joi, 4 februarie 2021

INGERUL PĂZITOR VINE , DACA IL CHEMAM IN AJUTOR !

  


                            Dragii mei,


Este târziu în noapte , si intotdeauna cu multa dragoste sufletească  mă rog la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, după care, spre sfârsitul Rugăciunii Îl chem şi pe Îngerul meu păzitor in ajutorul meu.
Îl rog să vină întru ajutorul meu, dar Îl  mai rog ca să mi se descopere si  să-l văd şi eu cum arată !
În următoarea clipă, văd liber, adică cu ochii deschisi ,vad în dreapta  Sfintei Icoane cu Mântuitorul o Lumina albă stralucitoare, sub formă ovală, dar la verticală.
În aceasta Lumina albă  a apărut un Chip tânăr, un Chip divin care are părul ondulat şi  castaniu deschis, şi mai are un vesmânt de lumină bleu deschis, transparent si foarte stralucitor. 
Are statura unui om obisnuit, ca, si inăltime.
În norul alb oval ce era la vertical, ÎNGERUL  meu Păzitor era ca ,si in picioare, avea două Aripi mari ca de rouă si foarte stralucitoare.
Aripile ÎNGERULUI Păzitor  începeau de la umeri si se terminau  jos la talpi, asa încât ,Îi acoperea tot spatele.
Precum fluturii cu aripi mari,asa arătau ca formă Aripile Îngerului Păzitor, numai ca, la mijlocul Aripilor statea un Chip de om, desi era Înger cu trup de lumina stravezie ,bleu-transparent stralucitor foarte.
Doar Chipul îi era ca din carne si oase, in rest ,Trupul Îngerului Păzitor era din Lumină bleu-stralucitoare şi stravezie, iar Aripile Sale erau incolore; adică ,precum roua dimineţii în razele Soarelui ce abia s-a ridicat pe Cer.
Îngerul meu Păzitor mă priveste înde
aproape, îmi zâmbeste si - mi spune fără cuvinte:

                         "Iată, am venit!"

Priveam si nu-mi credeam ochilor deschişi,ceea ce vedeam!
Îngerul meu Păzitor era chiar în faţa mea, în dreapta Sfintei  ICOANE cu MÂNTUITORUL !
Dragii mei,Chipul Îngerului nostru Păzitor arată exact ca, si în Sfintele ICOANE unde apar si ÎNGERI.
Chipul este roziu, ca din carne si oase,părul ondulat de culoarea fagurelui de miere, doar trupul Îi este de lumină precum seninul Cerului ,iar Aripile ca de oglinda, precum roua  in razele Soarelui.
Doar câteva clipe  a durat, iar norul oval de lumină alba cu tot cu Îngerul meu Păzitor, a dispărut ca prin topire.
Dragii mei, fiecare dintre noi poate sa cheme în ajutor pe ÎNGERUL său Păzitor. 
Rugăciunea stăruitoare si din inimă spusă, ne va ajuta ca să cunoastem fiecare dintre noi pe  ÎNGERUL Păzitor care ,ne  va călăuzi paşii spre Calea bineplăcută LUI  DUMNEZEU şi Maicii  Domnului.
Nu uitati dragilor faptul ca, implinirea Poruncilor LUI  DUMNEZEU ne ajuta ca sa urcam treapta cu treapta, Scara care duce spre Imparatia Lui Dumnezeu.Amin!
                            Cu dragoste si pretuire, Maria.

29 de comentarii:

  1. Vine CIUMA....Autoritatile se pregatesc cu tone de saci pt cadavre si uriase gropi comune, asa ca lasati satanei DISTRACTIA si rugativa TATALUI CERESC pt iertarea pacatelor si faceti fapte bune cat puteti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde ai văzut gropile, sacii cine ii achiziționează??? Ce va mai place sa semănați frica și teama, sa fie la tine!

      Ștergere
    2. De unde știi? De la autorități?

      Ștergere
    3. Asteptati voi ca autoritatile sa va puna la curent cu tot ceea ce se intampla, asteptati mult si bine...ha ha ha !!!!

