luni, 8 februarie 2021

VIJELII PUTERNICE SI PLOI TORENTIALE LA SUD ,SUD- VEST !

 

                                             6 Februarie 2021,ora 3,12 !

                          

                                     Dragii mei,


În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina ca un fulger puternic,si astfel, cu ochii inchisi fiind eu,vad inspre Sud,Sud - Vest,o vijelie cutremuratoare.

Ploua torential de parca s-ar fi rupt Cerul,iar vantul extrem de puternic,aduna ploaia in nori de apa,asa pur si simplu. Acesti nori de apa din atmosfera,impreuna cu suflul vantului extrem de puternic,loveau in oamenii de pe strada,de prin curtile lor,de pe oriunde,îi puneau aproape la pamant.

.
Era cumplit ceea ce vedeam ,si totodata infiorator.
Dragii mei,sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului cu toti Sfintii Săi, ca sa ne ocroteasca pe noi toti cei care pacatuim in fiecare clipa a vietii noastre,ca sa ne ierte si sa ne intareasca in Credinta si in iubirea faţă de Aproapele nostru.
In fiecare dimineata,atunci cand ne dam jos din pat,sa ne intoarcem cu faţa inspre Sfanta Icoana si sa spunem asa ,facand semnul Sfintei Cruci:
"Doamne Dumnezeul nostru si Maica Prea Curată Fecioara Maria,Iţi multumesc ca m-ai trezit si azi,si ca mi-ai mai dat trairea bucuriei a unei noi zile din viata mea!"
Cu dragoste,Maria!


4 comentarii:

  1. Ilie va face curatenie dupa voia si dupa porunca Domnului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e! Sf. Ilie va veni in carul sau de foc si va cobori pe pamant. Sfantul Ilie s-a inaltat la cer si va veni pe pamant.

      Ștergere
  2. Invazia extraterestra este pe aproape. Urmează o perioadă de pregătire si de dezvaluire a cazurilor de contact cu extraterestrii. Vor apărea multe articole cu ozn-uri, dar și multe anunțuri făcute de așa-ziși profeți sau prezicatori!?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai plouă si a și tunat la noi.

    RăspundețiȘtergere