vineri, 12 septembrie 2014

LA 13 SEPTEMBRIE 2014 , DOUĂ FURTUNI SOLARE AR PUTEA LOVI PĂMÂNTUL !

                                                    12  Septembrie  2014 !

Scriam dragilor în mai multe dăţi , despre Soarele care explodase pe Cer, si despre anumite glasuri, care erau foarte îngrijorate,
Iata dragilor, linkurile despre cele DOUĂ  FURTUNI SOLARE , care fereasca Dumnezeu ca să loveasca Pământul, precum si articolele mele, cu privire la acest subiect.

Două furtuni  solare

VIDEO. Explozie solară uriaşă. Nimic, de o asemenea ...

jurnalul.ro/.../video-explozie-solara-uriasa-nimic-de-o...Translate this page
1 day ago - O puternică furtună solară, rezultat a unei explozii solare de proporţii uriaşe, ... Această explozie solară abia poate fi încadrată în categoria de ... Secretele Elenei Ceauşescu, dezvăluite de menajera familiei Dictatorului rtv.net ...

O puternică furtună solară se îndreaptă spre Pământ. Nimic ...

jurnalul.ro/.../o-puternica-furtuna-solara-se-indreapta-...Translate this page
1 day ago - O puternică furtună solară, rezultat a unei explozii solare de proporţii ... VIDEO. Explozie solară uriaşă. Nimic, de o asemenea magnitudine, nu a mai fost ... Ceauşeasca, VINOVATĂ pentru peronul îngust de la Romană rtv.net.

Furtuni solare se apropie de Pământ

Publicat: Joi, 11 Septembrie 2014 18:57 // Actualizat: (acum 12 ore) // Sursa: romaniatv.net
Doua furtuni solare ar urma sa loveasca Pamantul, in urmatoarele 24 de ore, a anuntat Centrul american de supraveghere spatiala, citat de AFP. Specialistii spun ca nu se asteapta la perturbari majore in retelele de electricitate si de comunicatii.
 
O puternică furtună solară se apropie de Pământ
O puternică furtună solară se apropie de Pământ, dar nu va genera probleme deosebite. O furtună solară de o asemenea magnitudine nu a mai fost înregistrată în ultimii ani, conform lui Tom Berger, director al Space Weather Prediction Center din Boulder, Colorado. Această explozie solară abia poate fi încadrată în categoria de 'explozii extreme', pe scara oamenilor de ştiinţă, dar cum planeta este ferită de cele mai puternice efecte ale sale, explozia a fost catalogată drept 'potenţial puternică' pentru momentul în care va ajunge la Terra sub formă de furtună solară.

Cele mai noi calcule bazate pe datele culese de la sateliţi indică faptul că cea mai mare parte a particulelor puternic energizate aruncate în spaţiu de Soare va trece peste Pământ şi va afecta doar regiunile nordice, conform lui Berger. Astfel, este posibil să apară fluctuaţii în reţelele de energie electrică, dar nu vor exista căderi ale acestor reţele. De asemenea, este posibil să se înregistreze şi mici perturbări ale transmisiilor radio, dar nimic major, ne asigură experţii.

'S-a produs o explozie gigantică pe Soare, iar pentru că a fost îndreptată în direcţia Pământului, va ajunge şi la noi măcar o parte din norul de plasmă puternic energizată şi magnetizată care va perturba câmpul magnetic terestru, putând provoca scurte fluctuaţii în reţelele de energie electrică', a susţinut Tom Berger.
Avand in vedere nivelul de intensitate geomagnetic asteptat, aceste furtuni "ar putea cauza unele probleme in comunicatiile radio si semnale GPS, precum si nereguli de tensiune in reteaua de distributie a energiei electrice in latitudinile nordice din Statele Unite", a declarat Thomas Berger, director al Centrul de previziuni pentru clima spatiala (SWPC).

