luni, 15 septembrie 2014

UN CUTREMUR VIOLENT , ÎN ROMÂNIA ??? EXCLUS !!!

                                                                 15 Septembrie 2014 !

                                              Dragii mei, 

Am intrat în posesia acestui link, publicat de ANTENA 3, in care se spune ca România va fi lovita de UN  CUTREMUR  VIOLENT.
Cand spunem Violent, spunem dezastru, spunem mii de morti ! 
Aceasta inseamna Cutremur Violent !
Cel puţin anul 2014, va fi ocolit de CUTREMURE VIOLENTE, in ROMÂNIA !
Am scris aceste rânduri, pentru ca populatia din Romania, sa nu doarma cu frica in sân, si sa nu mai aiba liniste, din pricina acestor vesti, care circula peste tot prin mass-media.
Nu le luati in seama! Sunt doar pentru a ţine telespectatorii cu sufletul la gura si cu ochii la televizor, pentru Rating şi publicitate .
Eu v-am mai spus dragii mei ,înca de la inceputul anului 2014, cand apăreau pe la TV, tot felul de clarvăzătoare şi spuneau de CUTREMURE nimicitoare in Romania, până în iarna 2014, apoi au schimbat ,si au zis pâna la sfarsitul anului 2014, că ROMANIA va fi distrusa de Cutremure. 
Atunci cand anul se va sfarsi, o sa va aduc şi spusele acelor Doamne, si ceea ce eu am scris tot timpul, şi anume : ROMANIA va fi ocolita de Cutremure devastatoare,cel putin anul 2014 ! 
Dar va spun chiar acum cine a prezis :

2014 cutremur România ! - YouTube

www.youtube.com/watch?v=PulqZ05GQEM
 
Mar 5, 2014 - Uploaded by Adam Abel
Seismologii din strainatate prezic un cutremur puternic in Romania by Observator ... Nicoleta .


razboi, mondial, Nicoleta, Moldoveanu - YouTube

www.youtube.com/watch?v=GQfBV_WGh4I
May 8, 2014 - Uploaded by Adam Abel
... Război Mondial ! - Nicoleta Moldoveanu .... Doina Ionel, clarvazatoare: "Urmeaza un cutremur mare
Accesati ambele linkuri fratilor, si ascultati cu mare atentie ce spune aceasta Doamna, care spune ca este precum Carmen Hara, despre Cutremurul  devastator ,din 2014!
Iar pe 1 Ianuarie 2015, facem bilanţul şi ce-ar fi s-o cautam si sa-i spunem cum este, şi cum a fost cu previziunile dumneaei. !

Un cutremur foarte VIOLENT ar putea avea loc ... - Antena 3

www.antena3.ro/.../un-cutremur-foarte-violent-ar-pute...Translate this page
Un cutremur foarte VIOLENT ar putea avea loc EXTREM de aproape de România. Ce arată date strânse de experţi. de O.P. • 15 Sep 2014 • 11:34

Video for nicoleta moldoveanu despre cutremure in romania Un cutremur foarte VIOLENT ar putea avea loc EXTREM de aproape de România. Ce arată date strânse de experţi

Un cutremur foarte VIOLENT ar putea avea loc EXTREM de aproape de România. Ce arată date strânse de experţi 442
Când un segment al unei falii seismice majore nu mai dă niciun „semn de viaţă”, asta poate însemna două lucruri; fie că acest „gol seismic” este inactiv, două plăci tectonice alunecând paşnic una pe lângă cealaltă, fie că segmentul poate fi sursa unor potenţiale cutremure, în zonă acumulându-se treptat tensiuni care s-ar putea descărca sub forma unui seism puternic. Cercetări realizate în zona Faliei Anatoliene Nordice îi fac pe oamenii de ştiinţă să presupună că în scurt timp ar putea avea loc în Turcia un cutremur de mare intensitate.

Specialiştii de la MIT şi din Turcia au observat, în diferite segmente ale Faliei Nordice Anatoliene, ambele tipuri de comportamente. Falia se întinde pe o lungime de 745 km, peste partea de nord a Turciei, până în Marea Egee, scrie descoperă.ro.

Analizând date GPS adunate în 20 de observaţii, cercetătorii au ajuns la concluzia că următorul seism major în regiune – probabil cu magnitudinea de 7 sau mai mare - ar avea loc, cu mare probabilitate, de-a lungul unui gol seismic situat sub Marea Marmara, la aproximativ 8 km de Istanbul. Pe acest segment nu s-au mai înregistrat cutremure de 250 de ani, aşa că s-au acumulat tensiuni care s-ar putea descătuşa violent, sub forma unui cutremur de magnitudine mare, cred autorii studiului. Rezultatele studiului au fost publicate în Geophysical Research Letters.

