duminică, 21 februarie 2021

DIDINA NE ROAGA CA S-O AJUTAM SA TRAIASCA ,PENTRU COPILASII SĂI !


                                                    Prieteni dragi,

Didina are cancer,o boala nemiloasa si necrutatoare.A fost operata de mai multe ori,iar acum se afla de 3 luni intr-un spital privat din Bucuresti pentru un tratament cu chimioterapie,deoarece,in spitalele de Stat nu se fac internari,nici macar pentru bolnavii de cancer care fac chimioterapie,motivul fiind COVID 19,in timp ce bolnavii care au contribuit o viata la asigurarile de sanatate, mor cu zile acasa.Pe Didina o asteapta acasa 3 copilasi cu varste cuprinse intre 4 ani si 13 ani !
Pentru ca o noua interventie chirurgicala sa poata fi facuta,Didina mai are nevoie de inca o luna de chimioterapie,tratament care o costa in jur de 20.000 LEI sau in jur de 4000 de euro.Didina nu are acesti bani, iar intreruprea tratamentului cu chimioterapie presupune amânarea interventiei chirugicale la ficat si intestine,iar aceasta i-ar pune viata intr-un real pericol.
                             Aceasta este DIDINA ,mamica a 3 copilasi frumosi de 4,9 si 13 ani ,copilasi carora le este dor de mamica lor si ne roaga plangand ca s-o ajutam pe mamica lor sa traiasca si sa-i creasca mari!
                     Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, ochelari de vedere şi interior.
Didina m-a rugat ca sa mai public inca o data necazul ei, si astfel,poate gasim oameni cu suflet si cu Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si in Maicuta Domnului ,care s-o ajute financiar sa termine tratamentul cu chimioterapie,după care,sa se poata interveni chirurgical.
Didina are deja pe burtica 2 pungi (una ptr intestinul gros si o alta ptr intestinul subtire),despre care m-a rugat sa nu vorbesc.Dar avand in vedere urgenta prin care trece aceasta mamica tanara,m-am gandit ca sa evidentiez si acest aspect trist din viata Didinei.Daca Didina va aduna cei 20000 lei sau cei 4000 de euro,la interventia chirurgicala care va urma după chimioterapie,medicul chirurg îi va repara intestinul gros si intestinul subtire, si astfel,Didina nu va mai sta cu 2 pungi pe burtica,va fi si ea un om fara grija de a schimba pungile la circa o ora sau doua ore.

        Dragii mei, pentru un om cu putere financiara,nu este mare deloc aceasta suma de 20000 lei.Dar,va implor eu in numele Didinei si pentru cei 3 copilasi mici pe care îi are si o asteapta acasa,haideti sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe DIDINA ca sa stranga suma de 20000 lei sau de circa 4000 de euro.                                           
Contul Didinei, este cel afisat imai jos:

COSTIN  DIDINA 
Cont personal :
         RO62BTRLRONCRT0370362001 



Telefonul Didinei este : 0753781586 !
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze Darul si pe cei dragi inimii si sufletului vostru.DARUL vostru pentru Didina sa vi-l intoarca inzecit,insutit,prin sanatate si bucurii divine.
                   Cu dragoste si cu recunostinta,Maria.

15 comentarii:

  1. Violențe în Spania: Anarhiștii au ridicat baricade, au distrus vitrine și au incendiat pubele pentru a patra zi la rând. La noi pe cand o sa fie mult asteptatele proteste si mitinguri!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma aia cu pensii nesimtite, dati voi ma ca nu mancati cu o suta de guri. Dati si la mineri ma prapaditilor ca vindeti si minele pe nimica toata sa va imbogatiti cu thoth neamul vostru. Vindeti tot ce a ramas mai jegurilor si port si cec sipana cand veti fi omorati de prostitii vostri. Pacat ca vor muri si din militaurii slugoi ai vostri slugi bruxelleze ce sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cancerul se vindecă pe cale naturală , iese mai ieftin și sigur își salvează viața.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să-i dea sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Senatoarea Diana ' D'Arc' Sosoaca ;Trebuie sa inceapa arestarea Tradatorilor Romaniei Orban cu Iohannis care au tradat semnind prin Oban distrugerea mineritului si a Romaniei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce autoritate are Sosoaca sa aresteze pe cineva? Pentru ce infractiuni sa aresteze pe cineva? E mahalagioaica procuror sa emita ordonanta de retinere? E instanta de judecata?
      Pe zi ce trece dai dovada de mai multa "desteptaciune"!

      Ștergere
  6. Poti sa injuri cat vrei, ai furat de la catedrala patriarhala imaginea de care vrei tu sa-ti faci tie Troita ta. Te spun!

    RăspundețiȘtergere
  7. C ...Cui sa mai spui ca doar esti din sever .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti este draga, poti sa-ti descarci imagine,
      https://3.bp.blogspot.com/-zPsxs3rRXaM/WAdfhCYGCmI/AAAAAAAACeA/eswsNpkLdp8AWECmgkohy0HCumGgJ7M4ACLcB/s1600/icoana-maicii-domnului-potoleste-intristarile-2.jpg

      Ștergere
  8. Masca va fi obligatorie și în 2022!
    Regulile de protecție vor continua să fie aplicate chiar dacă campaniile de vaccinare au început în aproape toate ţările. În acest context, un renumit imunolog este de părere că masca de protecție se va purta și în 2022.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si atunci ce rost mai are vaccinarea daca tot trebuie purtatata masca???
      Inseamna ca nu este eficienta vaccinarea din moment ce este inca nevoie de masca de protectie.
      O fi apa de ploaie vaccinul asta!? Sau o fi bun sa actioneze in alte directii, numai pentru covid nu. Altfel la ce bun masca daca esti vaccinat????!!!?!?!?!?!?

      Ștergere
  9. Proteste violente la Barcelona, a şasea noapte consecutivă.
    https://www.romaniatv.net/proteste-violente-la-barcelona-a-sasea-noapte-consecutiva-multimea-a-cerut-eliberarea-rapper-ului-arestat-pentru-insulta-la-adresa-monarhiei-video_5292308.html
    La noi pe cand protestele mult asteptate de câțiva ani!?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie aceasta imi place mai mult: https://www.youtube.com/watch?v=8aJt77floxA.
    De ce sa fiu obligata sa imi placa ce ii place lui Daniel?

    RăspundețiȘtergere
  11. Un autobuz plin cu călători a luat foc în mers, pe o stradă din Galați. Cei 25 de pasageri au reușit să iasă la timp și nu au fost persoane rănite. Mijlocul de transport în comun a ars în întregime. prima ipoteză pentru izbucnirea incendiului ar fi o problemă de natură electrică. Anul incendiilor!?

    RăspundețiȘtergere