vineri, 26 septembrie 2014

MARI PROTESTE ! ÎN ROMÂNIA , POPORUL VA IESI ÎN STRADĂ !

                                       26  Septembrie 2014 ,ora 4,20 zori de zi !

                                                Dragii mei, 

            Astăzi dimineaţă în zori dragilor, aud un glas tare trist, care spune aşa :
                    "Te întrebam apoi ...
                 Dar văd că te plictisesc!
      Şi într-un răspuns ,durerea  mea  adăugesc ! 

Clipă în care, aud dragilor un freamăt mare, un murmur puternic de glasuri nemulţumite. 
Apoi se aude la unison, cum poporul nemulţumit striga cât îl ţinea rărunchii :
          
                 "Jos Bă-ses-cu ! Jos Bă-ses-cu  !
                  Jos Bă-ses-cu !

Şi auzeam fratilor, mare forfotă şi multă gălăgie, asa ca la un mare, mare protest.
Vedeam multă lume în strada,ca sardelele stăteau si strigau tot felul de sloganuri. Dar cel mai tare se auzea : JOS  BĂSESCU !
               
        
Veţi vedea dragii mei, cum populaţia României, va iesi în strada ca sa-si strige durerile si nemulţumirile ,până să-şi termine domnul Presedinte Băsescu mandatul ! 
                Să nădăjduim totuşi ,că va fi pace si liniste în ţară. Căci toate aceste PROTESTE, nu vor face decât să pună şi mai mult gaz pe foc.
Si-asa poporul român, abia stă ca să nu izbucnească din pricina cumplitei sărăcii!
                                       Cu dragoste, Maria. 

14 comentarii:

  1. eu cred ca nu va fi nimic semnificativ. Basescu isi va incheia mandatul. Stiu si cine va fi viitorul presedinte. Insa ce va fi si cum va fi sunt lucruri care nu mai este permis a fi rostite. Viitorul nu este o marfa. Dar dvs. stiti mai bine, pentru ca sunteti mereu in legatura cu Dumnezeu. Poate de aceea El nu va spune unde si cand se vor intampla toate aceste lucruri despre care vorbiti pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim: Si de ce nu ne spuneti cine va fi noul presedinte? Cu cine tineti legatura de nu puteti spune ce si cum?

      Ștergere
    2. viitorul presedinte va fi tanarul Ponta,...DAR DUMNEAVOASTRA DOMNULE ANONIM DE CE NU SPUNETI CINE SUNTETI??,DE CE NU SPUNETI CINE ESTE VIITORUL PRESEDINTE?/ TU DE CE NU ESTI IN LEGATURA CU DUMNEZEU ?/ TU CU CINE TII LEGATURA??/ESTI IN LEGATURA CU LUCIFER DE O SACAI MEREU PE DOAMNA MARIA???V.C.

      Ștergere
  2. Nu inteleg de ce toata lumea il crede pe Basescu vinovat de toate relele din Romania ! Stiu ca are pacatele lui destule, nu sant deloc basist , dar chiar toata lumea uita ca legile se dau si se voteaza in Parlament dupa aranjamente in culise si grupuri de interese personale ?! Chiar toata lumea este OARBA si nu vede ticalosia parlamentarilor indiferent de culoarea lor politica ? Din cate parlamente si guverne a avut tara asta cred ca mai putin de 5 % au fost persoane cu adevarat profesioniste intr-un domeniu , adica capabile de o meserie , cu scoala pe bune , si cinstite moralmente , adica nu au acceptat compromisuri majore si nu au achiesat la cardasii si hotii pentru a se imbogati ! Pai atunci de ce nu iese poporul in strada ca sa strige "JOS PARLAMENTUL SI GUVERNUL DE HOTI , ALATURI DE JOS BASESCU " ?? CA BASESCU ESTE UNUL SI EI SANT VREO 700 SUTE DE PARLAMENTARI , CARE DACA AR FI CAPABILI , CINSTITI SI PATRIOTI AR CONDUCE BINE TARA ASTA , FARA SA MAI DEA VINA PE BASESCU. DAR BASESCU E SLOGANUL LOR CA SA LE ACOPERE TICALOSIILE PE CARE LE FAC DE 25 DE ANI IN TARA ASTA !!!! Deschideti ochi odata ca nu doar Basescu este vinovat pentru jaful din tara , pentru traiul prost si saracie ; el a vandut flota Romaniei dar Nastase si compania PSD au vandut PETROM, GAZUL , ROSIA MONTANA, BCR , SI MULTE ALTELE DE CARE NOI NU STIM . TREZITI-VA ODATA !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare lucru daca va fi vreo votare. Poate de aici se trage...

