luni, 22 septembrie 2014

AM VĂZUT PE MĂDĂLINA MANOLE , SUS ÎN CERURI ! MĂDĂLINA , ÎŞI AŞTEAPTĂ FERICITĂ TATĂL !

                                  22 Septembrie  2014 , ora 8,30 dimineaţa !

                                                                 Dragii mei,

                  Astăzi dimineaţă trează fiind , mai stăteam în pat cu ochii închişi. Când spre uimirea mea fratilor, văd spre Răsărit, Cerul  ca de noapte,  ce a fost strafulgerat de O Lumină alba stralucitoare.
După care, Cerul a devenit negru ca abanaosul, şi în acest Cer negru, a apărut o fereastra de Lumina albă, iar în mijlocul Luminii albe foarte stralucitoare ,apare vie, ca si in carne si oase, Mădălina Manole!
                                            
                   MĂDĂLINA  MANOLE , sus în Cerul Sfânt !

                                                .....

Închipuiţi-vă dragilor, această fereastra alba de Lumina foarte densa si foarte stralucitoare, înconjurată de un Cer negru total.
Numai că, la fereastra de LUMINĂ ALBĂ, stă o Fată cu părul de Foc! Mâna sa stângă o ţinea pe lângă mijlocul ei, iar cu dreapta făcea semne de vino încoace, cuiva pe care eu nu-l vedeam.
Aud un glas fratilor care strigă foarte fericit, era un glas răsunător  de bărbat , care strigă cu bucurie mare :

                              "Fată  dragă !"
 Iar un alt glas, spune aproape şoptit :
                             "Nu fi tristă !"
Şi în această clipă, o văd pe Mădălina Manole, în lumina albă stralucitoare, radiind de fericire, si cu mâna dreaptă întinsă către cineva ,spre în faţă. Mădălina Manole, făcea semne cu mâna dreaptă, ca să o vadă cineva, care era în faţa ei, şi care se indrepta spre ea, dar pe care eu nu-l vedeam.   
Mâna sa stângă ,o tine îndoita in jurul mijlocul ei, şi chiar apăsa cu bratul pe abdomen ,ca si cand ar fi durut-o ceva, in partea stanga a abdomenului. 
Mădălina Manole era tare fericită ! Chipul ei râdea cu tot cu ochii frumosi, iar cu mâna dreapta ,chema încontinuu pe cineva nevăzut de mine. Părul ei roşu ca de foc, îl bătea vântul pe umărul ei drept ,şi-l ridicase în aer. 
Mădălina Manole era îmbrăcată , cu ceva de culoare închisă. Putea fi ceva de un albastru închis, cu un mic decolteu.
Din cap şi până la talie, atât o puteam vedea pe Mădălina Manole.
Dragii mei, stim cu toţii că se spune despre Mădăina Manole, că s-ar fi sinucis! Numai Bunul Dumnezeu si Mădălina ,stie adevăratul motiv al morţii ei.
Chiar dacă ar fi adevărat ceea ce se spune, se vede că BUNUL  DUMNEZEU a iertat-o, pentru faptele ei bune, pentru sufletul si Credinţa ei, pentru nesfârşitele lacrimi ale părinţilor ei, pentru suferinţa tatălui ei.
Mădălina Manole, Îi cântă acum şi Lui DUMNEZEU şi MAICII  DOMNULUI! 
Ea se bucura alături de Dreptii Lui Dumnezeu, şi cred eu, că este pregătită să-şi primească Tatăl, pe Ion Manole!
                          
                  
                                                Ion Manole, tatăl Mădălinei este grav bolnav, şi asa cum singur cu ultimile-i puteri ,a mărturisit  că simte că şi Mădălina îl asteaptă acolo Sus, în Împărăţia Lui Dumnezeu.
Din nefericire dragilor, vom auzi de plecarea din această lume, a lui Ion Manole, dar care ,va pleca fericit, pentru că acolo Sus, Fata cu Părul de Foc, îl cheamă şi îl asteapta cu bratele deschise.
Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Mădălina, iar pentru tatăl ei să ne rugăm împreună ,pentru ca Bunul Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, să-i uşureze suferinţa după Voia Sa, si sa-l ajute ca sa-si poată vedea nepoţelul, înainte de a pleca din această Lume!
                                      Cu dragoste,Maria.
                   
                                                        
             
Simte ca Madalina il cheama langa ea
Barbatul a intrat de cateva zile in coma diabetica si are nevoie de recuperare multi ani de acum incolo, pentru a-si reveni. In tot acest timp, Ion Manole a sustinut cu tarie ca o viseaza din ce in ce mai des pe Madalina: "Spune ca ii apare in vis si ca se simta singura, ca are nevoie de el. Barbatul meu acum oricum este depresiv, vede mesaje de la Madalina peste tot. Spune ca nimic nu este o coincidenta, niciun semn, si ca fata noastra vrea sa ne transmita ceva, ceva vrea sa il ia la ea. Fac tot posibilul sa il ingrijesc cum pot mai bine si sa il incurajez. Nu ma dau batuta, vreau sa il salvez, vreau sa fie omul care a fost candva", a declarat Eugenia Manole, pentru CANCAN.ro


Madalina Manole- Fata Draga Mp3
 
                              
                                                       
        
 
                       

                                      
               

IN MEMORIA MADALINA MANOLE ,,Fata cu parul de foc ...