Având în vedere că Istanbul e un oraş cu populaţie numeroasă şi cu multe clădiri vechi şi/sau neconforme cu standardele actuale de construcţie recomandate pentru zonele cu risc seismic, efectele unui cutremur puternic în această zonă ar putea fi devastatoare.

16 comentarii:

  1. Nu sunt ele de vina sau cel putin, nu mint cu buna stiinta. Asta au vazut si asta au spus. ca viziunile lor au fost manipulate, este evident. Atunci cand exista orgoliu si lipsa unei adevarate spiritualitati, nu este de mirare ca par aceste fenomene. Minimum de bun simt le cerea sa se abtina de la asemenea vesti pentru ca, oricat de siguri am fi pe aceste predictii, intotdeauna este si voia Domnului, ca cel ce hotaraste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu am văzut şi văd CUTREMURE MARI, dar nu stiu locul, si -atunci nu merg pe presupuneri. Ci mă orientez după punctele cardinale, sau după apus si rasarit, dar nu dau nume si date sigure. Fiindca nu mi se spune nimic de Sus. Si-atunci cum sa adaug eu de la mine ceva, daca nu mi s-a spus, sau nu mi s-a arătat ? Spun ceea ce va fi, dar nu stiu locul. Si după cum cunoasteti toti cititorii Blogului, se implinesc pe rând, intr-un timp ma scurt sau mai lung, dar se implinesc!

      Ștergere
    2. Adeseori când scriu, îngenunchez şi spun :

      DOAMNE TE ROG AJUTĂ-MĂ CA SĂ NU GRESESC, SI SA FIE NUMAI DUPĂ VOIA TA !

      Si cu adevarat cand ma apuc de scris, daca ceva nu stiu, sau nu sunt sigura, un Glas din dreapta mea, imi dictează pur si simplu ce sa scriu. Si daca nu ma supun, imi repeta pâna scriu asa cum îmi dicteaza. Deci, nu scriu nimic de la mine, nu adaug nimic de la mine,dar nici nu tai vreun cuvant,sau sa-i dau vreun alt înţeles ,conform cu zilele noastre.

      Ștergere
    3. OMUL CREDINCIOS ESTE INTOTDEAUNA CORECT SI NU UMBLA CU MINCIUNI,PT CA NU ARE NIMIC DE CASTIGAT DIN ASTA.

      Ștergere
  2. Intr-adevar nu stiti locul sau timpul,sunteti o portavoce si atat. Si atunci de unde puteti fi sigura ca maine n-o sa auziti un glas care sa va spuna : "Cutremurul urias zdrobeste acum Bucurestiul "!? Este parerea dvs. ca Dumnezeu iubeste Romania dar daca se hotaraste sa o curete de un oras pacatos precum capitala,cine il poate opri? De fapt sunteti si dvs orgolioasa,mandra ca se implinesc unele mesaje .Dar care e folosul faptului ca le scrieti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am sa raspund pe rând!
      Sunt sigura ca ROMANIA va fi ocolita de CUTREMURE DEVASTATOARE ,pentru ca am primit Mesaj de Sus în acest sens, pe care l-am postat in aceasta vara ! Apoi, nu sunt nici mândră şi nici orgolioasa !!! Ci ţin cu Dreptatea ! Nu am sa merg niciodata la TV, si sa fac O TRAGEDIE din cele auzite şi văzute cu VOIA LUI DUMNEZEU, daca eu nu am primit MESAJE sigure ăn acest sens . Ceea ce este sigur ROMANIA nu va fi zguduita de UN CUTREMUR catastrofal. Cel putin anul 2014 ! Faptul ca MESAJELE se implinesc, nu o scriu din mândrie ! Ci ca O DOVADA a EXISTENTEI LUI DUMNEZEU ! Căci daca nu ar EXISTA DUMNEZEU, nici eu nu as primi MESAJE, şi nu s-ar mai implini nimic. Cei care citesc că s-au implinit cele scrise de mine si spuse de Dumnezeu, vor crede mai mult, mai cu tărie în DUMNEZEU şi-n MAICA DOMNULUI ! Împlinirea acestor MESAJE, au ca scop pentru cei care le urmăresc, întoarcerea la CREDINŢĂ ,precum şi întărirtea în CREDINŢĂ ! Daca tu simti ca nu ai niciun folos sufletesc, nu le mai citi! Asta însemnâând că Dragostea si Credinţa ta, se clatina foarte mult, si nu stii pe ce drum ca sa apuci. Cel care are CREDINTA cu adevărat ,simte în suflet şi folosul a toate câte scriu. Dar cei care citesc doar din curiozitate şi nu din DRAGOSTE de DUMNEZEU, nu vor cunoaste nicicând folosul a ceea ce eu scriu din Dragoste ,şi nicidecum din mândrie sau orgoliu! EXCLUS TOTAL, din inima mea, din sufletul meu ,rostul acestor cuvinte, care nu fac decat sa ne incarce sufletul cu alte păcate. Asadar daca nu-ti place, daca nu-ti sunt de folos, faca-se voia ta !

