duminică, 14 februarie 2021

SFANTUL ALTAR DE PE BOLTA CEREASCA !!!

 

.

13 Februarie 2021,ora 5,40 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare,lumina ce-mi arata Cerul alb -bleu senin, un Cer divin de frumos.
Pe Bolta Cereasca dragilor, foarte aproape de pămant, se deschide un dreptunghi alb de lumina,o lumina alba orbitor de stralucitoare.

.
În norul oval alb orbitor de stralucitor,care iesise din Cerul senin,apare la suprafaţa sa,O Sfanta Cruce din lumina alba orbitor de stralucitoare.
Sfanta Cruce straluceste ca un Soare alb si imprastie raze albe la fel de orbitor de stralucitoare.
De-a stanga si de-a dreapta Norului oval care ne-a adus Sfanta Cruce alba de lumina,au aparut precum ramurile salciei pletoase,fire albe,dantelate de lumina alba si stralucitoare.
Ceea ce vedeam dragilor, era un Sfant Altar pe Bolta Cereasca senina si divina.Un Sfant Altar, venit din Cerul sfant.
Soare nu era pe Cer,dar Cerul era divin,era ca de oglinda.
Pe Cer,stralucea enorm de tare Sfantul Altar si Sfanta Cruce din Sfantul Altar.
Dragii mei,
sa ne inchinam si noi Sfantului Altar din Cerul Imparatiei Lui Dumnezeu,sa ne inchinam Prea Sfintei Cruci din lumina alba orbitoare venita din Cerul Sfant,sa ne inchinam cu toata fiinta noastra Prea Sfintei Treimi si Prea Curatei Fecioare Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinare,Amin!
Cu dragoste,Maria.



5 comentarii:

  1. Sa ne daruiasca Bunul Dumnezeu o Duminica binecuvantata,petrecuta in pocainta de toate pacatele si in sfintenie!O noua saptamana petrecuta dupa toata Voia si Legea Domnului Iisus Hristos tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Halep a cistigat si va juca in sferturi cu Serena Williams
    Ne mindrim cu putinul ce se intimpla in afara ca cu ce se petrece in interior nu avem nici un motiv,dezamagire Totala,inclusiv la Timisoara condusa nelegal de un comisar , ca pe vremea sovietelor evreiesti, numit ilegal care neavind domiciliu acolo nu avea drept sa candideze.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria
    Multă sănătate să ne dea Dumnezeu și Maica Domnului la toți

    RăspundețiȘtergere
  4. Zăpadă multă si un ger crâncen in Grecia!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.romaniatv.net/grecia-lovita-de-o-furtuna-de-zapada-strat-consistent-la-atena-iar-in-nordul-tarii-s-au-inregistrat-minus-15-grade-video_5277368.html

      Ștergere