vineri, 12 februarie 2021

PORUNCA DVINA !!! DESCHIDETI - VA INIMA !!! ALUNGATI URA !!! IN INIMA SALASLUIESTE DUHUL SFANT !

 

.

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

.
PORUNCA  DIVINA !!!
"Deschideti-vă  inima !!!
Nu scoateti ură din inima,ci IUBIRE !
Acolo, salasluieste Duhul Sfant !!!"


.
12 Februarie 2021 ,ora 6,11 !

Dragii mei, 

Tot in aceasta dimineata dragilor, aud un glas poruncitor,un glas de rasuna si in Cer si pe pamant,un glas care striga asa:
"Deschideti-va inima !!!
Nu scoateti ură din inimă,ci Iubire !!!
Acolo,salasluieste Duhul Sfant!"
Dupa care, glasul poruncitor dispare ca un ecou.
Fratilor!
Sa facem  asa precum ne-a poruncit MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS din CERURI !
Sa lasam inima noastra ca sa reverse Iubire faţă de Aproapele,Iubire faţă de Bunul Dumnezeu si faţă de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi.
Sa nu deschidem inima noastra, urii !!!
Ura vine de la diavol dragilor !
Sa ne deschidem inima ca sa facem loc Iubirii Lui Hristos ,care S-a rastignit pentru noi pacatosii,pentru ca noi sa ne mantuim ,atat de mult ne-a iubit si ne iubeste.
Iata:
Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.

Sfânta Evanghelie după Ioan

Capitolul 3
1.Şi era un om dintre farisei, care se numea Nicodim şi care era fruntaş al iudeilor.
2.Acesta a venit noaptea la Iisus şi I-a zis: Rabi, ştim că de la Dumnezeu ai venit învăţător; că nimeni nu poate face aceste minuni, pe care le faci Tu, dacă nu este Dumnezeu cu el.
3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
4.Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?
5.Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
6.Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.
7.Nu te mira că ţi-am zis: Trebuie să vă naşteţi de sus.
8.Vântul suflă unde voieşte şi tu auzi glasul lui, dar nu ştii de unde vine, nici încotro se duce. Astfel este cu oricine e născut din Duhul.
9.A răspuns Nicodim şi i-a zis: Cum pot să fie acestea?
10.Iisus a răspuns şi i-a zis: Tu eşti învăţătorul lui Israel şi nu cunoşti acestea?
11.Adevărat, adevărat zic ţie, că noi ceea ce ştim vorbim şi ce am văzut mărturisim, dar mărturia noastră nu o primiţi.
12.Dacă v-am spus cele pământeşti şi nu credeţi, cum veţi crede cele cereşti?
13.Şi nimeni nu s-a suit în cer, decât Cel ce S-a coborât din cer, Fiul Omului, Care este în cer.
14.Şi după cum Moise a înălţat şarpele în pustie, aşa trebuie să se înalţe Fiul Omului,
15.Ca tot cel ce crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.
16.Căci Dumnezeu aşa a iubit lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică.
17.Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca să se mântuiască, prin El, lumea.
18.Cel ce crede în El nu este judecat, iar cel ce nu crede a şi fost judecat, fiindcă nu a crezut în numele Celui Unuia-Născut, Fiul lui Dumnezeu.
19.Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.
20.Că oricine face rele urăşte Lumina şi nu vine la Lumină, pentru ca faptele lui să nu se vădească.
21.Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite.
22.După acestea a venit Iisus şi ucenicii Lui în pământul Iudeii şi stătea acolo şi boteza.
23.Şi boteza şi Ioan în Enom, aproape de Salim, că erau acolo ape multe şi veneau şi se botezau.
24.Căci Ioan nu fusese încă aruncat în închisoare.
25.Şi s-a iscat o neînţelegere între ucenicii lui Ioan şi un iudeu, asupra curăţirii.
26.Şi au venit la Ioan şi i-au zis: Rabi, Acela care era cu tine, dincolo de Iordan, şi despre Care tu ai mărturisit, iată El botează şi toţi se duc la El.
27.Ioan a răspuns şi a zis: Nu poate un om să ia nimic, dacă nu i s-a dat lui din cer.
28.Voi înşivă îmi sunteţi martori că am zis: Nu sunt eu Hristosul, ci sunt trimis înaintea Lui.
29.Cel ce are mireasă este mire, iar prietenul mirelui, care stă şi ascultă pe mire, se bucură cu bucurie de glasul lui. Deci această bucurie a mea s-a împlinit.
30.Acela trebuie să crească, iar eu să mă micşorez.
31.Cel ce vine de sus este deasupra tuturor; cel ce este de pe pământ pământesc este şi de pe pământ grăieşte. Cel ce vine din cer este deasupra tuturor.
32.Şi ce a văzut şi a auzit, aceea mărturiseşte, dar mărturia Lui nu o primeşte nimeni.
33.Cel ce a primit mărturia Lui a pecetluit că Dumnezeu este adevărat.
34.Căci cel pe care l-a trimis Dumnezeu vorbeşte cuvintele lui Dumnezeu, pentru că Dumnezeu nu dă Duhul cu măsură.
35.Tatăl iubeşte pe Fiul şi toate le-a dat în mâna Lui.
36.Cel ce crede în Fiul are viaţă veşnică, iar cel ce nu ascultă de Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el.
                               
