joi, 11 septembrie 2014

AM VĂZUT LUNA FOARTE SÂNGERIE , PE UN CER NEGRU !

                                      Noapte de 10 -11 Septembrie 2014 , ora 0,20 !

                                                              Dragii mei,



                                                  1.                         2.
                      95518.jpg
                                                                         3. Culoare galben crud!

                                               
În tim ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii la Monitor, văd în spatele meu, spre Est, văd Un Cer negru, negru, şi pe Cer fratilor ,văd precum în poza nr 1 ,văd  Luna , de o culoare galben crud, foarte stralucitoare, aşa de mică ca în poza nr.1, dar care avea de jur împrejurul ei, în mod circular, un Cerc roşu intens, şi din care Cerc, ieşea O Lumină rosie, care se împrăştia în jurul ei, ca în poza nr.2.
Luna galbenă din mijlocul focului roşu fraţilor, a început a se roti iute, de la stânga la dreapta !
Deci ,închipuiţi-vă fratilor, un Cer negru tare, pe Cer O  Lună aparent obişnuită, şi care Lună ,era prinsă în mijlocul focului roşu, a culorii sângerii, şi care a început a se roti iute,in roşul sângeriu împrăstiat în juru-i, cu o viteză uluitoare, de la stânga la dreapta.
Dragii mei, eu nu stiu ce înseamnă toate acestea, dar cred eu,asa simt eu în suflet, că nu va fi ceva tocmai bun pentru omenire,pentru întreaga Planetă.
Dragii mei, să nu ne lăsăm prada cumplitului Diavol, care ne amăgeste cu plăcerile lumesti. Ci să incercăm din dragoste ,ca să împlinim Poruncile Domnului, şi să nu ne abatem de la ele, de-ar fi ca să plătim cu propria viaţă, împlinirea lor.
Nimic nu luăm cu noi fratilor ! Numai Credinta in Dumnezeu şi-n Maica Domnului, numai faptele noastre bune,făcute pentru cei necăjiţi, acestea ne vor fi Calea ,spre mântuirea sufletului nostru.
                                                     Şi tot cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

6 comentarii:

  1. O imagine superba a LUNII, iar rotirea de la stanga la dreapta, invers ceasului de ceasornic imi spune ca este pregatita sa devina ea insasi. La o imagine atat de placuta sufletului meu il citez cu drag pe regele Carol I : " Asta-i muzica ce-mi place ! "
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Inversul acelor de ceasornic inseamna de la dreapta la stanga. Deci nu e prea in regula; nici culoarea, nici viteza de rotatie care pare a risipi masa lunara. In doi ani se anunta o grupare foarte mare de meteoriti care vine incoace, Nu e de bine nicicum, desi nu cred ca este vorba de luna propriu zisa ci de un alt corp ceresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru atentionare ! A fost o greseala de scriere ! De la stânga la dreapta era indeajuns sa scriu. Asa s-a rotit LUNA, de la stânga la dreapta. Acele de ceasornic, daca ar merge invers, e de la dreapta la stanga!
      Deci, de la stanga la dreapta, se rotea Luna de culoare galben crud, inconjurata de mult rosu!

      Ștergere
    2. Imi cer scuze, am preluat aceeasi greseala fara sa o mai trec prin filtrul gandirii.
      Elena

      Ștergere
  3. Sigur e vorba de a doua luna sangerie care va fi in octombrie anul acesta,caci prima a avut loc in 15aprilie2014,iar 2 viitoare vor mai fi in martie 2015 si pe 27 sau 28 septembrie 2015.si eu am visat luna sangerie,exact cu o noapte inainte ,pe 14 aprilie.un disc rosu se puse pe ea,iar pe 15 aprilie dimineata a fost vizibila luna sangerie doar in AMERICA SI AUSTRALIA.Noi o vom putea vedea doar in septembrie in 2015 unde va fi vizibila in toata EUROPA(spun astrologii).

    RăspundețiȘtergere
  4. Continui sa cred ca nu este vorba de luna propriu-zisa, sub orice forma a ei. Si intr-adevar, viziunea nu este incurajatoare.

    RăspundețiȘtergere