duminică, 14 februarie 2021

VREMURI TULBURI ! SA NE RUGAM MACII DOMNULUI CA SA NE APERE !

 

.
13 Februarie 2021,ora 5,21 !

Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata,aud mai multe glasuri care aduceau cantare Mantuitorului nostru Iisus Hristos.Glasurile rasunau atat in Cer,cat si pe pămant.
Iata:
"Nasterea Ta Hristoase....
Nasterea Ta Hristoase Dumnezeule...!
Dupa care ,glasuri multe dragilor, implora pe Maica Lui Dumnezeu ,asa:
Doamne,Doamne si Stapana noastra,apără-ne !
Apără-ne !

Doamne,Doamne si Stapana noastra,apără-ne !
Apără-ne !"
Erau glasuri extrem de triste,extrem de rugatoare si indurerate,care implorau pe Dumnezeu si pe Stapana noastra Pururea Prea Curata Fecioara Maria ,ca sa ne apere cu mila si cu puterea Sa,cu Iubirea Sa de oameni.
Fratilor,ceva se va petrece ,ceva care va aduce multa suferinta si multe lacrimi asupra oamenilor.
Ce anume sau unde anume se vor petrece astfel de evenimente tragice,eu nu stiu a va spune.
Stiu doar faptul ca ,trebuie sa ne rugam si mai mult ca pâna acum,pentru ca Rugaciunea sufletului si inimii noastre sa ajunga la Dumnezeu si la Maica Prea Curata Fecioara Maria,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin "
Cu dragoste,Maria.


9 comentarii:

  1. Se întorc zeii extratereștrii Anunnaki cu Nibiru???!!!???

    RăspundețiȘtergere
  2. Incendii peste incendii. Vremuri tulburi. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/un-incendiu-izbucnit-in-capitala-a-afectat-mai-multe-locuinte-barbat-cu-arsuri-preluat-de-smurd-1451405. Urmează in curand inca un incendiu devastator!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/video-incendiu-puternic-in-zona-podul-izvor-din-bucuresti-arde-nivelul-superior-al-unui-imobil-de-pe-strada-dragalina-1453042
      Bravo!

      Ștergere
  3. Un TIR în care se aflau 400 de oi s-a răsturnat în judeţul Alba. Zeci de pompieri şi localnici au încercat să salveze cât mai multe dintre animalele căzute unele peste altele. 180 de oi au murit însă.,-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bietele oite. Sufletul de om, pasare sau animal este acelasi in fata lui Dumnezeu. Ba chiar sunt mult mai pure si fara de pacat necuvantatoarele si ajung in Rai fara Judecata de Apoi.
      Cat rau pot face oamenii... daca oamenii nu ar mai face atatea rele si sacrificii, Dumnezeu nu ar mai trimite atatea pentru pacatele savarsite.

      Ștergere
  4. Gheața de pe carosabil și viteza mare au provocat un accident în lanț în nord-vestul Italiei, în care au fost implicate 25 de autoturisme. Doi oameni au murit și alți 30 au fost răniți după ce o mașină a derapat.,-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria peste tot in lume este greutate, boala si neînțelegeri.
    Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere de tot raul si de tot necazul.

    RăspundețiȘtergere
  6. În ziua de 14 Februarie 2021 la ora 09:31:53 (ora locală a României) s-a produs în NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.2, la adâncimea de 60km. Atentie urmează inca unul foarte puternic tot in Japonia!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Vremuri tulburi, intr-adevar! Iar daca omul nu isi baga mintile in cap si sa redevina bun, va avea parte de vremuri tulburi mereu si vor patimi pe langa cei rai si oamenii buni, prinsi la mijloc fara vreo vina.

    RăspundețiȘtergere