Dar "efectele lor ar trebui sa fie usor de gestionat, fara a provoca perturbari majore in reteaua de energie electrica", a precizat acesta intr-o conferinta de presa. Totusi el a afrimat ca nu exclude "o intensitate mai mare de acestor furtuni solare mai ales in regiunile polare, unde interactiunea cu campul magnetic al Pamantului este mai puternica". Aceste doua furtuni ar trebui sa produca, de asemenea, aurorele spectaculoase de-a lungul cerul Americii de Nord in Statele Unite si Canada, vineri seara, mai prevede SWPC.

NASA a dezvaluit in iunie ca, in 2012, o puternica furtuna solara a trecut din fericire pe langa Terra, unde ar fi putut cauza daune gigantice unei lumii care se bazeaza in intregime pe electricitate si electronica. Specialistii NASA sustin ca ar fi urmat o intoarcere in timp a civilizatiei la nivelul secolului al XVIII-lea. 

Eruptiile solare considerate "extreme" pot cauza furtuni geomagnetice capabile sa scoata din functiune retelele de electricitate, sa afecteze satelitii si sa intrerupa transmisiile radio.

De cele mai multe ori, singurul efect observat a fost accentuarea aurorelor boreale din emisfera nordica sau sudica.

Joi, 26 iunie 2014

EXPLOZII SOLARE ??? SĂ FIE OARE ATÂT DE PUTERNICE ?

                                           25 -  26  Iunie  2014 , ora 2,30  din noapte !

                                    Bună  dimineaţa  ,dragilor !

Doar ce mă băgasem în pat, şi stând cu ochii închişi, văd Cerul de ziuă şi pe Cerul senin, sus lângă Soare ,văd O  MÂNĂ .  Doar O MÂNĂ , ce ţine ceva ca o  mică lumânărică , ca un beţişor ! 
Mâna atinge Soarele care era ca după un Nor, cu acel beţişor sau lumânărică , clipă în care , SOARELE începe a scânteia.
La început mai uşor, apoi extrem de puternic.
Asa ca atunci când sudăm ceva metalic, aşa începuse a scânteia; sau ca la un scurt circuit.
Dragii mei, SOARELE era în nori, doar o fărâmiţă se vedea din el, dar când Mâna s-a atins de el cu acel beţişor galben, Soarele a început a face scântei şi a împrăştia la maxim scântei şi lumină orbitoare din el. Era ca si cum s-ar fi topit Soarele pe Cerul senin.
Aud glas dragilor, care poartă o conversatie cu un altul.
                                    Citez :

         1.       "Grăbiţi  în  lumea asta !
(şi celălalt întreabă  cu uimire ):

        2.      O  Arcană  sub Soare ???
(şi răspunsul venise deja ):
                                  A  explodat !!! Deja......"!

Şi glasul se opreşte , nu mai continuă  ! Iar eu tresalt puternic ,de parcă atunci m-aş fi întors în trup, şi deschid ochii, apoi cu uimire de cele văzute şi auzite notez toate în caietul de suflet.
Şi iată dragii mei că, am căutat ceva informaţii în acest sens şi am găsit!
Le găsiţi postate mai jos !
Cu adevărat ,suntem atât de grăbiţi în Lumea asta, în viaţa asta, că uităm cu desăvârşire de suflet !
Sufletului dragilor, nu-i trebuie mâncare lumească  şi nimic din ce-i material !
Sufletului nostru, îi este dor de ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU, de unde a venit.
Ori noi, în fiecare zi, suntem prea preocupaţi de trup,şi de tot ce este material, şi uităm de suflet ,uităm şi ne îndepărtăm cu repeziciune de DUMNEZEU !
Şi astfel ne semnăm singuri ,condamnarea la o viaţă veşnică în chinuri.
Să ne ridicăm dragilor, privirea spre Cer ; inima şi sufletul să le dăruim   Bunului Dumnezeu şi la MAICII  DOMNULUI, ca să fim ajutaţi sa găsim Calea ce dreaptă şi bineplăcută Lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletului nostru.
                      Cu dragoste, Maria.


