miercuri, 10 februarie 2021

INUNDATII GRAVE LA VEST,NORD - VEST !!!

 

                                       10 Februarie 2021,ora 6,10 !


                                Dragii mei, 


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care intreaba asa:

                   "Dar sunt casa de graire?

                     Dar o murit lume ?"

Clipa in care,vad cum apa mare mâloasa curge la vale pe strada, dar si din curtile oamenilor.

Multa apa maro si mâloasa,groasa,iesea pe sub portile oamenilor, din curtile lor.

Dragii mei, din pacate,vom auzi de astfel de Inundatii extrem de grave.




Faptul ca in Mesaj se spune si de posibile pierderi de vieti omenesti,inseamna ca ,acolo unde acestea se vor produce,oamenii locului vor avea de suferit.

Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa ne apere pe noi toti cu mila si cu iubirea Sa de oameni,si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.

                     Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. MESAJUL SF. ARHANGHEL MIHAIL, CĂTRE LUZ DE MARIA;
    9 FEBRUARIE 2021.

    "Poporul lui Dumnezeu:
    PRIMIȚI APELUL DIVIN CU ATENȚIE ȘI URGENȚĂ.
    Iubirea Divină Cheamă fiecare creatură umană să-și reia cu Credință și dragoste Aleșii Săi și astfel să împiedice răul să pătrundă în voi și să vă ia în slujba lui.
    Regina Noastră și Mama Cerului și a Pământului Mijlocește pentru copiii Săi, chiar dacă fiind un Popor înglobat în lume, iubitor de păcat și identificat cu noile și păcătoasele reguli pe care Diavolul le impune subtil pentru a-i zdrobi.
    Nu oricine spune: „Doamne, Doamne”, va intra în Împărăția Cerurilor. (Mt. 7.21).
    Cât de mult raționalism înaintea Chemărilor Divine care sunt permise acestei generații!
    Multe creaturi umane rătăcesc pe Pământ fără a fi atenți la ceea ce Voința Divină le lasă să știe, astfel încât să fie pregătiți, alții sunt cei care citesc și spun că cred, mai adânc în ființa lor, găsesc vârtejuri de îndoieli. Ar fi mai bine pentru cel care nu crede să arunce ceea ce nu crede că este bun și să nu-l accepte, dar să nu-și bată joc de Cuvântul Acesta.
    SĂ AVEȚI CERTITUDINE DE AJUTORUL DIVIN IN TOT MOMENTUL, IAR CINE PRIMEȘTE CU RESPECT AVIZURILE , RĂMÂNE.Î NAINTEA LUI "DEJA ȘI ÎNCĂ NU" A CONVERSIEI PERSONALE
    Momentul a deschis porțile pentru ca ceea ce trebuie împlinit să intre în umanitate.
    OAMENII LUI DUMNEZEU, SUNT OAMENII LUI, ÎNAINTEA CĂRUIA RĂMÂN FĂRĂ SĂ FIE ABANDONAȚI IN FAȚA SUFERINȚEI, PENTRU ACEASTA SUNTEȚI AVIZAȚI CA SĂ VĂ PREGĂTIȚI.
    Ceea ce va sosi și ce a venit este puternic și este necesară Credința și dragostea fermă a lui Dumnezeu prezente în creatura umană, astfel încât să nu se simtă amenințați de Casa Paternă și de anunțurile Ei, ci preveniți din dragoste.
    Unele creaturi umane se simt dezamăgite de așteptarea la care este supusă Biserica, așteptarea a fost scurtată înaintea forței răului asupra lumii, dar uită că Dumnezeu nu își abandonează Poporul și permite ca ceea ce a fost anunțat să se întâmple. Adică: impietate, erezii, lipsă de respect pentru ceea ce reprezintă Dumnezeu, sacrilegii, persecuții viitoare, ciume, plăgi, război, foamete, cutremure mari și efectele naturii.

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUARE...

