luni, 15 februarie 2021

INCEPE FABRICAREA APOCALIPSEI !

 

                                 14 Februarie 2021,ora 6,02 !


                              Dragii mei,


În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:

                    "Cinci la Cer !

              Fabricare a Apocalipsei !"

Dragii mei, chiar daca inca nu vine Apocalipsa divina,sunt persoane certate cu Dumnezeu si care,vor incepe a fabrica Apocalipsa.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi ,ci sa ne ierte cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

Dar iata care sunt semnele Aopcalipsei:

Semnele sfarsitului lumii

Cu toate ca Scriptura nu ne permite sa prevedem cu sigu­ranta momentul in care se va produce sfarsitul lumii, ea ne ofera totusi cateva semne care indica cu aproximatie apropierea sfar­sitului ei.

Aceste semne sunt:

1. Predicarea Evangheliei la toate popoarele (Matei 24, 14);

2. Convertirea poporului iudeu la cres­tinism (Matei 24, 10 si 12);

3. Caderea multora de la credinta, amagiti de prooroci mincinosi (Matei 24, 4);

4. Inmultirea razboaielor si a vestilor despre razboaie (Matei 24, 67);

5. Mari catastrofe in natura (Matei 24, 7 si 29);

6. Venirea lui Enoh si Ilie (Apocalipsa 19, 1);

7. Aparitia lui Antihrist (II Tesaloniceni 2, 3 - 11; I Ioan 2, 18), care va savarsi impreuna cu apostolii sai min­cinosi tot felul de semne ca sa amageasca pe oameni. Acesta se va substitui lui Hristos si va prigoni cu furie pe alesii Domnului (Matei 24, 5 si 11);

8. Aratarea pe cer a "semnului Fiului omu­lui" (Matei 24, 30), adica a crucii.

Aceste preziceri au insa un ca­racter paradoxal, fiindca in timp ce ele ne ofera semne cu privire la sfarsitul lumii, Sfanta Scriptura spune totusi ca sfarsitul se va produce pe neasteptate, asa cum arata Sfantul Apostol Petru: "Iar ziua Domnului va veni ca un fur, cand cerurile vor pieri cu vuiet mare, stihiile, arzand, se vor desface, si pamantul si lucrurile de pe el vor arde cu totul" (II Petru 3, 3-4, 10).

Caracterul paradoxal al acestor semne se explica prin intelepciunea pedagogiei divine, care nu vrea sa terorizeze lumea cu sfarsitul ei apocaliptic. Dupa cum omul nu ajunge sa fie terorizat de sfarsitul vietii sale, fiind­ca nu-si cunoaste vremea sfarsitului, tot astfel nici lumea nu va fi terorizata de sfarsitul ei inevitabil, de vreme ce nimeni nu stie precis cand se va produce el.

Urmand pilda fecioarelor nebune, unii vor continua sa se casatoreasca si sa-si vada de treburile lor, altii insa, urmand pilda fecioarelor intelepte, vor pastra candela aprinsa, veghind, pentru ca nimeni nu stie ceasul in care va veni Mirele. Sunt crestini care s-au incumetat sa stabileasca data Parusiei Domnului, fara sa tina seama de caracterul ei suprana­tural si imprevizibil. Sfarsitul lumii se va produce pe neasteptate, fiindca Dumnezeu ii lasa pe oameni sa lucreze in voie pana in ultima clipa a existentei lor, ca sa aiba raspuns bun la infricosatoarea judecata a lui Hristos.

Sfintii Parinti vad sfarsitul lumii intr-un plan intern al lui Dumnezeu privitor la Biserica si lume. Pe de o parte, Sfintii Maxim Marturisitorul si Simeon Noul Teolog considera ca lumea isi va gasi sfarsitul cand Trupul lui Hristos va fi completat cu madularele care se vor naste si se vor adauga Lui in calitate de Cap al trupului Sau, care este Biserica. Pe de alta parte, Sfantul Grigore de Nyssa spune ca Dumnezeu priveste in vizi­unea Sa omenirea ca un intreg si sfarsitul ei nu se va produce inainte de nasterea tuturor. S-ar parea ca exista o contradictie intre aceste doua puncte de vedere, insa contradictia este numai aparenta, fiindca ambele arata ca numai astfel orice om va avea posibilitatea sa opteze, prin libertate si credinta, la calitatea de ma­dular al Trupului lui Hristos, care este Biserica de sus. Nu toti oa­menii vor apartine Trupului lui Hristos, dar toti, pana la ultimul dintre ei, vor avea deschisa aceasta posibilitate, caci Dumnezeu nu voieste moartea nici unui pacatos, oricare ar fi el, ci sa se intoarca si sa fie viu.

Astfel, epuizarea istoriei nu va fi nici acci­dentala si nici silita de providenta divina, ci se va datora unei misterioase convergente si intalniri a istoriei cu providenta div­ina, care nu exclude nici libertatea omeneasca, nici lucrarea dumnezeiasca. Prin imbinarea celor doua cauzalitati in expli­carea sfarsitului istoriei se da un raspuns convenabil unei even­tuale afirmatii ca istoria ar fi un esec al operei lui Dumnezeu, insusi faptul ca omenirea este destinata invierii, a carei baza a fost pusa de Hristos, si anume a invierii in solidaritate, pe un plan de viata absolut si fericit, arata ca Dumnezeu a pregatit omenirea pentru ceva mai inalt, si istoria creatiei este numai o etapa in care omenirea poate contribui la cresterea ei pentru aceasta viata absolut fericita. Trebuie avut insa in vedere ca istoria nu va ajunge la sfarsit numai prin ea insasi, ca si cum lumea ar fi autonoma, ci prin voia lui Dumnezeu, Care a zidit si mantuit lumea din iubire, prin Logosul intrupat, si Care, tot din iubire, o va ridica pe planul vietii indumnezeite si vesnic fericite.

Pr. Prof. Dr. Dumitru Popescu

                                            Cu dragoste,Maria.

21 de comentarii:

