duminică, 21 februarie 2021

RĂZBOI ??? NE PLEACA COPIII DE LA VETRE !

 

                                             21 Februarie 2021,ora 6,28 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata ,m-au trezit mai multe glasuri care plangeau tare.

Dintre aceste multe glsuri care se tanguiau,aud un glas mai puternic care spune asa:
            " Ne pleaca copiii de la vatra.

Apoi spune iarasi:

               Ne pleaca copiii de la vetre !"

Dupa care,se asterne linistea.

Dragii mei, am scris de curand de un posibil razboi.

Iata ca,din nefericire mesajul se repeta.

Sa ne amintim dragilor, de multele mesaje pe care le-am scris cu ani in urma,si anume: Revolutie in Romania, apoi al Treilea Razboi mondial,inversarea polilor ,inundatii extreme, alunecari de teren si multe,multe dezastre ce urmeaza a avea loc pe plan mondial.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii,ci sa ne ajute cu mila si cu iubirea sa de oameni,Amin.

                       

55 de comentarii:

  1. Pleca de mult in occident si nu se mai prea uita in urma parindu-le rau celor care s-au facut case in Tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajutane Isuse Hristoase

    RăspundețiȘtergere
  3. Gorilele DICTATURII Iohanis au contrat-o oprind-o la 'ORDIN' pe senatoarea Sosoaca sa stea la spitalul Nasta cel cu alarma de incendiu ,sa stea de vorba cu 'ministrul' dictaturii ,Voiculescu-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai in vale o fost fostul in persoana fizica, nu la skiat.Actualu are teren minat de el halessul..Valea plagerii nu- i prieste la muskhii umphlati de mare konduktor de threndh merkhelizd.

      Ștergere
  4. Parintele Arsenie Boca spunea ca in Romania va veni un cutremur devastator si nu va lua parte la razboi caci va fi la pamant... Eu prefer cutremurul decat razboiul. Mai bine murim acasa decat copiii nostri intr-un razboi care nu ne apartine si nu avem ce cauta intr-un razboi..Sa speram ca Parintele avea dreptate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai spune de la tine, Părintele nu a spus ca avem de ales între cutremur și război, asa ai visat tu, poate!!!

      Ștergere
  5. Vedeti sa nu se duca tineretul asta de azi la razboi....pai pe astia nu o sa-i comande nimeni...Nu trebuia eliminat armata obligatorie,nu se intimpla nimic,daca faceau toti de atunci 1 an armata...S-au sa fie 3-6 luni,dar acela sa fie instructaj,nu munci agricole,cum era pe vremuri!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 03:15 eu am facut armata dar nu cred ca armata obligatorie ar fi rezistat vremurilor actuale. Statul de abia isi târâie nădragii cum crezi că putea tine in functiune sute de unitati militare si din ce bani? In plus in aceste vremuri daca iei pe cineva obligatoriu in armata va trebui tu stat sa i platesti lunar banii pe care acela ii castiga muncind si cu care isi intretine familia altfel te ar bate in orice instanta si esti bun de plata. Armata obligatorie la ora actuala nu este posibila.

      Ștergere
    2. Militarii sunt in ziua de azi batjocura sunt platiti la anul 2009 desi la tv au aratat ca sunt platiti la 2018 si toata lumea din sistem tace si ține de scaun si de un salariu sa aibe ce sa duca acasa la familie in timp ce un ambulantier e platit cu 5000 de lei...

      Ștergere
  6. Ministerul Sănătății se pregătește pentru un val 3 al pandemiei în România, estimând că există o foarte mare probabilitate ca tulpina britanică a coronavirusului, dar și cea sud-africană să înceapă să se răspândească intens. Sunt experți care spun că acest val 3 își va face simțită prezența în România la sfârșitul lunii martie - începutul lunii aprilie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pregateste pentru ultimul val de vanzare a tarii.Vezi portul Constanta ku dedikkatiee.

      Ștergere
    2. Totdeauna vor exista tulpini, rădăcini, ramuri, increngaturi , rude etc pt a se menține frica și a se abate atentia

      Ștergere
    3. Si pentru a vinde ceva

      Ștergere
  7. ne pleaca pentru mai bine, doar ca este politica de stat comunist aducererea de valuta ..

