vineri, 26 septembrie 2014

HARTA ROMÂNIEI , FRAGMENTATĂ ŞI COLORATĂ DIFERIT !

                                              26  Septembrie  2014, ora 5,10 zori de zi !

                                                                  Dragii mei, 

Astăzi în zori a fost o adevărată avalanşă de informaţii Divine!
Vedeam fratilor, cum ochii închişi stând, vedeam ca si sub plafonul camerei mele, un Cer de Noapte, şi la doar 2 metri de mine, în aer ,HARTA  ROMÂNIEI!
                      ..

La început mi-a fost arătată întreagă ,aşa ca mai sus! 
O lumină aurie si stralucitoare, imi arăta fiecare părticică de pe hartă. De la dreapta la stânga , cum priveam eu , mi se arăta HARTA ROMÂNIEI! 
Auzeam glasuri care vorbeau între ele, dar nu înţelegeam ce spun! 
După ce mi s-a arătat întreaga HARTĂ, totul a căpătat o altă imagine.
Harta României, era fragmentată şi colorată diferit , ca în poza de mai jos.
                                               


                                             ...
 Fiecare bucăţică în parte, avea înscrisuri negre şi colorata diferit un  faţă de alta.
Fiecare părticică , fierbea precum se topeste zaharul, pe ochiul de la aragaz.
Nu am putut reţine culorile si inscrisurile fiecărei culori în parte. 
Erau cu înscrisurile foarte mici, apoi culoarea fierbea, se topea  ! Dar, să tot fi fost vreo şase culori diferite, si de diferite mărimi. 
Parcă ar fi fost un colaj ,făcut din HARTA  ROMÂNIEI ! 
Dragii mei, eu nu stiu ce se va întâmpla cu Pământul nostru românesc, dar ceva va fi. Să speram că va fi de bine!
                                                    Cu dragoste, Maria.

9 comentarii:

  1. E culmea, d-na Gheorghiu! Continua sa vina semenea mesaje.
    Ma tot gandesc...n-o fi un cutremur si culorile sunt in functie de gradul de afectare a fiecarei regiuni? Asta ar fi cea mai ,,minunata" varianta dintre toate relele.Am ajuns sa prefer un cutremur, decat un razboi sau un accident, la o centrala nucleara.
    Pentru ca,aceste mesaje repetate vor sa ne avertizeze de un pericol iminent, nu de unul care va fi peste ,,n" ani.
    Vad ca oamenii nu prea isi dau cu parerea.Si sunt sigura ca sunt multi care ,,recepteaza" cate ceva,dar ori nu dau atentie, ori nu vor sa se exprime.
    Nici macar dvs. nu mergeti pana acolo, incat sa spuneti ce ganditi.Si va inteleg !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa spunem? Ca Romania va fi sfasiata in bucati? Fara indoiala. Ca totusi va pastra, chiar schiopatand, granitele actuale? Iarasi pare destul de clar? Nu stim cand va incepe, sub ce forma si cat va dura. Nu stim daca nu cumva, mai multe tari vor suferi aceleasi dureri, torturate de aceeasi mana. Nu stim daca Pamantul va mai suporta sa fie atat de batjocorit. Cel mai probabil, nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deoarece s-a mentionat Transilvania si verde, ar putea fi despre autonomia ungurilor din Romania, cei de la udmr adica rmdsz folosesc steaguri verzi pentru tinutul secuiesc. Sper ca focul sa insemne ca Romania este protejata de ei si nu va fi ciordita Transilvania de unguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin! Sper ca Romania sa ramina asa cum e ! Si la lucrul asta sa tina guvernele ce vor fi si presedintii Romaniei!

      Ștergere
  4. Romania este de mult vizata de puterile oculte satanice ( ILLUMINATI, MASONERIA MONDIALA, IEZUITII , care conduc din umbra toate statele lumii si toate organizatiile gen NATO, U.E. , ONU , OMS , FAO , FMI, BCE , BANCA MONDIALA , G7 ) pentru a fi divizata in particele mai mici care pot fi apoi, cucerite mult mai usor . Cand politicienii pun mai presus de INTERESUL NATIONAl pe cel personal ( vezi PONTA , de 2 ori a fost la Miercurea-ciuc si ATENTIE a fost intampinat cu IMNUL UNGARIEI , NICI MACAR CU IMNUL ASA-ZISULUI TINUT SECUIESC SI EL NU A RIPOSTAT IN NICI UN FEL , BA A RANJIT CU RINJETUL LUI DE PROST , pentru ca vrea voturile maghiarilor in turul 2) , Cand toti politicienii tradatori de tara si neam s-au aliat mereu cu UDMR ca sa aiba majoritate in parlament si sa poata fi la putere vesnic pentru hotiile lor desi UNGURII MEREU AU SPUS CLAR CE VOR : TRANSILVANIA RUPTA DE ROMANIA SI , EVENTUAL ALIPITA UNGARIEI , DEOARECE EI NU AU RECUNOSCUT NICIODATA TRATATUL DE LA TRIANON , NU NE PUTEM ASTEPTA LA NIMIC BUN PT TARA . PANA CAND ROMANII NU SE VOR TREZI SA MATURE TOTI POLITICIENII CARE SANT LA PUTERE ( VEZI EXEMPLUL ISLANDEI ), PANA CAND ROMANII NU SE VOR UNI SA-SI PUNA SINGURI CONDUCATORI CARE NU AU MAI FOST LA PUTERE NICIODATA , SI CARE SANT PROFESIONISTI CU PROBITATE MORALA RECUNOSCUTA DE SOCIETATE SI COMUNITATEA IN CARE ACTIVEAZA , RAUL TARII SE VA PERPETUA . ROMANI , NU MAI DORMITI ! SOMNUL " NATIUNII " NASTE MONSTRI !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Jandarmi romani atacati si bagati in spital de ungurii dintr-o comuna din Harghita autor: FrontPress 17.07.2014 jandarmiMartie 2014, Targu Mures: Incidente intre separatistii unguri si jandarmii romani Trei jandarmi romani au fost agresati in misiune de un grup de unguri din comuna Capalnita din judetul Harghita, o localitate unde majoritatea populatiei este de etnie maghiara – peste 95 la suta, alte 4 procente fiind reprezentate de tigani. Incidentul a trecut neobservat si nu a fost relatat in presa desi este de o gravitate care ar putea alimenta tensiunile interetnice din regiune.
    Singurele informatii le-am primit la redactie de la un roman din Odorheiul Secuiesc care a avut amabilitatea de a ne oferi detalii legate despre aceasta intamplare. Jandarmii asiguraru ordinea publica cu ocazia unei serbari locale, cand au fost solicitati sa aplaneze un conflict intre doua grupuri de scandalagii. Acestia au fost chemati de organizatori deoarece agentii de paza se aflau in stare de ebrietate.
    Jandarmii romani ajunsi la fata locului au facut somatiile necesare impuse de lege (probabil intr-o limba care i-a iritat pe agresori, cea romana). Spiritele s-au incins iar maghiarii scandalagii au uitat de disputa dintre ei si si-au indreptat atentia asupra romanilor. Depasiti numeric si fara arme de foc in dotare, cei trei jandarmi au incercat sa plece de la fata locului pentru ca nu au reusit sa calmeze spiritele, cu gandul de a chema intariri. Acestia au incercat sa se retraga, folosind spray-uri iritant-lacrimogene, dar au fost urmariti in permanenta de circa 15 localnici care aruncau inspre fortele de ordine cu pietre. La un moment dat, jandarmilor nu le-a mai ranas decat fuga. Cu toate acestea unul dintre ei a fost prins si batut cu bestialitate, suferind mai multe contuzii la nivelul capului si alegandu-se si cu o mana rupta. Agresorii au fost pana la urma prinsi de colegii jandarmilor, unul dintre ei fiind intors de la vama din Oradea de unde incerca sa fuga probabil in Ungaria. Acum autoritatile competente urmeaza sa ia masurile care se impun impotriva ungurilor agresivi cat si a organizatorilor evenimentului.
    “Facand abstractie de acest caz care multora dintre voi care traiti intr-o zona populata de romani si nu ati ajuns sa simtiti cum este sa te bucuri sa auzi limba romana odata la cateva luni pe strada si sa te uiti cu uimire cand se vorbeste, la cine vorbeste, poate o sa vi-se para un caz banal . Dar ganditi-va ca militarilor li s-a intamplat asta si nu civililor. Si nu ar fi singurul caz. De ce nu s-au facut publice aceste intamplari? Observ multa nepasare pentu zona aceasta a celor care nu traiesc in ea dar care o cansidera parte a lor si care prefera sa zica ”lasa ca face altul sau ce rost are oricum nu se schimba nimic”. Din ceea ce am scris am incercat sa fac apel la onoarea si demnitatea fiecarui om. Stiu ca toata lumea are probleme. Nu incerc sa pun in prin-plan intamplarea de fata ci am vrut sa va dau un exemplu. Sa trezesc moralitatea si demnitatea fiecaruia”, ne-a scris un roman din Odorheiul Secuiesc care a dorit sa ramana anonim.
    Sursa: FrontPress.ro
    iulie 22, 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alora trebuie sa li se dea pedeapsa exemplara!
      De ce nu se faca publice? Pentru ca nu trebuie! Normal!
      Asta e buna intrebare de pus lui Ponta in campania electorala, ca pe vremea lui s-au intimplat astea...
      Poate lumea mediteaza la ce se mai intimpla si nu mai voteaza trandafiri,indiferent ce culoare ar fi!