  1. 5 Rachete,pentru razboi nuclear va distruge zone si populatii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. ,,Credinta fara fapte este moarta”...acum e momentul sa ne aratam compasiunea si dispozitia de a ajuta aproapele aflat in nevoie si , stim bine in aceasta perioada multa lume se afla in situatii limita. Daca intradevar vrem sa fim slujitori ai Domnului nostru Iisus Hristos sa implinim cuvintele Sale - ,,daca ati facut toate acestea celor mai mici ai mei, Mie mi-ati facut “(cred ca nu e cazul sa enumar binefacerile la care Se refera).Raul nu are putere in fata binelui, desi binele e mai greu de facut deoarece presupune o actiune, spre deosebire de rau pe care il poti face doar cu mintea .Sa ne iubim unii pe altii, pentru a nu da posibilitate de manifestare anti Hristosului in noi si in lume.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este doamna Maria
    Ce se întâmplă acum vedem cu toții
    Păcat ca cei care duc la aceste răutăți nu se gandesc la ceilalți și nici ca vor muri si ei si vai de sufletele lor unde vor ajunge.
    Pentru o viață atât de scurtă pierd o veșnicie,o viata fără de sfârșit.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  4. "APEL URGENT CĂTRE TURMA MEA FIDELĂ, SĂ-MI RĂSPÂNDEASCĂ MESAJELE DE SALVARE DIN ACESTE ULTIME TIMPURI ȘI SĂ INSTRUIASCĂ OILE MELE NEHOTĂRÂTE ȘI PE TOȚI CEI CARE NU CUNOSC CE VA URMA, CA SĂ SE PREGĂTEASCĂ ȘI SĂ NU PIARĂ LA TRECEREA INCERCĂRILOR DE PURIFICARE CARE SE APROPIE!"
    01 FEBRUARIE 2021 3: 50 P.M.
    APELUL LUI ISUS PĂSTORUL CEL BUN , LA TURMA SA.
    MESAJ CĂTRE ENOCH:
    " Oile Turmei Mele, Pacea Mea să Fie cu tine Turma Mea; totul este consumat în întregime și această Umanitate nerecunoscătoare și păcătoasă nu este încă trezită din letargia sa spirituală. Timpul întunericului a început și mulți vor fi pierduți pentru că sunt înstrăinați de Mine. Sunteți deja în mijlocul turmei de lupi, Turma Mea; fii umil, prudent, și isteț și nu descoperi inima ta pentru oricine, pentru că știi bine că lupii sunt în căutare pe cine să devoreze.
    Mari Evenimente sunt pe cale să fie dezlănțuite care vor schimba soarta Umanității; virușii și pandemiile se vor intensifica și vor rămâne prezente în lumea voastră; pe măsură ce populația începe să fie decimată de pandemii, panica și frica vor prelua Umanitatea.
    Nici un vaccin nu vă va oferi protecție, doar protecția spirituală și remediile pe care Cerul vi Le.a trimis, vă vor ajuta să contracarați virușii și pandemiile care vor copleși umanitatea. Noi virusuri vor fi împrăștiați în aer, care va crea cele mai mortale pandemii, Umanitatea va fi decimată, iar economiile celor mai sărace Națiuni din cauza intensității carantinelor vor cădea la pământ. Călărețul foametei și ciumei este deja în mijlocul vostru și a început să-și verse paharul asupra locuitorilor Pământului. Milioane de suflete pentru că nu sunt pregătite spiritual vor fi pierdute pentru totdeauna când vor cădea când o să.i ajungă moartea din cauza pandemiilor.
    Durerile pentru Umanitate încep și, ce tristețe Simt să Văd atât de multă lume slabă și păcătoasă, încât se va pierde pentru că nu vor să participe la Chemările Mele la convertire! Necaz, necaz, este ceea ce vă așteaptă și marea majoritate încă nu sau trezit! Știrile rele vor fi compania voastră și va urma una după alta; această Umanitate nu va putea să se ridice , când o altă nenorocire o va atinge; toate sigiliile au început să se deschidă și tot ce este scris pentru acest sfârșit de timp este îndeplinit cuvânt cu cuvânt. Cerul și Pământul vor trece, dar Cuvintele Mele nu vor trece. (Matei 24:35)
    Semnul fiarei se va introduce in vaccinuri și marea majoritate a Umanității va fi pierdută pentru că ei nu doresc să răspundă la Apelurile Mele; același lucru se va întâmpla multora dintre oile mele care, din lipsă de cunoaștere, vor pieri. Atunci ceea ce a spus profetul Oseas se va împlini din nou: Poporul Meu piere din lipsă de cunoaștere. (Oseas 4, 6) Fac un apel urgent către Turma Mea credincioasă, să-Mi răspândească mesajele de Salvare (Mântuire) din aceste ultime timpuri și să instruiască oile Mele slabe și pe toți cei care nu știu ce va urma, pentru ca ei să se pregătească și să nu piară până la trecerea încercărilor de purificare care se apropie.
    Pacea Mea o Las cu tine, Pacea Mea Ți-o Dau. Pocăiți-vă și convertiți-vă, pentru că Împărăția Lui Dumnezeu Este aproape.

    Stăpânul Tău, Isus Bunul Păstor

    Turma Mea, faceți cunoscute mesajele Mele de Mântuire în toate colțurile Pmântului.*


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apelul lui Ghiță catre turma lui behehe abonați-vă la romscheleton și catre Enoch al paișpelea patriarh nu mai aruncați ciunga pe jos.