                                

                                

www.youtube.com/watch?v=U8WcLMcM8Rw
Jul 14, 2010 - Uploaded by liteanu ciprian
Fata cu parul de foc!!!1967--2010. 

Să fii fericită  vesnic, FATĂ  FRUMOASĂ cu părul de foc, si cu sufletul de aur !

                              
                             
                                                    
                                                                              
                                                   ,,,

ULTIMA ORA! Tatal Madalinei Manole, in stare grava la spital!

Ion manole
Problemela par ca nu se mai termina pentru tatal Madalinei Manole. In urma cu putin timp, barbatul a ajuns in stare grava la spital.
Dupa ce suferinta si boala l-au pus la pat, Ion manole a ajuns din nou pe mana medicilor, in urma cu putin tim. Tatal madalinei manole s-a simtit extrem de rau, motiv pentru care a fost dus de urgenta la spital.
La patru ani de la sinuciderea Madalinei Manole, o noua drama loveste familia acesteia. Tatal artistei a suferit, in urma cu o luna, un accident vascular care l-a lasat aproape paralizat. Acum, Ion Manole sta mai mult imobilizat la pat, vorbeste cu dificultate si nu se poate deplasa decat cu ajutorul altcuiva, care sa il sustina. Medicii sustin ca starea acestuia este destul de grava si ca va avea nevoie de o lunga perioada de recuperare.
Citeste si
Semne de pe lumea cealalta in casa tatalui Madalinei Manole! "Fata cu parul de foc" si-a facut simtita prezenta langa el si...
Prietenie bizara! Femeia care i-a procurat otrava Madalinei Manole primeste cadouri de la una dintre prietenele cantaretei!
Simte ca Madalina il cheama langa ea
Barbatul a intrat de cateva zile in coma diabetica si are nevoie de recuperare multi ani de acum incolo, pentru a-si reveni. In tot acest timp, Ion Manole a sustinut cu tarie ca o viseaza din ce in ce mai des pe Madalina: "Spune ca ii apare in vis si ca se simta singura, ca are nevoie de el. Barbatul meu acum oricum este depresiv, vede mesaje de la Madalina peste tot. Spune ca nimic nu este o coincidenta, niciun semn, si ca fata noastra vrea sa ne transmita ceva, ceva vrea sa il ia la ea. Fac tot posibilul sa il ingrijesc cum pot mai bine si sa il incurajez. Nu ma dau batuta, vreau sa il salvez, vreau sa fie omul care a fost candva", a declarat Eugenia Manole, pentru
Tatal Madalinei Manole se simte foarte rau, este rapus la pat, iar sotia lui este disperata. Acesta s-a luptat timp de 20 de ani cu o boală necruţătoare.
Ion Manole este grav bolnav
Foto: wowbiz.ro
Din cauza suferinţei, tatăl Mădălinei a căzut la pat şi nu se mai poate recupera complet, scrie ziarulring.ro. "Tratamentul soţului meu poate dura ani. El are de 20 de ani diabet, pe care l-a ţinut sub control, dar acum a intrat în comă diabetică. El n-a luat o pastilă pentru a se întreţine, ci doar tratamentul de diabet şi sigur că a picat. Imediat după nenorocire, eu m-am tratat ca să nu ajung aşa sau mai rău. Acum l-a răpus diabetul şi, indiferent de tratament, nu va mai fi niciodată ca înainte", a mărturisit Eugenia Manole.
Citeşte şi Tatăl Mădălinei Manole trece prin momente GROAZNICE
Când vine vorba de fiul Mădălinei, mama artistei speră ca nepotul ei să fie îngrijit de bunicii paterni: "Probabil pe cel mic îl va salva mamă-sa (lui Petru Mircea - n.r.) care ştie ce s-a întâmplat şi ce fiu are, că de pe urma lui trăiesc bine cu toţii. Ce arată el (Petru Mircea - n.r.) la TV, cum se joacă mereu cu copilul şi ce fac ei, sunt scenarii aşa cum l-a făcut şi pe acela cu moartea. El aşteaptă să murim ca să spună tot ce vrea, inclusiv copilului, că după ce murim nu va mai avea cine să-i astupe gura. Cât crede că vor mai merge scenariile astea? Copilul a pornit pe şase ani, va pune întrebări", a mai spus mama Mădălinei Manole

