joi, 25 februarie 2021

PORUNCĂ DE LA MAICA DOMNULUI !!!

                                   24 Februarie 2021,ora 4,39 !      


                                                              Dragii mei ,

În aceasta dimineata m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata sub Cer,mai aproape de pamant pe MAICA DOMNULUI cu Pruncutul Iisus pe bratul stang.


.
Maica Domnului era imbracata in vesminte rosii catifelate, si statea intr-un nor albastru violet de forma ovala, cu multe stele aurii stralucitoare.
In mijlocul unui astfel de nor statea Maica Lui Dumnezeu cu Pruncutul Iisus pe bratul stang si cu un Stegulet alb in mana Sa dreapta.
In mijlocul steguletului alb,erau decupate cateva cuvinte,mai precis patru cuvinte.
Deci,nu erau scrise pe steguletul alb ,ci erau decupate aceste cuvinte,litera cu litera,astfel incat,Steguletul era tot gaurit.
Eu nu puteam citi ce cuvinte erau acolo,prin decuparea Steguletului alb,dar un glas imi spune care erau cuvintele obtinute prin decupare pe steguletul alb.
Citez:
"Măicuţa Domnului îţi cere:
Clipa in care,aud glasul Maicii Domnului din norul albastru -violet cu multe stele aurii.
Maicuta Domnului imi spune asa:

"Să vă iubiti unii pe altii "

   

.
Dupa care dragii mei,norul cu tot cu Maica Domnului cu Pruncutul Iisus,a disparut cat am clipi din ochi.
Prieteni dragi,dupa cum vedeti,datoria mea este ca sa fac cunoscut CUVANTUL LUI DUMNEZEU si al Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu.
Cine vrea sa creada in Graiul Duhului Sfant,e bine;cine nu, est problema sufletului Său.
Cu dragoste,Maria.


5 comentarii:

  1. Imi aduc aminte in urma cu vreo cinci ani a murit o prietena si vecina de a mea, pentru ca era bolnava de cancer la intestin de dreo doi ani inainte, ia avea 72 de ani poate la uni vi se pare la aceasta virsta ca era batrina , dar eu va spun caci un om chiar la opt zeci ani la multi mintea lor este agera si inteligenta ca a multora din noi doar ca urmele batrineti se arata pentru ca asa este creat omul sa imbatrineasca. Vecina mea avea si doi copii o fata si un baiat si ei la rindul lor cu copii majori, dar copii ei nu isi vorbeau pt nora este una rea si nici la mormintare la soacrasa nu a mers desi socri iau facu casa si iau ajutat mult. Inainte de a muri vecina mea isi dorea foarte mult ca copii ei sa se impace pt ca vrea sa plece la Domnul linistita, sotul vecinei si cu fata vecinei erau tot timpul linga ia dar feciorul nu sa apropiat de ia de vreo doi ani desi nu locuiau departe , vecina a trimis vorba de la spital ca sa vie feciorul sal mai vada pt ultima data , era ora doua dupa masa apare feciorul la patul ei unde era si fata si sotul vecinei, desi vecina era cu ochi inchisi si nu putea vorbi , cind a auzit vocea baiatului cu ultimele forte a deschis ochi a ridicat putin mina dreapta a incercat sa faca cruce in semn de binecuvintare si cu lacrimi in ochi si o voce inabusita a spus SA-VA-IU-BITI MEREU PACE SI SIA DAT ULTIMA SUFLARE. DECI IATA IUBIREA DE MAMA INGRIJORATA PT FII EI NEASCULTATORI

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragii mei,
    Doresc sa va multumesc din toata inima si din tot sufletul voua tuturor celor care ati ajutat cu banuti pentru Sfanta Troita a Maicii Lui Dumnezeu. In cateva zile o veti vedea cum arata in Locul ales de MAICA DOMNULUI,apoi vom chema pictorul ca sa picteze cu Puterea Duhului Sfant pe MAICA DOMNULUI cu PRUNCUL in brate si tot ce mai trebuie pictat la interior.SFANTA CRUCE va fi din lemn sculptat si pictat. Bani avem pentru TROITA sfanta,iar pentru interior ,pentru pictura ,pentru Sfanta Cruce,pentru infrumusetarea divna,cu siguranta vom strange banutii . MAICA DOMNULUI nu ne va lasa,căci asa a fost si este VOIA Sa,ca aceasta TROITA SFANTA sa-i fie ridicata intr-un anume loc si intr-un anume fel. SURPRIZA divina va fi la urma cand totul va fi gata! Vă voi anunta din timp dragii mei, atunci cand va fi sfintirea TROITEI cu un sobor de Preoti,si cine poate dragilor,chiar îi rog din suflet sa participe la sfintirea SFINTEI Troite. Îmi doresc ca pana la finalul lunii MARTIE sa fie gata cu totul sau cel tarziu pana la jumatatea lunii Aprilie ca sa o sfintim. Totul este in fucntie de banii pe care îi vom avea pentru interior.Ma rog pentru voi toti dragilor, iar Pomelnicele pe care mi le trimiteti ajung toate la PARINTELE care mi-a dat binecuvantarea pentru a ridica TROITA MAICII DOMNULUI si le va citi atat in SFANTA BISERICA cat si la SFINTIREA SFINTEI TROITE atunci cand va fi gata! Va asteptam cu dragoste,ca sa ne ajutati si cu infrumusetarea interiorului. Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu.

    ,vom strange cu ajutorul MAICII LUI DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria nu stiu dar cred ca se adevereste mesajul dv.
    România va fi pusă pe VALATUCI.
    Se încearcă iar carantinarea.
    Doamne ai ma de poporul tău român creștin.
    Nu mai înțeleg.
    Doamne ,Doamne ma cutremur,din acest lucru cred ca va fi inevitabil o nouă revoluție.
    Doamne Apără și ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  4. Explozie puternică după ce un TIR s-a ciocnit cu un tren încărcat cu carbuni şi benzină
    O explozie puternică a avut loc în Texas, SUA, după ce un tren cu peste 110 de vagoane s-a ciocnit cu un TIR. Explozii peste explozii!?

    RăspundețiȘtergere