miercuri, 17 septembrie 2014

DALIANA , FETIŢA GĂSITĂ MOARTĂ NU S -A SINUCIS !

                                                        18 Septembrie 2014 !

                                    Dragii mei, 

Pot sa va spun ca ,aceasta fetita nu s-a sinucis !

DALIANA, s-a rătăcit ! Nu putea ajunge singura la 20 km de tabara! Eu nu cred in aceste randuri :
" Astfel, miercuri, 20 august, chiar în ziua dispariţiei, după ce a plecat din tabăra aflată în Poiana Pelegii, fetiţa s-a întâlnit cu câţiva muncitori, în apropierea Barajului Gura Apelor. Locul respectiv se afla la circa 20 de km depărtare de tabără. Era în jurul orelor 21:00. Daliana a întrebat care e drumul spre Haţeg, iar oamenii i-au arătat direcţia. Şi, deşi afară era întuneric, iar zona respectivă este periculoasă noaptea şi pentru un adult care cunoaşte împrejurimile, muncitorii au declarat că au lăsat-o pe Daliana să plece. Singură, în întuneric, pe munte. Ea ar fi luat-o în direcţia opusă celei pe care au indicat-o ei, spun acei oameni, care adaugă şi că ei ar fi încercat, fără succes, să o convingă pe fată să rămână să înnopteze acolo."
 Nu pot crede ca un copil, poate parcurge 20 de km pe jos.
Apoi ,orice om cu bune intentii si cu mintea intreaga, nu ar fi lasat-o pe timp de noapte, pe fetiţă sa mearga singura prin munti !
Ceva rău i s-a intamplat DALIANEI ! 
Sa speram ca cei de la IML, isi vor da toata silinta ,ca sa afle adevaratul motiv al mortii DALIANEI !
Amintiti-va cuvintele din citatul articolului, pe care l-am scris in noaptea de 30-31 august 2014 !

                "Îmi caut fata şi-acuma !
Iar un glas îi spune :
                        N-o mai găsiţi în viaţă, e clar !
Dar glasul mamei spune :

                  Numai dacă n-o fi furat-o cineva !"   

Sunt sigura ca mama fetitei este bruneta, si mai cred ca, este tare necajita si ca chiar cauta prin gunoaie, pentru ca sa manance!
Sunt sigura ca acea femeie din trairea mea, era mama Dalianei.
Fireste, atunci nu stiam despre ce fetiţă este vorba!  
Cert este că Daliana nu s-a sinucis, si nici nu a murit accidental, vrand sa traverseze lacul! 
Cineva, nu stiu cine, i-a luat viaţa acestei fetiţe !
   Cu Voia Lui Dumnezeu, poate chiar voi afla ce s-a intamplat cu ultimele ore, din viaţa acestei fetiţe.  

P.S.
       Să sperăm ca acest caz al Dalianei ,va fi scos la lumină de Autorităti ,şi că nu va fi tratat cu superficialitate ! 
                                                    Cu dragoste, Maria. 


marți, 16 septembrie 2014


CUMPLIT !!! S - A ADEVERIT ! FETIŢA DISPĂRUTĂ A FOST GĂSITĂ MOARTĂ !


                                                            Dragii mei, 
Scriam pe 31 August 2014, că O Fetiţă dispărută , va fi găsită moartă!
Daliana, fetiţa dispărută în muntii Retezat, a fost găsită moartă în ziua de 14 Septembrie 2014, în Lacul Gura Apelor din judeţul Hunedoara.
Fetiţa s - a rătăcit în 20 August 2014, în muntii Retezat.
                                 "Fetiţa  s -a rătăcit ! 
          Daliana nu a mers pe picioarele ei 
                                în mijlocul lacului !"

 
Un glas mi-a spus aceasta, in această clipă !
Fetiţa ar fi dorit ca să se intoarca,dar nu mai cunostea drumul inapoi !  Nimeni sa nu se îndoiasca de acest lucru! 
DALIANA, s-a rătăcit !  Daliana , nu a mai stiut sa se intoarca in tabără! 
Şi iată fratilor, cum intre timp am primit Mesaj despre aceasta fetiţă, si cum mi s-a spus ca : nu va mai fi găsită în viaţă , şi ca e clar că e moartă!
Cititi dragii mei, articolul meu, cu cele primite de Sus, apoi accesati şi linkurile de mai jos.
Ma cutremur si eu, de repeziciunea cu care se implinesc toate câte scriu.
  

duminică, 31 august 2014


O FETIŢĂ DISPĂRUTĂ , VA FI GĂSITĂ MOARTĂ !

