duminică, 14 septembrie 2014

PAPA FRANCISC ŞI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL !Papa Francisc: Începe al Treilea Război Mondial

Papa Francisc a denunţat sâmbătă toate formele de război, pe care îl consideră ”o nebunie”, în timpul unei ceremonii desfăşurate în regiunea Veneto (nord-estul Italiei) cu ocazia marcării a 100 de ani de la începerea Primului Război Mondial.
                                    papafr
Papa Francisc vorbeşte despre un al Treilea Război Mondial, care a început deja, iar mărturie stau conflictele din estul Ucrainei, Siria şi Irak. Suveranul Pontif a lansat acest avertisment la comemorarea unui secol de la declanşarea Primului Război Mondial, într-o ceremonie organizată în nordul Italiei. Papa Francisc a declarat că războiul este o “nebunie” şi că scopul său este să distrugă şi să dezbină inclusiv legătura dintre fraţi.
“Astăzi, după al doilea eşec al unui alt război mondial, probabil că putem să vorbim despre al treilea război «fragmentat», cu crime, masacre, distrugeri”, a explicat Papa Francisc.
”După ce am contemplat frumuseţea peisajelor din această regiune, unde bărbaţi şi femei lucrează, unde copiii se joacă şi cei în vârstă se relaxează, spun doar atât: războiul este o nebunie”, a afirmat suveranul pontif, în ceremonia desfăşurată la cimitirul militar Redipuglia, cel mai mare din Italia, unde se află îngropate rămăşiţele pământeşti a peste 100.000 de soldaţi căzuţi în Primul Război Mondial.
Bunicul Papei Francisc a participat la acest război chiar în luptele violente desfăşurate în regiunea Veneto în anii 1917 şi 1918.
Ceremonia de la cimitirul Redipuglia a avut loc în prezenţa a mii de credincioşi catolici sosiţi în pofida condiţiilor meteorologice nefavorabile înregistrate sâmbătă în Veneto.

Papa Francisc: Putem spune că a început al Treilea Război Mondial

Publicat: (acum 8 ore) // Actualizat: (acum 8 ore) // Sursa: romaniatv.net

Papa Francisc a denunţat sâmbătă toate formele de război, pe care îl consideră ''o nebunie'', în timpul unei ceremonii desfăşurate în regiunea Veneto (nord-estul Italiei) cu ocazia marcării a 100 de ani de la începerea Primului Război Mondial.
Papa Francisc
Foto: mashable.com
Papa Francisc vorbeşte despre un al Treilea Război Mondial, care a început deja, iar mărturie stau conflictele din estul Ucrainei, Siria şi Irak. Suveranul Pontif a lansat acest avertisment la comemorarea unui secol de la declanşarea Primului Război Mondial, într-o ceremonie organizată în nordul Italiei. Papa Francisc a declarat că războiul este o "nebunie" şi că scopul său este să distrugă şi să dezbină inclusiv legătura dintre fraţi.
"Astăzi, după al doilea eşec al unui alt război mondial, probabil că putem să vorbim despre al treilea război «fragmentat», cu crime, masacre, distrugeri", a explicat Papa Francisc.
Papa Francisc, despre perspectiva morţii sale: "Mai am doi sau trei ani de trăit"

''După ce am contemplat frumuseţea peisajelor din această regiune, unde bărbaţi şi femei lucrează, unde copiii se joacă şi cei în vârstă se relaxează, spun doar atât: războiul este o nebunie'', a afirmat suveranul pontif, în ceremonia desfăşurată la cimitirul militar Redipuglia, cel mai mare din Italia, unde se află îngropate rămăşiţele pământeşti a peste 100.000 de soldaţi căzuţi în Primul Război Mondial.

Bunicul Papei Francisc a participat la acest război chiar în luptele violente desfăşurate în regiunea Veneto în anii 1917 şi 1918.

Ceremonia de la cimitirul Redipuglia a avut loc în prezenţa a mii de credincioşi catolici sosiţi în pofida condiţiilor meteorologice nefavorabile înregistrate sâmbătă în Veneto.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/papa-francisc-putem-spune-ca-a-inceput-al-treilea-razboi-mondial_170216.html#ixzz3DEdf12sE

Iată dragilor, şi unul dintre multele articole scrise de mine şi spuse de Dumnezeu, referitor la al 3-lea Război Mondial.

vineri, 18 iulie 2014

CUTREMURATOR ! S - A DECLANŞAT AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL ?