      Ștergere
  6. Dan Tanasa publica pe blogul sau si pe facebook, zilnic ororile care se intampla. Cica Radu Tudor ii este prieten. M-as mira. poate "sub acoperire". Cert este ca toti cei care au puterea stiu exact ce se intampla dar efectiv nu le pasa; nu au nici un organ care sa aiba ceva sensibilitate, in afara bestialei lor lacomii pe toate planurile [nu folosesc cuvantul "animalic" ca as jigni total nemeritat animalele]
    Cat priveste toate acele organizatii care vor sa distruga Romania:
    1. Ele vor sa distruga absolut orice comunitate omogena, acelasi neam, aceeasi cultura; folosesc etnii nefericite precum ungurii sau tiganii-care se bucura acum dar vor plange amarnic atunci cand le av veni randul.
    2. Pamantul pe care se afla acum Romania a fost dintotdeauna atacat, iar majoritatea domnitorilor de-a lungul istoriei au fost tradatori lacomi, straini sau romani. Pe cei patrioti ii numaram pe degete-oricum, dintre ei, multi au sfarsit-o rau. Cazul Eminescu arata adevarata fata a regalitatii. Cazul Antonescu arata o alta fata, la fel de ingrijoratoare. Cine citeste pe David Icke (pe FB) se ingrozeste.
    Nu avem de ce ne mira ca se intampla ceea ce se intampla.
    Anonimului care cere oameni "noi" care nu au mai fost la conducere: Ponta nu a mai fost presedinte, nici Iliescu, prima data, nici Basescu. Democraticul Emil Constantinescu a fost presedinte de partid (PCR) si a venit ca un "inger' sa patroneze afacerile cu tigaretele, ajutorul american impotriva sarbilor, etc.

    Concluzie: Numai Domnul stie de ce ne-a pastrat inca pe noi, neam care scuipam pe radacinile noastre, pe istoria noastra, pe cultura noastra, pe noi insine. Numai voia Sa ne va ajuta sa supavietuim, sper eu, de data aceasta constient si cu respect fata de sine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Articolul cu jandarmii batuti ar trebui postat peste tot, macar pe toate site-urile de socializare; l-am pus pe unde am putut, dar e dificil pentru ca trebuie sa te faci "prieten" cu ei. Cum sa ma imprietenesc cu copitatzii (special nu am scris "copitatele" ca sa nu se confunde cu animalele copitate)

    RăspundețiȘtergere