                                             30 -  31 August  2014,  ora 2,55 noaptea !

                Şi iarăşi în timp ce scriam la articolul anterior dragilor, aud glas care spune aşa :

                       "Îmi caut fata şi-acuma !
Şi văd fratilor, o gheena de gunoi, cum sunt cele de la Blocuri, şi aici o femeie brunetă, tânără, cauta cu un betisor printre gunoaie, spunând că îşi caută fata dispărută.
Dar un alt glas,intervine şi spune aşa :
                                    N-o mai găsiţi în viaţă .
                  E clar ! 
 Dar tânăra spune căutând printre gunoaie :
                                   Numai dacă , n-o fi furat-o cineva !"

Dragii mei, din nefericire vom auzi de o Fetiţă pierdută şi găsită moartă,
Asta este lumea în care traim şi în care se întâmplă multe dezastre şi crime.
Dar va veni Iisus Hristos şi va pune din nou orânduire în toate.
                             Cu dragoste, Maria.     


EXCLUSIV. Fetiţa dispărută în Retezat, găsită moartă. Cadavrul ...

Jurnalul Naţional-Sep 14, 2014
După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea ...

EXCLUSIV. Fetiţa dispărută în Retezat, găsită moartă. Cadavrul fetiţei a fost descoperit în lacul Gura Apelor

Autor: Adriana Oprea-Popescu 14 Sep 2014 - 12:06
Ieri dimineaţă, poliţiştii din Haţeg au fost sesizaţi de doi pescari că în lacul Gura Apelor (judeţul Hunedoara) a fost găsit cadavrul unei tinere. După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea fusese văzută, chiar în seara zilei dispariţiei, în zona Barajului Gura Apelor.

La o examinare sumară a cadavrului nu au fost constatate leziuni externe, însă cauza morţii, data decesului şi alte eventuale leziuni vor putea fi stabilite doar în urma autopsiei. Cercetările sunt în derulare.

Dosar penal

Daliana Rădoi avea 14 ani şi a dispărut în Munţii Retezat la 20 august. Procurorii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Sunt cercetaţi toţi aceia care ar fi putut să o ajute pe Daliana şi, din motive necunoscute, n-au făcut-o.

Astfel, miercuri, 20 august, chiar în ziua dispariţiei, după ce a plecat din tabăra aflată în Poiana Pelegii, fetiţa s-a întâlnit cu câţiva muncitori, în apropierea Barajului Gura Apelor. Locul respectiv se afla la circa 20 de km depărtare de tabără. Era în jurul orelor 21:00. Daliana a întrebat care e drumul spre Haţeg, iar oamenii i-au arătat direcţia. Şi, deşi afară era întuneric, iar zona respectivă este periculoasă noaptea şi pentru un adult care cunoaşte împrejurimile, muncitorii au declarat că au lăsat-o pe Daliana să plece. Singură, în întuneric, pe munte. Ea ar fi luat-o în direcţia opusă celei pe care au indicat-o ei, spun acei oameni, care adaugă şi că ei ar fi încercat, fără succes, să o convingă pe fată să rămână să înnopteze acolo.

Început ratat

Daliana avea 14 ani şi a dispărut la 20 august dintr-o tabără organizată de un preot în Poiana Pelegii (judeţul Hunedoara). Era în jurul orelor 16:00. Când şi-a dat seama că fata lipseşte, preotul a plecat imediat în căutarea ei. Apoi, a anunţat dispariţia la punctul de salvare montană, cantonat pe perioada de vară în Poiana Pelegii. Salvamontiştii au căutat fata, la rându-le, până în jurul orelor 22:00, însă au anunţat dispariţia la 112 abia a doua zi de dimineaţă. Cel mai probabil, dacă fata era ratăcită, iar căutările ar fi fost extinse cu mai multe forţe încă din seara dispariţei, spre Barajul Gura Apelor, Daliana ar fi fost găsită, la timp şi în viaţă.

Joi, 21 august, operaţiunile de căutare au fost preluate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Decebal” Hunedoara. A doua zi, a fost înfiinţat “Comandamentul Operaţional sub coordonarea Instituţiei Prefectului Judeţului Hunedoara”, care coordona căutările şi, implicit, angajaţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara, Serviciul Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Direcţia Silvică Hunedoara.

Prin lege, de organizarea căutărilor minorilor dispăruţi, indiferent de împrejurările dispariţiei lor, se ocupă doar Poliţia Română, care are atribuţii şi competenţe în acest domeniu. În cazul Dalianei, poliţiştii au ajuns la comanda operaţiunilor abia sâmbătă. La 70 de ore de la dispariţie.