      Ștergere
  5. FALS la Miniserul Invatamintului care a echivalat actualului ministru al sanatatii Voiculescu un act de studii superioare pentru un act care de fapt nu exista.
    Atunci ne mai miram de ce ard spitalele cu oameni cu tot?
    Oricum fiul de securist nu are nimic nici 'in clin nici in mineca' cu sanatatea unde ar trebui un medic-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa erupa toti mega-vulcanii de pe Terra,de pe pamint si de sub pamint,din ape si de sub ape,sa nu mai ramina nimic din mizeria pestilentiala si putorile nenorocite care au napadit si umplut tot pamintul!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. George Simion de la AUR in Parlament;''Cind se urca Scroafa-n pom/Cel ce Tace nu e om''.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. 15 febr 15:56-si te crezi bun daca doresti pedepsirea semenilor?-DUMNEZEU NU SE UITA LA VORBELE TALE

    RăspundețiȘtergere
  9. Pacepa evreul conducator al securitatii care a tradat pe Ceausescu prin 1977,a murit in SUA de Covid,une s-a refugiat de la inceput.
    Ce nu au putut rezolva securistii oricit s-or fi straduit ,a rezolvat COVIDUL-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Sosoaca spune ca inlaturarea ei din partid e si activitatea ei in Comisia pentru Cercetaea Abuzurilor Mafiei cu relatii pina afara din tara printre care o infiere ilegala a 5 copii din trei familii diferite cu pret intre 100 ooo si 650 ooo de Euro pe copil.
    Cunosc si eu unul ,secret nu spun cine pentru care a si ajuns Presedinte.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Pacepa evreul si mincinos a scris cartea 'Orizonturi Rosii' in care ii prezenta pe sotii Ceausecu in mod ca vulgari si inapoiati tendentios mai exagerat decit 'Omul nou' al evreului Iohannis, homosexual LGBT-ist-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Dacă un roman vrea sa inițieze un copil se poate lipsi din cauza gratiilor si legilor.
    Cand vin din afară se rezolva imediat.In Ce mai putem avea incredere?
    Prețios mai este poporul roman,dar noi nu stim a ne aprecia sa fim mândri că romanul se descurca in toate condițiile de viață.
    Face haz de necaz si merge mai departe.
    Adevarat ca SUNTEM TARA MINUNATĂ.
    Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

    RăspundețiȘtergere
  13. Compania americana producatoare de vaccinuri Phizer preseaza tarile din America latina sa renunte la proprietatile lor inalienabile in caz ca nu pot platii vacinul dar refuza sa se faca despagubiri pentru daunele pe termen lung aduse celor vaccinati.
    Si in UE clauzele din contract sint secrete netransparente.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Senatoarea Sosoaca acum pe TV a vorbit de arcul guvernamental roman actual ca marxist stalinisto-fascist-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Oamenii pot face orice așa cum au făcut și cu falsele trâmbițe din 2012.De mult ni se pregateste ceva.Sunt oameni răi care se cred ei Dumnezeu dar le vine randul.Pot fabrica și apocalipsa dar Dumnezeu ai va judeca pentru ce fac.