Cercetătorii privesc cu disperare spre Soare. Ce s-ar putea întâmpla ASTĂZI cu astrul

DE O.P.   •   13 IUN 2014   •   06:44

joi, 10 iulie 2014

EXPLOZIA UNUI SOARE ROŞU OVAL , PE UN CER DE NOAPTE !

                                     7 August  2002, ora 3,15 zori de zi !

O Lumină albă ,orbitor de strălucitoare mă face să tresalt din somn,şi astfel mă trezeşte.
Văd cu ochii închişi un Cer de noapte ...prea negru, ca fumul de negru ,dar transparent! 
Sub acest Cer, suspendat în aer , stă un Oval roşu  intens precum focul, şi cu nucleul  galben stralucitor ,precum Soarele , dar care era mare, cât o portocală ,acest mijloc, acest nucleu.
                        
                         
                               
 Închipuiţi-vă dragilor, Cerul negru, Soare roşu de formă ovală, care are exact în mijlocul lui ,acest mic Soare galben strălucitor foarte.
Daca Soarele Roşu era oval, mijlocul lui era rotund. Soarele galben ce constituia nucleul Soarelui roşu, era perfect rotund.
În următoarea clipă ,Soarele roşu oval, a explodat pur şi simplu, rămânând pe Cerul negru,micul Soare galben, care acum strălucea de o mie de ori mai tare decât Soarele obişnuit, de care noi ne bucurăm zi de zi.
Dragilor, în final vedeam cu ochii închişi Cerul negru şi un mic Soare galben ,orbitor de strălucitor, care stătea acum pe Cerul negru al nopţii, luminând doar în jurul său şi nu tot Cerul negru.
Eu nu ştiu dragii mei, ce înseamnă această Explozie solară roşiatecă, şi din care a rămas un mic Soare galben stralucitor, dar cu siguranţă şi cu ajutorul vostru ,vom afla, şi împreună vom aduce lămuriri în acest sens.
                                    Cu dragoste,
                                                   Maria.  

 

miercuri, 26 martie 2014

ZI FATALĂ PENTRU OM ! SAVANŢII ŞI ERUPŢIILE SOLARE !

                      18  Octombrie 2005, ora 6,20 dimineaţa !

Trează fiind , mai stau putin în pat cu ochii închişi şi astfel aud glas, care spune un singur cuvânt :

                              "Deocamdată "!

Clipă în care văd cu ochii închişi ,un Cer de noapte neagră. 
Pe Cer, stă precum o covată, o semilună foarte subţire, cât un fir de aţă, atât de subţire. Stele nu existau ! Sub semiluna galbena stralucitoare, direct perpendicular ,foarte aproape de pământ, cam la inălţimea unui bloc cu 3-4 etaje, apare din senin  O  LUMINĂ rotundă , aurie  extrem de stralucitoare.
Lumina aurie, care a apărut ulterior  direct perpendicular cu fărâmiţa de Lună, era mare si densa precum Soarele de pe Cer, a pulsat mărindu-şi forma , a trimis raze orbitoare în jurul ei, în timp ce fărâmiţa de Lună, a rămăs intacta sus pe Bolta Cerească.
Un glas puternic, spune :

                       "Zi fatală !
                        Zi fatală  pentru om !
                        Zi fatidică  pentru copii !
                                  "Auzi ?
                 După  aceste erupţii, iau cunoştinţă savanţii  enormi "!
                 
Aşadar fraţilor, SAVANŢII  ENORMI , vor avea de lucru, daca vom avea parte de mari erupţii solare.
Timpul ,ne va scoate la lumină rând pe rând, toate din câte eu scriu, cu al LUI  DUMNEZEU  CUVÂNT.
Noi însă, să avem CREDINŢĂ şi Nădejde în BUNUL  DUMNEZEU şi în MAICA  DOMNULUI, că vom fi apăraţi şi ocrotiţi de toate necazurile şi suferinţele.
                          Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu