marți, 23 septembrie 2014

ŞI IAR S - A ADEVERIT ! O UZINĂ DE ARMAMENT A SĂRIT ÎN AER !


                                                    Dragii mei,

Scriam în data de 2 septembrie 2014, despre  UN  VIITOR  ACCIDENT  NUCLEAR !
Din fericire,daca pot spune aşa, EXPLOZIA  nu a avut loc la O CENTRALA NUCLEARA, ci la un depozit de armament din Doneţk!
Si acest lucru este îmbucurător pentru omenire !
Una este un accident nuclear, si altceva este O  UZINA  DE ARMAMENT în flăcări.
Populatia din jurul Uzinei, si pe mai departe ,a fost evacuata din case, pe o rază de 20 km.

NEWS ALERT. EXPLOZII într-o uzină de armament din Doneţk

Autor: Larisa Ciută | sâmbătă, 20 septembrie 2014 |
Explozia a avut loc in Donețk
O uzină de armament controlată de rebeli proruși în apropiere de fieful separatist din Donețk (estul Ucrainei), a sărit în aer sâmbătă dimineață, la câteva ore după semnarea unui memorandum între rebeli și guvernul ucrainean, au relatat jurnaliști AFP.

La uzină, situată în nord-vestul orașului, s-au auzit primele explozii în jurul orei locale 09:45, potrivit martorilor. La 11:30, o nouă serie de explozii, în număr de trei, a produs un imens fum alb.
Originea exploziilor nu a putut fi cunoscută imediat. Clădirea, o veche uzină de armament din perioada sovietică, este situată în sectorul controlat de rebeli, la circa 12 kilometri de aeroportul din Donețk, aflat sub controlul armatei ucrainene.
Exploziile survin după încheierea, în timpul nopții, a unui memorandum între guvernul ucrainean, Rusia, rebelii proruși și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE), în scopul consolidării armistițiului încheiat la 5 septembrie. Memorandumul prevede crearea unei zone-tampon de 30 de kilometri de o parte și de alta a liniei de front.

  1. EXPLOZII într-o uzină de armament din Doneţk, provocate ...

    www.mediafax.ro/.../explozii-intr-o-uzina-de-armame...Translate this page
    3 days ago - Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă dimineaţă, la o uzină de armament din regiunea separatistă ucraineană Doneţk, afirmă surse citate de ...
  2. EXPLOZII într-o uzină de armament din Doneţk - Realitatea ...

    www.realitatea.net/explozii-intr-o-uzina-de-armament-...Translate this page
    3 days ago - Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă dimineaţă, la o uzină de armament din regiunea separatistă ucraineană Doneţk, afirmă surse citate de ...
  3. Explozii la o fabrica de armament din Donetk, dupa ...

    3 days ago - O puternica explozie s-a produs, sambata, intr-o uzina de armament din orasul ucrainean Donetk, dupa ce ar fi fost lovita de doua rachete.
    You visited this page on 9/19/14.
  4. Imagini cu exploziile de la o uzină de armament din Doneţk ...

    www.digi24.ro › ExternStiriTranslate this page
    3 days ago - Explozii la o uzină de armament din oraşul ucrainean Doneţk, în apropierea centrului de comandă al sep

Explozii la o uzină de armament din Donețk, controlată de separatiștii proruși

Un articol de: B1.ro | 20 Sep 2014, 12:26
Foto: dailymail.co.uk
Mai multe explozii au avut loc, sâmbătă dimineață,  la o uzină de armament din regiunea separatistă ucraineană Doneţk, au afirmat surse citate de AFP.

Potrivit martorilor, primele explozii s-au auzit la ora locală 09:45 (09:45 ora României).

O nouă serie de explozii puternice au avut loc la ora 11:30 (11:30, ora României), degajând fum de culoarea albă.

Uzina, un complex de armament datând din perioada sovietică, este situată într-o zonă din Doneţk aflată sub controlul insurgenţilor proruşi, la circa zece kilometri de aeroportul regional.

