vineri, 12 februarie 2021

ALASKA ! SITUATIE FOARTE INGRIJORATOARE IN ALASKA !

                                                           

                                          12 Februarie 2021,ora 5,12 !


                                   Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas tare trist,un glas extrem de ingrijorator care spunea asa:

                  "Alaska !

                 Situatie ingrijoratoare in Alaska!

                    Foarte ingrijoratoare !"

..
Dupa care,glasul dispare!
.
Dragii mei,am scris adeseori (in timp)despre topirea Ghetarilor,despre schimbarea brusca a climei,despre schimbarea celor doi POLI Magnetici, si nu in ultimul rând,despre INUNDATII extrem de grave !


.
Din pacate,ceea ce am scris de-lungul timpului,pas cu pas duce la omenirea la un dezastru natural.


.
Doar Rugaciunea fierbinte,cu lacrimi de cainta si pocainta,catre Bunul Dumnezeu si catre Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,doar acestea ne mai pot salva .
Daca dorim ca Rugaciunile noastre sa fie ascultate acolo Sus in Ceruri,atunci dragilor,sa ne smerim, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si nu in ultimul rand,sa facem fapte bune si sa ne intarim in Credinta fratilor!
Sa nu uitam niciodata fratilor,faptul că,Credinta fara fapte este moarta,iar faptele fara Credinta sunt tot moarte,fara nicio valoare pentru mantuirea sufletului nostru.
Asadar,daca dorim sa traim frumos si armonios,daca scoatem ura din sufletul nostru si daruim iubire si milostenie celor necajiti si oropsiti,daca respectam cu dragoste si cu iubire Poruncile Lui Dumnezeu,ne vom putea bucura in continuare de frumusetile divine ale acestei vieti grabnic trecatoare.
Sa facem alegerea cea buna si bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului ,ca sa nu ratacim nicicand Calea mantuirii sufletului nostru.
Sa nu ne lepadam niciodata de Crucea Sfanta a Mantuitorului nostru Iisus Hristos care, S-a rastignit pentru ca noi sa ne mantuim si Caruia I se cuvine,toata cinstea slava si inchinarea,Amin!
Cu dragoste,Maria.

P.S.

Atentie dragilor!
Inca mai sunt semeni de-ai nostri care jignesc si blestema, aici in Comnetariile de pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii!
Acestea nu pot fi publicate,aprobate de mine!
Dar îi rog pe cei care savarsesc asemenea lucruri urat mirositoare,sa se gandeasca ca tot ce gandesc si doresc altora,categoric se vor intoarce la ei inzecit.Adeseori,se intorc din nefericire si asupra celor nevinovati,asupra celor dragi lor !
Abtineti-va!Muscati-va limba ,nu-i dati frâu liber! E spre linistea sufletului vostru,al inimii voastre,a acelora care nu vreti sa va infranati de la rautati,de la jigniri si venin!



6 comentarii:

  1. Emisfera sudica cu un continent de gheata pe pamint e mai protejata de schimbarile climatice,pe cind Emisfea nordica cu Artica dor pe ape oceanice ce se incalzesc si pe citeva insule se topeste si rupe usor putind da Brusc un dezatru planetar cu val urias peste cimpiile jose de la nordul celor trei continente America de Nord,Europa si Asia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Au mai fost și cutremure de pământ în Alaska,ceva neobișnuit
    Cred ca se topesc ghetarii.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc 🌹

    RăspundețiȘtergere
  3. De la atata poluare are loc incalzirea globala.
    Omenirea va pieri, se va autodistruge daca nu va intelege sa nu mai polueze si sa nu mai defriseze, sa nu isi mai bata joc de intreaga natura, fauna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nimic nu se intampla fara voia lui Dumnezeu. Daca se intampla ceva din voia Domnului, oamenii n-au cum sa schimbe decat sa se roage la Dumnezeu sa-i ajute sa treaca prin ce vrea Domnul, caci stie El de ce a ingaduit sa se intample.

    RăspundețiȘtergere
  5. intreb d-na MARIA chiar de ne rugam -DUMNEZEU are planul lui de la care nu se abate-se vede clar -degeaba plangem sa ne salveze pt ca nu trupul e important ci sufletul pe care unii nici nu-i intereseaza-vom vedea ca la sfarsitul vietii isi dau seama ca au adunat bunuri care nu le mai folosesc la nimic!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alaska este pe cercul de foc al Pacificului acolo vulcanii stau sa erupa in plus cutremure ff mari-nu stiu anul dar un cutremur de peste 10 richter a fost acolo-s-a scufundat tot

    RăspundețiȘtergere