    RăspundețiȘtergere
  16. In Romania Apocalipsa a inceput prin Mafia Pdurilor care jefuesc 6 hectare de padure pe ora evaluata la 4 miliardede Euro anual dar care prin inginerii financiare TVA-ul este incasat de Austria in timp ce Romania ramine cu alunecarile de teren si viituri si mobila proasta cumparata scump din strainatate ,in timp ce numarul deceselor din Romania a juns sa depaseasca pe cele din al Doilea Razboi Mondial.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Ideea cu sfirsitul umanitatii e gresita fiind protestanta prin talmacire prea literala prin scoatere din contextul general (lipsa de sinteza).
    e un sfirsit dar nu al umanitatii ci alte doua.
    prin Apocalipsa intelegem urgia si secerarile Judecatii - evident are un scop prin care unii vor fi defavorizati si altii vor supravietui fiind cu timpul fericiti si sfinti pt ca vine pe Pamant Imparatia lui Dumnezeu atit cea interioara prin sfintire cit si cea exterioara prin noi Veniri.
    Acolo la semnele Judecatii din acel articol se pot adauga si alte contexte profetice.
    Dar daca deschidem la Ap.15.4 vedem ca va exista un nou conflict intre popoare si Dumnezeu atit de dur orb si fanatic incit pt ca ele sa il poata recunoste asculta si da inchinare venind la Dumnezeu ("cu daruri de mare pret" in alt context profetic) va fi nevoie ca El sa isi arate judecatile Sale.. adica ce anume sa arate?
    Judecatile Sale contin poate si semne blande minuni semne biblice exterioare si interioare dar mai ales aplicarea secerarilor clar in defavoarea dusmanilor Sai si in favoarea alesilor.
    Daca omenirea sau unii un grup poate lucra la Judecata la pedepse o face planificind lupta cu Dumnezeu fie directa de genul hulei oarbe ca si data trecuta invocind tot felul desabloane dogmatice nedrept sau chiar si cu arme de tip jihadist fie indirect prin noi planuri mari care contravin misiunii lui Dumnezeu de a face toate lucrurile noi de a uni popoarele laolalta in armonie pace dezarmare noi legi noi conducatori noi relatii noua simtire mai profunda sfintitoare legea scrisa in inimile noastre sub forma caractetului imbunatatit sfintit din ce in ce.
    Fie toate astea cite una ba de unii ba de altii.
    Chiar si ideaa NWO rea este tot gresita fiind la fel talmacire prin alterare sinodala asupra originalului ca falsa intarire cit si scoatere din contextul general al unor exprimari mult rezumative la fel ca cele de la prima Venire cind nu se banuia macar ca ar trebui sa existe doua Veniri succesive.
    Urgia nu va darima nici o viitoare NWO nici secerarea a doua nu o va face chiar daca pt multi pare ca ar putea fi reprezentata de lipirea subreda dintre fierul si lutul picioarelor uriasului cu chip de aur danielic lucrurile fiind in alt mod mai rasfirat succedate incit urgia va darima de fapt hula planetara contra lui Dumnezeu venit intentionat greu credibil pt cei multi superficiali etc cit si razboiul biblic plus alte cobflicte felurite promise si ele in VT ca parte incipienta a Judecatii ( inceputa cu statul Israel care va fi invadat de toate tarile din jur si nu numai.)
    Astfel urgia creaza un volum decisiv de dreptate divina care pt unii defavorizati fanatici li se va pare ca e nedreptate incit vor prefera in slaba lor credinta sablonarda limitata sa creada ca Noul Pamant ar fi acea dictatura aparent planetara presupus si religioasa ca si cum ar fi doar o fiara care le-ar face pe toate si nu mai multe si in ciuda faptului ca imparatia sfintilor nu duce pe nimeni in robie cu sabia nici nu pune semnul 666 pe bratul drept sau pe frunte nici nu interzice mincaruri bune nici nu huleste pe Dumnezeu etc.
    Pina la urgie teoriile conspiratiilor aparent biblice hulele devastatoare spiritual marturiile mincinoase erorile dogmei aparentele judecatile cu nedreptate autominciuna vor fi crezute ca adevarul suprem salvator asa cum azi multi deja cred ca stiu ei deja cum merg lucrurile de parca nu ar mai fi nevoie de o noua punere la incercare in care sablonul mental sa nu ajute pe nimeni dintre cei superficiali interesati de bani putere polemica faima orgolii afaceri etc
    Dimpotriva Dumnezeu va folosi teoriile fanatismul interreligios aparentele defaimarile rastalmacirile credibile multimii pt a tine superficialii nescrisii la distanta sa nu intre in unitatea scrisilor de noua calauzire si de pastrare a harului.

    RăspundețiȘtergere
  18. Omul sa stea potolit, sa nu se mai bage si sa distruga ce a creat Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  19. pai apocalipsa= schimbarea nu o face DUMNEZEU?

    RăspundețiȘtergere