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1915786721913598&id=100004468665040

    RăspundețiȘtergere
  9. Iohannis a semnat decretul de chemare din misiune inapoi in tara a 23 de ambasadori printre care ''Sparanghelul' Hurezeanu din Germania si Maior-evreul 'biletel galben' din SUA.
    In acelasi timp continua Protestul minerilor in Valea Jiului si al Politistilor in Bucuresti,iar Senatoarea Sosoca spune ca sint pregatite actele pentru vinzarea minei Lupeni Germanilor si ca acest Guvern trebuie sa mearga la PUSCARIE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gelu Visan spune ca premierul Citu a creiat artificial
    intentionat criza minerilor din Valea Jiului pentru a putea inchide oficial mineritul carbunelui din Valea Jiului si din Oltenia,minerii ameninta ca vin in capitala iar Citu spune ca nu va mai fi o noua mineriada -craciun.
    .

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca faceti fapte bune veti primii vesti bune iar dar daca faceti pacate multe veti primii vesti necugetate,pt ca orice veti spune, cuvintele voastre nu vor fi luate in seama doar cei smeriti intrun Domnul vor primi slava Lui intrun totul spre vesnicie, chiar si un pacatos poate fi mantuit.Caci Apocalipsa este aproape Voi astia de la guvernare sa nu credeti ca nu va stiu de jocurile voastre de a nu iesii lumea in strada si a deruta oamenii de a carantina unele localitati din tara,acest mesaj va fi public ca lumea sa afle adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  12. CUTREMURUL din România va fi facut de iiluminutti, aceeasi care au provocat o seie de SEISME la ZAGREB, Croatia.
    Bucurestiul,Zagreb, Istanbul,Sofia cu partea rasariteana Skopje macedonez, AT E N A si ROMA, vor fI TINTELE, tehnologiei T E S L A, preluata de ka ALIENSI si DETINUTA de FEDERATIA RUSA, SUA, China cat si de catre cateva tari ARABE.
    VOR MURII MILIOANE...
    Evenimentele sunt in DESFASURARE....

    RăspundețiȘtergere
  13. Sosoaca confruntare verbala cu politaii ,la intrarea la minister-ul lui ''Turcana-cum ii spun minerii''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. 'Ministrul' Voiculescu dosar de urmarire Penala pentru fals si declaratii mincinoase referitoare la Diploma sa -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. Incendiu la Institutul Marius Nasta. Pacienţii transferaţi de la unitatea mobilă au între 52 şi 65 de ani. Patru sunt la ATI. Incendii peste incendii. Anul incendiilor. Urmează cat de curand unul catastrofal!?

    RăspundețiȘtergere
  16. "Războiul creştin Cernerea" va cuprinde tot pământul şi va dura 27 de ani!

    http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

    Clarvăzătoarea Georgeta Florea susţine că urgia din Siria reprezintă începutul "Războiului creştin Cernelea" care va cuprinde întreg globul şi va dura 27 de ani. Ne-a mai spus că Marea Neagră va fi cuprinsă de flăcări, că acolo vor exploda containere imense ce conţin reziduri radioactive.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dumnezeu mi-a arătat că în urmatorii 5 ani nu va fi nici un război in România. Nu este necesar să creăm panică inutil. Mai bine am citi Biblia și ne-am ruga la Dumnezeu să fim mai buni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate. din mesajul dnei poate să fie și plecarea tinerilor în afara țării la muncă din cauza sărăciei...la cum merg lucrurile la noi în țară cu atâta austeritate

      Ștergere
  18. Poluare la Marea Neagră! Continua dezastrul ecologic in România!?

    RăspundețiȘtergere
  19. Tragedii aviatice, 13 oameni au murit pe loc. Toţi erau militari
    Şase persoane şi-au pierdut viaţa duminică după ce un avion militar s-a prăbuşit în estul Mexicului. De asemenea, șapte oameni au murit după ce o aeronavă militară s-a prăbușit în Nigeria. Exact cum au prezis specialiștii. Vor urma alte tragedii aviatice in curand!?