      Ștergere
    4. Faptele bune se fac "din inima", adica din bunatatea sufletului,nu de frica. De aceea Dumnezeu nu ne face dovada existentei Sale,pentru ca,de frica,am fi cu totii buni,dar multi prefacuti

      Ștergere
  2. "APEL URGENT CĂTRE TURMA MEA FIDELĂ, SĂ-MI RĂSPÂNDEASCĂ MESAJELE DE SALVARE DIN ACESTE ULTIME TIMPURI ȘI SĂ INSTRUIASCĂ OILE MELE NEHOTĂRÂTE ȘI PE TOȚI CEI CARE NU CUNOSC CE VA URMA, CA SĂ SE PREGĂTEASCĂ ȘI SĂ NU PIARĂ LA TRECEREA INCERCĂRILOR DE PURIFICARE CARE SE APROPIE!"

    01 FEBRUARIE 2021 3: 50 P.M.

    APELUL LUI ISUS PĂSTORUL CEL BUN , LA TURMA SA.

    MESAJ CĂTRE ENOCH:

    " Oile Turmei Mele, Pacea Mea să Fie cu tine Turma Mea; totul este consumat în întregime și această Umanitate nerecunoscătoare și păcătoasă nu este încă trezită din letargia sa spirituală. Timpul întunericului a început și mulți vor fi pierduți pentru că sunt înstrăinați de Mine. Sunteți deja în mijlocul turmei de lupi, Turma Mea; fii umil, prudent, și isteț și nu descoperi inima ta pentru oricine, pentru că știi bine că lupii sunt în căutare pe cine să devoreze.
    Mari Evenimente sunt pe cale să fie dezlănțuite care vor schimba soarta Umanității; virușii și pandemiile se vor intensifica și vor rămâne prezente în lumea voastră; pe măsură ce populația începe să fie decimată de pandemii, panica și frica vor prelua Umanitatea.
    Nici un vaccin nu vă va oferi protecție, doar protecția spirituală și remediile pe care Cerul vi Le.a trimis, vă vor ajuta să contracarați virușii și pandemiile care vor copleși umanitatea. Noi viruși vor fi împrăștiați în aer, care va crea cele mai mortale pandemii, Umanitatea va fi decimată, iar economiile celor mai sărace Națiuni din cauza intensității carantinelor vor cădea la pământ. Călărețul foametei și ciumei este deja în mijlocul vostru și a început să-și verse paharul asupra locuitorilor Pământului. Milioane de suflete se vor pierde pentru totdeauna pentru că nu sunt pregătite spiritual și o să.i ajungă moartea din cauza pandemiilor.
    Durerile pentru Umanitate încep și, ce tristețe Simt să Văd atât de multă lume slabă și păcătoasă, încât se va pierde pentru că nu vor să participe la Chemările Mele la Convertire! Necaz, necaz, este ceea ce vă așteaptă și marea majoritate încă nu sau trezit! Știrile rele vor fi compania voastră și va urma una după alta; această Umanitate nu va putea să se ridice , când o altă nenorocire o va atinge; toate sigiliile au început să se deschidă și tot ce este scris pentru acest sfârșit de timp este îndeplinit cuvânt cu cuvânt. Cerul și Pământul vor trece, dar Cuvintele Mele nu vor trece. (Matei 24:35)
    Semnul fiarei se va introduce in vaccinuri și marea majoritate a Umanității va fi pierdută pentru că ei nu doresc să răspundă la Apelurile Mele; același lucru se va întâmpla multora dintre oile Mele care, din lipsă de cunoaștere, vor pieri. Atunci ceea ce a spus profetul Oseas se va împlini din nou: Poporul Meu piere din lipsă de cunoaștere. (Oseas 4, 6) Fac un apel urgent către Turma Mea credincioasă, să-Mi răspândească mesajele de Salvare (Mântuire) din aceste ultime timpuri și să instruiască oile Mele slabe și pe toți cei care nu știu ce va urma, pentru ca ei să se pregătească și să nu piară până la trecerea încercărilor de Purificare care se apropie.
    Pacea Mea o Las cu tine, Pacea Mea Ți-o Dau. Pocăiți-vă și convertiți-vă, pentru că Împărăția Lui Dumnezeu Este aproape.