Cu dragoste,Maria.




47 de comentarii:

  1. MESAJUL SF. ARHANGHEL MIHAIL, CĂTRE LUZ DE MARIA;
    9 FEBRUARIE 2021.

    "Poporul Lui Dumnezeu:
    PRIMIȚI APELUL DIVIN CU ATENȚIE ȘI URGENȚĂ.
    Iubirea Divină Cheamă fiecare creatură umană să-și reia cu Credință și dragoste Aleșii Săi și astfel să împiedice răul să pătrundă în voi și să vă ia în slujba lui.
    Regina Noastră și Mama Cerului și a Pământului Mijlocește pentru copiii Săi, chiar dacă fiind un Popor înglobat în lume, iubitor de păcat și identificat cu noile și păcătoasele reguli pe care Diavolul le impune subtil pentru a-i zdrobi.
    Nu oricine spune: „Doamne, Doamne”, va intra în Împărăția Cerurilor. (Mt. 7.21).
    Cât de mult raționalism înaintea Chemărilor Divine care sunt permise acestei generații!
    Multe creaturi umane rătăcesc pe Pământ fără a fi atenți la ceea ce Voința Divină le lasă să știe, astfel încât să fie pregătiți, alții sunt cei care citesc și spun că cred, mai adânc în ființa lor, găsesc vârtejuri de îndoieli. Ar fi mai bine pentru cel care nu crede să arunce ceea ce nu crede că este bun și să nu-l accepte, dar să nu-și bată joc de Cuvântul Acesta.
    SĂ AVEȚI CERTITUDINE DE AJUTORUL DIVIN IN TOT MOMENTUL, IAR CINE PRIMEȘTE CU RESPECT AVIZURILE , RĂMÂNE.Î NAINTEA LUI "DEJA ȘI ÎNCĂ NU" A CONVERSIEI PERSONALE
    Momentul a deschis porțile pentru ca ceea ce trebuie împlinit să intre în umanitate.
    OAMENII LUI DUMNEZEU, SUNT OAMENII LUI, ÎNAINTEA CĂRUIA RĂMÂN FĂRĂ SĂ FIE ABANDONAȚI IN FAȚA SUFERINȚEI, PENTRU ACEASTA SUNTEȚI AVIZAȚI CA SĂ VĂ PREGĂTIȚI.
    Ceea ce va sosi și ce a venit este puternic și este necesară Credința și dragostea fermă a lui Dumnezeu prezente în creatura umană, astfel încât să nu se simtă amenințați de Casa Paternă și de anunțurile Ei, ci preveniți din dragoste.
    Unele creaturi umane se simt dezamăgite de așteptarea la care este supusă Biserica, așteptarea a fost scurtată înaintea forței răului asupra lumii, dar uită că Dumnezeu nu își abandonează Poporul și permite ca ceea ce a fost anunțat să se întâmple. Adică: impietate, erezii, lipsă de respect pentru ceea ce reprezintă Dumnezeu, sacrilegii, persecuții viitoare, ciume, plăgi, război, foamete, cutremure mari și efectele naturii.