                                             17 -18 iulie  2014 ,ora 1,10 !Scriam dragilor în 3 mai 2014, despre Război, si iata ce se intmpla azi in Lume, din păcate !
Sa ne rugam fratilor pentru PACEA LUMII întregi.
Scanteia celui de-al 3 .-lea Razboi Mondial, a fost scapata,odata cu invadarea ISRAELULUI în Gaza, precum şi cu doborârea Avionului cu 295 de pasageri la bord. 
  
                                           A început RĂZBOIUL!!!!
http://www.romaniatv.net/159088

sâmbătă, 3 mai 2014


" S - A DECLANŞAT ", AL 3 LEA RAZBOI MONDIAL ! EUROPA ! SÂNGELE - I ACOLO !!! IATĂ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU !
                                                 3 Mai  2014 ora 6,30  dimineaţa !

                                      HRISTOS  A  ÎNVIAT  ,dragii mei ! 

Din nefericire veştile de astăzi , nu sunt deloc bune,cele referitoare la UCRAINA  şi Rusia.
În pătratul acesta galben ,este o ştire nu prea buna de pe Realitatea!
Dar iată că şi eu am primit de Sus, astăzi dimineaţă o avalanşă de informaţii referitoare la viitorul al 3 -lea Război Mondial.
Căci se va  declanşa  al 3-lea RĂZBOI  MONDIAL.
Când ? Eu nu ştiu ! Dar aşa precum respirăm si avem nevoie de aer, tot aşa şi al 3 lea Război Mondial, se va declanşa ! Nu avem cum să-l evităm ! E scris acolo SUS, ca Lumea să mai treacă printr-un al 3 lea RAZBOI MONDIAL ! 
Aşa este scris şi aşa va fi !!! Iată Dovezile care vor adeveri în timp din nefericire , un viitor  RAZBOI  MONDIAL. Al 3 lea RAZBOI MONDIAL !  Deci.....3 mai 2014  dimineaţa ,ora 6,30 !

Un fulger de Lumină albă, ma cutremură atunci când îmi pătrunde prin tot corpul. Nu deschid ochii, pentru ca nu simt în sinea mea, ca ar trebui sa vad ceva cu ei deschişi.
                              Citez :

                "S-a declanşat "! 
                 " S-a declanşat ", al 3 -lea  Război Mondial  ! 
                  El ştia că urma o declanşare a unui al 3-lea  Razboi Mondial "!
Dragii mei, aţi observat că am pus cu ghilimele " S-a declanşat ",deoarece acestea se pot împlini într-un timp mai scurt sau mai lung. Adesea durează ani şi zeci de ani , şi chiar sute de ani ,până a se împlini.
Eu nu am voie să schimb sensul cuvintelor !  Daca asa mi s-a spus că s-a declanşat , aşa a trebuit să scriu.
Este adevărat că ,dată fiind situaţia din zilele noastre.,ne gândim la ce este mai rău.
Apoi după doar 3 minute, aud din nou alt glas, care spune cu voce tremurândă  aşa :
                              "Înainte de Cutremur !
                               Acesta este termenul, de terminare  a Lumii !
                              De aceea, veţi avea parte,de ploi şi vijelii "!

Şi iarăşi glas din Cer spune :

                          "Se merge pe Orient !
                            Ca şi cum Moscova , ar fi declanşat al 3 -lea                                                                           Război Mondial !
                            S-a declanşat ! 
                            S-a declanşat ,ca să nu vadă....."! (şim un alt glas întreabă cu uimire ):                    S-a declanşat în sticlă al 3-lea Război Mondial ?"!

Şi din nou Glas, spune :
                            "Se construieşte  un Dig ! 
                              Se construieste acest Dig"!

Apoi văd scris cu litere mari roşii, scrise în aer aşa :
                 
                         "EUROPA ! 
                           SÂNGELE-I  ACOLO "!

Dar aceste Cuvinte ce le-am văzut scrise, le şi aud spuse de un glas răsunător ,citez :
                     " Europa !  Sângele-I acolo ! 
                        Şi astfel ,s-o dus o baie caldă "!