      Ștergere
    2. Eu cred ca va fi cutremur mare cu mii de morti pina pleaca Basescu!
      Vom trai si vom vedea....Faca-se voia Domnului!
      Revenind la Dumnezeu; planul sau se poate schimba oricind doreste El.
      Si cind ia o decizie majora ca sa fie afectate mii de vieti,nu cred ca se va schimba usor!

      Ștergere
  3. Domnule anonim de la 20;12, eu sunt primul "anonim". Viziunile clarvazatorilor, in general, isi iau sursa in ceea ce se numeste akasha-un loc in care nu exista timp in sensul uman; in acest loc insa, sunt extrem de multe ganduri ale oamenilor, inclusiv planuri pro sau contra. Dar aceste elemente, atunci cand se refera la viitor, nu sunt absolute; viitorul nu este liniar, ci multiplu. Astfel, un clarvazator onest poate vedea un razboi mare, ori un cutremur teribil, etc si cu toate acestea, lucrurile sa nu se implineasca. Nu este vina lui ci pur si simplu, viitorul a fost modificat, fie prin vointa oamenilor fie prin mila Domnului. Pentru tara noastra acel mare cutremur era planificat si trebuia sa taie Bucurestiul, sa ajunga in Moldova sa treaca granita si sa prapadeasca Chisinaul. Multi au vazut aceasta, dar in fapt, era reprezentarea mintala a unui plan. Pronbabil cei care l-au pus la punct nu stiu nici ei prea bine de ce nu s-a indeplinit; doar le-au reusit atatea cutremure si tsunami. Asadar, aceasta sursa, akasha, poate fi inselatoare. Mai exista insa si alte surse in ceea ce priveste viziunile; acestea din urma sunt extrem de frecvente in toate religiile. Ma opresc insa aici cu "explicatiile" pentru ca, din comentariul dv se intelege ca sunteti o minte pozitiva, ancorata foarte mult in ceea ce se numeste "realitate", astfel incat lumile noastre in ceea ce priveste argumentarea, se intersecteaza conflictual.Mai pe scurt, nu veti intelege. Nu e vorba aici de inteligenta ci de atitudine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exista , se pare multe surse de unde se pot primi informatiile. Unele din asa z arhive akashice sunt baze de date ale unor consilii planetare , Federatii....sunt declaratii aprope socante ale unor persoane ce au accesat linii genealogice si multe alte detalii din aceste arhive. Intrebati-va insa daca viziunile nu sunt si avertismente , in fapt ...?! daca s ar tine cont la scara mai mare de ele poate ar putea fii preintimpinate anumite evenimente neplacute...Viitorul are mai multe versiuni , alegerea insa e a fiecaruia ce crede sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  5. F interesant si de inteles explicatiile lui "anonim" 22.09.....gindurile oamenilor iau forma si pot influenta realitati , se aduna intr un spatiu perceput de unii ca akashic. E un subiect care l-am dezbatut cu citeva pers extrasenzoriale f puternice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atentie! Akasha, consiliile planetare sunt termeni din religia satanista new age si nu au nimic de-a face cu religia crestina. In new age se zice ca prin accesul la abaza de date kasha pot fi generate viziuni fata de religia crestina in care viziunile autentice sunt de la Dumnezeu. In new age Dumnezeu nu este Creatorul lumii, o Fiinta personala cu ratiune, vointa si sentiment precum in religia crestina ci considera ca Dumnezeu se confuna cu insasi creatia si ca materia si fiecare dintre noi suntem dumnezei doar ca nu constientizam asta. Satanism pur.