miercuri, 17 februarie 2021

RAIUL LUI DUMNEZEU ! ÎMPARATIA LUI DUMNEZEU SE DOBANDESTE !!!

                                     16 Februarie 2021,ora 22,12


                                  Dragii mei,


În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog,vad inspre Apus un Cer alb -bleu-auriu ,un Cer foarte stralucitor ,ca de oglinda.

.

Pe un astfel de Cer divin, au aparut din senin pasari mari precum vrabiutele,pasari cu totul si cu totul din aur,din lumina aurie.Dar asa precum zboara pasarile firesti,tot la fel zburau intr-un stol urias ,pasarile din aur.zburau pe loc sub Bolta Cereasca foarte aproape de pamant.

.
Dragii mei,precum roiurile de albine,asa stateau sub Bolta divina pasarile ca din aur.Parca era Raiul Lui Dumnezeu!
In clipa urmatoare,totul dispare si astfel ,vad un alt Cer alb orbitor de stralucitor,un Cer pe care statea Duhul Cel Prea Sfant cu aripile Sale intinse ,sufland raze albe si conice peste Sfintii Săi imbracati cu vesminte albe precum Lumina,Sfinti ce stateau aplecati cu faţa lor inspre pamant. 
Iar in acest moment cand eu scriu aceste randuri dragilor, vad in stanga mea,un Cer Inalt ,orbitor de stralucitor,un Cer al Imparatiei Lui Dumnezeu .
Era un Cer alb-auriu orbitor de stralucitor in care stralucea si mai orbitor DUHUL CEL PREA SFANT .Închipuiti-va dragilor, un alt Cer decat Cerul pe care il vedem,un Cer din RAIUL LUI DUMNEZEU in care DUHUL SFANT se veseleste impreuna cu toti Sfintii Săi si ne ingaduie, ca sa vedem si noi cate o mica Taina din IMPARATIA LUI DUMNEZEU prin toate cate ne arata si ne graieste.
Cu dragoste,Maria.



10 comentarii:

  1. Ce frumos doamna Maria.
    Stau si ma gandesc la ce am citit despre rai cât de frumos este si care nu poate fi scris in cuvinte.
    Macar sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să avem toți parte de raiul lui Dumnezeu.
    Cum zicea părintele Cleopa: mancavar raiul sa va manance.
    Asa sa ne ajute BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ajunge cu toții în rai.
    Ma uitam doamna Maria ca ati zis ca vedeti fum negru la un bloc turn,uitati ca sa adeverit in Constanța a murit o femeie,sa aruncat,sau a cazut mai rau de frică.
    Sa ne ferească Dumnezeu și Maica Domnului.
    O zi binecuvântată tuturor.🌹🌹🌹

    RăspundețiȘtergere
  2. La câte ,,servicii,, i-ați făcut, mă întreb ce ați dobândit?

    RăspundețiȘtergere
  3. Semne divine: valuri in cer-sentimente si emotii,2 nori rosii apocaliptici (ex:enoh si ilie), copac in cer-bomba atomica, brazde in nori-schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  4. mesaj de la dumnezeu http://povestiri-cu-talc.blogspot.com/2007/05/mesaj-de-la-dumnezeu.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  5. În ziua de 17 Februarie 2021 la ora 05:36:07 (ora locală a României) s-a produs în GREECE un cutremur puternic cu magnitudinea ml 5.1, la adâncimea de 5km. Încă un cutremur puternic urmează!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Explozia a avut loc la ora locală 14.50 (15.50, ora României). O amplă operaţiune a poliţiei era în curs în zona industrială, unde se află de asemenea sediul central al lanţului de supermarketuri Lidl, deşi nu era clar imediat dacă explozia s-a produs în clădirea Lidl.Trei persoane au fost rănite
    Agenţia EFE menţionează pe de altă parte că se crede că explozia a fost cauzată de o scrisoare cu bombă adresată companiei. Inca un atac terorist prezis. Urmează in curând unul mai cutremurător!?

    RăspundețiȘtergere
  7. Explozie în Afganistan. 30 de talibani au murit în timpul unui curs despre fabricarea bombelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Spunea Otroc Veaceslav, ultimul prooroc rus din zilele noastre, un copilas, ca pasarile reprezinta timpul dat omului pe pamant iar cei care ucid pasarile, ucid timpul... pasarile de aur vor putea fi timpul binecuvantat daruit omului pe pamant pentru intarirea credintei, pregatirea vremurilor marturisitoare ale credintei celei sfinte.

    RăspundețiȘtergere