    Stăpânul Tău, Isus Bunul Păstor

    Turma Mea, faceți cunoscute mesajele Mele de Mântuire în toate colțurile Pmântului."

    Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🐏🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐐🐄🐴🐔🐓🦆

      Ștergere
    2. Bine ca ești tu perfect, daaa, numai tu vei rămâne "veșnic".....of,of,mai, mai.....ce plin de tine esti

      Ștergere
    3. Anonim 16:16 i-ai schimbat nimele mântuitorului, nu trebuie să schimbi nici o literă, el este Iisus cu doi de i nu cu unul cum scrii tu !

      Ștergere
    4. Am citit tot anonim 16:16,asa este,de fapt sfârșitul a început de la Primul Război Mondial,acum la finalul Apocalipsei nicăieri si nimic nu mai e sigur,iar refugiul și mântuirea sunt doar la Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
  3. Vor fi schimbari si revolte impotriva ANAF-lui. Iti multumesc tie Doamne pentru bunatatea Ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. YESHUA , Hosanna!
    Salvează-ne Doamne! Și noi suntem oile Tale!

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai revolte aveti in cap!

    RăspundețiȘtergere
  6. ingerul pazitor vine daca nu faci pacate grele-e bine in fiecare zi sa-l chemam in rugaciune

    RăspundețiȘtergere
  7. STUDIU O singură doză de vaccin Pfizer are o eficiență de 90% și oferă protecție împotriva coronavirusului după 21 de zile de la administrare--craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Incendiu la spital Covid. Trei pacienţi şi un medic au murit
    Trei pacienţi aflaţi la ATI şi un medic de gardă au murit în cursul nopţii de miercuri spre joi într-un incendiu izbucnit într-un spital care tratează cazuri cu COVID-19, în oraşul Zaporîjia din sud-estul Ucrainei. Exact ce vam spus acum cateva zile. Urmează cat de curand inca unul!?

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.romaniatv.net/incendiu-la-spital-covid-trei-pacienti-si-un-medic-au-murit_5248928.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Sârbii pot alege vaccinul anti-COVID cu care să se imunizeze. Câte seruri au la dispoziţie
    Sârbii au la dispoziţie trei vaccinuri împotriva noului coronavirus, spre deosebire de cetăţenii altor ţări din Europa care sunt preocupaţi mai degrabă de momentul în care vor reuşi să se imunizeze împotriva COVID-19.
    Sârbii pot alege vaccinul anti-COVID cu care să se imunizeze. În urma contractelor încheiate de Guvernul de la Belgrad, ei au posibilitatea să aleagă între vaccinul produs de Pfizer şi BioNtech vaccinul rusesc Sputnik şi cel chinez Sinopharm.
    De asemenea, pot primi orice vaccin este disponibil într-o anumită zi dacă vor să fie imunizaţi mai repede!?!?