12 comentarii:

  1. SUPERB.IMI DAU LACRIMILE DE BUCURIE,LA ACEASTA VESTE MINUNATA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citeam undeva ca ,la sosirea "dincolo" rudele si prietenii apropiati ne asteapta!
    Dna Maria am o intrebare: cunosteati versurile melodiei "Fata draga..." a Madalinei?
    Incerc sa inteleg cum primiti mesajele....
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cunosc versurile si cantecul !
      Cand am auzit FATA DRAGA, si am vazut-o şi pe MADALINA,nu mai încăpea nicio indoiala ! Sunt sigura ca acele cuvinte : NU FI TRISTA, i-au fost spuse de Îngerul ei păzitor! Credeţi-mă ! MADALINA , traieste in vesnicie acolo sus, si este fericita !

      Ștergere
  3. Biserica spune ca sinuciderea este singurul pacat care nu se iarta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Dar daca Mădălina nu si-a dat seama ce face ? DUMNEZEU i-a iertat totul ! Sa nu uitam ca MADALINA a mai avut tentative de suicid. Ori in aceste momente, creierul se intuneca si cela care-si ia viata, nu mai este lucid. De aici si : Fericiti cei săraci cu Duhul ! DUMNEZEU in marea MILĂ a Sa, paote schimba viata vesnica a fiecaruia dintre noi, după VOIA SA ! În cazul Mădălinei Manole, faptul ca era in Lumina alba si vie, înseamna ca BUNUL şi PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU i-a iertat ei toate.

      Ștergere
    2. D na Ghiorghiu , ce dovezi sunt că scumpa Mădălina s a sinucis? S a dovedit științific că nu se poate asimila asemenea substanta vâscoasă, greu mirositoare, care te ametește chiar și atunci când o miroși!
      Citiți articolele din Youtube ale d-nei Mihaela Brooks !

      Ștergere
  4. poate Madalina va va spune si despre raul psihlogic si nu numai facut de catre parintii ei . Imi pare rau sa o spun dar cred cu tarie ca parintii ei , mai ales mama ei a impins-o spre rau..spre depresie , spre sinucidere. Sunt sigura ca mama ei o critica iar Madalina a incercat sa ii faca pe plac, Atunci cand a vazut ca nu e multumita nici de barbatul cu care se maritase si facuse copilul si-a zis ca n-are rost sa mai lupte...offff Parintii au o mare influenta catre copii ..si fara sa vrea ii imping spre pragul disperarii

    RăspundețiȘtergere
  5. sa nu fim naivi sa credem tot ce s a spus cu sinuciderea...Au ramas multe semne de ??? f multe. Cit dsp cit e ea de fericita dincolo , iar e discutabil...Parerea mea e ca a fost un scenariu bine pus la pct in acea noapte si acea perioada din viata ei ! Sincer nu prea cred in viziunile cu cit de fericite sunt spiritele dincolo ! Moartea ei a fost tulburatoare si ma indoiesc ca ar avea liniste...

    RăspundețiȘtergere
  6. anonim ..deviezi, cum s-o impinga mama ei spre sinucidere ??? mai bine intreaba te de ce pina la 7am in acea dimineata cei din casa nu au anuntat Salvarea sau Politia ?!? si cum de nimeni nu a auzit sau nu a sesizat lipsa ei din camera si prezenta in baie-hol ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vorbesc din experienta mea si a prietenilor mei . Am 36 de ani sunt casatorita 2 copii si criticata de parinti (ei zic fara rautate) . Prietenii mei tot asa. Unii printi se cred sfatuitori buni dar mai rau te incurca.Cauza intarzierii apelului :Sa fie socul emotional al sotului ? El a declarat ca dormeau

      Ștergere
    2. 7 am,este o ora devreme .Noaptea este facuta pentru dormit,nu sa stai treaz ca huhurezu. Vedeti-va de treaba voastra si nu mai condamnati pe sotul ei.In mod cert ea a vrut sa se termine asa cu o iesire spectaculoasa din viata ca sa ramina in amintirea oamenilor si sa se vorbeasca despre ea. Madalina nu a putut trai cu ideea ca va imbatrini si ca nu mai se simtea frumoasa.Nu a fost important cum o vedeam noi ci cum se vedea si cum se simtea ea.A fost depresie ce a determinat-o sa se sinucida, nu este nimeni vinovat.Parintii ei au gresit in trecut si continua si pe patul de suferinta sa-l acuze pe ginere si familia lui,in loc sa cada la pace si sa se impace.. Impacarea nu cred ca va avea vreodata loc,ei nu doresc acest lucru si nici chiar sa-l vada pe nepot,ce consider eu ca vor in continuare parintii Madalinei este sa-l compromita pe Peru Mircea, dar nu o sa-si atinga scopul deoarece nu au convins pe nimeni,dimpotriva.

      Ștergere