    RăspundețiȘtergere
  2. CONTINUARE...
    Alteră Cuvântul Divin cei ce fac din Templul Divin să fie casă de vipere și de pofte , cei care separă credincioșii de temple și îi închid astfel încât credincioșii să se simtă orbi, din acest motIv este necesara Credința și predarea fără măsură a Regelui Nostru și Domnului Iisus Hristos, tăcerea este necesară pentru ca aceștia să asculte Sfântul Duh Divin care îi asistă.
    Biserica, ca Trup Mistic (1) și sustentorul Sfintei Credințe , trebuie să înceapă ca o mică Biserică și să se răspândească din nou, după persecuția de către anticrist și de purificare ,care vă va face perle prețioase.
    ESTE ESENȚIAL SĂ FORJAȚI CREATURI DE CREDINȚĂ FERMĂ, DĂRUINDU-LE CUNOȘTINȚE A CE ESTE DEJA AVANSÂND PENTRU OAMENII LUI DUMNEZEU ȘI CE SE RĂSPÂNDEȘTE PESTE TOT PĂMÂNTUL.
    Rugati- vă Poporul Lui Dumnezeu, cei smeriți sunt disprețuiți și persecutați, nebunii sunt întâmpinați de elocvența lor în propria lor încăpățânare, oamenii nebuni predomină cu un spirit gol.
    Rugați-vă Poporul Lui Dumnezeu, vânturile răului îl răstoarnă pe omul bun, înnebunesc omenirea, răsturnând economia mondială și o evidențiază pe cea rea ​​oferind stabilitate economică oamenilor, o singură religie, un singur guvern, o singură monedă.
    Rugati-vă Poporul Lui Dumnezeu, anticristul acționează în conformitate cu puterile Pământului, pregătindu-și prezentarea lumii, lipsa Credinței îi face ușor să fie întâmpinat fără dificultate.
    Rugati-vă Poporul Lui Dumnezeu, momentele anterioare va suci creaturile umane de credință slabă, îi fac să fie pradă trucurilor Diavolului, tulburându-le inimile, umplându-le de mândrie, pe care le răspândesc fără milă.
    Rugați-vă Poporul Lui Dumnezeu, vulcanul Yellowstone se trezește.
    Rugați-vă Oamenii lui Dumnezeu, rugați-vă pentru evenimentele neprevăzute și necunoscute ale naturii care cresc și sunt inexplicabile științei.
    Roagă-te Poporul Lui Dumnezeu, roagă-te, din Vatican iese vestea (*) și zguduie Poporul lui Dumnezeu. Confuzia din Biserică crește, Poporul Lui Dumnezeu plânge
    Mândria umană ignoră și privește cu indiferență CE CONSTRUIEȘTE ELITA MONDIALĂ ÎN FAȚA OMENIIRII CA SĂ REPETE UN HOLOCAUST. Omul trăiește surd, orb și mut ... Când se trezește, momentul va fi în spatele său, iar ceea ce disprețuia el va fi motivul pentru lacrimi.
    Momentele de tragedii provocate de natură se apropie, se produc mari cutremure, iar oamenii degradați de „ego-ul” lor au permis că inima să se întărească și să penetreze apele care paralizează Iubirea lui Dumnezeu în Creatură .
    Milostivirea Divină te cheamă, te așteaptă, ca fiul risipitor, înainte ca întunericul să vină, trebuie să te convertesti, rațiunea dictează convertirea, inima te cheamă să te înmoaie și simțurile nu vor să fie folosite pentru rău.
    UNUL ESTE APELUL:
    CONVERTIȚI-VĂ!!, RELUAȚI DRUMUL ÎNAINTE CA DEMONUL SĂ-L REIA ȘI SĂ TE PUNĂ A ACȚIONA ÎMPOTRIVA PROIECTELOR DIVINE.
    Nu vă temeți, păstrați Credința sus, nu aparțineți răului ci rămâneți cu binele
    Poporul Luii Dumnezeu, nu vă temeți, nu sunteți singuri.
    Rugați-vă La a Noastră și a Voastră Regină și Mamă nu vă temeți, Ea este cu voi, până la urmă Inima Sa Neprihănită va Triumfa.