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai de aia sunt romanii asa de usor de manipulat, jefuit si condus. Pentru ca au simpatii si antipatii politice puternice si nu reusesc sa vada adevarul cat de cat obiectiv. Indiferent de cat de dotati ar fi din alte puncte de vedere. Sunt usor de atatat impotriva unei singure persoane si isi concentreaza toata atentia sa o dea jos, in timp ce ceilalti isi fac de cap, fura pe rupte si trag sforile sa controleze tot, sa nu mai fie cale de intoarcere. Suntem mai naivi decat bietii americani, pe care statul lor ii indobitoceste de mici, cheltuind sume enorme pentru asta. Hai sa-l inlocuim pe Basescu, indiferent cu ce mijloace, cu Ponta si clica lui de hoti, ca siiiigur vom trai mai bine ! Asta da ideal !

    RăspundețiȘtergere
  5. De aia sunt romanii asa de usor de manipulat, jefuit si condus. Pentru ca au simpatii si antipatii politice puternice, si nu reusesc sa vada lucrurile cat de cat obiectiv. Indiferent de cat de dotati ar fi din alte puncte de vedere. Isi concentreaza atentia asupra unei singure persoane, pe care o fac responsabila de toate relele, in timp ce ceilalti isi fac de cap si jefuiesc tot. Suntem mai usor de manipulat pana si decat americanii, pe care statul lor ii indobitoceste de mici, cheltuind sume enorme pentru asta.

    Haideti sa punem umarul sa il dam jos pe Basescu, indiferent cu ce mijloace, si sa-l inlocuim cu Ponta si clica PSD ! Ca siiiigur vom iesi din saracie si ne va fi mai bine ! Asta da ideal !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, Basescu nu e vinovat de toate relele dar este simbolul lor. Evident ca a fost impins din ce in ce mai in fata din '90 incoace, dar exista o limita a manifestarii raului. Dar daca il pomeniti pe Nastase, cred ca ar fi trebuit sa porniti de la Iliescu; nu a platit aici, dar va plati in cer. Ar fi fost bine insa, sa se intample si aici ceva.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar merita sa iasa putin lumea in strada ... Pentru aducerea la realitate a policienilor/guvernantilor de azi si a celor de maine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pina la urma presedintele are mai mult rol onorific,guvernul este responsabil efectiv de felul cum este condusa tara! Datorita tuturor guvernelor din 1989 incoace, o ducem rau! Ele au antamat privatizari frauduloase, au inchis capacitati de productie, au redus salarii ,etc. De aia sint milioane de romani plecati in pribegie! Datorita guvernantilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PRESEDINTELE TARII SEMNEAZA APROAPE TOATE LEGILE,GUVERNUL BASESCU-BOC A FOST CEL MAI FASLS GUVERN..DIN UMBRA A CONDUS BASESCU ,EI AU PUS TAXE PE PENSIILE SI ASA MICI,DE CE?/ DIN CAUZA NEPUTINTEI LOR,INCAPACITATII LOR,.. ,HOTUL STRIGA HOTUL,,NU-I MAI LUATI APARAREA LUI BASESCU ,HABAR NU AVETI CE RAZBUNATOR ESTE .COTIZATIILE CU CARE AM CONTRIBUIT LA PENSIONARE ERAU DEJA BANI IMPOZITATI ODATA,DE CE TREBUIA SA MAI FIE IMPOZITATI CU 16 %,DE CE SA PLATIM LA PENSIE PENTRU SANATATE ???CAND AM COTIZAT TOATA VIATA SI NU AM BENEFICIAT DE O COMPENSATIE NICIODATA???DE CE TREBUIE SA FIE PENSII DE 3000 DE RON??? AR TREBUI CEA MAI MARE PENSIE SA FIE 5000 DE RON AJUNGE ATAT ,TE POTI DESCURCA MODEST CU 1500 DE RON ,ASA CA BASESCU NU A FACUT NIMIC PENTRU OMUL DE RAND,L-A CRUCIFICAT,S-A SPALAT PE MAINI CA PILAT DIN PONT,ACUM DAM PE PESTE MAI MULT CA PE KG DE PUI ,DE CE?? PENTRU CA ROMANIA NU MAI ARE FLOTA.PUTETI SA-L PUPATI PE BASESCU PE TOATE PARTILE EL ESTE FOARTE COMUNIST .SI FOARTE ASCUNS, NU ESTE UN CONDUCATOR BUN .

      Ștergere
    2. Eu nu-l tin pe Basescu in brate! Daca ar fi dupa mine , eu i-as aduce in fata CCJ pentru subminarea economiei nationale si chiar tradare , pe toti presedintii care au fost din `89 incoace.Dupa care luati toti membrii de guvern la puricat ce au facut fiecare....
      Daca s-ar fi facut asa din 1989 incoace, nu am fi ajuns cu tara in halul asta!

      Ștergere
  9. Nu cred ca este vreo legatura intre sus numitii si comunism; mai degraba, e vorba de satanism. Nu e metafora.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu tin minte sa fii scandat cineva in strada si mai ales prostest in care sa strige JOS Basescu..? Credeti ca s-ar fii adeverit?Eu nu-mi amintesc deloc..

    RăspundețiȘtergere