Anchetă penală în cazul elevei dispărute în Retezat. Daliana Rădoi e de negăsit

fetita_disparuta_munti_daliana_radoi.jpg

Daliana radoi,fetita,disparuta,retezat,cautari,ancheta
Daliana Rădoi este de negăsit de miercuri, 20 august

Adolescenta dispărută în Munţii Retezat a fost găsită înecată la barajul Gura ApelorEleva de 14 ani care a dispărut în urmă cu aproape o lună în Munţii Retezat a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal.

 0  0  0  0  43
Fetita disparuta in Muntii Retezat a fost gasita inecata la barajul Gura Apelor
Fetiţa dispărută în Munţii Retezat a fost găsită înecată la barajul Gura Apelor
Fata de 14 ani, din Hunedoara, care a dispărut la sfârşitul lunii august din tabăra din Munţii Retezat în care se afla a fost găsită moartă în lacul de acumulare de la barajul Gura Apelor. Fata suferea de autism şi se afla în tabără, în Munţii Retezat, potrivit România Tv.
Cei care au văzut trupul neînsufleţit al fetei plutind pe apă au fost doi pescari care au şi sunat la numărul de urgenţă 112. Fata a fost recunoscută după haine.
"În cursul acestei dimineţi (duminică n.r.), poliţia oraşului Haţeg a fost sesizată de doi pescari cu privire la existenţa unui cadavru care plutea pe coada lacului de acumulare de la barajul Gura Apelor, la circa 20 de metri de mal, în zona denumită Lăpuşnicul Mare. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că este vorba despre Daliana. Din primele verificări, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă. Poliţiştii vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care şi-a pierdut viaţa. Minora a fost găsită la suprafaţa lacului. Minora a plecat din locul de campare cu un ghiozdan în care avea câteva lucruri personale şi certificatul de naştere", a declarat, la România TV, Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.
Rudele fetiţei dispărute în Munţii Retezat au făcut destăinuiri emoţionante despre viaţa ei nefericită. Daliana a crescut de mică în orfelinate. Bunicul ei spunea că fata trăia o adevărată dramă: tatăl nu a recunoscut-o niciodată, iar mama este bolnavă psihic şi nu îi putea oferi afecţiunea de care avea nevoie, potrivit România TV.
Daliana fusese văzută ultima oară în zona barajului de la Gura Apei. De atunci însă, nimeni nu a reuşit să îi mai dea de urmă. Ea a dispărut în timp ce se afla în tabără cu alţi 25 de copii şi plecaseră pe un traseu însoţiţi de un preot.
- See more at: http://www.b365.ro/adolescenta-disparuta-in-muntii-retezat-a-fost-gasita-inecata-la-barajul-gura-apelor_215016.html#sthash.nitfcc7Y.dpuf
 1. DRAMĂ - Fetiţa de 14 ani dispărută în Retezat a fost găsită ...

  www.realitatea.net/povestea-dramatica-a-adolescentei-...Translate this page
  2 days ago - Fetiţa de 14 ani care a dispărut în urmă cu o lună în Munţii Retezat a fost ... Legiştii au ajuns la concluzia că este voba despre micuţa Daliana ...

  1. Jurnalul Naţional ‎- 1 day ago
   După îmbrăcăminte, s-a stabilit că e vorba de Daliana Rădoi, fetiţa dispărută, în urmă cu trei săptămâni, în Munţii Retezat. Ultima oară ea ...

  More news for daliana fetita disparuta 2. Fetiţa dispărută în Retezat a fost căutată de cine nu trebuie

  jurnalul.ro/.../fetita-disparuta-in-retezat-a-fost-cautata-...Translate this page
  Aug 24, 2014 - Daliana, fetiţa de 14 ani pe care zeci de oameni o caută acum prin Munţii ... Printr-un miracol, o fetiţă dispărută de 11 zile în taigaua siberiană a ...

3 comentarii:

 1. Un cititor (sau cititoare) a blogului a observat ca fetita nu putea parcurge 20 km pe jos, si a atras atentia asupra acestui lucru intr-un comentariu la articolul anterior pe aceasta tema. Merita sa-i multumim.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un cititor (sau cititoare) a blogului a observat ca fetita nu putea parcurge 20 km pe jos in aceeasi zi, si a atras atentia asupra acestui lucru intr-un comentariu la articolul anterior pe aceasta tema. Merita sa-i multumim.

  RăspundețiȘtergere