Clipă în care văd cu ochii închişi, văd un Cer de noapte albastră catifelată, şi în Cerul din Cer, văd DOUĂ  TRONURI  ÎNALTE , şi pe fiecare TRON, era Cineva !
Pe Cel din stânga, stătea  IISUS  HRISTOS , iar pe cel din dreapta, respectiv stânga LUI  IISUS, stătea DUMNEZEU  TATĂL  CEL CERESC ! 
În spatele LUI  DUMNEZEU  TATĂL şi al LUI  DUMNEZEU  FIUL, era un Cer bleu senin si stralucitor, doar puţin umbrit !
Între DUMNEZEU TATĂL şi DUMNEZEU  FIUL a apărut ...O  UMBRELĂ !
Umbrela avea culoare aurie, orbitor de strălucitoare. Era ca o bucată de aur, topită şi făcută  UMBRELĂ  obişnuită, dar cu totul şi cu totul din aur.
UMBRELA,  era culcată la  orizontal !
Partea de sus a UMBRELEI DE AUR care era deschisă, sau a UMBRELEI rupte ca din Soare, era spre MÂNTUITORUL. 
Mânerul UMBRELEI AURII ,ce stralucea precum DUHUL  CEL  PREA SFÂNT, era îndreptat spre DUMNEZEU TATĂL !
DUMNEZEU  TATĂL ,precum şi DUMNEZEU  FIUL, stăteau la MARE  SFAT, apropiaţi UNUL  DE ALTUL, în timp ce UMBRELA  DE  AUR dintre Ei ,care era deschisă ,ca atunci când o deschidem noi ca să nu ne plouă,  strălucea cât O MIE  DE  SORI  la un loc, dar numai acolo pe TRON, nu şi împrejurul Tronului.
Aud un Glas ce venea de deasupra DUMNEZEULUI  nostru, TATĂ şi FIU, care cânta dumneziesc de frumos, şi din care eu aud doar un cuvânt : 
                            "ARHANGHELUL...."! 

Şi glasul se opreşte. Era ca si cum ar fi anunţat pe BUNUL  DUMNEZEU, că vine ARHANGHELUL , pe care EL  ÎNSUŞI  L-a chemat.
Daca as putea sa fac si desene pe Blog, cu mare drag as face, dar nu pot, nu stiu. Asa că, dragii mei voi incerca să vă explic îndeamănunt tot ce eu vad si aud !
Astăzi , ca de fiecare dată , am adus aici numai CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !
Dragii mei, acolo unde CREDINŢA  ,NĂDEJDEA şi DRAGOSTEA dăinuiesc veşnic, teama nu are ce căuta !
Dăruiţi DRAGOSTE sufletească şi veţi primi mare răsplată ,atât în Cer cât şi pe Pământ !
Faceţi fapte bune, mergeţi la SFANTA BISERICĂ şi vă rugaţi cu toată fiinţa voastra, si veţi fi ocrotiţi ,de absolut orice rău si necaz.
                               Cu dragoste, Maria   
                     

3 comentarii:

 1. CU 2 NOPTI IN URMA AM VISAT UN PAPA MORT PE UN PAT,STIIND IN VIS CA A FOST OMORAT.SEMANA CU PAPA IOAN PAUL AL 2-LEA.SI DUPA CUM EL E MORT,SA NU FIE VORBA PROBABIL DE PAPA FRANCISC,FIINDCA SEAMANA PUTIN.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu exista NICI UN FEL de asemanare intre cei doi.
  Papa Ioan Paul al II-lea a fost un papa adevarat, un om de mare credinta, iubire si compasiune. Nu vreau sa pun alaturi cu nimic pe celalalt, despre care se stiu mult prea multe, din nefericire. Restul e imagine si publicitate..

  RăspundețiȘtergere
 3. Si mesajul de astazi .Lumea a intrat în război”! Vin vremuri grele, Papa Francisc a transmis un mesaj către întreaga omenire!

  http://a1.ro/news/extern/lumea-a-intrat-in-razboi-vin-vremuri-grele-papa-francisc-a-transmis-un-mesaj-catre-intreaga-omenire-id508994.html

  RăspundețiȘtergere