    Vă Binecuvântez.
    Sfântul Arhanghel Mihail.""

    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    AVE MARÍA PURÍSIMA, SIN PECADO CONCEBIDA
    Notă:Rezultat web;
    www.revelacionesmarianas.com

    Revelaciones Marianas

    RăspundețiȘtergere
  3. O Noua ''Victorie ' a baietilor Dictaturii Iohannis ,dupa cum se plinge George Simion i se cumpara parlamentarii Pas cu Pas ,Bucata cu Bucata ; dupa aceiasi schema indeplinita si cu PPDD a lui Dan Diaconescu.
    Dupa cum spunea ,demisa din AUR , senatoarea SOSOACA este pretul ''Sarutului lui IUDA',eu as spune cu Lacheii purtatori de Palton ai oligarhului profesor de Marxism-Leninism Iohannis-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli Craciun,caci este totul dupa voia lui dumnezeu,pt El vrea sa nu mai existe rautate pe acest pamant,de aceea trebuie sa existe un echilibru pt toata lumea si nu uita ca vremurile se schimba dupa Voia Lui precum scrie in biblie. By anonimus

      Ștergere
    2. 10.41 esti de-a dreptul cretin! Pentru tot ce se intampla e de vina Iohannis?

      Ștergere
    3. Da 21.42 Clampaul dulap este vinovat pentru tot ce se întâmplă în țara aceasta, el dezbinatorul românilor!!! Sper să plătească pentru toată ura pe care o nutrește pentru români și Romania!!!!

      Ștergere
    4. Cine-i mai cretin??? Românii saracii că-l mai suporta pe ioha președinte de țară!!!

      Ștergere
  4. Epoletilor a aparut 'Bugetul Saraciei' al Dictaturii Iohannis care se pare ca v-a redus din fonduri.
    Ha-ha-ha, ramineti mai putini la citit scrisul fara diacritice.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite, ca sa nu va mai chinuiti cu fara diacritice va recomand cartea
    ''Tragatori si Mistificatori'' scrisa de americani direct in limba romana.
    De departe este cea mai buna carte despre Revolutia din 1989 din Romania.
    Inca o gasiti in librariile din toata tara sau sigur la cele cu vinzare pe internet.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Cata dreptate doamna Maria.
    Asa este iubire și iertare.
    Dumnezeu este iubire
    Cu mult drag si BUNUL Dumnezeu sa dea la fiecare după sufletul și inima lui.
    Acum mai mult ca niciodată avem nevoie de iubire si de iertare,unii fata de alții.
    Cu mult drag si iubirea lui Dumnezeu sa fie la noi la TOTI

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Maria postati cât mai multe comentarii semnate craciun , vedeți câtă,,iubire " emană din inimă dar este pe placul dvs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.38 toata lumea ii spune asta dnei Maria dar e complet surda. Probabil ca sunt rude.

      Ștergere
    2. Vad ca le publica si p-alea inutile ca ale tale,16.38. Nu vrei sa ne lasi? Ne faci sa pierdem timp pretios

      Ștergere
    3. 12.40 Lasa-ne tu, inutilule! Du-te si consumati timpul pretios in alta parte si nu te mai lua de lume.