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu este in Creatie si in afara Creatiei, noi toti suntem fiicele si fii lui Dumnezeu si putem spune ca suntem Dumnezei pentru ca suntem creati de Dumnezeu si suntem cu Dumnezeu in noi si langa noi.....eu nu te inteleg anonim, iti este frica sa fii Dumnezeu ? Este o responsabilitate mult prea mare ? Ce este rau sa spui ca esti Dumnezeu si sa te bucuri de Creatia celui care te-a creat, a lui Dumnezeu. Satanisti puri sunt acei oameni care cred ca Dumnezeu e ceva departe de noi, ratacit undeva in spatiu, care ne cauta sa vada daca am pacatuit si ne cearta daca nu ne rugam.....atunci cand isi aduce aminte de noi, binenteles, si il trimite pe fiul cel iubit sa ne mantuiasca. O "minunata "viziune a religiei crestine ! Cand constientizezi ca esti Dumnezeu incepi sa te bucuri de tot ceea ce este Dumnezeu Aici si Acum. Devii constient de cine esti tu cu adevarat si ce rol ai in Creatie, in acel moment intelegi ca nu ai nevoie de sfinti sau de biserica, ci doar de tine insuti.
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  8. Aceste comentarii cu invatatura new age mi se par extrem de grave. Pentru oricine a citit macar o data Biblia este evident ca invatatura asta este calea sigura catre iad. New age-ul prmoveaza depersonalizarea lui Dumnezeu si ca totul este Dumnezeu si totul este una (inclusiv materia este o forma de manifestare a lui Dumnezeu). Asta duce la divinizarea panteista a omului in locul lui Dumnezeu precum si divinizarea creatiei (au aparut aberatii gen divinizarea mamei Gaia iar in trecut se divinizau plante si animale). Biblia contrazice aceasta conceptie. In schimb Biblia ne invata ca Dumnezeu este Creatorul care este in afata creatiei (Facerea, cap1), omul este o creatura facuta de Dumnezeu (Facerea 2:7). New age-ul invata ca omul poate sa atinga iluminarea prin propriile sale puteri fara jertfa salvatoare a lui Iisus Hristos. Biblia ne invata ca mantuirea se obtine prin lucrarea rascumparatoare a Mantuitorului Iisus Hristos prin jertfa pe cruce (Romani 3:25) cat si din "credinta care este lucrătoare prin iubire"
    (Galateni 5:6), credinta care trebuie demonstrata si din care sa izvorasca faptele bune (II Petru 1:5). New age-ul nici macar nu Il recunoaste pe Iisus Hristos ca fiind unicul Fiu a lui Dumnezeu si Dumnezeu adevarat ci zice ca este un maestru inaltat, nivel la care oricare din noi poate ajunge. Biblia zice altceva: "Ca asa a iubit Dumnezeu lumea, incat pe Fiul Său Unul-Nacut L-a dat" (Ioan 3, 16). Trebuie facuta diferenta intre notiunile de fiu prin creatie (Deuteronom 14, 1), fiu prin infiere, in har (Ioan 1, 12-13) si unicul Fiu a lui Dumnezeu (Ioan 3, 16). Biblia avertizeaza: "Cine este mincinosul, dacă nu cel ce tăgăduieşte că Iisus este Hristosul? Acesta este antihristul, cel care tăgăduieşte pe Tatăl şi pe Fiul. Oricine tagaduieste pe Fiul nu are nici pe Tatăl; cine mărturiseste pe Fiul are şi pe Tatal." (I Ioan 2:22-23).

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim, ai venit la intrupare cu un program bine conturat. Spiritul tau stie foarte bine de ce esti aici si ce rol ai. Dupa cum vad eu lucrurile, tu esti pe latura Tatalui si de aceea esti asa de hotarat sa dezvolti teoria Dumnezeului Tata si sa o pastrezi cu sfintenie. Spiritele, intrupate sau nu, SUNT CONSTIENTE ca prin puterea gandului pastrezi anumite retele pe Tera si ca numai prin acele retele ei pot veni la intrupare. Filozofia dezvoltata in jurul bibliei timp de 2000 de ani este o mare retea prin care Tatal se manifesta. Toate religiile sunt pastrate pe Tera prin programe ale Tatalui ( religiile patriarhale ). Spiritele care gandesc altfel au venit sa sparga reteaua Tatalui.
    LUPTA E ACERBA !
    Mult succes iti doresc !
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena, adevarul este unul singur. Sfatul meu pentru tine este sa citesti si sa studiezi Biblia pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu si o sa vezi ca este in contradictie cu ceea ce zici tu. Si eu iti doresc mult succes.

    RăspundețiȘtergere