vineri, 26 februarie 2021

AJUTOR !!! BISERICA SFANTUL DUMITRU IZVORÂTORUL DE MIR DIN TECUCI , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU !

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                      Dragii mei,

Am facut adeseori apel pentru ajutorarea Sfintelor Biserici ale Lui Hristos si ale Maicii Prea Curatei Fecioare Maria.

Vin si de aceasta data, cu iubire ,cu dragoste si cu pretuire cu rugamintea de a ajuta cu totii la schimbarea dusumelei putrede din Sfanta Biserica.

Dusumeaua este din scandura,este de zeci de ani si intretine mucegaiul si igrasia.Iar toate acestea se rasfrang asupra Picturii divine care se degradeaza.

La aceasta Sfanta Biserica cu totii, noi am ajutat dupa putere,pentru repararea acoperisului.

Acum insa,Părintele ar vrea ca sa schimbe dusumelele si astfel, sa protejeze Pictura de pe pereti,dar si pe credinciosi,deoarece, in Sfanta Biserica persista un miros greu de mucegai ,de igrasie care vine din dusumelele putrede;trece prin cele 2 -3 randuri de mochete care exista acum pe jos.

Haideti fratilor ca sa ne unim,si cu iubire si dragoste infinita ,sa ajutam la cumpararea unui Parchet de calitate si astfel dragii mei, ne vom face Casă in Cer,vom dobandi IMPARATIA CEREASCA!

Sa ajutam fiecare dupa puterea noastra,cu cat de putin,si numai asa,vom aduna suma necesara pentru procurarea Parchetului de calitate ,dar si pentru punerea lui pe o şapa de ciment care trebuie si aceasta turnata.

Iata cum putem ajuta:

PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:


RO36CRCOX180300000241450.

Sau, cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !

Telefon Parintele GHEORGHE VÎRLAN : 0722631700 !

Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Donatorii sunt rugati ca sa ia legatura cu Parintele sau chiar si cu mine,pentru a lasa un Pomelnic de vii si un altul pentru cei adormiti intru Domnul,pentru ca PARINTELE sa le citeasca in Sfantul Altar!

Daca se mai intampla si nu reusiti ca sa vorbiti cu Părintele,puteti sa ma sunati pe mine la 0747226236 si stabilim toate detaliile .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
                                 Cu dragoste si cu pretuire,Maria.

3 comentarii:

  1. Cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter
    Un cutremur puternic, cu magnitudinea moment de 5,8 grade, s-a produs in ziua de vineri, 26 februarie, pe Dorsala Indiana de Sud-Est, in partea sudica a Oceanului Indian. Exact cum a prezis seismologul de serviciu. Felicitări inca o data!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Explozie în Golful Oman. O navă comercială a luat foc: „”E posibil să fie rezultatul unei activităţi a forţelor armate iraniene”. Inca un atac terorist!? Atentie urmează inca unul cat de curând.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine blesteama se destrama !

    RăspundețiȘtergere