      Ștergere
    4. Tu te iei de lume,22.41! Nu mai poti de "grija" lui Craciun,ai vrea sa-i bagi pumnul in gura ca nu-ti convine ce zice. O mai certi si pe Maria ca-l publica,de parca ai avea acest drept

      Ștergere
    5. An.16.38 te deranjaza crăciun că spune niste adevăruri??? Are perfecta dreptate in tot ce scrie. Apuca-te tu și dă-i osanale abjectului ioha!!!

      Ștergere
    6. Dna Maria este impartiala, obiectiva. Dansa publica toate mesajele tuturor. Dar daca nu va convine, nu va place ce scrie pe blog, nu va mai pierdeti timpul pretios si nu mai intrati. Ce rost are?

      Ștergere
  8. Ziarul New York Times si alte ziare americane transmite mesajul lui Trump pentru Sosoaca dupa demiterea ei in AUR,pe cind cozile noastre de topor fac diversiuni pe TV ca ar fi doar un mesaj fals,uite asa faca si Realitatea TV un pic de audienta falsa cu minciuni pe masura realizatorului lor cel mai 'slab' si cu ochi albastri.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16.57 :)))) fix de asta statea lumea in loc, din cauza urlatoarei de Sosoaca. Mai ales Tramp care nu stie ca exista. Penibil!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Nu le place Sosoaca că spune adevăruri pe care acești nemernici le vor ascunse, ocultate. Dar vine o vreme când tot va ieși la iveală și atunci vor incerca sa se ascundă în gaura de șarpe. Cum poți să-i iubești pe acești călăi???eventual așa cum ne iubesc și ei pe noi. Probabil vor da ordonanțe sa ne ia pensiile, de la ăștia te poți aștepta la cei mai rău, ei noțiunea de bine o au doar pentru ei nenorociții!!!

      Ștergere
  9. 16,38 Uite iubitoare-o ca tocmai mi-a oprit nepublicindu-mi doua comentarii succesive.
    Doamna Maria doveditii la 16,57 publicindu-le cu orele trecute ale celor doua comentarii ,inclusiv cu cele doua versuri facute de mine.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai craciune, comentariile tale sunt exaqgerat de succesive. Mai lasa-ne! Ne plictisesti!

      Ștergere
    2. An.,22.42 te plictiseste adevărul?? pe cine servești tu cu minciunile tale? Oamenilor cinstiți le plac comentariile lui crăciun așa că abtine-te!!!

      Ștergere
    3. Dar nu mai intrati pe blog, nu va mai pierdeti timpul uitandu-va la ceva ce nu va este pe plac.

      Ștergere
  10. Ajungem sa nu mai credem in nimic.
    Este atâta minciună și dezinformare de lasa omul fără cuvinte.
    Le vara pisica prin gard s-ai dezbine.
    Stiti cum se zice:dezbină si condu .
    Cunosc acest gen de oameni dacă putem zice ca sunt oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-astia care dezbina si conduc sunt peste tot, la orice nivel, in multe locuri de munca din Romania. Doar suntem in Romania... unde totu-i posibil.
      Iar multi dintre sefi sunt asa prosti... de te cutremuri si te intrebi cum de a putut sa ajunga o persoana atat de proasta si rea la conducere. Se inconjoara de persoane ca ei... si cand ajung sus nu mai muncesc deloc, dau doar ordine imbecile, irealizabile, nerelevante si se ocupa doar de dezbinari.

      Ștergere
    2. Masinca surioara, ba credem mai toti in dumne- vakacinul, szalwathorull de la manthuire kaa nu kumwa sa ne mantuim prin Iisus Hristosul Cel rastinit pe cruce de aceeiasi papusari de azi. Wkcinativainmasarumenenienpiple.