Explozii puternice la Doneţk: O uzină de armament a sărit în aer. VIDEO

Publicat: (acum 10 ore) // Actualizat: (acum 10 ore) // Sursa: romaniatv.net

Militarii ucraineni au lansat în această dimineață un atac cu rachete în Donețk asupra unei uzine militare, transmite ria.ru, citat de portalul deschide.md.
Explozie la Doneţk
Explozia a fost atât de puternică încât s-au spart geamurile unei case care se află la o distanță de mai bine de un km de la locul deflagrației.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/explozii-puternice-la-donetk-o-uzina-de-armament-a-sarit-in-aer-video_171527.html#ixzz3Dsy6lQF3


marți, 2 septembrie 2014

UN VIITOR ACCIDENT NUCLEAR, SAU O MÂNĂ CRIMINALĂ !

                                                

                          Noapte de 1 - 2 Septembrie 2014 , ora 1,20 !

                                 Dragii mei, 

Şi tot în această noapte, în timp ce scriam aici pe blog, văd într-o clipă, precum vad acest Monitor pe care scriu, vad cu ochii închişi vad spre Răsărit , ceva ce se aseamna cu O  Centrală Nucleara.
Asa precum aceasta, din poza de mai jos, si care avea mai multe Reactoare.
Dragilor, cum privim de la stânga la dreapta aceasta poza, pe care am luat-o ca un exemplu pentru voi, vedeam cum primele Trei Reactoare au luat foc , au explodat.  
A explodat ceva în interiorul lor, căci pe sus la vârful acestor Reactoare,nu mai iesea acel abur sau fum alb dens, ci iesea foc roşu intens si fum negru . 


...

Era un adevărat dezastru dragii mei, un cumplit dezastru, ceea ce vedeam!
Din păcate fratilor, mai devreme sau mai târziu, vom auzi despre acest dezastru cumplit, despre aceasta Catastrofa nucleara, care va exploda pur si simplu.
Din nefericire dragilor, nu putem face nimic ca sa oprim aceasta Catastrofa! Eu nu stiu unde ,în ce loc din Lumea asta mare, se va întampla aceasta mare nenorocire, dar stiu ca va fi asa cum mi s-a arătat.
Nu ne rămâne decât , sa ne rugam Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca pe noi toti fiii Săi .
Şi să aducem mulţumire fratilor, pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieste Dumnezeu şi Maica Domnului, atât pentru cele bune cât şi pentru cele mai puţin bune.   
                                             Cu dragoste şi preţuire, 
                                                       Maria.

3 comentarii:

  1. Varianta initiala a fost ca 2 rachete ucrainene au lovit fabrica (aflata in zona pro-rusa); dar toti s-au facut ca ploua, cine sa spuna ca a fost mult mai mult? Prea credem tot ce spun ziarele

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot spuneti ca nu faceti decat sa transmiteti ceea ce vrea Dumnezeu atunci scrieti exact ce auziti si nu mai comentati in plus. E o uriasa diferenta intre o centrala nucleara si o fabrica,fie ea si de armament.Stirea la care va referiti mai sus,ori nu e implinirea mesajului anterior ori ati pus initial un titlu complet gresit referindu-va la accident nuclear.
    Cat despre iarna venita mai devreme...la munte ninge deseori chiar mai devreme de aceasta data,deci iar nu la asta se refera mesajul pe care l-ati primit.Nu va faceti niciun serviciu incercand sa fortati potrivirea diverselor stiri pe mesajele pe care le auziti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule ANONIM ! Imi cer scuze că nu stiu sa fac diferenta dintre O CENTRALA NUCLEARA si O UZINA DE ARMAMENT !
      Totul se petrece cu fractiunile de secunda,atunci cand le văd ! Dar eu cred ca este sufiecint faptul că am explicat cum arata si ce s-a intamplat. Faptul ca eu am asemuit-o cu O CENTRALA NUCLEARA, nu e chiar atât de grav. Nu sunt nici constructor si nici arhitect ! Sunt un om obisnuit ! Esentialul este ca s-a produs un Incendiu si a fost devastator ! Ca nu am apreciat destul de bine la ce anume, nu e atât de important,pentru ca oricum nu stiam locul unde se va produce. Voi comenta în continuare ceea ce eu traiesc, spre a se intelege mai bine mesajul !

      Ștergere