duminică, 14 februarie 2021

ORDONANTE DE URGENTE PENTRU BUNICI ?

 .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
13 Februarie 2021,ora 5,09 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea asa:
"Draga Bunicile, bine ati sosit la Ordonanta de Urgenta !"
Dupa care,glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, nu-i asa ca va era dor si de un pic de politica?
Iata ,vom avea si o Ordonanta de Urgenta sau poate mai multe,in ceea ce priveste pe batrani si pensionari in general.
Doamne ajuta sa fie si ceva bun,căci pâna acum,praf si pulbere s-a ales de Politica romaneasca ,de ceea ce ar trebui sa primeasca bun acest popor chinuit si oropsit.
Romania fratilor, inca este bogata,dar nu avem conducatori,administratori care sa chiverniseasca bogatiile Sfintei Romanii.Avem doar pradatori,hulitori si politicieni incompetenti sa fie la carma Tarii si a poporului român.Din pacate!
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Da e visul si Dictatura lui Iohannis Instigatorul VINOVAT cu Geaca Rosie pentru motive imaginare,Ordonanta 13 gasita constitutionala de CCR,dar el nejudecat ca si pentru multe altele cu exceptia banilor luati de la sorosisti prin Reffaisen Bank care a parasit imediat casa pierduta de el pentru falsuri in acte nemaidorind sa-i plateasca
    'chiria'=sponsorizarea sau mita ca e tot una.
    Pe cind azi in SUA a fost judecat Trump de Senat si gasit nevinovat a doua oara,-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Douăzeci şi doi de migranţi, daţi dispăruţi după naufragiul unei ambarcaţiuni în largul insulei Lampedusa
    Într-un comunicat, marina tunisiană, care a recuperat din Marea Mediterană cadavrul unui migrant, a precizat că a salvat 25 de migranţi în timpul participării la o operaţiune de salvare la 100 de km nord-vest de Lampedusa.,-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, ma tem ca va fi ceva de rău, ma gândesc ca ne va obliga sa ne vaccinam, pe noi, cei in varsta. Eu nu vreau! Ne va obliga, tocmai sa ne vina de hac, îmi pare rău pt.cei ce nu înțeleg ca vaccinul e spre rău, nu spre bine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:42 stai linistit ca Mariei ii place si vrea sa se vaccineze... dupa cum a afirmat si alta data.

      Ștergere
    2. Parintii mei s-au vaccinat si se simt foarte bine! Nu vrea nimeni sa va "vina de hac"! Ganditi cu creierele voastre! V-ati vaccinat copiii inca de la nastere? DA, ATI FACUT-O! Au murit? NU, NU AU MURIT!
      V-ati facut vaccin antigripal? Multi dintre voi DA si vad ca inca scrieti pe blog!
      Credeti ca sunteti atat de importanti incat sa vrea cineva sa va "vina de hac"? Credeti ca Bill Ghetulica ala nu poate castiga miliarde de USD din pricina voastra? Impiedicati voi mersul lumii in timp ce voi va impiedicati in propriile picioare cand coborati 2 trepete?
      Ganditi...e gratis!!!

      Ștergere
    3. 22.52 Atat ii duce mintea. Ceausescu nu mai intreba pe nimeni daca vrea sa se vaccineze, o facea obligatoriu si nu-l chema Bill Gheits.Capete de oi pesediste.

      Ștergere
    4. Maria nu are nici acum un mesaj clar referitor la vaccin. Poate
      mai asteapta sa vada ce se întâmplă...

      Ștergere
    5. Pai da, insa la vremea lui erau vaccinurile de la Iasi.Singurul mortal era glontul de la frontiera si de glont a avut parte ca o avut limbrici.Acum mai marii nostri au limbrici ca au achizitionat rakethe hamerikane si suntem prima tinta a rusilor.Suntem pe primul loc.Pa.pa.

      Ștergere
    6. 22.52, compari vaccinurile bune si testate ani intregi de pe vremuri cu un vaccin abia iesit pe piata si care este testat acum pe oameni? Inainte nu se faceau vaccinuri cu avortoni.
      Nici medicii nu au incredere in vaccinuri. Oare de ce? Doar sunt medici! Nu ti-ai pus intrebarea?
      https://www.youtube.com/watch?v=6FyBSHF-1Q0

      Ștergere
  4. Acești prădători vânzători de țară probabil vor să-i omoare pe bunici că sa le rămână pensiile lor, o să-și mai mărească pensiile speciale, sunt in stare de orice nenorociții!!!
    Iadul este pregătit pentru ei și ai așteaptă!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria, va urmăresc demult și vă admir, dar nu îmi place că sunteți vaccinista.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.17 sa fii sanatoasa, dar daca esti antivaccinista ma indoiesc!

      Ștergere
  6. grav-se spune ca vaccinul va fi obligatoriu legea data in 2017 este in camera deputatilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legea nu este votata si promulgata...adica DATA pe limba ta. Este un proiect de lege depus in Parlament in 2017, cand era PSD.ul la guvernare. Pana cand acest proiect de lege va deveni, daca va deveni, lege mai este cale lunga.
      În expunerea de motive a Legii Vaccinării, trimisă în Parlament în 2017 de Guvernul Tudose, guvernul de atunci susținea că vaccinarea este obligatorie în 11 din cele 28 de state membre al UE și că admiterea la școală se face numai pe baza dovezii de vaccinare.

      "În expunerea de motive a Legii Vaccinării, trimisă în Parlament în 2017 de Guvernul Tudose, guvernul de atunci susținea că vaccinarea este obligatorie în 11 din cele 28 de state membre al UE și că admiterea la școală se face numai pe baza dovezii de vaccinare."

      Ștergere