      Ștergere
    3. Si- apai taie, Marioara surioara, mai bine ati aparea Domnutu Iisus sa te lamureasca cum ai treaba cu vaccinul, nu cum traba scaldati pruncii! Intrebatul- ai? Asta doare al mai mult, ca la oameni li- i lene sa citeasca Cuvantul lui Dumnezau de la Cetatea Noului Ierusalim, Apocalipsa dupa Ioan oricum n- o baga- n sama si- apai bocesc cum ca ai un oarece doamne de vina.

      Ștergere
    4. Si filmul cu Iov. Ne place numa partea " buna", Masinco? Ai plecat vreodata la jumatea filmului, parca da.Cutremur sa fie si stai pana la cap ca la mijloc ai viata ta si mai ales a sufletului tau.Al tau frate iubitor, Ilie- Sorinel.

      Ștergere
  11. de frica a scris de Soso, stie ca o simpatizez, acum djpa neascultarea cererii mele de alungare a nazijungend sufla si-n iaurt; tarziu, pacat.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cutremure peste cutremure. Se zguduie planeta. În ziua de 12 Februarie 2021, la ora 19:01:26 (ora locală a României), s-a produs în TAJIKISTAN-XINJIANG BORDER REGION un cutremur foarte puternic cu magnitudinea mb 6.0, la adâncimea de 10km. Anul cutremurelor. Urmează inca unul puternic cat de curând!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări! Ai ghicit inca o data! În ziua de 13 Februarie 2021 la ora 16:07:52 (ora locală a României) s-a produs în NEAR THE EAST COAST OF HONSHU, JAPAN un cutremur puternic cu magnitudinea mb 6.7, la adâncimea de 50km.

      Ștergere
  13. 16,38 Daca e vorba de iubire,sa vorbim despre iubirea lui Iohannis fata de Romani.
    Cind era el primar in Sibiu s-au reparat si zugravit toate casele din centrul sasesc al Sibiului desi ilegal din banii Primariei[cea ce pentru Olguta Vasilescu i-a adus un dosar penal ,nu insa si lui] incluzind si piata Huet,unde la numarul 13 era o singura casa nereparata si nezugravita care a fost singura a unui roman meserias cu lemnul-mobila etc.
    Va invit la SIBIU sa vedeti casa veche, frumoasa de altfel in stil romanesc si monument istoric dar singura nereparata fiindca era construita de un roman in piata Huet nr.13 la 40 de metri de Primarie.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun-obsedatule- tu esti complet pe langa subiect in permanenta!

      Ștergere
    2. Obsedat( de craciun) esti tu-22.45 !

      Ștergere
    3. 22,45, Crăciun are dreptate, știu și eu despre ce vb. Și vezi de treaba ta, ce tot te legi de el, nu-ți place, nu citi, ieși de pe blog.

      Ștergere
    4. Cui nu ii place un site sau blog, de ce isi mai pierde timpul cu ceva ce nu agreeaza?

      Ștergere
  14. Da Sosoca patrioata nu avea voie sa iese in strada, va aduceti aminte numai presedintele Alogen Iohannis avea voie sa INSTIGE in strada imbracat cu geaca lui ROSIE.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate crăciun!! Sosoaca a afirmat și afirmă adevăruri văzute, trăite, simțite de noi toți iar Clampaul a ieșit să dezbine....

      Ștergere
  15. Nu se mai aude nimic de extraterestrii, tornade, razboi, catastrofe, revolte? Ce s-a întâmplat? A dispărut inspirația ghicitorilor!? Doar seismologul de serviciu mai este pe aici? Ceilalti au fugit cu extraterestrii!?

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. lume desradacinata -se vorbeste in mesaj de inima deschisa spre credinta si se scriu mesaje politice sau can- can!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.18 da se scriu mesaje care vorbesc despre ce doare și ce este actual!! Iubirea este mereu actuala, cine poate iubește, cine are inima împietrită este in suferință, așteptăm cu toții schimbarea acestor călăi cărora le doresc să trăiască cum trăiește poporul păstorit de ei!!!

      Ștergere