joi, 11 septembrie 2014

AVIOANE MULTE S - AU RIDICAT DE LA SOL , ÎNTUNECÂND CERUL !

                                    Zori de 11 Septembrie  2014 ,ora 6,20 !

                                                                 Dragii mei,

Astăzi dimineaţă m-a trezit un zgomot asurzitor, un huruit înspăimântător ! 
Şi văd dragilor ,văd cu ochii închişi , cum dinspre Apus, se ridică de la Sol, precum roiul de albine, sau precum stolurile de păsări, multe avione ca de luptă.
Erau multe ,foarte multe! Cerul din amurg, se făcuse noapte, atât de multe avioane erau.
         
Iar sub aceste Avioane de luptă, jos pe Pământ, vedeam soldati în uniformă militară, si cu pusca la piept.
În vâjâitul Avioanelor, ,în curentul pe care l-au produs, văd cum un soldat de la sol, este ridicat printre avioane ,zburand împreuna cu ele, la orizontal, pe burtă! 
AVIOANELE fratilor, zburau cu furie spre Răsărit! Când spun cu furie, spun că aveau o viteză uluitoare, chiar din start.
Faptul că mi s-a arătat, că au luat si un soldat de la sol, cred eu că, aceste Avioane sunt pilotate de om, si ca sunt pline cu soldaţi gata sa lupte, gata sa fie debarcaţi pe undeva !
Sau poate chiar au debarcat pe acesti soldati de la sol, o armată întreagă!
Dragii mei, m-am grăbit să scriu despre acest viitor Eveniment neplăcut, deoarece astăzi este 11 Septembrie ! Stim cu totii ce s-a intamplat la 11 Septembrie  2001:

Atentatele din 11 septembrie 2001 - Wikipedia

ro.wikipedia.org/.../Atentatele_din_11_septembrie_20...Translate this page
În dimineața zilei de 11 septembrie 2001, nouăsprezece teroriști au deturnat .... Cel puțin 200 de oameni au murit după ce au sărit din turnurile în flăcări (cum ...
Doamne fereste să se repete istoria !
Dar ceea ce mi s-a arătat astăzi ,s-ar putea să aibă legătură cu începerea celui de-al 3-lea Război Mondial, care este tot foarte grav .Dragii mei, eu nu mă înfricoşez atât de uşor, când văd sau aud ceva tainic. Astăzi însă, ceea ce am văzut şi am auzit, a fost brusc şi m-am înspăimântat. Era dacă vreţi, ceva neaşteptat; ca atunci când esti pe lângă un copac cu trunchi mare, si brusc din el, iese un roi de albine, un roi nimicitor, din care nu mai scapi, pentru că nu te-ai asteptat la asa ceva. 
Tot aşa era şi cu această armată de Avioane, si cu Soldaţi multi, precum buruienile la sol ! 
                     Eu nu stiu ce se va întâmpla, unde şi când se va întâmpla aceasta despre care am scris , dar stiu că aşa va fi din nefericire. 
Veti vedea că nu va trece prea mult timp, si vom auzi de aceste AVIOANE care au întunecat brusc Cerul, si despre acesti soldati la Sol , care este foarte probabil , să fi fost lăsaţi acolo de aceste Avioane, deoarece Avioanele ,s-au ridicat toate în acelaşi timp de la sol.
Nu pot spune numarul lor, căci nu-l stiu ! Stiu că vor fi multe,deoarece Cerul s-a înnegrit când ele s-au ridicat în aer !
Dragii mei, nu putem face nimic pentru a opri asemenea tragedii, dar putem să-L rugam pe Bunul Dumnezeu şi pe Maica Domnului, ca să nu-Şi întoarcă Faţa Sa,de la noi robii Săi şi păcătoşii de noi.
                                      Cu dragoste si cu preţuire, Maria. 

3 comentarii:

  1. Acum foarte, foarte multi ani, am avut mai multe vise (din cele "adevarate"), in ceea ce priveste razboiul- si cele doua bombe nucleare, relativ aproape de noi dar totusi departe; si soldatii si razboi "traditional". Intr-unul din vise eram pe un drum si am fost luata de un fel de microbuz militar, cu soldati, o masina cu mare capacitate de miscare inainte si inapoi. Drumul era un fel de intersectie si scria clar Cracovia.

    A trecut atata timp de atunci incat m-am gandit ca poate am vazut de fapt cel de-al doilea razboi mondial. Ca ieri sa se spuna clar la tv ca Polonia a alocat foarte multi bani pentru armata, e bine pregatita si e dispusa sa porneasca lupta. S-ar putea atunci ca si cutremurul mare, mult asteptat, sa apara din nou. Am visat exact si strazile si problemele si statiile de metrou afectate. Stiu ca trebuia sa fie acest cutremur, a fost foarte aproape cativa ani de-a randul (in septembrie), apoi a fost dat la o parte. Acum, daca va fi totusi razboi, se pot implini si alte fenomene...Din pacate.Deci, Golgota este aici, trebuie sa urcam muntele

    RăspundețiȘtergere
  2. Raport: China Mută ​​12.000 de trupe la granița cu Rusia
    FSB oficial: "Ceva miroase urât" Potrivit unui raport al mass-media din Rusia, cel puțin 12.000 de soldați înarmați până în dinți, chinezi, au fost mutati la granița cu Rusia..

    Raportul citează serviciul FSB de granița cu Rusia, spunand ca de la Beijing au început expedierea de trupe la granița din 6 septembrie, cu 12-15,000 soldați a face călătoria susținută de artilerie grea.

    Potrivit unui citat tradus raportul atribuie un reprezentant de frontieră rusă, nu este încă clar de ce trupele s-au concentrat pe frontiera, dar că "ceva miroase urât."

    Rămâne de văzut dacă raportul miscarilor de trupe din China sunt legate de mare anvergură burghie nucleare rus va avea loc la granița chineză la sfarsitul acestei luni.

    Rusia și China au stabilit legături mai strânse în ultimele săptămâni și luni, cele două super-puteri au semnat recent un contract $ 400 de miliarde de Gazprom pentru a furniza gaze naturale din Rusia către China, cea mai mare afacere a gazelor naturale sigilate de către Moscova de la prăbușirea URSS. Lucrările la construcția conductei a început săptămâna trecută.

    Tensiunile dintre Rusia și NATO au izbucnit săptămâna trecută, când generalul Iuri Yakubov, un înalt oficial al Ministerului Apărării, a declarat că o parte din Rusia revizuire a doctrinei sale militare ar include tratarea Statele Unite și aliații săi din NATO ca o amenințare dușman împotriva căruia atacuri nucleare preventive ar putea fi lansat.

    Săptămâna trecută, NATO a aprobat, de asemenea, o "forță de reacție rapidă" de 3.500 de militari, care vor fi situate la baze din Polonia, România și statele baltice într-o mișcare care a fost vazuta ca o escaladare agresiv în continuare cu scopul de Moscova.
    sursa: http://www.infowars.com/report-china-moves-12000-troops-to-russian-border/

    RăspundețiȘtergere
  3. Oare dacă ar lasa toată lumea arma jos, ce s-ar întâmpla? Hai să imbunam lumea si să o facem mai bună, prin micile noastre atentii. Toți avem o furie in noi, dar ce s-ar intampla, dacă o transformam în bunatate? Iarta şi vie fi iertat. Iubeste şi vei fi iubit.

    RăspundețiȘtergere