    RăspundețiȘtergere
  11. Normal, sarbilor fiind suflete mai curate si mai greu de ingenuncheat, li se ofera de toate, doar-doar or pune botul cat mai multi; dar chinezilor nu le e mai bine cu controlu-n fund ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Îngerul Rafael(Sf.Arhanghel Rafael) este îngerul Sănătății și Vindecării.Cumparati o icoană cu Îngeri Rafael și chemati-l in ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  13. In 2000 a fost SANSA cea mai mare a României când a candidat Vadim Tudor intrând în turul II împotriva lui Ion Iliescu iar românii nealegandu-l pe Vadim Tudor că președinte au ratat marea șansă de a face lege și ordine în tara asta și de a readuce corupțis ,hoția și mafia din Romania .Vadim se știe că era un altfel de politician decât toți ceilalți iar românii nu l-au apreciat că politician alegandu-i pe urma pe Iliescu 2000 ,Băsescu 2004-2014 și Iohannis,toți 3 și guvernele lor corupte și bazate pe interesele personale fiind cauza principala pentru care înjuri tu acum Romania ,o țară frumoasă ,valoroasă dar cu conducere și administrație națională și locală coruptă și cu un sistem de sanatate,de educație și judiciar la pământ și niște Ministere ale Muncii și ale Finantelor slab dezvoltate și nu in ultimul cetățeni fara educație și cultură și școală pasionați de alcool,tigari,manele,distracții fara limita,scandaluri ,bătăi,violență ,păcănele,bătut nevestele și copii și cu afinitate spre puțină muncă sau chiar ajutor social luat pe nedrept.Romania a pierdut șansă imensa și irecuperabilă de a fi lege,ordine,dreptate și corectitudine in tara asta prin nealegerea lui Vadim Tudor că președintele României acesta fiind un om extrem de cultcsi inteligent dar mai ales care lupta pentru dreptate ,își iubea cu adevărat țara și era total anti corupție ,anti-mafie,anti hoție,anti smecherie și anti interlopi și mafioți promițând că va face lege și ordine în tara și mai ales că toți infractorii din Romania vor ajunge până închisoare.Mare om,mare politician,o legenda ,pe care cum am zis românii nu au știut să îl aprecieze cu adevărat niciodată facandul nebun ,așa e in tara asta sunt considerați nebuni cei ce strigă și lupta pentru dreptate și anti mafie și sunt apreciați cei care sunt diplomați dar corupți tocmai pentru că stiu sa mimeze politica,buna intentie in politica și diplomația dar în realitate sunt niste hoți,corupți și infractori sau cel putin niste demagogi și numai în interesul propriu adică salariul baban de deputat,senator,primar,ministru,prim-ministru sau presedinte.Nu te mai plânge de Romania că e o țară de căcao ci plângete că are conducători de rahat,căci Romania,valorile ei,cultura,tradiția,peisajele,oamenii( unii dar destui),patrimoniul întreg ,patrimoniul cultural ,orașele,munții,satele,câmpiile,Marea,Dunarea și toate localitățile ei și bogățiile ei fac din ea,o țară frumoasă.Latina.Crestina.Romanica și europeană cu niste valori care totuși sunt chiar ..umaniste și frumoase ,de preț și mai ales profund creștine provenind dintr-un creștinism care a modelat ,marcat și influențat toată Europa și U.S A dar mai ales provenind de la Iisus Hristos,persoana care a modelat și influențat,marcat,transformat și imbunat întreaga umanitate de 2000 de ani încoace și care rămâne un reper extrem de important și acum fiind persoana cea mai influenta și cunoscuta de pe Pământ sau Terra și asta doar pentru simplul fapt că a fost și OM și Dumnezeu și învățătura lui a promovat iubirea,dragostea,pacea,iertarea,ajutorarea celor săraci și în nevoie,vindecarea și ajutorarea bolnavilor și nu în ultimul rând nematerialismul,limitarea consumerismului și condamnarea sau o oarecare nemulțumire pentru afacerile mari și afacerism,Acum vreau să îți mai spun un singur lucru:Iisus Hristos este DUMNEZEU.Acesta e Adevărul creștinismului .Dumnezeu să binecuvânteze Romania,românii de pretutindeni și toți oamenii de pe aceasta planeta Terra sau Pamant sau Urantia inclusiv pe tine și pe familia ta .

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu trebuie sa me temem de nimic atâta vreme cât îl avem pe Dumnezeu și Maica Domnului
    De cine ne vom teme?
    Este timpul sa fim cu mai mare băgare de seamă sa nu ne lăsăm înșelați.
    Frica vine de la diavol,sa avem credință și dragoste de Dumnezeu și Maica Domnului să ne rugăm.
    Sunt atât de multe zvonuri care de le iei in seamă ajungi sa nu mai gândesti ca un om
    Am văzut unde te uiti la tv.acelasi lucru.
    Ma intreb oare in Tara noastra nu se întâmplă și lucruri bune?
    Numai răutăți?
    Eu nu cred ca nu sunt și lucruri bune.
    Sa avem nădejde si credință mai mult ca niciodată sa nu ne lăsăm manipulați.
    Încă nu a venit timpul nostru dar va veni.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor 🌹

    RăspundețiȘtergere
  15. 21,32 nu sint eu -craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.stiripesurse.ro/inca-o-mutatie-a-noului-coronavirus-pacient-reinfectat-la-sase-luni-de-la-vindecare_1630195.html

    Deci vaccinul nu poate acoperi toate aceste tulpini nou aparute!!!!!

    RăspundețiȘtergere