vineri, 26 februarie 2021

MARIA, CINEVA ACOLO SUS ,TE IUBESTE !

  


                              Dragii mei, 

În aceasta seara,in  timp ce scriam aici pe Blog la articolul anterior,nu stiu cum se intampla, dar  ochii mi s-au închis pentruo clipă,iar noaptea se topeste. Se deschide un Cer albastru violet, ca un tunel în Cerul de noapte.
Acest Cer albastru violet era ca o punte de la mine si până dincolo de Cerul obisnuit. Era Cerul LUI  DUMNEZEU  care s-a deschis, precum un tunel albastru violet cu lumini aurii.
În acest Cer din Cerul nopţii, a răsărit sub privirea ochilor mei închişi un Soare care nu lumina în jurul său, nu dădea lumină, noaptea rămânea tot noapte.
Era un Soare un pic mai mare, decât Luna de pe Cer.
 Un Soare care a coborât până la mine, si mi-a cuprins faţa mea toată, ca o îmbrăţişare în inima lui.
Simţeam o alinare dumnezeiască, o căldură extrem de plăcută de care nu aş fi vrut sa mă mai despart niciodată.



Soarele LUI  DUMNEZEU s-a lipit de fruntea mea şi acolo a rămas preţ de câteva secunde.
Eram învăluită în căldura lui, în lumina lui, era ceva cu adevărat dumnezeiesc.
Şi aud un glas care exclamă :
               
                  "Maria,Cineva acolo Sus, te iubeşte !
                Te iubeşte acolo Sus !"
                            " DUMNEZEU!"
Apoi dragii mei, aud chiar glasul Lui
 Dumnezeu,Glasul Duhului Sfant care spune asa: 

            "Şi Cuvântul Meu, Îl însoţeşte Cuvintele  acestea şi le sprijină !"
  Dragii mei, m-au cutremurat la propriu aceste Cuvinte ale Lui Dumnezeu, si am spus in gandul meu:   
Doamne Dumnezeul meu şi al nostru al tuturor, şi eu TE iubesc infinit de mult, si -Ti multumesc tot infinit de mult, pentru tot ce mi-ai daruit si-mi daruiesti Doamne.
 Îţi făgăduiesc, că voi face tot ce voiesti Tu Doamne, in fiecare clipa a vietii mele.Voi scrie Doamne CUVANTUL Tău, in aceste Cuvinte pe care Tu mi le-ai grait Doamne.
Le voi scrie Doamne ,cu dragoste ,cu smerenie şi cu iubire de Semeni !
Voi împlini Voia Ta Doamne,chiar şi cu preţul vieţii mele.
Dumnezeu ne iubeste pe toti dragii mei, deoarece,toti suntem Fiii Săi! Si nu ne cere decat, sa credem in El si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine.
Dragilor, rugaţi-vă Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru iertarea pacatelor,pentru mantuirea sufletului. Spuneţi toată durerea voastră şi tot necazul vostru şi veţi rămâne uimiţi de cât de repede vi se va împlini Rugăciunea inimii.


     Maica  Domnului ne este grabnic ajutătoare nouă păcătoşilor, cu Rugaciunile Sale către Fiul Său şi DUMNEZEUL nostru.
Nu vă îndoiţi dragii mei, ci îndrăzniţi cu dragoste si cu smerenie a vorbi cu DUMNEZEU şi cu MAICA  DOMNULUI, cu ale voastre cuvinte spuse din inimă !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sunt cei mai buni Prieteni ai nostri care,niciodata nu ne vor nedreptati.
Purtati la gât o Cruciulita sfintita,sau daca nu vreti ca s-o purtati la gât,atunci puneti-o intr-un buzunarel, in geanta,oriunde,doar sa nu va lipseasca niciodata indiferent unde mergeti sau ce faceti.
Sa nu uitam a multumi Prea Sfintei Treimi si Prea Sfintei Nascatoarei de Dumnezeu,pentru faptul ca suntem in viata,suntem sanatosi si ne bucuram de toti cei dragi inimii noastre.
Sa cerem de la MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS si de la Prea Curata Fecioara Maria,doar sanatate,intarire in Credinta si mantuire sufletului nostru.
                                 Cu dragoste şi preţuire, Maria.

4 comentarii:

  1. Dumnezeu iubeste toata creatia lui nu numai pe Dumneavoastra care vreti sa obtineti certificatul de vaccinare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 februarie 2021, 15:48 Iti place enorm de mult ca sa arunci cu piatra! Mai citeste inca o data articolul,de la cap /coada si vei vedea ca am scris ca DUMNEZEU iubeste pe toata lumea,pe toata fiinta pe care a creat-o cu dragoste.Nu am nevoie de Certificat de vaccinare! Nu plec inafara ca sa fiu obligata sa ma vaccinez.Dar,daca MEDICUL meu imi va recomanda vaccinul si-mi va spune ca voi face faţă reactiilor adverse,atunci ma voi vaccina fara niciun dubiu. Deocamdata,nimeni nu obliga pe nimeni ca sa se vaccineze.Eu am scris despre vaccin,dar nu am spus ca trebuie sa ne vaccinam.Ci fiecare va proceda dupa cum doreste.Sper ca m-am facut inteleasa!

      Ștergere
    2. Păi văd că spui de vreo patru luni încoace " dacă îmi spune medicul " încă nu stii sau nu vrei să ne spui că totuși nu e bine să folosim acest vaccin...până acum ar trebui să știi de la medicul de familie dacă trebuie să îl faci mai ales că acum se pot vaccina pensionarii...

      Ștergere
  2. Da cuvintele prim Maria de jos completeaza restul cuvintelor Sale (ca)si restul cuvintelor prin alti calauziti revelati sau profeti ai secolelor.
    Cei care se indirjresc sa creada ca le stiu deja pe toate fara a fi daruiti nici macar cu darul deosebirii care nu e un sablon mental posibil si celor nebotezati ci cu totul altceva care simte dincolo de aparente de dogme si incredintari pe masura puterii de a purta si a oportunitatii de monent..ei bine aceia fanatici nu vor putea purta asa curand tot adevarul real si fara noi sufetinte calauzitoare fara noi izbanzi. Incremenirea fanatica nu a ajutat nici pe vtemea lui Iisus nu va ajuta nici la Judecata cind credinta in fista venire a lui Iisus nu va tine automat loc si de credinta in urnatoarea venire ..doar scrisii vor capata noua credibta si acces la noua calauzire cu adevarat in tot adevarul promis. Acum este inca tot umbra lucrurilor viitoare..

    RăspundețiȘtergere