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului
    Este si asa multa suferință in tara si multe neajunsuri.
    BUNUL Dumnezeu are planul lui cu România.
    Sa avem credință în BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului și Maica Domnului și trecem peste toate încercările.
    Un război avem in interiorul nostru,nu stim cum va ieși din tot ce se întâmplă acum.
    Sa ne apere Dumnezeu de război și de războiul dintre noi.
    Cu mult drag si multa sănătate

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu se mai aude nimic de extraterestrii, tornade, razboi, catastrofe, revolte? Ce s-a întâmplat? A dispărut inspirația ghicitorilor!? Doar seismologul de serviciu mai este pe aici? Ceilalti au fugit cu extraterestrii!?

    RăspundețiȘtergere
  22. Romanii pe punctul de a trece la Televiziunea Unica ca pe vremea lui Ceausescu de cind DICTATURA Iohannis sub pretextul pLan-demiei platesc cu milioane de Euro televiziunile , cum sint cei 18 milioane de Euro platiti Antenei 3 in ultimul an de zile.
    Iar acum de cind Senatoarea Diana Sosoaca si-a schimbat hotarirea dorind sa candideze la presedentia Romaniei ea e atacata concertat nu numai de televiziuni dar si de toate partidele carora le e FRICA de ea ,nu numai la AUR care a exclus-o ,dar la toate 'Partidele' ca le va surclasa orice candidat viitor la prezidentiale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-e frică de Șoșoacă. Si nu din motive de coruptie. Nu sunt corupta si nu sustin prin vot corupti, lucru ce nu se poate spune si despre Sosoacă ce a cochetat si cu politicieni care nu sunt usi de biserica.
      Mi-e frica de volumul urias de aer ce iese din plamanii lui Șoșoacă. Sa nu provoace, Doamne-fereste, vreun uragan. Prea urlă femeia aia! Cred ca sotul ei e surd!
      Una peste alta, lăsând gluma la o parte, Șoșoacă e mai barbata decat barbatii Romaniei! Or fi timorati bieeeetii barbati? De nu mai au sânge de romani in ei?! O fi un obicei mioritic ca barbatii sa scape de razboaie pitulati sub fuste de femei?
      Șoșoacă e un fel de muma lui Stefan cel Mare. De-as fi puternica precum Sosoaca as pune barbatii la car. Sa tragă Romania pe coasta in sus. S-o scoata din prapastie. De-as fi Sosoaca, mi-as lua un buzdugan si as da cu el in toate partile! Sa fuga toti hotii si mincinosii din Romania. Cu mainile goale sa fuga. Fara averile stranse prin furt!
      Dar nu sunt Șoșoacă si privesc malițios printre gene spre barbatii bravi ai Romaniei! Ce se mai fofileaza sa nu faca nimic...Ce gasesc mereu subiecte de discutie ca sa treaca mai repede si anul asta si ei sa scape fara ca sa lupte...

      Ștergere
  23. tineretul nu este pregatit de razboi- ALARMA FALSA!

    RăspundețiȘtergere
  24. Slovacia cumpără 2 milioane doze de vaccin rusesc, dupa Serbia, India, China si Ungaria. Ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
  25. Caruta da Caracal a ratacit traseul?

    RăspundețiȘtergere
  26. Miron Cosma; 'Minerii au fost inselati ,s-au dat banii care se vor recupra tot de la ei si apoi ce treaba are Turcanu cu minerii'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  27. 03,15 Te inseli singur,
    Tineretul asta pleaca deja de acasa la un altfel de Razboi lasind tara condusa de COMORA de Tradatori Alogeni care au in plan Falimentatea a tot ce mai are Tara pentru a o putea vinde ca Falimentata Pas cu Pas ,Bucata cu Bucata pentru ca asa pot sa o cumpere ei sau sorosistii de afara sau USR-istii din interior pe un pret de 3 lei pe nimic ca obiective economice nefunctionale cu tot ce mai are ea Mine de carbuni ,PORT .Hidroelectrica...etc.
    Asta ne pregateste impostorul Iohannis cu Dictatura lui si se numeste RAZBOI ECONOMIC-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  28. in zilele nostre nu mai trebuie oameni pentru razboi-iata virusul a facut mai multe victime si alte arme letale de distrugere in masa-DUMNEZEU NU VA LASA OMUL SA APESE PE BUTOANE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,noile tulpini" ne vor lua copiii cum ne-au luat bunicii!!!
      Aveti maaare grija ! Nu testati copiii la primul hapciu,nu i duceti la spital pt răceala! Vor zice ca e noua tulpina si... Fereasca Dumnezeu !!! Copiii sunt ținta !

