joi, 25 septembrie 2014

O FETIŢĂ FĂRĂ MÂINI DIN NASTERE , A UIMIT O ŢARĂ ÎNTREAGĂ !

                                                      Dragii  mei ,

                                 

Ne plângem adesea şi suntem nemulţumiţi de viaţa noastră, de lipsurile de fiecare zi, şi nu realizăm că , cea mai mare bogăţie este sănătatea ,si faptul că avem mâini si picioare, minte înţeleaptă,   ne putem deplasa cu uşurinţă, ne bucurăm de cei dragi, mergem la serviciu si oriunde dorim.

Ne descurcam singuri , fără ajutorul permanent al cuiva din familie.

Şi tot nu suntem mulţumiţi! Tot cârtim în Faţa Lui Dumnezeu şi a Maicii  Domnului !

Vă asigur dragii mei, că după ce veţi vedea această fetiţă de numai 10 ani, care este O  ADEVĂRATĂ  MINUNE a Lui Dumnezeu lăsată pe Pământ, pentru noi păcătoşii, ca să vedem cât de bogaţi suntem ,daca avem mâini, picioare, ochi..., adică suntem sănătoşi si ne putem singuri purta de grijă.

Şi pentru aceasta, ar trebuie să ne cerem iertare de la Dumnezeu, pentru nemulţumirea noastră, pentru cârtirea noastră  şi să-I mulţumim din inimă şi din suflet pentru toate câte ne-a dăruit şi ne dăruieste, şi pentru cele bune si pentru cele mai puţin bune!

Cu lacrimi să-I mulţumim şi Prea Sfintei Născătoarei de Dumnezeu, Maica  noastră a tuturor, care se roagă pentru noi, la Fiul Ei Prea iubit, si sta în genunchi acolo Sus în Ceruri ,când noi stăm pe scaun şi mâncăm la masă.

                                      ..

                                                        Cu dragoste, MARIA !

Accesaţi Linkurile de mai jos, şi să luăm aminte cu toţii,de la acest ÎNGER  de Fetiţă, printre noi oamenii nemulţumiţi şi păcătoşi !

                                           Cu dragoste, Maria.

 

The Lorelei Signal (episode) - Memory Alpha, the Star Trek ...

en.memory-alpha.org/wiki/The_Lorelei_Signal_(episode)
The Enterprise arrives in the region where the series of ships have all disappeared, moments before the next time period occurs. Captain Kirk orders Uhura to ...

The Lorelei Signal - Wikipedia, the free encyclopedia

en.wikipedia.org/wiki/The_Lorelei_Signal
"The Lorelei Signal" is the fourth episode of the first season of the animated science ... "Rascals" - a sixth season Star Trek: The Next Generation episode wher

Lorelai, o fetiță născută fără brațe, cântă dumnezeiește la ...

www.exclusivnews.ro/.../lorelai-o-fetita-nascuta-fara-b...Translate this page
11 hours ago - O concurentă din Italia aspiră la titlul de „Next Star”, iar o tânără născută fără brațe și femure, uimește juriul, cu vocea ei.

Lorelai - Lora - "Capu' sus" - Next Star - YouTube

www.youtube.com/watch?v=lzG1gmOzWxs
1 hour ago - Uploaded by Next Star
Lorelai a interpretat într-o versiunea proprie melodia Lorei - "Capu' sus". Mai multe momente cu acesti ...

MIERCURI, 24 SEPTEMBRIE 2014

Lorelai, o fetiță născută fără brațe și femururi, demonstrează că poate fi “Next Star”

Talentul nu ține cont de înfățișare, iar Lorelai, o fetiță venită pe lume fără brațe și fără femururi dă o uimitoare lecție de viață mâine, în cea de-a doua ediție din acest sezon al emisiunii „Next Star”.
„Cad de 10 ori și mă ridic de 20”, aceasta este deviza după care se ghidează micuța și toate realizările ei sunt dovada că voința și puterea de a trăi frumos sunt căi sigure către succes. Doar cu ajutorul degetelor de la picioare, Lorelai cântă la orgă, pictează și scrie poezii, iar la „Next Star” va arăta că are și voce. „Dumnezeu a făcut din tine un medicament pentru omenire”, îi spune emoționat până la lacrimi Connect-R, cel care îi mărturisește fetiței că datorită ei a avut parte de revelația vieții lui.
Momentele încărcate de emoție se țin lanț în cea de-a doua ediție a emisiunii, când membrii juriului au, ca de fiecare dată, de făcut o alegere dificilă. Șapte copii talentați intră în cursa pentru un mult râvnit loc în finala emisiunii și, implicit, pentru trofeul „Next Star” și marele premiu, în valoare de 20.000 de euro.
Un Justin Bieber de București, o fetiță de doar patru ani care reușește să surprindă și să transmită sensibilitatea unei melodii populare, dar și o concurentă venită special din Italia pentru acest concurs se întrec în talente în ediția de mâine seară a emisiunii. Cine are, în opinia juriului emisiunii, cele mai mari șanse să devină un „Next Star”, telespectatorii Antena 1 vor afla mâine seară, începând cu 20:30.

                          Un Înger  printre  oameni !
 Să învăţăm şi  noi de  la acest Înger  fără braţe  din naştere !

Lorelai este concurenta care i-a lăsat pe jurați în lacrimi. Dumnezeu a făcut ca ea să se nască fără mâini, însă a înzestrat-o cu o mulțime de talente. Micușa Lorelai...
nextstar.a1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu