miercuri, 24 februarie 2021

MANTUITORUL CHEAMA LA EL, PE TOTI CRESTINII !

                                                  .

23 Februarie 2021,ora 6,27 !

Dragii mei,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spunea ceva tare frumos.
Glasul spunea asa:
"Ochii blânzi ai Domnului,cheama la liman pe orice crestin!"
Dupa care ,glasul dispare.
Dragii mei, stim cu totii ca ochii blânzi Mantuitorului HRISTOS au culoarea Cerului bleu senin si stralucirea Lui Dumnezeu.
Bunul nostru Mantuitor ne cheama pe toti dragii mei, ne cheama sa -L imbratisam, ne cheama sa ne rugam Lui trup si suflet,inima si cuget, ne cheama ca sa respectam Poruncile Sale.
Mantuitorul fratilor, ne indeamna ca sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,ne indeamna ca sa iubim dreptatea si sa urâm minciuna,s-o scoatem din inima si din sufletul nostru,si sa facem loc Dreptatii Judecatorului Hristos.
Dragii mei,Maica Lui Dumnezeu sta in genunchi si se roaga pentru noi toti ,pentru iertarea pacatelor noastre, pentru iubirea faţă de semeni.
Sa ne rugam si noi Mantuitorului Hristos si Maicii Domnului ,ca sa ne ajute cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi pacatosii.
Cu dragoste,Maria.



 

18 comentarii:

  1. Dpmnul ne cheama la El, dar noi suntem agresati de reclame pentru vaccinare cu aceste nanoparticule, care cu cipul vom deveni marcati, t chiar daca se spune ca nu e obligatoriu inca, dar prin toate mijloacele se incearca constrangerea,chiar suntem invrajbititi cei vaccinati, impotriva celor nevaccinati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu acceptam pecetea fiarei,alegem înfometarea și chiar martirajul,Mântuitorul Iisus Hristos a spus că oamenii care își iubesc viata o vor pierde vesnic,iar cei care si-o dau pt El și Evanghelie o vor câștiga vesnic!

      Ștergere
    2. Exact cum s-a anunțat de anul trecut fara pașaport de vaccinare nu o sa se ciurcule in afara tarii. Ba mai mult o mare parte din firme vor obliga angajatii!?

      Ștergere
    3. 18.15 Ce tot pui intrebari idioate?

      Ștergere
    4. Nu este admisibil sa te forteze. Cine vrea sa faca vaccinul sau sa se cipeze, isi alege calea, cine nu vrea - nu trebuie sa existe obligativitate. Altfel, te gandesti ca e chiar ceva ciudat sa te oblige. De ce atata insistenta, reclama, la ceva daca ar fi benefic? Sa fie lasati oamenii sa aleaga. Nu trebuie obligati sa se vaccineze pentru a calatori.
      Cei care sunt vaccinati nu mai fac niciodata boala daca vor face 3 rapeluri dupa cum s-a afirmat si obligatoriu la 3-6 luni se vor vaccina continuu, iar cei care nu se vaccineaza este problema lor, daca ei "risca" sau vor sa ramana nevaccinati, sanatosi, care este problema? Cei care se vaccineaza de cateva ori pe an doar pentru covid nu trebuie sa se mai teama de ceilalti.

      Ștergere
  2. Actrita Camelia Mitoseru a revenit acasa dupa mai multe operatii grele dupa cancer, dar cu succes pina la urma-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Valentine,Tocmai era un film documentar stiintific din care din pacate nu am vazut numai un mic fragment ,dar se gasesc si studii romanesti pe aceasta tema,ma refer la NANOTUBURI de carbon [si nu numai], care pot fi folosite in scop medicinal dar si alte scopuri ulterioare injectarii lor in corp pentru ca urmaresc diferite scopuri benefice[sau nu] ulterioare introducerii lor in corp.
    Iar de la Bill Gates cel ce spunea ca pe pamint traiesc deja prea multi oameni si acum face vaccinuri cu profit de miliarde de DOLARI, ne putem astepta la orice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai era o vorba care spunea ca cei care renunta la Libertate pentru siguranta lor,pina la urma le pierd pe amindoua-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea ce e foarte deranjant e faptul ca contractele de vinzare a vaccinurilor sint secrete,parca am trai in plina COMORA, mai ales sint tinute secrete efectele negative.
    La fel cum s-au facut cu contracte secrete privatizarile a 80 la suta din economia romaneasca care imediat au ajuns la fier vechi si distruse total ca dupa un razboi.
    Atunci e legitima si intrebarea daca nu cumva coronavirusii si Vaccinurile nu fac parte dintr-un RAZBOI Biologic,cu atit mai mult cu cit la noi mai mult de jumatate din profesori refuza sa se vaccineze???-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun vorbesti prostii, contractele nu mai sunt secrete. Dezinformezi in permanenta, pe cine slujesti?

      Ștergere
  6. S-a implinit mesajul cu zborul lancer-Mig cu dupla comanda incident la aterizat la Turda cu defectiuni la trenul de aterizare a facut sa fie oprite la sol toate avioanele de acelasi tip pentru verificari-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Slavă Tie Doamne Slava Tie.
    Doamne Ajuta la toata lumea,sa te cunoască pe Tine Doamne.

    RăspundețiȘtergere
  8. Totusi daca s-ar face o centralizare a chipurilor in care S-au ararat Dumnezeu Fecioara si Iisus de-a lungul timpului diferitilor credinciosi fie de aceeasi rasa fie de diferite rase se observa ca uneori Se arata cu aceladi chip dar de cele mai multe ori adaptat la stilizatile din icoanele apropiate fiecaruia in parte cit si cu ibfatisarea rasei omului respectiv.
    Pt ca in lumea divina nici o fiibta desavirsita nu are trup omenesc cu cap maini aripi picioare cap ochi etc ci trup ingeresc care nu e de tip biped.
    Asa incit poate opta sa Se arate in functie de circumstante si de accentul pus pe o anume fateta a personalitatii necesara atunci.
    Dar cred ca semnificatia acestei revelatii de azi are mai multe semnificatii dar nici ele nu ar trebui exagerate pina acolo incit sa se presipuna ca nu ar mai exista Judecata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asociatia internationala a Aviatiei Civile anunta peste o luna generalizarea pasaportului International pentru calatorii pe avion generalizat dupa experimentarea lui deocamdata doar pe niste linii aviatice asiatice.
    PE de alta parte e oficial se va tine campionatul europea de fotbal inclusiv cu spectatori internatioanali din anul acesta cu cele 4 meciuri de la Bucuresti in conditiile in care se vor intilni si vor concura si cele 4 tulpini de coronavirus care intr-o luna va ajunge la apogeul valului 3 in Romania.
    Cit despre Iohannis='Papagalul de la Cotroceni'-vorba lui Basescu ,deocamdata tace neprimind ordin sa vorbeasca ,decit cu complotul din spatele usilor inchise-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Tulpina noua romaneasca de COVID N 439 K,au anuntat danezii.
    Ai nostrii ca brazii-Voivulescu si Iohannis ,tac milc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. 21,47 Daca tot ai intrebat,Eu slujesc pe Romani.
    Voi mercenarilor pe cine slujiti???
    Va spun eu Dictatura Iohannista si ai minoritarilor imperiali ALOGENI Clotilde jefuitoarea a 80 de milioane de Dolari de la 'Autostrada' 'inexistenra Transilvania ,In-exi-sten-ta, si pe Fritz consilierul german pe care vreti sa ni-l impuneti si PRESEDINTE dupa reteta Boului de Iohannis,deci Germania.
    Deci pupincuristi si Lachei ai lui Iohannis si ai Germaniei,HA-ha-ha.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. 21,47 Cit despre secrete ascunse sa vorbim intentionat de Repetentii Citu si Voiculescu care isi tin intentionat secreta lista consilierilor pentru a nu l-i se cauta Diplomele inexistente sau plagiate [pe la SRI?] -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Proiect pentru desfintarea Sectiei SIIJ- pentru cercetarea infractiunilor din Justitie ,dupa dorinta abasadelor Germaniei si SUA pe unde fac plecaciuni pupincuriste ministrii USR-ului.
    Nu le mai ajunge Fondul Proprietatea si terenurile gratuite inclusiv cel al ambasadei SUA obtinute prin Fraude??-craciun

    RăspundețiȘtergere