      Ștergere
  29. Sosoaca l-a contraatacat in direct la Realitatea TV pe Cartianul cu un citat din Evenimentul Zilei unde Dan Andronic spunea de Cartianu ca e fiu de mercenar securist.
    Sosoaca l-a bagat in cofa pe Cartianu dupa care a plecat din studioul TV.
    BRAVO lui Sosoaca,adevarul supara rau pe Cartianu care a amenintat-o ca la GESTAPO cu proces ca si pe Andronic-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  30. RAZBOI ECONOMIC si in Franta in orasul Lyon unde fermierii din jurul metropolei au adus in fata Primariei camioane cu zeci de tone de gunoaie si dejectii de animale si multe vaci ca semn de protest pentru sabotajul ECONOMIC facut de primar care le-a interzis vinzarea si consumul de carne la cantinele din oras-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din 40 de comentarii 12 sunt doar ale tale :) ai mai rămas tu consecvent în a mai scrie câte ceva si C.D.Masinica .restul au plecat...foarte multe nume care nu mai apar aici...păcat

      Ștergere
  31. 9] Cele ce inca nu a spus Sosoaca de Cartianu este ca a facut armata la Securitate la unitatea Baneasa -Otopeni iar dupa fuga lui Ceausescu a fost cu arma si Munitia din dotare la Politehnica Bucuresti-se gaseste scris negru pe alb in cartile sale TENDENTIOASE despre Revolutia din 1989-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  32. Pardon 11,36, nu 9 ci acum 14-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu se va pleca la razboi ci tot pt emigrare chiar daca din si mai multe cauze si in nr ceva mai nare o vrene scurta.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sorin Rosca Stanescu ii numeste pe ''acoperiti'-Mormaila si il nominalizeaza pe Citu cind raspunde la intrebari dificila mormaie neinteligibil-craciun

    RăspundețiȘtergere
  35. 11,36 Una din cauzele celor plecati de pe Blog sint Epoletii care-i tachineaza din serverul din Bucuresti de urmarire a Internetului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  36. ,,noua tulpina " vă ia copiii de la vatră in războiul Covid !

    RăspundețiȘtergere
  37. Sau poate fi si razboi pe cine stie unde 🤔

    RăspundețiȘtergere
  38. Americanii anunta incepind cu data de 5 mai exercitiu militar cu elicoptere in Romania in conditiile respectarii masurilor sanitare din pLan-demie,
    Elicopterele au o raza de zbor la un plin de peste 600 km si se pot realimenta din zbor fara aterizare.
    Iar pentru anul viitor tot ei anunda punerea in functiune a unui laser de mii de ori mai puternic capabil de doborirea dronelor si racheteor in zbor doar intr-o fractiune de secunda.
    Exercitiile sint un raspuns la agresiunile Rusiei din zona Marii negre;Crimeea,Ucraina si Georgia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  39. Serviciul de informatii al Ucrainei a anuntat ca Rusia continua sa aduca trupe in Crimeea ajunse la 38 000 de militari si armament pregatind infrastructura veche pentru a aduce si arme nucleare la doar 300 de mile de Romania si Ucraina pentru a domina nu doar regiunea ci si Europa si Marea Mediterana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  40. 21.56 Deocamdata au fost 'atacuri teroriste' la fundurile diplomatilor americani la intrarea lor in China le-au facut teste pentru COVID cu bete din Anus,conform presei internationale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  41. Astazi protest la Combinatul de oteluri speciale Tirgoviste 'privatizat' cu rusii -principalul Asasin Economic al industriei grele romanesti,se incearca schimbarea actionarului rus cu indianul de la Galati-craciun.

    RăspundețiȘtergere