    Alteră Cuvântul Divin cei ce fac din Templul Divin să fie casă de vipere și de pofte , cei care separă credincioșii de temple și îi închid astfel încât credincioșii să se simtă orbi, din acest motIv este necesara Credința și predarea fără măsură a Regelui Nostru și Domnului Iisus Hristos, tăcerea este necesară pentru ca aceștia să asculte Sfântul Duh Divin care îi asistă.
    Biserica, ca Trup Mistic (1) și sustentorul Sfintei Credințe , trebuie să înceapă ca o mică Biserică și să se răspândească din nou, după persecuția de către anticrist și de purificare ,care vă va face perle prețioase.
    ESTE ESENȚIAL SĂ FORJAȚI CREATURI DE CREDINȚĂ FERMĂ, DĂRUINDU-LE CUNOȘTINȚE A CE ESTE DEJA AVANSÂND PENTRU OAMENII LUI DUMNEZEU ȘI CE SE RĂSPÂNDEȘTE PESTE TOT PĂMÂNTUL.
    Rugati- vă Poporul Lui Dumnezeu, cei smeriți sunt disprețuiți și persecutați, nebunii sunt întâmpinați de elocvența lor în propria lor încăpățânare, oamenii nebuni predomină cu un spirit gol.
    Rugați-vă Poporul Lui Dumnezeu, vânturile răului îl răstoarnă pe omul bun, înnebunesc omenirea, răsturnând economia mondială și o evidențiază pe cea rea ​​oferind stabilitate economică oamenilor, o singură religie, un singur guvern, o singură monedă.
    Rugati-vă Poporul Lui Dumnezeu, anticristul acționează în conformitate cu puterile Pământului, pregătindu-și prezentarea lumii, lipsa Credinței îi face ușor să fie întâmpinat fără dificultate.
    Rugati-vă Poporul Lui Dumnezeu, momentele anterioare va suci creaturile umane de credință slabă, îi fac să fie pradă trucurilor Diavolului, tulburându-le inimile, umplându-le de mândrie, pe care le răspândesc fără milă.
    Rugați-vă Poporul Lui Dumnezeu, vulcanul Yellowstone se trezește.
    Rugați-vă Oamenii lui Dumnezeu, rugați-vă pentru evenimentele neprevăzute și necunoscute ale naturii care cresc și sunt inexplicabile științei.
    Roagă-te Poporul Lui Dumnezeu, roagă-te, din Vatican iese vestea (*) și zguduie Poporul lui Dumnezeu. Confuzia din Biserică crește, Poporul Lui Dumnezeu plânge
    Mândria umană ignoră și privește cu indiferență CE CONSTRUIEȘTE ELITA MONDIALĂ ÎN FAȚA OMENIIRII CA SĂ REPETE UN HOLOCAUST. Omul trăiește surd, orb și mut ... Când se trezește, momentul va fi în spatele său, iar ceea ce disprețuia el va fi motivul pentru lacrimi.
    Momentele de tragedii provocate de natură se apropie, se produc mari cutremure, iar oamenii degradați de „ego-ul” lor au permis că inima să se întărească și să penetreze apele care paralizează Iubirea lui Dumnezeu în Creatură .
    Milostivirea Divină te cheamă, te așteaptă, ca fiul risipitor, înainte ca întunericul să vină, trebuie să te convertesti, rațiunea dictează convertirea, inima te cheamă să te înmoaie și simțurile nu vor să fie folosite pentru rău.
    UNUL ESTE APELUL:
    CONVERTIȚI-VĂ!!, RELUAȚI DRUMUL ÎNAINTE CA DEMONUL SĂ-L REIA ȘI SĂ TE PUNĂ A ACȚIONA ÎMPOTRIVA PROIECTELOR DIVINE.
    Nu vă temeți, păstrați Credința sus, nu aparțineți răului ci rămâneți cu binele
    Poporul Luii Dumnezeu, nu vă temeți, nu sunteți singuri.
    Rugați-vă La a Noastră și a Voastră Regină și Mamă nu vă temeți, Ea este cu voi, până la urmă Inima Sa Neprihănită va Triumfa.

    Vă Binecuvântez.
    Sfântul Arhanghel Mihail.""

    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    Notă:Rezultat web;
    www.revelacionesmarianas.com

    Revelaciones Marianas

    RăspundețiȘtergere
  3. Sosoaca a grait in Parlament.
    S-a referit la sterilitatea indusa femeilor de vaccinul Pfizer.
    Apele respective (mal=apa-pamant) pot fi si o devitalizare (diaree).
    Este vreme de iarna, protejati-va!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este grav doamna Maria acum in prag de iarnă
    Să ne apere Dumnezeu și Maica Domnului.
    Se schimba vremea de la noapte am inteles,vine zăpadă,ploaie este timpul ei dar unde se întâmplă inundații este greu de bieții oameni.
    Cu mult drag doamna Maria
    Maica Domnului siMantuitorul sa fie cu noi cu toti

    RăspundețiȘtergere