miercuri, 17 septembrie 2014

PUHOAIE IMENSE DE APĂ , VOR ACOPERI PĂMÂNTUL ÎN NORD - EST !

                                  16 - 17 Septembrie 2014 ,ora 2,20 noaptea !

Şi tot în timp ce mă rugam dragii mei, ca intotdeauna ochii mei se inchid fara voia mea, şi astfel văd spre Sud - Est , multi copilasi in apa mâloasa pâna la brâu, care se chinuiau sa fuga din calea puhoaielor.
Brusc, imaginea se schimbă si văd acum, cum dinspre nord -est ,năvălesc puhoaie de apă mâloasa, puhoaie furioase si foarte inalte.
Aceste puhoaie de apă fratilor, erau inconjurate de o pădure atât spre Nord ,cât şi la partea din Vest.
Puhoaiele de apă învolburate, erau atât de înalte ,încât vârfurile copacilor din pădure mai aveau  mai putin de 1 metru ,ca sa fie acoperite.
                              
                                         
Nu vedeam munti prin apropiere, doar pădure la nord, pădure la vest. Cerul era de ziua, cand vedeam toate aceste nenorociri.
În mijlocul pădurii dragii mei, văd O Sfântă Cruce mare ,din lemn galben ,inscriptionata printr-o sculptura în ea.
Sfânta Cruce fratilor, era mai înaltă decât copacii din inima pădurii, si era orientată cu faţa spre Sud. 
Apoi vad din nou spre Est fratilor, puhoaie de apă care înghit casele până la acoperisul lor.
Dragii mei, eu nu stiu in ce loc anume vor avea loc toate aceste nenorociri. Asa cum nu stiu, nici când se vor produce aceste calamităţi, nici ŢARA unde vor avea loc. 
Dar ceea ce stiu cu siguranţă, este faptul că, din păcate toate aceste nenorociri se vor abate asupra noastra, a oamenilor de pe Pământ. 
Putem dragii mei, ca să întoarcem toate aceste nenorociri ,într-o stare de bine. Cum ? Prin întoarcerea noastră la Bunul Dumnezeu şi la Maica Domnului; prin Rugaciune curată; prin prezenţa noastra la Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie în zi de Sarbatoare,măcar in ziua Duminicii Sfinte.
Prin înfăptuirea de fapte bune, fapte de milostenie, prin iertarea celor care ne-au gresit.Prin a hrani pe cel flamând, a îmbrăca pe cel gol, prin a adăpa pe cel însetat. 
Si nu in ultimul rând, prin Post si Rugaciune fratilor, prin Taina Sfintei Spovedanii si prin învrednicirea de a primi Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, cu Prea Scump şi Prea Sfânt Trupul şi Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, căruia I se cuvine toată dragostea noastra, toata cinstea ,slava şi inchinarea, acum si pururea şi-n vecii vecilor, AMIN. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu