lui Iisus reveniti. Aceasta hula e doliul cel mare marele necaz pt ca va contine hula contra Duhului Sfint care afecteaza instant interiorul spiritual.
    Lectia principala va fi unitatea inclusiv a adevarului care in realitate e mai sincretist decit isi inchipuie cei multi dar o aparenta de sincretism deja existent la Dumnezeu nu unul negociat interreligios ci revelat.
    Faptul ca Fecioara cu Iisus vin in tara din directia sud-est cred ca tine de directia spre Ierusalim acel Sion viitor ca noua religie care va converti si pe Israel scrisii din ei chiar daca mai greu fata de restul popoarelor care vor intra mai repede.
    Exista o profetie care spune ca lupta cea mai grea va fi dusa in Romania insa ea mai avea o parte sau o completare care spune ca totusi tara crestina cea mai fanatica nu va fi nici Romania nici Rusia ci Grecia.
    Cine nu vrea sa intre in unitate in noua Lor religie adevarata curte interioara a Ierusalimului Ceresc coborat va ramane ca un inchinator la idoli caruia i se va retrage harul incit nu va mai avea nici daruri haruri protectii uneori nici arvuna botezului sfint luata inapoi. Degeaba se vor inversuna sa creada ca vreo fiara ii ataca in energii dupa ce si-au asumat hula..care nu se va pocai la timp de fanatism va avea parte de scrisnirea dintilor si moarte fizica prin pedepsele si secerarile Judecatii.
    Adevarul adevarat cel cu adevarat intreg e greu credibil celor multi si superficiali care cred ca deja le-ar sti mai bine pe toate..multe lucruri sint inca de invatat si multe lucrari de lucrat haric pas cu pas.

    RăspundețiȘtergere
  8. si cu toate ca DUMNEZEU ESTE UNIC vedem in lume credinte diferite- de ce?!

    RăspundețiȘtergere