vineri, 26 februarie 2021

SECETA CUMPLITA ! URMEAZA O SECETA CUMPLITA !

                   Noapte de 25 -26 Februarie 2021,ora 1,20 !


                                     Dragii mei,


Tot in aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe Blog,la un moment dat,nu mai vad ecranul monitorului ,ci vad in dreapta mea,sub un Cer de ziua o suprafata de pamant care arata ca in imaginile de mai jos:


.
Dragii mei,vedeam un pamant uscat si crapat exact ca in imaginile de mai sus.
Din pacate dragilor, vom avea o seceta cumplita,o seceta care va facea ca pamantul sa devina ca piatra si sa fie crapat de sa bagi mana prin el.
Unde anume se va intampla,eu nu stiu a va spune.Dar stiu ca, daca ne vom ruga mai mult,daca vom fi mai buni la inima si la suflet, si nu in ultimul rand ,daca vom avea Credinta tare si iubire faţă de Aproapele nostru, Dumnezeu si Maicuta Domnului ne vor ajuta cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!
Cu dragoste,Maria.


10 comentarii:

  1. Este adevărat D.na Maria,ca va veni peste noi o nenorocire ingaduita de Bunul Dumnezeu?Va rog sa ne spuneți cu toată sinceritatea ! Cum trebuie sa ne pregătim?Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/summit-ue-pentru-introducerea-pasaportului-de-vaccinare-cancelarul-austriac-daca-nu-ne-intelegem-unele-tari-o-vor-face-separat-1458738
    Exact cum vam spus de anul trecut. Nu se va circula fara acest pașaport. Foarte multe companii si firme vor cere la angajați. Ce părere aveți!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O parere foarte proasta

      Ștergere
    2. Cine vrea sa se vaccineze nu are decat, cine nu face vaccinul nu trebuie sa fie obligat!!! Se incalca drepturile si libertatile oamenilor. Nu trebuie fortati!

      Ștergere
  3. De seceta ne pregatim prin irigatii cea ce este mai simplu pentru terenurile de linga riuri cumparind motopompe sau pompa separata cu redresor de curent din doua bucati sint mai usor de manevrat,iar unde e departe de riu cu saparea de fintini.
    Desi tara e binecuvintata cu riuri si fluviul Dunarea care dreneaza un sfert din Europa stam rau la canale de irigatii unde statul prin Citu si Iohannis ,cel ce a mintit cu ''treaba merge ceas'?? dar nu face nimic pentru irigatii si finalizarea canalului de irigatii Siret-Baragan sau ale tuturor riurilor care coboara din Carpati,dar cu apa nefolosita la irigatii.
    Vorba aia Dumnezeu ne-a dat dar nu ne baga si in traista-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Peste toate ESTE Voia Domnului. Pe El trebuie sa-L rugam sa aduca normalitatea, firescul si tihna in viata noastra. Cum? El Stie si va Face precum va Vrea. Nimic fara Dumnezeu! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Prognoza meteo pentru martie: sunt anunțate temperaturi mai mari decât cele normale-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt ANONIM 5 si am scris aici despre seceta si foametea ce vor veni sanatate si pace in suflet dar si in lume desi nu va fi

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nădăjduim in iubirea lui Dumnezeu și Maica Domnului și să ne ferească de tot răul.
    La noi a dat Dumnezeu ploaie,pământul are apă acum,pe parcursul anului sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului De secetă, cutremure,boli.
    Credința și nădejde la Dumnezeu.
    O zi binecuvântată tuturor
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce scrie in Zah.14.17-19 ?
    Comentati talmaciti ..daca puteti..

    RăspundețiȘtergere